aldatma başlığında yer alsın

tuhafbosluk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
8
2
1
42
merhaba..yaşadıklarımı burada paylaşmak istedim. amacım nasıl yapayım şöyle mi sizce gibi danışmak değil. ben yaşadıklarımdan sonra bu konuyla iigli başlıklar aradım neler yaşıyor insanlar nasıl devam ediyorlar diye. gün belki birisi benim yaşadıklarımı da okur böylesi de varmış der.
8 yıllık evliyim ve iki evladım var. eşimle okulda tanışıp evlendik. fazlasıyla güzeldi herşey. kavgalarımız oldu tartıştık zaman zaman ama evliliğin nasıldı die sorana harika derdim.dışardan da öyle yorumlanıyordu.
geçmiş zamanlı anlatıyorum ne yazıkki. insanın korktugu başına geliyormuş ve kesinlikle şöyle yaparım dediğini yapamıyormuş.
2.bebeğimin lohusalığını yaşarken eşim aradı ve konuşmak istedğini söyledi.eve geldi.işle ilgili sıkıntıları var sandım.ben seni aldattım dedi.ilki 4 yıl önce, ben şehir dışındayken iş arkadaşıyla sinemaya gitmiş, öyle başlamış aylarca mesajlaşmış.dertleştik dedi. 2.si benim uyardığım bir kızdı samimi gelmişti kız bir kere temas yaşanmış ama sonra kız evlendi.adım adım ilerliyor her seferinde.sonra durulmuş.ve ben hamileyken 3. kişiyle birlikte olmuş.pişman oldum bırakmak istedim diyor. ama kız kendini öldüreceğini söyleyip ayrılmak istememiş. gelip anlatıyorum çünkü kurtulmak istiyorum kızdan da vicdan azabından da dedi.kurtuldu kendince.
yaşananlar çok çok acı verici.nefret ediyorum kendisinden. şuanki pişmanlığının önemi yok. 2 kızım büyüyene kadar kalacağım.bu eziyeti yapacağım kendime.tekrar yapar yapmaz allaha havale ettim.bu adamla yaşlanmayacağım sadece gencliğime yazık edeceğim.
terapi sürecim de devam ediyor.

Tek başınıza büyütemez misiniz anlamadım, tabi boşanmayı düşünüyorsanız.
Kızlarınız büyürken 3.de olabilir bu aklınıza gelmiyor mu ?
Ateş ve barut neticede...

Asla yargılamıyorum. İster bitirir, ister devam edersiniz; bu birtek sizi bağlar; en önemlisi evde bu aranızdaki soğukluğu çocuklara yansıtmadan ne kadar dayanabileceğiniz. Bunu yıllarca yapabilir, mutlu aile tablosu çizebilir misiniz?

Bir de böyle konularda şunu merak ediyorum; çocuk büyüyene kadar deniyor ya, çocuklar ne zaman büyümüş olur? 8? 18?

Evet cocuklar ne zaman buyumus olur bunun cevabini bulmaya calisiyorum terapilerde. Pedagog en kotu baba babasizliktan iyidir dedi. Kizlarimla cok rahat bir yasam surebilecek durumdayim ama baba eksigini kapatamam. Evet bunlari yasamamis olsam ve boyle bir durumu okusam hayatta durmam bosarum derdim. Ama bosasam az biraz uzulup yasantisina devam edecek zaten o. Sorumluluklarimla ben kalacagim. O da simdi alsin sorumluluk ki aluyor. Tum bunlar yasanirken de anlamadim evet anlamadim.hep ben sehir disindayeken olmus.mesajlari kontrol etme ihtiyaci da hissetmemistim.cunku mutluydum gercekten nasil oluyosa.

piskoloji hep negatif olacagından cocuk için saglıklı değil tabi zaman aşımınada ugrayabılır bu acılarda sen bir daha guvenemezsın bu adama zaten cinsel hayatınız da cok kötü etkılenecegınden yıne aldatma oranı altın oran yanii bence gelecegı kafanda tasarlayıp iyi düşünüp tasınmanda faydalı olacaktır.

