haklı olabilirsin maviş bilmiyorum belkide daha kötüye gidecek ama şimdi çözüme en azından bu durum geçene kadar eşimi üzmeyeceğim bir çözüme ihtiyacım var.. çünkü ben eşimi kaybetmek istemiyorum bu durum geçecek biliyorum kalıcı iz bıraksın istemiyorum hayatımda yada onun ailesinin hayatında..kimse üzülmeden anlamadan çözüm bulmam gerekiyor ama bu çözüm duygularımı değiştirmek değil onu denedim olmuyor ya da şuan olmuyor belki bir dönem sonra sıkar ama şimdi olmuyor.. beni eleştirebilirsiniz sorun değil ama inan yaardıma ihtiyacım olmasa yaazmazdım kimseye anlatamam eşim kariyer sahibi tanınan bir insan bana kızabilrisiniz ama ne yapmam gerektiğini de söyleyin bu durum geçene kadar evliliğimi yıpratmadan bu dönemi nasıl atlatırım
yani herkesin görüşü farklıdır ama ben yanlış zamanda olsa da insanca duygular hissettiğimi düşünüyorum... uzun zamandır şımartılmamış kadınlığımın zirvede olduğunu hissediyorum arkadaşlarım yürüyüşümün değiştiğini söylüyorlar..kendi kendime tebessüm ettiğimi hissediyorum yaşadığımı savunmuyorum ama namussuzluk olduğunu da düşünmüyorum çünkü sadece kendi içimde yaşıyorum direncimi kırmıyorum asla.... ona da kızmıyorum istemsiz ve şaşkın hareketler yapıyor,karşımda karısını aldatmaya meraklı sapık bir adam yok saadece otokontrolü gelişmemiş... ben herşeyii içimde yaşıyorum ve bu duyguyu seviyorum kimseyi aldatmıyorum ya da buna vesile olmuyorum.. artık bu duygu ile barıştım ve kabullendim ama başka bir sorunum var eşimle ilişkiye giremiyorum bağlantısı vardır belki ama bunu aşmam lazım... ne yapmalıyım cinsel hayatımın tekrar düzene girmesini istiyorum acilen çünkü artık adamdan kaçmak için bahanem kalmıyor
Ben eşimi affetmedim ayrıldık.Üzerinden 2 sene geçti ama aynı acım devam ediyor.Çok kötü bir duyguymuş.Ben ilk öğrendiğimde tamam dedim yaşam bitti.bu acı asla geçmez ve ben yaşayamam.1 sene evden çıkamadım.dışarıya çıkarsam herkes soru soracak yada onu görecekmişim gibi geldi.kendimi eve kapattım.uyuyamadım yemek yiyemedim.sürekli ağlıyordum ve elimden birşey gelmiyordu.Hep sorularıma cevap aradım.Acaba neden.Biz 15 yıllık evliliğimiz süresinde doğrudürüst tartışma yaşamadık.Hatta bu olay olana kadar elele dolaşıyorduk.Aramızda problem olsa anlarım ama sebep ne anlayamadım.Eşime hiç sebebini sormadım sormak istemedim.Boşandıktan sonra birgün karşıma çıktı.Sakın kendini sorgulama sen çok iyisin.Sana sevgim hiç bitmedi çok pişmanım dedi.Ben cevap vermeden yürüdüm.İstediği kadar açıklama yapsın canım yanmıştı.Hep diyorum kadına yine kadın zarar veriyor.Evli erkekle olmak tercih edilmek yuvasını bozmak bazılarının hoşuna gidiyor.
sevginin ve aşkın farklı şeyler olduklarını öğrenmek için yaşamak gerekiyormuş..
eşimi seviyorum ona güveniyorum onun yanında rahatım
ona ise aşık oldum kesinlikle güvenmiyorum yanında her an tedirginim ama beni durmadan ona çeken o sinsi gülüşü ve o çarpıntılar
anlatamam anlatamıyorum
boşanma konusunda biraz daha düşünmek istiyorum geçici bir heves olabilir daha önce hiç aşık olmadım emin değilim yaşayıp göreceğiz
eğer imkanınız varsa işten izin alıp eşinizle küçük bir tatil yapsanız. Heyecanı herzaman karşı taraftan beklememek lazım.Bir akşam güzel bir sofra hazırlayın siz onu heyecanlandırın o da boş durmayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?