- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Mesajlarda söyledi ama sunmamam için de tehdit etti, ben de çabuk bitsin diye ve hem de bulaşmasın diye sunmayacağımDelil toplayıp boşanma davası için koz olarak değerlendirebilirsiniz.
Aslında üzüldüm. Ne düşüneceğimi bilemedim. Henuz bağ kopmadığı için o psikolojiye girememişim.Bunu o kız düşünsün şu an boşanmamış bir adamla beraber. Sen niye dert ettin. Dava görülürken dile getirebilirsin şahit falan da ayarlayıp istersen.
Ön inceleme duruşmamız oldu, verilen 15 günlük delil sunma süresi bitti. Tekrar sunma hakkımız var mu, bilginiz var mıdırOrtada fiilen bir evlilik olmadığı içim bence bu aldatma değil ama hukuki olarak soruyorsanız evet aldatma çünkü evlilik birliği içindesiniz kanunen.
Aslında ben duyunca cok üzüldüm. Ve kendisi bunu itiraf etmeden önce “ hayatında biri var mı doğru söyle, varsa cocugu alırım, sana inanmıyorum vs vs” diye baskı yaptı. Gerçekten benim olsaydı ve elinde argüman olsaydı kullanırdı. Kendi meselesi için de sunmayı aklından bile geçirme dedi defoldu gittiBence hoş değil. Son celseden önce barışan çiftler oluyor bazen kimse bir kaç ay ilişkisiz kaldı diye ölmez. Ben olsam mahkemede kullanırdım. Aynısını siz yapsanız davul zurnayla duyururdu herkese.
Ben de cok üzüldüm. Bunu anlayınca da elinde tutamadın dediBen olsam nefret ederim bu insandan tamam iliski yasasin da saygisi olsun biraz sizin birlikte yasadiginiz eve goturmeyebilirdi erkekler bizim gibi duygusal bakamiyorlar
Buna sakin inanmayin.İçinde varmış yapmıs.İhaleyi sizde birakiyor hala.Azdım,kudurdum demiyor da.Ben de cok üzüldüm. Bunu anlayınca da elinde tutamadın dedi
Isterse dava 10 sene sürsün, eşler evlilik bağına sadık kalmak zorunda.İlişkiniz bitmiş, dava açılmış. Senelerce sürebilecek dava aşamasında bence taraflar başkalarıyla olabilirler, aldatma değil bu. Hukuksal olarak aldatma mıdır bilmiyorum ama sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?