Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklı olabilirsin maviş bilmiyorum belkide daha kötüye gidecek ama şimdi çözüme en azından bu durum geçene kadar eşimi üzmeyeceğim bir çözüme ihtiyacım var.. çünkü ben eşimi kaybetmek istemiyorum bu durum geçecek biliyorum kalıcı iz bıraksın istemiyorum hayatımda yada onun ailesinin hayatında..kimse üzülmeden anlamadan çözüm bulmam gerekiyor ama bu çözüm duygularımı değiştirmek değil onu denedim olmuyor ya da şuan olmuyor belki bir dönem sonra sıkar ama şimdi olmuyor.. beni eleştirebilirsiniz sorun değil ama inan yaardıma ihtiyacım olmasa yaazmazdım kimseye anlatamam eşim kariyer sahibi tanınan bir insan bana kızabilrisiniz ama ne yapmam gerektiğini de söyleyin bu durum geçene kadar evliliğimi yıpratmadan bu dönemi nasıl atlatırım

o adamın eksi yanlarını görmeye çalışabilirsin mesela neticede çocuk değilsin toz pembe görünemezki.eşinide ilk tanıdığında heyecanlandığını ama şuan hiç öyle olmadığını farkedebilirsin bu adamdanda ileride heyecan duymayacağını biliyosundur bunu düşün bu geçici bişey.sonra bunu eşinde başkasıyla yaşıyormuş gibi düşün,hergün başka bir kadın için giyiniyor onu görünce içi kıpır kıpır oluyor,onunla bizzat olmasada gözleriyle flört ediyor say canın yandı dimi.işte o adamın karısınında böyle canı yanar hem ne biliyosun belki o adam başka ortamlardada farklı kadınlarla aynı şeyi yaşıyodur bu senin özel olduğunu göstermez bir kere sen herhalikarda 2. kadınsın onun için çünkü başkasıyla evli

melonyyyyyyyyy ne yapıyorsun burda tek başına seni topice götürmeye geldim...kaydirigubbakcemile hadi topice gel yahuuuuuuuuuu....:1rolleyes:

Eşınızle ılgılı sorununuz yok maddı sorunuz yok guzelde bır ısınız var..

İnsanoglunu hayatıda buyuk bır derdı sıkıntısı yoksa hayatı sıradanlaşır..

Farklı heyecanlar farklı duygular ıster..

Sızde bır kadınsınız evlılgınızın sıradanlaşmasına karşılık ıs yerınde sıze kacamak bakışlar atan ıltıfatlar yagdıran bır beyefendı..tabıykı sızıde dıkkatınızı cektı

emınım yakınlaşsanız ılıskınız başlasa tum buyu gıdecek ben bu adamı begendım dıyeceksınız..

Her sabah onun ıcın suslenıyorum dedınız..
eşınızle tekrar evlılgınıze heyecan katmak ıcın ne fedakarlıklar yapıyorsunuz...

aldatmak sadece bedenen olmaz ..ruhla, kalple, gözle de aldatmak vardır şimdi sadece eşininden başkası dokunmuyor ama kalbini başka bir erkek pırpır ettiriyosa ,yürüşünü değiştiriyosa, onun için süslettiriyosa buda aldatmaya girer ..bence tabii...

iş yerini değiştir.. o adamı her gün görmek zorunda olma tamamen hayatından çıkar dicemmm ama gittin iş yerinde başka birinin karşına çıkıp yine senin heyecana kapılmayacağını kim garanti edecek.. :2:

maviş teşekkür ederim gerçekten ben eleştiriyi hakettiğimi biliyorum ama fikir verdiğin için teşekkür ederim inan ben bunu yapmaya hevesli değilim sadece ne yapacağımı bilmiyorum şimdiye kadar hiç kontrolümü kaybettim hayatta herşey istediğim gibi oldu istediğim okulu okudm istediğim işi yaptım istediğim adamla evlenip istediğim şehirde yaşadım refleks yoktu hep mantıklıydı kararlarım duyguları ciddiye alan biri değildim o yüzden şaşırdım şimdi teşekkür ederim elimden geleni yapacam bu hafta

Nasıl kadınlar salak deilse erkeklerde salak deildir eşinizin dikkatini çekmiştir halinizde tavrınızda giyiminizdeki deişiklikler elle tutulur somut bi delili olmadığından yada emin olmadan sizi hırpalamak istemediğinden tepki göstermiodur .En önemlisi iş artık cinsel çekim aşamasına gelmiş siz nekadar kendinizi kontrol etmeye çalıştığınızı sölesenizde adamın ilgisi çok hoşuma gidio diosunuz kocanızla cinsel hayatınızı bile etkilemiş ve aynı yerde çalışırken artık bu duygudan kurtulmanız mümkün deil . Bu durumda 2 şey var yapacağınız ya işinizi bırakıp o adamla bütün iritbatı kesip evliliğinize dört elle sarılıcaksınız ya da işten ayrılmayıp dahada kendinizi kaptırıp eşinizi artık cinsel boyutta aldatıp bayağı bi kadın olucaksınız .Size önerim şu bi kadın eşini aldattığı zaman asla bi erkeğin aldatılmasıyla aynı tutulmuo hayatınız boyunca ucuz bi kadın imajını taşıyacak kadar cesurmusunuz böle olmayı kendinize yakıştırabilio musunuz etraflıca bi düşünün ..

