ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oo kuzum seninle bitmis artik bu pislikten kurtuldugun icin sukretmelisin bence... ya evlj olsaydin??? 9 yıl dile kolay ama o sure icinde evlenip uzerine bi de cocuk yapmis olabilirdin. Zararin neresinden dönersen kârdır. Boşver güzelim önüne bak sen.

Aldatilmis olmak icin kizin guzel mi olmasi gerekiyor ila?

Belki sende olmayan birsey cekti onu...bunu senin icin demiyorum yanlis anlama ya da aldatilma normal demiyorum ama aldatilan cogu kadin bu yanlis lafi soyluyor.
Aldatanlarin cogu guzellik icin aldatmiyor ki o da goreceli bir kavram.
Belki sen iliskide cok dominantsin belki dirdircisin belki depresifsin.
Sen sakrak ya da huzur arayan dinginlik arayan va vs var. (Yine diyorum sana ithafen degil bu yazdigim.guzellik algisi icin yazdim)

Yanlış bir bakış açısı..
Aldatılma sebebiniz sizin eksikliğiniz değil ki kız ile kendinizi herhangi bir alanda kıyaslayasınız?
Gelmiş geçmiş...
Merak etmeyin 9 yıl da olsa bitiyor. Elimiz telefona gittiğinde kötü zamanlarınızı hatırlayın, size yaşattığı acıyı... zaten aramazsınız ve zamanla unutursunuz...

yatağın içinde oturuyorum aç uykusuz başım ağrıyor ağlamaktan

bir daha mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum

sanki düzgün erkek yokmuş gibi

bir daha kimseyi sevemicekmişim gibi

kim beni napsın ki

sevilecek bi tarafım mı kaldı sanki

insanın birlikte büyüdüğü 9 senelik sevgilisi bile aldatıyorsa kim neler yapmaz.

düzgün insan olmak hep kaybettirdi bana yoruldum artık hayattan

Yapılacak bişey yok canım benim geçmiş olsun.
Sen böyle kendini yediğini belli etme ki düşman sevindirme.
5 senede nasıl anlamadığına şaşırıyorum.
Çok içinde kalıcaksa okkalı bir mesaj at ama intikam vs durumlarına hiç girme derim.
Kusura bakma sevgilin tam bir ş..szmiş. (eski)

Böyle ağlamaya devam ederseniz ben olsam ben de sevmem..

Ama böyle kalmayacaksın merak etme. Geçecek ve daha dirençli çıkacaksın. Sonra iyi ki o olmamış dedirtecek biri çıkacak karşına. Biraz sabır. O süreçte kendine verdiğin zararı hiçbir güç geri getiremeyecek unutma..

Bence bu daha iyi oldu. Bir süre kendinu kanırılmış, yıllarını boşa harcamış gibi hissedeceksin, gayet normal fakat kendini iyileştirme, kendine yatırım yapma, başkaları için değil; tüm eylemlerini yalnızca kendin için gerçekleştirdiğin şöyle bir sürecinde en azından için soğuyacak ona karşı. Gelir mi, gelirse barışır mıyım vb tereddütlerde kalmayacaksın. Apaçık ortada zaten, seni hiçbir anlamda hak etmiyormuş. Belli ki kendini her manada yetiştirmiş bir kadınsın, çok daha iyilerini hak ediyorsun gerçekten. Hiç görmeme ihtimalin de vardı bahsettiğin şeyi, ama gördüysen bunun da bir anlamı var ve berbat bir durum gibi görünse de iyileşme sürecinde aslında sana katkısı olacak bence. Ben de 5 yılımı heba ettim, aldatılma gibi bir durumum söz konusu olmadı hiç. Ama içimi ona karşı soğutmak için arada bir aklıma geliyor, keşke asla affedilemez bir şeyini yakalasam diye. Cidden.

O kadin icin terkedilmissin demek ki. Onu garantiye almis sonra da ayrilmis. Demissin ya kadin cinsellik yayiyodu etrafa diye siz birlikte olmuyorsaniz asik oldugundan degil de arzuladığı icin gitmis olabilir. Bi kere daha tescillendi erkeklerin başkasi olmadan hayatındaki kadini terketmedikleri.

