Aldatılmış mı oldum ben şimdi?

bogakizii sizi dusunduren karar vermenize engel olan nedir? Sizi seven birini sirf baska sehir diye elediginizi biliyorum belki dogru belki yanlisti bilemem bu sizin dogrunuzdur. Bu adamda dusunelecek en ufak bir sey yokken hala ayrilmayip dusunmenize saskinim. Adamda karakter olsa tamam diyecegim ama bu karakterden size hayir gelmez. Boyle bir tiple hic evlenilmez.

O zamanlar size sevgisinin olmamasi saygi duymamasi gerektigi anlamina gelmez. Size saygisi olsa zaten sizle gorustukten sonra baskasiyla gorusmeyi kabul etmezdi. Size saygisi olmayan insanin sevgisinini ne yapacaksiniz ya da o sevgiye nasil inanacaksiniz. Siz ayni seyi yapmis olsaniz sizi coktan terk ederdi o. Bu yaptigi size saygisizlik olmus. Uzgunum adı belki tam olarak ihanet olmasa bile, şerefsizliktir bence.

Flort derken ne kadar flort?
Sadece konuşuyor muydunuz yoksa o bir bucuk ayda öpüşmüş müydünüz? Ya da bir ask teklifi vs vs olmus muydu?
Eger bu tarz bir atraksiyon varsa evet aldatilmissiniz. Bir kere yapan hep yapar.
Ama sadece tatli tatli konusup ara sira bir kahve ictiginiz-birbirinize hayatinizdan bahsettiginiz bir donemse o bir bucuk ay bem aldatma saymazdim. Nasil sizle konuşuyorsa baskasiyla da konusuyor olabilir. Sonucta sevgili degil sevgili adayisiniz..

Birlikte bile olmuştuk öyle söyleyeyim

Neresinden tutsan elinde kalır . Eger diger konustugu kızı begenseydi gozunuzun yasina bakmadan sizinle konusmayi bitircekti . Yarin bir gun sizden daha guzel alimli biri omunla yakinlasmak istese karsi koyabilir mi bu dusundurdu beni . Ayrica yasi baya kucuk bu kisinin sanırsam kardesi evde diye cagiriyor annesini gizleyip. Bir omur bu adamla guven icinde gecmez ama siz bilirsiniz

Birlikte bile olmuştuk öyle söyleyeyim
O kadar masum bir görüşme olsaydı sizin bu görüşmeden haberiniz olurdu.
Kız aramasa haberiniz bile olmayacaktı. Belki de ortaya çıkmayan başka görüşmeleri de var.
Birlikte olduysanız iliski başlamış bir ilişkidir ve evet rahatlıkla ihanet diyebiliyorum.
Bu noktadan sonraki sizin kararınız,kararlarınız umarım mutluluk getirir..

Ayrılma kararını kendin ver ama sana sunu cok net soyleyebilirim benzerini yasadığım için; adam seni en basında tek yapmamış ya hiç bi zaman da tek olmayacaksın....yine bu tarz aldatılacaksın buna emin ol....o kızı begenseydi ikili devam edecekti ayrıca...ve şuna da emin ol ki adamda duygusallık yok ne sana ne baskasına, olmaz da....bak cok net soyluyorum...ben bunu yasadıgım an bırakmadıgım için cok cok pişmanım....acı cektirecek yine sana sonra

Yalan....aynı sozleri ben de duydum yani ilk zamanlar sevmiyordum ki sonra baglandım olayı YALAN....Esas bi erkek en basta zirve yapar, sevmez o kimseyi...Bu durumu kabul edip devam edersen zaten onun gozunde duseceksin yine aldatacak nasılsa sacmasapan bahaneyi bile yedin olacak....

Baştan mide bulandırıcı bir durum bence, flört aşamasında da olsanız kabul edilemez, onu beğenseydi sizi eleyecekti, yarışma mı bu? Kız aramış haberiniz olmuş, belki daha neler var ruhunuzun duymadığı... Asla güvenmem çünkü şu an dahi daha iyi bir seçenek çıksa hayır diyeceğini sanmam.

Bence siz o aşamada ne düşünüyordunuz o önemli, belki de siz de ciddiye almıyordunuz flört sonuçta, olay iğrenç orası ayrı, hep aklınızda kalacak ve kalbiniz çok kırıldıysa ver yolu gitsin adammı yok

Ben de hep onu söylüyorum ona kavga ediyoruz o andan beri. Beğenseydin ne olacaktı diyorum. Bilmiyorum ama beğenmedim sen olduğun için beğenmedim zaten falan diyor.
beyefendi katalogda gezinmiş allah razı olsun sizde karar kılmış.buz gibi oldum, ben ayrılırdım.

Ben de hep onu söylüyorum ona kavga ediyoruz o andan beri. Beğenseydin ne olacaktı diyorum. Bilmiyorum ama beğenmedim sen olduğun için beğenmedim zaten falan diyor.
Sen olduğun için beğenmedim değil doğru cevap.
Sen olduğun için başka kızlara bakmadım demeli.
Ve evet bu açık açık aldatmadır.

Yeni başladığınız zamanlarsa olabilir çok takılacak bi durum değil bence.

Sizin ne yapacağınız neyi ne kadar kaldırabileceğinize bağlı. Bana sorarsanız ben, midemi bulandıracak davranışlarda bulunan bir adama dokunamam ve size yapılan şey benim için mide bulandırıcı bir hareket.

Beyefendinin baskalarina da yesil isik yakmamasi icin kac aylik olmaliymis iliskiniz? Yalan soyluyor
Zaten annesiyle tanistirmak icin gotirdugunde de yalan soylemis evde kimse yok diye. Ne gerek var ki boyle seylere. Hem iliski oturmadam anneyle tanistirmak da sacma bence.

Başkalarıyla da olmadığı ne malum?isterseniz devam edin ama uyanık olun bence bir kere bunu yapan kavga etseniz bahane yapıp tekrar aynı şeyi yapar.aldatma olup olmadığı ilişkinin o zamanki durumuna bağlı ama ben olsam güvenmezdim bu saatten sonra kolay kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…