Dramatik hale getirmek degil amacim paylasmak sadece. Iyi bir isim var. Tum mal varligini da alabilirim elinden. Ama niyetim gercekren cocuklarim.

Adama bak behlül mübarek çevresindeki her kadın aşık küçük temas aldatmaca. İlki mesaj diğeri küçük temas derken ilişkiye girmiş aldatmayı evrelere yaymış. Kendini kandırma bence çocuklar büyüyene kadar evli kalayım da sonra boşarım. Yani buna biraz çocukları bahane edeyim evliliğe devam edelim denir. Nefret ettiğinize nasıl katlanıyorsunuz anlamadım. Yani bir de boşanılmayacaksa buraya neden gelinip yazılıyor anlamıyorum...

Babasızlık ne demek? Siz boşanınca babasız kalmıyorlar ki? Babası gene babası. Çok merak ettim açıkçası boşanmayı babasız kalmak sanan pedagogu. Eğer boşanınca kızlarınızı da boşayacaksa zaten o adamdan baba olmaz kusura bakmayın.

Bakın eğer mutsuzluğunuzu kızlarınıza yansıtmayacağınızı düşünüyorsanız bir derece. Ama robot değilsiniz. Tabiki de mutsuzluğunuz, huzursuzluğunuz hareketlerinize, evliliğinize, ev hayatınıza yansıyacak. Bu babasızlıktan(!) daha kötü emin olun. Kızlarınız bir süre sonra huzursuz ortamdan bıkıp sizi bile suçlayabilirler. Sonuçta yaşadıklarınızı onlara anlatamazsınız.

Çocuklarınıza verebileceğiniz en güzel şey babaları ile aynı evde yaşamak değil, mutlu bir anne. Deseniz ki affedeceğim bir derece hak verebilirim ama hem affetmeyip hem bu cehennem hayatına kendinizi reva görüp çocuklarınızı da mutlu yetiştirebileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Beni anlarsınız da çok geç olur. Çocuklarınız mutsuz bir evliliğin izlerini ömürlerince taşır, ve bu ilişkilerine de, eş seçimlerine de, hayatta ki bütün mutsuzluklarına da yansır.

Öyle baba olmaz olsun
Baba cok önemlı deıl anne onemlidir
Şu erkekler yıllardan berı her erkek aldatır dıye bır sey uydurmuşlar yok doğamızda var yok evrimsel bır gerçek vs vs dıyerek kadınların beynıne bılınçaltına işliyorlar
Yok öyle bir şey ihanet etmeye meyilliysen evlenmeyeceksin
Walla hiç aldatmayan erkekler de gördüm ben
Aldatan kadın da var erkek de var yani
Sürekli affedici olmak zorunda deil kadın kısmı
Eşiniz dürüstlük kontejanından yararlanmak istiyor
Tmm öyleyse siz de öyle yapın dışarda ne erkekler var bir o mu..sonra deyim ki ben seni aldattım o gitsin terapiye
Sakın affetmeyin ihaneti affeden insandan dahi şüphe ederim ben
Kızlarınız var sarılın onlara size o adam lazım değil

Aynı evin içinde iki birey , aile ortamı yok sevgi yok, sıcaklık yok.
Böyle bir ortamda büyümelerindense , haftasonları babalarını görmeleri bence daha iyi. Sizin çözümünüzde çözüm değil.
Allah yardımcınız olsun.

Dramatik hale getirmek degil amacim paylasmak sadece. Iyi bir isim var. Tum mal varligini da alabilirim elinden. Ama niyetim gercekren cocuklarim.
Pedagog da maddi gücünüzün farkında.
Bu adamla evli kalarak iyice kafayı tırlatın daha çok terapiye gelin diye evli kalmanızı istiyor olabilir.
Tanıdık psikolog arkadaşlarına yönlendirecekse demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…