- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.484
- 548
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Allah Allah yuzsuzmus bir de elinde tutamadin ne demek ya erkeklere nerden geliyor bu özgüven çok merak ediyorum umarım seni hak eden birini bulursun sen deBen de cok üzüldüm. Bunu anlayınca da elinde tutamadın dedi
Ah ah hiç umrunda bile değil. Terk edilmenin acısını çıkarmak istiyor. Üzüldüğümü gördükçe içi soğudu zaten. Bu da son hamlesiydiBirde siz hamilesiniz, o gidip sizin evinize başka kadın getiriyor. Mok var duramıyor dava bitene kadar sanki. Çok sinirlendim eşinize, elinde tutamamışmışsınız, terbiyesiz.
Ben eğer bu durumu davayı dahil edebiliyorsam ederdim kendi adıma ama önceki konulardan sizin çok hassas olduğunuzu da hatırlıyorum, ne kadar az yıpranırsanız o kadar da iyi. İlk önce kendinizi ve doğacak bebeğinizi düşünerek karar verin.
Eşiniz de layığını bulur dilerim.
Umarım teşekkür ederimAllah Allah yuzsuzmus bir de elinde tutamadin ne demek ya erkeklere nerden geliyor bu özgüven çok merak ediyorum umarım seni hak eden birini bulursun sen de
Evet aslında soğumak istiyordum ama ilişki bitmiş ve aldatmış sayılmaz diye düşündüm. Genel fikir de bu yöndeydiOnu bunu birakin da, delil toplayin en azindan bir isinize yarar.
Aldatsa ne olacak? Daha mi cok nefret edeceksiniz
Ön inceleme duruşmamız oldu, verilen 15 günlük delil sunma süresi bitti. Tekrar sunma hakkımız var mu, bilginiz var mıdır
Siz hazırlığınızı yapın karşınızda belli ki şerefli bir insan yok. Şuan değilse bile ilerde lazım olduğu zaman elinizde bir mesaj bir fotoğraf falan olsa sizin için çok iyi olur. Hem çocuk da varmış siz elinizi sağlam tutun benceAslında ben duyunca cok üzüldüm. Ve kendisi bunu itiraf etmeden önce “ hayatında biri var mı doğru söyle, varsa cocugu alırım, sana inanmıyorum vs vs” diye baskı yaptı. Gerçekten benim olsaydı ve elinde argüman olsaydı kullanırdı. Kendi meselesi için de sunmayı aklından bile geçirme dedi defoldu gitti
Çok bilgim yok ama mahkemede kullanılabilir belkiHerkese selam.
Benden sıkılmış olabilirsiniz ama ben herkesi çok seviyorum yorumlarınız için sağ olun:)
Cekismeli dava aşamasındayım eşim bu surecte üniversite öğrencisi biriyle beraber. Kızı bizim eve götürmüş zaman zaman ve bir şeyler yaşanmış.
ben daha yas yaşıyordum ve erkeklerden nefret ediyordum nerdeyse.
bosanmadan başkasıyla ilişkiye başlamasını siz nasıl değerlendirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?