Bir süre acınızı yaşayın ben öyle yaptım. Psikolog da bana öyle demişti. Sonuna kadar ağla, yas tut ama yasını tut ve bitir. Sonra en yakın arkadaşınla görüş dışarı çıkmaya başla kendini keşfet. Yeniliklere yer aç hayatında bu bir süreç zamana ihtiyacınız var. Içinizi soğutmak için bir nedeniniz de var artık. O kişi bu kadarmış yani sizin düşündüğünüz hayal ettiğiniz kişi değil. Olmak da istemiyor belli ki.Bunu görmüş oldunuz önünüze bakmak ve kendi yolunuzu çizmek için size yardımcı oldu bu olay böyle bakın

Aldatılmış ve hatta birebir yatakta basmış birisi olarak söylüyorum, daha fazla kurcalama artık. Bunun fazlası sana zarar. Evet sindirmesi zor ama böyle bir adamla hala habersiz bir şekilde ilişkin devam ediyor da olabilirdi. Bunların hepsinin ortaya çıkmasını soğuman için bir fırsat olarak görmelisin. Kendini paralıyorsun kaç aydır, adamın arkasından yas tutuyorsun, günlük gibi ölüyorum bitiyorum yazıp duruyorsun. Adamın umrunda mıymışsın? Ne yazık ki hayır. Artık silkelenip kendine gelmen gerekiyor, yeterince vakit kaybettin.

Ya da belki de adam sadece şeyinin peşinden giden bir zavallı?

Kötü bir niyetle yazmamışsınız, gayet güzel açıklamışsınız doğrudur da, ancak aldatılmaların "Onu tercih edecek ne artısı vardı?" yönüyle ele alınmasını hoş bulmuyorum şahsen. İlişkide düzgün bir karakterden bahsediyor olsak, ayrılır ve ardından başlardı zaten; aldatan adamların, ağır bencillikleri ile, ne istediğini bilerek kadın tercihi yapabilen insanlar olduğuna inanmıyorum. Çünkü çoğu tilki-kürkçü dükkanı moduna bağlıyor bir yerden sonra. Belirtmeden geçemedim.

Ve konu sahibi, ben ondan güzelim vb. bir düşünce, çok sağlıksız. Bir yarışma içinde taç giymiyorsunuz; öfke ve hüznünüzü kıskançlık ile perçinlemeyin ve cidden bi bırakın şu konunun peşini, yazık giden vaktinize.

Son düzenleme:
En iyi yapacagin sey o insanin hayatndan cikmak hayatindan cikarmak. Ama ben Olsam rahat durmazdim Bi msj at yeni gordugunu soyleme.. bu msji sadece bildigimi bil diye atiyorum . . En bastan biliyordum de. Duzelirsin pisman olursun sandim .de. O yuzden Allah seni bana Layik gormedi o yuzden nasip olmadi ." De. Neyi biliyodun diye sorup Durcak engelle hayatina bak.

umarım bir daha arkana dönüp bakmazsın.
adamda aşk heyecan tükenmiş ki o kadına gidiyor.
bu işler tiple parayla pulla kariyerle değil, çekim sonucu oluyor. o yüzden benden güzel değil gibi ifadeler, basit biri oluşu onların ilişki yaşamasına asla engel değil. bu acı hakikati de kabul etmeli maalesef.

9 yıl feci uzun gerçekten.
eminim her şey zaten ortadaydı da kabullenmek istemedin.
ama artık dayanamadın ve gözlerinin açılmasına izin verdin.
iyi de yaptın. şimdi üzül, ağla ama geçeceğine emin ol.
tus a iyice çalış. kendini işine gücüne ver bu süreçte.
kafanı dağıtmaya bak. bunu da derslerle başarırsın.

adam sadece cinsellik için beraber olsa 5 yıldır o kadını hayatında tutar mı sizce?
bunu bi düşünün yorum yaparken.
sadece cinsel münasebet olsa mesele, zaten geçip giderdi kısa sürede. bu kadar hayatının içinde olmazdı yıllarca. mantıklı olun.
gerçekleri görünce daha çabuk soğuma olabilir konu sahibinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…