Aldatılmışım

Tek seferlikmiş yemin etti biri de bini de aynı yemin ederim bir defa hata ettim sen bana hep temizdin Allah cezamı verdi hastalık kaptım dedi o dönem ayrı şehirlerdeydik ikimizde çalışıyorduk ama her çift gibi normaldi kavgamız yoktu hiçbir sorun yokken oldu
Allahımm hastalık kaptım demiş peki tedavi olmuş mu geçi hayat kadınlarından kapılan hastalığın tedavisi var mı bilmiyorum ama ya size de bulaştıysa. Yani bilmiyorum yuvanızı kurtarmak veya dağıtmak elinizde ama yarın öbür gün pişman olmayacağınız bir karar vermelisiniz iyi düşünün

hı bide: baya böyle araştırılmış düşünülmüş gidilmiş. hani kabul edilir demiyorum ama sarhoşken bi barda biriyle öpüşmek fln değil bu.

iyi düşünmek lazım. ki büyük konuşmayayım ama bence ayrılık sebebi.
Çok pardon da ya görmediklerimiz ne olucak adam işe gidiyor yapmak isteyen zihniyet öğle arasına sıkıştırır yapar ki artık çok yaygın bir hâl almaya başladı.. bunları nasıl sorgulucaz?o zaman bi çoğumuzun kocayı boşaması gerekir bide bekara koca boşamak kolay derler evli değilim ama yıllar öncesinin hesabını sorsa boşansa içi mi rahatlıcak sanki.?

Tek seferlikmiş yemin etti biri de bini de aynı yemin ederim bir defa hata ettim sen bana hep temizdin Allah cezamı verdi hastalık kaptım dedi o dönem ayrı şehirlerdeydik ikimizde çalışıyorduk ama her çift gibi normaldi kavgamız yoktu hiçbir sorun yokken oldu
Pisman olmasina inanirim. Sizi terk etmek de yememis ama bi halt da yemis iste. Bence iletisimi kes madem yalniz kalmiyosun bekle bi icin sogusun o ara karar verirsin. Simdi hem konus hem kiz hem uzul hepsi ayni anda olunca bi an yumusasan bile 3 gun sonra ofkeleneceksin ki karsinda seni taniyan cook iyi taniyan biri var.

Kızlar İnan’ın tanıştığımda 19 yaşındaydı şimdi oldu 30 öyle kolay olmuyor bırakmak düşünüyorum ama bırakmak terketmek değil içimi rahatlatmak istiyorum derdi i anlatacak kimsem yok nasıl unuturum nasıl geçer nasıl düzelirim? Hastalık bulaşmış mı bilmiyorum doktora gideceğim tahlil icin

Çok pardon da ya görmediklerimiz ne olucak adam işe gidiyor yapmak isteyen zihniyet öğle arasına sıkıştırır yapar ki artık çok yaygın bir hâl almaya başladı.. bunları nasıl sorgulucaz?o zaman bi çoğumuzun kocayı boşaması gerekir bide bekara koca boşamak kolay derler evli değilim ama yıllar öncesinin hesabını sorsa boşansa içi mi rahatlıcak sanki.?
1. Yapan kendine yapar. Özsaygısını yitirir. Bir gün ortaya çıkar zaten emin ol ve şutlanır.
2. Fikir sorulmuş yazıyoruz. Karakter olarak ben olsam bende bu durumda boşarım.
3. Neden bi çoğumuzun boşaması gerekir anlamadım ?
4. Sevgili kv affet yerine yazdım bebeyim :KK49:

Kızlar İnan’ın tanıştığımda 19 yaşındaydı şimdi oldu 30 öyle kolay olmuyor bırakmak düşünüyorum ama bırakmak terketmek değil içimi rahatlatmak istiyorum derdi i anlatacak kimsem yok nasıl unuturum nasıl geçer nasıl düzelirim? Hastalık bulaşmış mı bilmiyorum doktora gideceğim tahlil icin
mutlaka git doktora

Ha evlilikte olmus ha sevgiliyken fark etmez.. normal sartlarda ikisindede gonul bagin var. Ha evli degilsen belki daha kolay basarsin tekmeyi kagit kurek isi pek olmaz..ha birde cocuk varsa tabii olay bambaska bi boyut

1. Yapan kendine yapar. Özsaygısını yitirir. Bir gün ortaya çıkar zaten emin ol ve şutlanır.
2. Fikir sorulmuş yazıyoruz. Karakter olarak ben olsam bende bu durumda boşarım.
3. Neden bi çoğumuzun boşaması gerekir anlamadım ?
4. Sevgili kv affet yerine yazdım bebeyim :KK49:
Sadece 3. Soruya cevap veriyorum bilmediğimiz çok fazla şey var öz sağısını yitirse de pratikte aldatılıyor olabiliriz her öğrenen bunu yapabilecek güçte değil sadece bunu demek istemiştim teşekkürler

Sadece 3. Soruya cevap veriyorum bilmediğimiz çok fazla şey var öz sağısını yitirse de pratikte aldatılıyor olabiliriz her öğrenen bunu yapabilecek güçte değil sadece bunu demek istemiştim teşekkürler
Olabilirsek de ortaya çıkar elbet. Ve boşanma imkanım var ise boşanırım bu durumda. Burada yorum yaparken biz olsak ne yaparızdan yola çıkıyoruz çoğu zaman. Bende teşekkür ederşm

Evlenirken sağlık raporu gerekli, sağlık kontrollerinden geçmeyip sadece kabul beyan edip mi alindi belge gerekli işlemleri göz ardı edip?
Sadece rapor yazmışlar benden kan tahliline kadar almışlardı onda test vs istememişler bile

Allah yardımcınız olsun. Empati yapmak bile istemiyorum.

Ben de seni aldatayım esitlenelim o zamab deseydiniz. Bir anlik bile olsa hissetseydi sizin gibi
Söyledim diyor ki ben kabul edemezdim ama eşşeklşk ettim bir daha olmayacak

İstememişler değildir diye umuyorum kendisi riza gösterip almiş olabilir tez elden ayni esnada birgün bekleyemem deyip belki...
Bilmiyorum o zamanlar aklım bir karış Havaş’a dolaşıyordum neden test yaptırmadıklarının üzerinde durmadım ama ben tam tahlil yaptırdım akciğer filmine kadar

Bilmiyorum o zamanlar aklım bir karış Havaş’a dolaşıyordum neden test yaptırmadıklarının üzerinde durmadım ama ben tam tahlil yaptırdım akciğer filmine kadar
Bana kalirsa muhakkak yaptirin en yakin zaman da gerekli testleri.
Boşanip yola da devam edebilirsiniz yada affedip "hata olarak görüp" devam da edebilirsiniz ama benim tercihimse güvenimi zedeleyen yer de saniye durmamaya çabalardim.

Back
X