aldatma başlığında yer alsın

Benim de lisede bir arkadaşım vardı , anne babası aynı evde çocuklar için yaşıyor demişlerdi de çok şaşırmıştım ozaman, ünv kazanınca kızın peşinden gitti annesi. Ama ne oldu arkadaş da evlendi boşandı, belki ailesi öyle olmasa daha mutlu olurdu,
Konu sahibi eşiniz haltı yemiş , birde lohusalık vs dememiş bunu anlatmış en hassas zamanınızda. Bu bile boşanmak için bir neden. Bazen bırakıp gitmek en hayırlısı. Babaları var yine, siz kendinize yazık etmeyin

Mutsuz anne Mutlu çocuk yetiştirebilecek mi

O adamla ayni cati altinda cocuklarina yazik etmicekmisin aranizda illaki sogukluk olucak eskisi gbi olamazsiniz ben acikcasi cocuklariniza uzuldum olan onlara oluyor ben o adamliktan uzak insanin yuzune bile tukurmezdim firsatini buldugunuz anda bunu bosayin asla ve asla hayatinzda yer vermeyin

Bakın pedagog ağır saçmalamış. Zaten özel üniversite mi yok parayı veriyorlar okuyorlar sonrasında karşına geçip böyle sallıyorlar. Siz her psikoloğa güvenmeyin böyle. İyice araştırın ve bu pedagogu acilen bırakın çok ciddiyim.

Ben çok kötü bi babayla büyüdüm. Nefes aldığım her saniye babamdan nefret ettim. Keşke ölse keşke hiç olmasa babam diye dua ederek uyurdum her allahın günü. Şu an görüşmüyoruz yüzüne bile bakmam, hala tüm varlığımla nefret ediyorum. Bunu açıklasın pek sevgili pedagogunuz.

Çocukların için katlanıyorum mottosu artık bittttt. Boşanmak istemiyorsanız çocukları bahane edip komik duruma düşmeyin. Sizin canınız yok mu siz insan değil misiniz yaşamaya mutlu olmaya hakkınız yok mu? Niye birazcık olsun kendinizi düşünmüyorsunuz? Siz çocuklarınız için yaşayacaksınız, sizin çocuklarınız da bunı görüp ilerde çocukları için yaşayacak onun çocukları da aynı şekilde.. ee bu şekilde kimse hayatını yaşayamamış oluyor ne yapıcaz??

hiç bir pedagog oyle bısey demez..sacmalamayın !
Adam ya sevgilisini ya kankasını pedagog diye yutturmuş.

Bu arkadaşa katılıyorum aynısıno bende yaşadım. Baba figürü olmayan bir ev. Abime babalık yapmaya çalışam ve onu ruhsal problemli yapan annem. Ve mutsuz çocukluk ve hiç unutulmayan o kötü anılar. Yeter artık boşanın diyen ufak bir çocuk. Olan kızlarınıza olur. Yazık yapmayın onlara bunu. Bana iyilik yapmadılar. Ve o evden kurtulduğum günü 4 gözle çektim. Eşimin alışma sürecimizdeki çoğu tavrına sabrettim. Ben o eve asla dönmem dediğim evdi benim için. Yapmayın yazık çocuklarınıza.

Okuyup yorum yaziyorsunuz tesekkur ederim paylasimlar onemli herkesin yasantisi farkli farkli. Benim de cocuklugum cok guzel gecmedi zorlu baska baska sıkıntılarimiz vardi annemle babam bosanacakken abim istemedi suan beraber yaslaniyorlar tabi onlarda aldatma gibi travmatik bi durum yoktu. Ben kararimi yasadiklarimi paylastim sizinle kendinize gore yorum yazmaniz da normal. Ben suan nefret ettigim bir kisiyle ayni evi paylasiyorum ama cocuklarimla guzel vakit gecirmeye yuksrklisans derslerime gitmeye arkadaslarimla bulusmaya devam ediyorum.evet saglikli degil yaptiklarim biliyorum ama aylarca dusunup geldigim nokta bu kolay degildogrendigim zaman evden gitmesini istedim ayri da kaldik ama buyuk kizim olumsuz etkilendi. Surec ne gostetir bilmiyorum. Bosanma konusunu da geciktirme niyetim yok farkli bir ile tasinacagim icin fevri davranmiyorum.bu yuzden destek aliyorum.aldigim destegi de elestiriyosunuz sadece bikac cumle yazdim die olabilir. Zamaninda cok kinadigim durumlar olmustu.grrcekten kinadigimizi yasamadan olmeyecegimiz dogru.basima geldi.rabbim islah etsin erkekleri. Cok zor.

