• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyor muyum onu?

Firstnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
233
70
98
31
Merhaba,
neredeyse 2 senelik bir birlikteliğim var. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz fakat kendi açımdan şöyle bir durum gelişti. Ders aldığım bir hoca var zannediyorum 35 36'larında kendisi. Onu rüyamda gördüm sevgiliydik vesaire. Sonrasında etkisinden kurtulamadım. Geçen yıl da bir defa görmüştüm hatta biraz farklı bir boyutta bi rüyaydı... Bir kaç gündür aklımdan çıkmıyor. Numarasını buldum sonra sildim. Fotoğraflarına bakıyorum yorum yapan kadınları kıskandığımı fark ettim. Geçen seneki rüyamdan sonra da bir kaç gün etkisinde kalmıştım geçmişti. Görünce elim ayağım dolanıyor heyecanlanıyorum ama bazen de hiç umurumda olmuyor. Şimdi ben ne yapayım? Çok büyük ihtimal ailemin benden 15 16 yaş büyük olduğu için kıyameti kopartacağı olup olmayacağı muallak bir sevdanın peşinden mi koşayım? Açılamam 2 sene daha ders alıcam. Hatta yüksek lisansı var yüksek lisans için görüşüyoruz o hocayla belki devamı bile olacak. Yıllarca konuşamam o konuda. Velevki konuşayım napayım 2 yıldır sevdiğim adamı mı terk edeyim? Aynı evde kalıyoruz. evli gibiyiz artık. Ben niye böyle oluyorum. Sevgilimi çok seviyorum. Son zamanlarda biraz koptuk diye mi? monotonlaştık heyecan arayışına mı girdim bilmiyorum kafam Allak bullak. Hayır sanki ayrılsak koskoca akademisyen bana bakacak. Ben ağzımı açıp konuşacak konuma gelene kadar adam kırk yaşına gelecek belki de birini bulup evlenicek. ÖTeki yandan sevgilimden ayrılmak bile korkunç geliyor bana o benim hayatım onsuz yaşamın sonrası yok gibi. Kafayı yedim galiba teşekkürler.

Nicin farkli heyecan aricaksiniz ki ?
Olmayacak bisey için hemde

Bu ara boşlukta gibi hissedip birseylere yöneliyor olabilirsiniz kendinizi çok sikmayin.. kafanızı toparlamaya çalışın.. sevgilinizi gerçekten seviyor musunuz bunu da bu dönem iyice anlarsınız..

sadece rüyanın etkisiyle görünce heyecan yapsanız onu bile anlayacağım ama ,
Fotoğraflarına bakıyorum yorum yapan kadınları kıskandığımı fark ettim ve Velevki konuşayım napayım 2 yıldır sevdiğim adamı mı terk edeyim? :KK22:

Sevgilimi seviyorum ayrılamam ama o adamıda rüyamda görüyorum kıskançlık oluyo gibi demişsin bu karışıklığı yaşıcak hissedecek kadar naptı bu adam acaba .!

Koskoca akademisyen(!) sana baksa ... ailende olur verecek olsa ... bırakır mısınız sevgilini ?

Akademisyenle tünelin sonu gözükmüyor diye sevgilinle devamsa bu yanlış .

Çünkü bildiğin aşk kıpırtısı yaşadığın .

Ne derim ?

Adamı çıkar aklından , sevgilinle ilişkine yoğunlaş .

Ya da sevgilini çıkar hayatından adamla muhabbete yoğunlaş.

Sevgilimi seviyorum ayrılamam ama o adamıda rüyamda görüyorum kıskançlık oluyo gibi demişsin bu karışıklığı yaşıcak hissedecek kadar naptı bu adam acaba .!
inanın hiç bir şey bir tek adımı bilir o kadar ötesinde dersten derse sınavdan sınava

Koskoca akademisyen(!) sana baksa ... ailende olur verecek olsa ... bırakır mısınız sevgilini ?

Akademisyenle tünelin sonu gözükmüyor diye sevgilinle devamsa bu yanlış .

Çünkü bildiğin aşk kıpırtısı yaşadığın .

Ne derim ?

Adamı çıkar aklından , sevgilinle ilişkine yoğunlaş .

Ya da sevgilini çıkar hayatından adamla muhabbete yoğunlaş.
bırakamazdım onsuz yapamam ki ben

hayır tabiiki ne yapsın beni
Ay ya bu cevap da güldürdü kız Allah affetsin!
Akademisyenler pek havalı yav birine yüz verdim sonra karakteri hoşuma gitmedi bıraktım şimdi bana nefret dolu bakışlar atıyor :)
Dicektim ki şımarık olmasaydın ama sonra ammaan be dedim sen de böyle yap bak unutursun ;)

Back
X