- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Ön inceleme duruşmamız oldu, verilen 15 günlük delil sunma süresi bitti. Tekrar sunma hakkımız var mu, bilginiz var mıdır
Burda daha önce de soruldu. Resmi olarak bosanmadiginiz sürece başka biriyle birliktelik aldatmaya giriyor. Delil olarak elinizde dursun kullanmak gerekirse kullanırsınızHerkese selam.
Benden sıkılmış olabilirsiniz ama ben herkesi çok seviyorum yorumlarınız için sağ olun:)
Cekismeli dava aşamasındayım eşim bu surecte üniversite öğrencisi biriyle beraber. Kızı bizim eve götürmüş zaman zaman ve bir şeyler yaşanmış.
ben daha yas yaşıyordum ve erkeklerden nefret ediyordum nerdeyse.
bosanmadan başkasıyla ilişkiye başlamasını siz nasıl değerlendirirsiniz
Hukuki yönünü bilmiyorum dedim zaten. Ama insani açıdan bakınca boşanma davası açılmış bir evlilik bitmiş evliliktir ve kişiler ilişki yaşayabilir benim düşünceme göre.Isterse dava 10 sene sürsün, eşler evlilik bağına sadık kalmak zorunda.
Zahmet verdim çok teşekkür ederimEşime sordum şimdi ön inceleme duruşmasına taraflardan biri mazeret göstermeden katılmamışsa bu durumda karşı taraf savunmasını genişletebilirmiş. Eğer eşiniz davaya gelmişse, ön inceleme tamamlandığı için bir şey yapamazmışsınız. Boşanma avukatı değil ama eşim onu da belirteyim siz en iyi bilgi için kendi avukatınıza danışın
zaten bir karar almışsınız iş sadece kimlikten silinmeye kalmış o yüzden aldatmış sayılmaz bnceHerkese selam.
Benden sıkılmış olabilirsiniz ama ben herkesi çok seviyorum yorumlarınız için sağ olun:)
Cekismeli dava aşamasındayım eşim bu surecte üniversite öğrencisi biriyle beraber. Kızı bizim eve götürmüş zaman zaman ve bir şeyler yaşanmış.
ben daha yas yaşıyordum ve erkeklerden nefret ediyordum nerdeyse.
bosanmadan başkasıyla ilişkiye başlamasını siz nasıl değerlendirirsiniz
Hala nikahlıyken başkasınin peşine düşmek bana göre şerefsizlik. Madem bekleyemiyorsun davada karşı tarafa kolaylık sağla bosan sonra ne b* yapacaksan yap. Bu kadın erkek fark etmez benim için böyle.
Önce bana hesap sordu. Tavırların değişti hayatında biri var kesin, cocugu alırım filan dedi meğer kendisinin varmış. Üzüldüğümü anlayınca da elinde tutamadın dediEşiniz nasıl bir adam,bunu şu an başkasıyla beraber diye demedim,size söylediği şeyler ve üstüne tehdit etmesi...Yani sizi ilgilendirmez diyecektim başta ama söylediğini gördükten sonra fikrimi değiştirdim,bence avukatınıza danışın,kullanabileceğiniz bir kanıtsa kullanın davada,beter olsun.
Kendisi nasıl erkekmiş gözü ilk fırsatta dışarı kaymış?Önce bana hesap sordu. Tavırların değişti hayatında biri var kesin, cocugu alırım filan dedi meğer kendisinin varmış. Üzüldüğümü anlayınca da elinde tutamadın dedi
Önce bana hesap sordu. Tavırların değişti hayatında biri var kesin, cocugu alırım filan dedi meğer kendisinin varmış. Üzüldüğümü anlayınca da elinde tutamadın dedi
Erkekler neden böyle bide utanmadan tehditmi ettiMesajlarda söyledi ama sunmamam için de tehdit etti, ben de çabuk bitsin diye ve hem de bulaşmasın diye sunmayacağım
Kendisine laf söyletmiyorKendisi nasıl erkekmiş gözü ilk fırsatta dışarı kaymış?
Şiddet hakaret sebepli terk ettim. Bunları ayrılık sebebi olarak görmediği için asla özür dilemedi ve hemen birilerini hayatına aldı. Malesef. İnsallah dediğiniz gibi ilerde guzel günlerimiz olurBu Türk erkekleri neden böyle ya ? Kendisi istediğiyle gezsin,eğlensin,size gelince ''senin sevgilin mi var,çocuğumu alacağım'' diye tehditler...Hiçbir şey yapamaz.Sakın boyun eğmeyin karşısında,üzülmeyin bile böyle biri için.Cidden çocuğunuzla mutlu bir hayatınız olur umarım,böyle bir karaktersizden kurtulduğunuz için de bin kere şükür edin.Şu an üzgünsünüz,dediklerim çok zor geliyor ama bir süre sonra siz de farkına varacaksınız.
yeni delil sunma hakkım bitmiş, ama yine de dursun bakalım ne olacağı belli olmaz ben de sunarımYani duygusal olarak bir şey ifade etmiyor.
Neticede evlilik bitmiş.
Fakat madem hukuken evlilik bitmeden bu bir aldatma sayılıyor. O durumda krizi fırsata çevirin.
Ben çok fırsatçı bir insanımdır.
Önüme böyle bir fırsat düşse onu mutlaka kullanırım.
Bence kanun önünde hakkınız varsa bu vesileyle hepsini alın.
Önce bana hesap sordu. Tavırların değişti hayatında biri var kesin, cocugu alırım filan dedi meğer kendisinin varmış. Üzüldüğümü anlayınca da elinde tutamadın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?