aldatma başlığında yer alsın

Kendinize bu kötülüğü yapmayın.Başıma gelmeden önce siz bilirsiniz siz karar verin derdim çünkü o vebali alamazdım ama başıma geldi ve sizin vebalinizi alamam yani basın kıçına tekmeyi!!!

benim annem çocuklarım için dedi ama en büyük kötülüğü çocuklarına yaptı kavga gürültünün içinde büyüdük tüm kardeşlerimin yüzünde hep hüzün hiç mutlu olamayan sürekli karamsar düşünen bireyler ortaya çıkardılar 20 yaşındayken 35 yaşında gibi düşünüp yaşadık benim kadar kimse bilemez babasının annesini ailesini aldatmasının ne demek olduğunu yaşadıklarımız yüzümüzde iz yapmış siz çocuklara iyilik yapmıyosunuz onlara kötülük yapıyorsunuz lütfen böyle iyilik yapacaksanız yapmayın sizin olsun o iyilik

Kendini oldurecegini söyleyen kızla tek defa birsey yaşanmadığı;tutku olduğu aşikar. ..belli ki tehdit altında itiraf etmek zorunda kaldı ve elbette sizin tercihiniz kimse size birsey diyemez ama ben kızımı ölüm dolayisi ile babasız büyütmüş bur anne olarak o Pedagog dan çok farklı bir şey söyleyeceğim ki o da şerefli ve dimdik bir annenin gururu kızlarıniza yeter... baba figürü aldatan ve hatta bunu eşi ortak bebekleri ıle ilgili sıkıntı çekerken yapan bir mahlukat ise bu figür ne derece ise yarar ?Kızlarıniz ancak ihaneti öğrenir bu baba ile ...yalniz ben sizi gayet aklı başında ve dirayetli buldum ve kabullenemesem de anlıyorum sizi. ...sevgiler. ..

Neden kızının bütümwaini bekliyorsun... zaman geçiyor gençliğin geçiyor ....seni aldatan bir adamla ömrünü çürüteceğine önüne bak ..illa başla biri hayatına girer demiyorum ama en azından o evde onun yüzünü gördükçe psikolojini iyice bozacağına kendine yeni hayat kurarsın ....

İşin var gücün var. Kızlarını al git arkadaşım. Neden kendine eziyet ediyorsun bu kadar?. Eğer iyi bir babaysa zaten sahip çıkar çocuklarına. Belki düzgün birine denk geleceksin, başka evlilik yapacaksın. Neden bu şansı kendine vermiyorsun.

Evet cocuklar ne zaman buyumus olur bunun cevabini bulmaya calisiyorum terapilerde. Pedagog en kotu baba babasizliktan iyidir dedi. Kizlarimla cok rahat bir yasam surebilecek durumdayim ama baba eksigini kapatamam.

O nasıl pedagogmuş bilmiyorum ama siz ayrılınca babası ölmeyecek. Tabii en kötü baba babasızlıktan iyi olabilir. Çocuklar açısından da babaları yok olmayacak. Sadece daha mutlu anneleri olacak ve babalarıyla aynı evde sürekli kalmıyor olacaklar. Babaysa yine baba. Babalıktan boşanılmıyor. Kocalıktan boşanılıyor.

Kız buna musallat olmuş.O rezillik çıkarmadan ben anlatayım puan alayım demiş.

Ne vicdanı evlendiğinizden beri bu adam seni aldatmış ve aldatmaya devam edecek.(3 de değildir o fazladır)

Sen de paranoyağa bağlayacaksın, kendine yediremeyeceksin, yavaş yavaş tükeneceksin.

Mutsuz bir anne olacaksın.Karakterin yaşadığın duygu geçişlerinden değişimler gösterecek.

Sabrın azalacak.Hoşgörün azalacak.Bir müddet sonra suratına bile bakmak istemiyeceksin.

Konuşmayacaksın, dertleşmeyeceksin, şakalaşmayacaksın.

(Seni gururlu kendini seven saygı duyan bir kadın olarak kabul ediyorum ona göre fikir yürütüyorum)

Şimdi otur düşün yukarıda yazdıklarımla yoğrulmuş seni ve ev hayatını.

Anne ne yaşarsa kızlarının kaderi de öyle olur derler ve kızlar her zaman babaları gibi bi adama aşık olup severler erkek ise anne gibi kadın ister hayatında sen mutsuz olduğunda çocukların da aynı hayatı yasayacaklar

Pedagog bakkala almış diploma yi herhalde onun söylediği lafı 60lik mahalle teyzeleri söylüyor
bence Pedagog u değiştirin
bosanmamaya bahanesi olan kadinlar icin o çocuklar hiçbir zaman büyümez bu böyledir

Pedagog bakkaldan almış diploma yi herhalde onun söylediği lafı 60lik mahalle teyzeleri söylüyor
bence Pedagog u değiştirin
bosanmamaya bahanesi olan kadinlar icin o çocuklar hiçbir zaman büyümez bu böyledir

Dramatik hale getirmek degil amacim paylasmak sadece. Iyi bir isim var. Tum mal varligini da alabilirim elinden. Ama niyetim gercekren cocuklarim.
pedagoga bir sorun.

anası babası öldüğü için kimsesiz kalan çocuklar ne oluyormuş?

alkol kumar dayak huzursuzluk barındıran ama analı babalı büyüyen çocuklar çok mu mutlu büyüyormuş?

sen de cevap verebilirsin.

Böylesinin karşısına geçip ben de seni aldatip sonra da boşanacam demek lazim ya neyse .

bosuna yoruyorsunuz kendinizi.konu sahibi zaten ne fikir ne akıl istemiş.ne yazilsada herkes gibi oda bildiğini okuyacak..
konu sahibi eşiniz kuş kadar hafif suan.bombayi sizin kucağıniza bırakmış ne yaparsan yap benden çıktı artik demiş.
Tercih sizin hayat sizin.hayırlısı olsun hakkınızda..

Bizim bir komşumuzda yıllarca ayrı odalarda yaşadılar karı koca çocuklar için
Çocuklarından biri keşke ayrılsalardı bizde bu işkenceyi yaşamasaydık demişti
Ama görünüşte mutlulardı beraber yiyip içiyorlar geziyorlar ama ayrı yataklarda yatıyorlardı
Karar sizin hayırlısı olsun hakkınızda

Çok iyi yapıyorsunuz ayrılmayın.
İleride kızlarınızın hayatına giren erkekler aldatırsa normal bir olaymış gibi karşılarlar.
Ne de olsa anneleri babalarını defalarca affetti

Pedagogun "en kötü baba babasızliktan iyidir" anlayışına çok şaşırdım.Nasıl pedagog o öyle.Çocuklarım büyüyene kadar diyorsun ya işte bu dediğin hiç bir zaman olmayacak. Çocuklar büyüyecek eğitimleri bitene kadar diyeceksin o bitecek yuvalarını kursunlar diye bekleyeceksin.Yani bu adamla berbat bir evlilik içinde yaşlanıp gideceksin.

Neyi merak ettim biliyor musun? Demişsin ya çocuklarım için katlanacağım, gençliğimi vereceğim. Bosanmiyorsun ya hani? Şimdi sen o adama yemek pişiriyor musun, çamaşırlarını yıkıyor musun, gömleklerini ütülüyor musun, donlarını filan yıkayıp kurutup cekmecesine koyuyor musun? Sevisiyor musun? T tuhafbosluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…