- 16 Haziran 2017
- 75
- 85
- 3
- 28
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Aldatilmis olmak icin kizin guzel mi olmasi gerekiyor ila?kız benden güzel değil ki
üzücü olan da o
etrafa sürekli cinsel aura yayan biriydi hocalarla bile takıldığından şüphelenmiştim.
sonra neden basit kız dedin...
ne diyeydim asil kız mı kaliteli kız mı
Yanlış bir bakış açısı..kız benden güzel değil ki
üzücü olan da o
etrafa sürekli cinsel aura yayan biriydi hocalarla bile takıldığından şüphelenmiştim.
sonra neden basit kız dedin...
ne diyeydim asil kız mı kaliteli kız mı
kızlar 9 senelik sevgilim benden ayrıldıydı hatırlarsınız. ben tusa çalışmaya çalışıyordum falan sorunlarım vardı
abuk subuk bahanelerle ayrıldı benden
tesadüfen hepsiburada hesabı açık kalmış bende ben kendim için girdim.
ve bir baktım.
o kıza hediye almış apple airpod ve saat. 2,5 bin liralık hediye. o kız dediğim 5 senedir bana onun için yalanlar söylediği, herkese yavşaayan basit bir kadın.
kongreye gidince aramızda bişey yok olmayacak da dediği kadın.
kızlar delireceğim nolur bişey diyin. 5 senedir ayakta uyutuyormuş adam beni. eminim bundan.
nası bu kadar salak olabildim. napıcam ben şimdi... gençliğim bir şerefsiz uğruna heba oldu mahvetti beni.
Madem hesabı açık, yüz gerdirme kremleri selülit azaltıcı pilates topu tampon 40 yaş için kırışıklık azaltıcı ağda malzemeleri vs vs böyle sepete ekle satın al baya tuzlu bi alışveriş yap ve o kızın adresine gönder.
Böyle ağlamaya devam ederseniz ben olsam ben de sevmem..yatağın içinde oturuyorum aç uykusuz başım ağrıyor ağlamaktan
bir daha mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum
sanki düzgün erkek yokmuş gibi
bir daha kimseyi sevemicekmişim gibi
kim beni napsın ki
sevilecek bi tarafım mı kaldı sanki
insanın birlikte büyüdüğü 9 senelik sevgilisi bile aldatıyorsa kim neler yapmaz.
düzgün insan olmak hep kaybettirdi bana yoruldum artık hayattan
Bence bu daha iyi oldu. Bir süre kendinu kanırılmış, yıllarını boşa harcamış gibi hissedeceksin, gayet normal fakat kendini iyileştirme, kendine yatırım yapma, başkaları için değil; tüm eylemlerini yalnızca kendin için gerçekleştirdiğin şöyle bir sürecinde en azından için soğuyacak ona karşı. Gelir mi, gelirse barışır mıyım vb tereddütlerde kalmayacaksın. Apaçık ortada zaten, seni hiçbir anlamda hak etmiyormuş. Belli ki kendini her manada yetiştirmiş bir kadınsın, çok daha iyilerini hak ediyorsun gerçekten. Hiç görmeme ihtimalin de vardı bahsettiğin şeyi, ama gördüysen bunun da bir anlamı var ve berbat bir durum gibi görünse de iyileşme sürecinde aslında sana katkısı olacak bence. Ben de 5 yılımı heba ettim, aldatılma gibi bir durumum söz konusu olmadı hiç. Ama içimi ona karşı soğutmak için arada bir aklıma geliyor, keşke asla affedilemez bir şeyini yakalasam diye. Cidden.kızlar 9 senelik sevgilim benden ayrıldıydı hatırlarsınız. ben tusa çalışmaya çalışıyordum falan sorunlarım vardı
abuk subuk bahanelerle ayrıldı benden
tesadüfen hepsiburada hesabı açık kalmış bende ben kendim için girdim.
ve bir baktım.
o kıza hediye almış apple airpod ve saat. 2,5 bin liralık hediye. o kız dediğim 5 senedir bana onun için yalanlar söylediği, herkese yavşaayan basit bir kadın.
kongreye gidince aramızda bişey yok olmayacak da dediği kadın.
kızlar delireceğim nolur bişey diyin. 5 senedir ayakta uyutuyormuş adam beni. eminim bundan.
nası bu kadar salak olabildim. napıcam ben şimdi... gençliğim bir şerefsiz uğruna heba oldu mahvetti beni.
Aldatilmis olmak icin kizin guzel mi olmasi gerekiyor ila?
Belki sende olmayan birsey cekti onu...bunu senin icin demiyorum yanlis anlama ya da aldatilma normal demiyorum ama aldatilan cogu kadin bu yanlis lafi soyluyor.
Aldatanlarin cogu guzellik icin aldatmiyor ki o da goreceli bir kavram.
Belki sen iliskide cok dominantsin belki dirdircisin belki depresifsin.
Sen sakrak ya da huzur arayan dinginlik arayan va vs var. (Yine diyorum sana ithafen degil bu yazdigim.guzellik algisi icin yazdim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?