işimi bırakamam ancak şubatta tayin isteyebilirim o zamana kadar herşeyi kontrolümde tutarsam tayin isteyecem galiba bu arada dün gece eşimle cinsel problemi çözdüm galiba biraz daha toplandım bugün, spor salonuna yazıldım psikolog randevu aldım bi şekilde dikkatimi dağıtacam.. ben evlenirken bile aşkın peşinde değildim karşımdaki en kariyerli en zengin ve en yakışıklı adamla evlendim o en iyisiydi belki aşk yok ama herşeyim var ve kaybetmeye hiç niyetim yok aşk yüzünden...teşekkür ederim yardımlarınız için

benden sana son tavsiyede baktın hiçbiri çözüm olmadı çocuğun varmı bilmiyorum ama o zaman anne olmayı düşünebilirsin.annelik böyle duyguların boş ve saçma olduğunu daha çok anlamanı sağlıyor.ve eşinle arandaki bağında kuvvetlenmesini sağlıyor neticede birlikte yaptığınız en güzel en özel şey oluyor

çocuk yapmayı çok istedim iki yıl tedavi gördüm sonunda hamile kaldım 8 haftalık iken karnımda öldü şimdi korunmuoyrum olursa sevinirim tabi...ama artık ısrarla tedavi olmuyorum hayırlısı olsun diyorum....teşekkür ederim iyi geceler

Slm arkadaşlar.Ben aranıza yeni katıldım.Konuyu görünce görmemezlikten gelemedim.Benim başıma gelmez derken bende aldatıldım.Ben çok zor bir süreç geçirdi.Kendimi çok sorguladım yargıladım.Aldatılma nedenimi anlamaya çalıştım.Açıkçası kendimi çok hırpaladım.Benim aldatılmam biraz farklı diğer hikayelerin çok dışında.Kızım o zamanlar 13 yaşındaydı anne kız çok zor süreç geçirdik.Şimdi 15 yaşında ve hala üzerinde etkisi var.Allah kimsenin başına vermesin.Ama gerçek olan şu.Kadına yine kadın zarar veriyor.

Ben eşimi affetmedim ayrıldık.Üzerinden 2 sene geçti ama aynı acım devam ediyor.Çok kötü bir duyguymuş.Ben ilk öğrendiğimde tamam dedim yaşam bitti.bu acı asla geçmez ve ben yaşayamam.1 sene evden çıkamadım.dışarıya çıkarsam herkes soru soracak yada onu görecekmişim gibi geldi.kendimi eve kapattım.uyuyamadım yemek yiyemedim.sürekli ağlıyordum ve elimden birşey gelmiyordu.Hep sorularıma cevap aradım.Acaba neden.Biz 15 yıllık evliliğimiz süresinde doğrudürüst tartışma yaşamadık.Hatta bu olay olana kadar elele dolaşıyorduk.Aramızda problem olsa anlarım ama sebep ne anlayamadım.Eşime hiç sebebini sormadım sormak istemedim.Boşandıktan sonra birgün karşıma çıktı.Sakın kendini sorgulama sen çok iyisin.Sana sevgim hiç bitmedi çok pişmanım dedi.Ben cevap vermeden yürüdüm.İstediği kadar açıklama yapsın canım yanmıştı.Hep diyorum kadına yine kadın zarar veriyor.Evli erkekle olmak tercih edilmek yuvasını bozmak bazılarının hoşuna gidiyor.

