hicbiri bana gelipte demesinki benim kocam yapmaz diye hepside ayni degilmi hani derler ya UMMADIGIN TAS BAS YARARmis diye iste tam öyle.....
neden aldatmayan erkek yokmudur neye dayanarak ve nasıl bu genellemeyi yapıyorsunuz
yapmayan erkek vardır tabi genlere baglayamıyorum ben bunu bu aldatmak genetikse yaradılırken olusmus birsey ozaman erkeklerin aldatması vs gunah olmaması gerekiyordu buna dayanarak bunu rahatca soyleyebiliyorum ben inanmıyorum bazı adamların aldatmalarına taktıgı bahanelerden biride genetik bu denmesi bence vicdanı olan adam yapmaz aynı sekilde kadında
ben başka bir pencereden anlatmak istiyorum ben 3 senedir evliyim eşim özenilecek bir erkek ama hiç heyecan yok ilişkimizde beni seviyor, çok rahat bir hayat yaşıyorum çocuğum da yok henüz kaza yapana kadaar kendi arabam vardı yakında gene olacak ve ben mutluyum sanıyorum ama birden iş yerinde gözleri heyecanla parlayan bir adamın bana sürekli iltifatlar yağdırdığını hep beni izlediğini farketttim çok heyecanlıydı artık sabahları onun beğeneceği kıyafetler makyajlar gülümsemeler bakışmalar özlemişim bu çarpıntıları ve bu adam bana yakınlaşıyor ben halen direniyorum bu ilişkiye çünkü adam evli çocuğu var.. ne yapmalı şimdi
ben başka bir pencereden anlatmak istiyorum ben 3 senedir evliyim eşim özenilecek bir erkek ama hiç heyecan yok ilişkimizde beni seviyor, çok rahat bir hayat yaşıyorum çocuğum da yok henüz kaza yapana kadaar kendi arabam vardı yakında gene olacak ve ben mutluyum sanıyorum ama birden iş yerinde gözleri heyecanla parlayan bir adamın bana sürekli iltifatlar yağdırdığını hep beni izlediğini farketttim çok heyecanlıydı artık sabahları onun beğeneceği kıyafetler makyajlar gülümsemeler bakışmalar özlemişim bu çarpıntıları ve bu adam bana yakınlaşıyor ben halen direniyorum bu ilişkiye çünkü adam evli çocuğu var.. ne yapmalı şimdi
bence evlenmeden önce erkekler her haltı yemeli öyle evlenmeli sonra gözleri dışarda oluyor
önceden yaşamak istediklerini yaşasa sonra evlense durum değişebilir ( ama emin değilim )
uzak durmam mümkün değil burun buruna çalışıyoruz üstelik amirim konumunda aslında onun da kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum bence o da heyecan arıyor hareketli neşeli bir insan ama eşi değişik yapıda bir insan galiba gerçi bu benim sorunum değil...birebir sadece bir kere konuştuk ayak üstü imalı konuştu onun dışında bişey yok henüz ama ben çok sıkılıyorum eve gelmek istemiyorum evde duramıyorum...bundan sonrasında ne olur bilmiyorum aslında ama ben evliliğimin zarar görmesini istemiyorum ve başşka bir kadının canının yanmasını istemiyorum ben olsam buna dayanamam çünkü bu heyecanlar anlık duygular bir yana ben eşimi seviyorum belki aşk bitti ama çook seviyorum keşke aşkı bu kadar özlemesemmm...teşekkür ederim yardımlarınız için
bence evlenmeden önce erkekler her haltı yemeli öyle evlenmeli sonra gözleri dışarda oluyor
önceden yaşamak istediklerini yaşasa sonra evlense durum değişebilir ( ama emin değilim )[/QU
bende buna katılıyorum ama bazen nekadar yaparlarsa yapsınlar gozlerı doymayabılıyor etrafımda cok adam var boyle allah hepımıze evlısıne bekarına olgun ne ıstedıgını bılen bır erkekle bır omur gecırmeyı nasıp etsın ne dıyım sadece temennı edebılırım
önceden yaşamak istediklerini yaşasa sonra evlense durum değişebilir ( ama emin değilim )[/QU
bende buna katılıyorum ama bazen nekadar yaparlarsa yapsınlar gozlerı doymayabılıyor etrafımda cok adam var boyle allah hepımıze evlısıne bekarına olgun ne ıstedıgını bılen bır erkekle bır omur gecırmeyı nasıp etsın ne dıyım sadece temennı edebılırım
bende katılmıyorum benim eşimde bana ben yaşayacğım herşeyi yaşadım demişti ama karakterinde varsa kesinlikle durum değişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?