Evet farkındayım. Bu ihtimal yaşanabilirdi diye ayrılmalı mıyım sizce?
Flort derken ne kadar flort?
Sadece konuşuyor muydunuz yoksa o bir bucuk ayda öpüşmüş müydünüz? Ya da bir ask teklifi vs vs olmus muydu?
Eger bu tarz bir atraksiyon varsa evet aldatilmissiniz. Bir kere yapan hep yapar.
Ama sadece tatli tatli konusup ara sira bir kahve ictiginiz-birbirinize hayatinizdan bahsettiginiz bir donemse o bir bucuk ay bem aldatma saymazdim. Nasil sizle konuşuyorsa baskasiyla da konusuyor olabilir. Sonucta sevgili degil sevgili adayisiniz..
O kadar masum bir görüşme olsaydı sizin bu görüşmeden haberiniz olurdu.Birlikte bile olmuştuk öyle söyleyeyim
O zaman kötü... bildiginiz bu kiz var. Acaba bilmediğiniz kimler vardir? Belli ki adam kendini bir iliskide saymiyor. Sana zor gelmeyecekse yol ver gitsin. Altin kaplama degil ya, daha iyisini bulursunBirlikte bile olmuştuk öyle söyleyeyim
Benden hoşlanıyormuş ama sevmiyormuş o zamanlar. Kriterlerine uyuyormuşum ve bir geleceğimizin olabileceğini düşünüyormuş o yüzden benleymiş. O kızla da benle aynı zamanlarda tanışmış ikimizle de yazışıyormuş. Benle işler ilerlemiş tabii ama o kızla konuşmaya devam edince bi görüşelim olmuş. Ona göre “öylesine” görüşmüş.
Birlikte olduğunuz halde o zamanlar senden hoşlanmıyordum diye bir cümle kurması midemi bulandırdıBirlikte bile olmuştuk öyle söyleyeyim
beyefendi katalogda gezinmiş allah razı olsun sizde karar kılmış.buz gibi oldum, ben ayrılırdım.Ben de hep onu söylüyorum ona kavga ediyoruz o andan beri. Beğenseydin ne olacaktı diyorum. Bilmiyorum ama beğenmedim sen olduğun için beğenmedim zaten falan diyor.
Sen olduğun için beğenmedim değil doğru cevap.Ben de hep onu söylüyorum ona kavga ediyoruz o andan beri. Beğenseydin ne olacaktı diyorum. Bilmiyorum ama beğenmedim sen olduğun için beğenmedim zaten falan diyor.
Yeni başladığınız zamanlarsa olabilir çok takılacak bi durum değil bence.Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşımla tanışıp flört etmeye başladıktan 1-1.5 ay sonra onun başka bir kızla 1 kere görüştüğünü öğrendim. O süreye kadar da ara ara mesajlaşıyorlarmış benimki “bi görüşeyim” demiş görüşmüş beğenmemiş “ben seni çekemem” demiş kıza. Bu süreçte de benimle bir şeyler yaşamaya başlamış beni ailesiyle falan tanıştırmıştı. Bunu geçen gün kızın onu aramasıyla öğrendim. Sonra tabii delirip kızı kendim aradım teyit ettim gerçekten o zamanlar 1 kere görüşülmüş sonrasında görüşülmemiş şimdi de canı sıkılmış aramış kız.
Erkek arkadaşım daha beni o zamanlar sevmediğini, flört aşamasında olduğumuz için böyle bir şey yaptığını yanlış bir şey olduğunu ama aldatma sayılmayacağını söyledi. Bense aşırı öfkeliyim ve kırgınım.
Sizce bu aldatılmak olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?