Canim cok gecmisler olsun ..
Malesef hayatlarinda bulamadiklari mutlulugu baskalarinin hayatindan calmaya calisan cok insan var ,sadece kadinlar degil erkeklerde oyle ama biz kadinlar daha dirayetligiz, biz aldatmayi asla tercih etmeyiz bagzi kadinlar haric istisnalar olabilir, ama erkekler malesef zayif karakterdeler ,onlarin dusunce yapilari bizlerden daha farkli..
Eskiden boyle seyler sir olarak kalirmis kimseler kolay kolay duymazmis en azindan birazda olsa utanilirmis, ama artik alenen ortada yapiliyor ,kimse cekinmiyor ,hersey ortada, hatta kadinlar ,siz esinizin yanindayken bile hic cekinmeden bakiyor yada kur yapiyor ,bu nasil bir zihniyet bu nasil bir dusunce yapisi..??
Teknoloji ,modernligi getirdi diyorlar ,ama bence ahlaksizlikgin adi modernlik olmus, herkez bunun arkasina siginiyor,gencecik kizlar lise caginda ,unuversite caginda kizlar ,evli barkli babasi yasinda adamlarla hic cekinmeden kolkola dolasir hale gelmis ,bunun sebebi ne ???
Televizyonlar,diziler ,maddi sorunlar,dis dunyaya ozenti vs...
Bunun adi modernlikse peki ahlak, aile kavrami nerde??
Sevgisizlik arttikca ,aile kavramida biter ,aile kavrami bittikcede butarz olaylar artar gider....
Mutsuzluk oyle yayilmiski ..!
Insanlar cevresinde her gordugu mutlulugu kiskanir hale gelmis, acaba bende bunu basarabilirmiyim dusuncesiyle, yuvalari bozarak kendileride bu yuvadaki gibi mutlu olacaklarini saniyorlar ..
Yazik ne hastalikli bir dusunce yapisi ....lmaz:
Erkeklerde de kadinlardada acaba daha iyisini bulurmuyum umidi ile tatminsizlikle doyumsuzluk duygusu artmis..boshayallersmile

Allah sonumuzu hayir etsin...:çok üzgünüm:

yapamadım çok üzgünüm doğru olanı bildiğim halde sahip olduklarımu riske attığımı bildiğim halde yapamadım
yapamıyorum... artık sadece duygusal olsa da saklamam gereken bir ilişkim var.. ve en çok bugün anladım eşimi çok sevdiğimi... ben onun arabasından inerken eşim kaza geçirmiş ya ona bişey olsaydı ben nasıl dayanırdım bu yüke bundan sonrasına da dayanamam eşime haksızlık edemem en kısa zamanda boşanacağım ama eşimi seviyorum.. seviyormuşum ama ben soğukkanlı birr yalancı değilim devam edemem bu şekilde.. onun eşi için üzgünüm benden nefret ederdi bilseydi umarım o hiç öğrenmez. ben evliliğime yazık ettim, boşanmadan katlanabilmeyi çok isterdim..

aşık olduğunuzu mu sölüosunuz yani şimdi diğer adama ben bişi anlamadım .ama bence eşinize hemen boşanmak istediğinizi söyleyin ve hemen boşanın en azından hayatına baksın zavallı adam bide şunu merak ediorum kocanızı seviyosanız nasıl başka biriyle duygusal bi ilişkiniz olabilo .hayat sizin hayatınız istediğinizle flört eder istediğinizle takılırsınız ama ben sizin akli melekelerinizden şüphe duymaya başladım insan bile bile hayatını alt üst eder mi ??

konuyu görünce yaşadıklarım geldi aklıma.rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

sevginin ve aşkın farklı şeyler olduklarını öğrenmek için yaşamak gerekiyormuş..
eşimi seviyorum ona güveniyorum onun yanında rahatım
ona ise aşık oldum kesinlikle güvenmiyorum yanında her an tedirginim ama beni durmadan ona çeken o sinsi gülüşü ve o çarpıntılar
anlatamam anlatamıyorum
boşanma konusunda biraz daha düşünmek istiyorum geçici bir heves olabilir daha önce hiç aşık olmadım emin değilim yaşayıp göreceğiz

eğer imkanınız varsa işten izin alıp eşinizle küçük bir tatil yapsanız. Heyecanı herzaman karşı taraftan beklememek lazım.Bir akşam güzel bir sofra hazırlayın siz onu heyecanlandırın o da boş durmayacaktır.

canım sanki kocasıyla o heyecanı yaşamak istiyormuki arkadaşkötükedihüso onun gözü dışarıda baksana macera peşindesempatiksalakcinni hem bence bu konuyu fazla uzatmanın bir anlamı yok çocuk değil ya koskoca insanlarız.eee ne demişler her koyun kendi bacağından asılır vereliniortak hadi tavsiyelerde bulundukta dahada peşinden koşacak değiliz bu işin.şuandan itibaren söylüyecek tek şey Allah kocalarımızın gözünü dışarı çıkarmasın ve böyle kadınlarla muhatap etmesin diye dua etmek o kadar:Saruboceq:konu çok dağıldı çünkü bu sayfada aldatılmış arkadaşlar yaşadığı acıları paylaşıyorlar aldatan kadınlar flörtlerini değil.ben aldatılmadım şimdilik şükür ama aldatılmış olsaydım şahsen bu arkadaşın yazdıkları beni daha çok rahatsız ederdi acımı arttırırdı diye düşünüyorum.onun için gakkoş arkadaşın artık bişey paylaşmasını yersiz buluyorum ben.onun yerine flört ettiği adamın karısı öğrendiğinde o bizimle paylaşımda bulunmalı diye düşünüyorum.kusura bakma arkadaşım benim düşüncem bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…