Aldatılmış oluyor muyum

Birde siz hamilesiniz, o gidip sizin evinize başka kadın getiriyor. Mok var duramıyor dava bitene kadar sanki. Çok sinirlendim eşinize, elinde tutamamışmışsınız, terbiyesiz.

Ben eğer bu durumu davayı dahil edebiliyorsam ederdim kendi adıma ama önceki konulardan sizin çok hassas olduğunuzu da hatırlıyorum, ne kadar az yıpranırsanız o kadar da iyi. İlk önce kendinizi ve doğacak bebeğinizi düşünerek karar verin.

Eşiniz de layığını bulur dilerim.

Ah ah hiç umrunda bile değil. Terk edilmenin acısını çıkarmak istiyor. Üzüldüğümü gördükçe içi soğudu zaten. Bu da son hamlesiydi

Ispat etmeye çalışın güzel bir tazminat alın. Dava devam ediyor sonuçta evlilik birliği içinde yapmak aldatma sayılır tazminat istemenizi haklı gösterir

Boşanma aşamasındaymışsınız ve fikren bitirmişsiniz evliliği yaptığı bana göre yanlış ama bu durumun sizi düşündürmesine izin vermeyin ne hali varsa görsün

Ön inceleme duruşmamız oldu, verilen 15 günlük delil sunma süresi bitti. Tekrar sunma hakkımız var mu, bilginiz var mıdır

Ön inceleme aşaması tamamlandıysa iddialar genişletilemez. Bu durumda zinaya dayalı yeni bir dava açılabilir, davaların birleştirilmesi talep edilebilir.

Avukatınız var sanırım, hem davanızın aşaması hakkında, hem de bu yeni delilin değerlendirilmesi bakımından danışmanız iyi olacaktır.

Siz hazırlığınızı yapın karşınızda belli ki şerefli bir insan yok. Şuan değilse bile ilerde lazım olduğu zaman elinizde bir mesaj bir fotoğraf falan olsa sizin için çok iyi olur. Hem çocuk da varmış siz elinizi sağlam tutun bence

Çok bilgim yok ama mahkemede kullanılabilir belki

Benim bir arkadaşım aynı durumda, eşi de arkadaşım iki taraftan da biliyorum konuyu. Aynı sekilde boşanma aşamasındalar. Kız arkadaşım henüz evlilik devam ettiği için delil topluyor sürekli. Erkek olan da maşallah hiç boş durmuyor. Şu an bir kızla yaşıyor ve bu ayrıldıktan sonra kimbilir kaçıncı kız. Onunla zaten arama mesafe koydum kız arkadaşıma yaptıklarından dolayı son durumu ne bilmiyorum ama kız arkadaşım didik didik ediyor sosyal medyasını falan. Çocuk buna evliyken bir dünya borç takmış ve şu an sürekli kaçıyor. Kız arkadaşımı maddi olarak bildiğin sömürmus sonradan öğrendim bunları. Aldattığını ispat edip tazminat davası açacak kız. Arkadsim da aynı sizin gibi daha yas tutarken şahit oldu bir sürü şeye iyice hırs yaptı tazminat konusunda. Bence siz de peşini bırakmayın

Arkadaşlar şu adamlarla ayrılık aşamasına gelip dava açıldıktan sonra bi salın ne halleri varsa görsünler. Kurtulduğunuza boşanmaya ikna olduklarına şükredin nasıl bir ülkede yaşıyoruz farkında değilsiniz heralde. Kaç kadın sırf boşanmak istediği için öldürülüyor. Gitsin ne halt yiyorsa yesin. Aldatma mı değil mi ne farkeder birbirini istemeyen iki insan var ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…