kınamak değil gerçekten o pedagogun söyledikleri olmaz yani
değiştirin çok ciddiyim
para veriyorsunuz paranız boşa gitmesin
ayrıca Pedagog a siz değil çocuklar gitmeli
bir de benim şahsi fikrim bu işi Pedagog değil çocuk psikoloğu çözer

Büyüdüğünde kızlarınız babasının sizi aldattığı bir şekilde öğrenecek ve boşanmadığınız için size öyle kızacaklar öyle öfke duyacaklar ki. Tecrübeyle sabit. Yine de siz bilirsiniz.

He bi de son olarak ileride çocuklarınıza "sizin için her şeyi yaptım hayatımdan vazgeçtim siz mutlu olun diye" tarzı şeyler söylemeyin. Çünkü gün gelecek yapmadığınız ve yaşayamadığınız şeyler için bin pişman olacaksınız ve suçlu arayacaksınız. Kendinizi değil kızlarınızı suçlamayı tercih edeceksiniz. Onlara bu kötülüğü yapmayın. Tecrübeyle sabit bu da.

Tercih sizin tabi saygı duyarım. Mutluluklar diliyorum.

Merhaba yeniden. Bu adamla yasamaya devam ediyorum.cok zor. Gecen surede hastalanan yakinlarim oldu. Bir vefat haberi geldi memleketten. Ama okadar hissizimki. Tepki veremiyorum hic biseye. Agladigim sey onlar mi kendim mi. Hala cocuklarim icin diyorum hala. Cok iyi davraniyor bana da cocuklarima da. Ama benim icim kaldirmiyor. Nasil devam edersin demeyin. Edemiyorum zaten ama gidemiyorum da. Yalniz cocuklarimi buyutmekten korkuyorum.

Benim anlamadığım size bunları neden anlattı güya çok dürüstmü davranmış oldu..Sizin onu affetmediginizi biliyormu?

Eger sizden hakikaten onu aaffetmenizi istiyor ve güvenebiliorsaniz gerçekten cocuklarinizi yalnız buyutmeyin derim..Hiçbirşey eskisi gibi olmicak belki ama yinede bu evlilik devam edemezmi. Bı caresi yokmu düşünün.kimsseye anlatmayı kocanizin bu günahını.aldatmasida size olan sevgisizliktenmi olmus..Cinsellik ihtiyacimi..boslukmu sizinle olan bı eksiklikmi bilemiyorum sorgulayin..Kesinlikle sizin bir sucunuz yok beni yanlış anlamayın ama o iki evlat hatrina affedemezmisiniz bı dusunun

Bugün aldatma konularıyla dolu forum ne yazık

Gercekten cok yazik. Onceki ikisi mesaj duzeyinde kalmis dertlesmistim falan diyorki cok canimi yakiyo. O sirada ben neden tercih edilmedim de disarda aradi paylasimi. Sonuncusu tamamen cinsellik diyorki onda da bi yerde durduk. Nasil affedeyim ki. Baktikca yuzune tukuresim geliyo. Sonuncu kiz bosanmasi yonunde baski yapmis ve oldurucem kendimi demis.dedigine gore cok korkmus ve oyuzden itiraf etmis. Bir tek onun ailesi biliyor. Bir daha olursa git durma diyolar. Ama suan bile sigamiyorum eve. Gunler geciyor. Tum zamanimi cocuklarima verdim.

iki kızın büyüyene kadar adamı affetmeyi planlıyosun. biz de yedik. ne diyelim. hayırlı işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…