- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi tuhafbosluk
-
Benim de lisede bir arkadaşım vardı , anne babası aynı evde çocuklar için yaşıyor demişlerdi de çok şaşırmıştım ozaman, ünv kazanınca kızın peşinden gitti annesi. Ama ne oldu arkadaş da evlendi boşandı, belki ailesi öyle olmasa daha mutlu olurdu,Bizim bir komşumuzda yıllarca ayrı odalarda yaşadılar karı koca çocuklar için
Çocuklarından biri keşke ayrılsalardı bizde bu işkenceyi yaşamasaydık demişti
Ama görünüşte mutlulardı beraber yiyip içiyorlar geziyorlar ama ayrı yataklarda yatıyorlardı
Karar sizin hayırlısı olsun hakkınızda
Mutsuz anne Mutlu çocuk yetiştirebilecek miPedagogun "en kötü baba babasızliktan iyidir" anlayışına çok şaşırdım.Nasıl pedagog o öyle.Çocuklarım büyüyene kadar diyorsun ya işte bu dediğin hiç bir zaman olmayacak. Çocuklar büyüyecek eğitimleri bitene kadar diyeceksin o bitecek yuvalarını kursunlar diye bekleyeceksin.Yani bu adamla berbat bir evlilik içinde yaşlanıp gideceksin.
Pedagog en kotu baba babasizliktan iyidir dedi.
Evet cocuklar ne zaman buyumus olur bunun cevabini bulmaya calisiyorum terapilerde. Pedagog en kotu baba babasizliktan iyidir dedi. Kizlarimla cok rahat bir yasam surebilecek durumdayim ama baba eksigini kapatamam. Evet bunlari yasamamis olsam ve boyle bir durumu okusam hayatta durmam bosarum derdim. Ama bosasam az biraz uzulup yasantisina devam edecek zaten o. Sorumluluklarimla ben kalacagim. O da simdi alsin sorumluluk ki aluyor. Tum bunlar yasanirken de anlamadim evet anlamadim.hep ben sehir disindayeken olmus.mesajlari kontrol etme ihtiyaci da hissetmemistim.cunku mutluydum gercekten nasil oluyosa.
Adam ya sevgilisini ya kankasını pedagog diye yutturmuş.hiç bir pedagog oyle bısey demez..sacmalamayın !
Bu arkadaşa katılıyorum aynısıno bende yaşadım. Baba figürü olmayan bir ev. Abime babalık yapmaya çalışam ve onu ruhsal problemli yapan annem. Ve mutsuz çocukluk ve hiç unutulmayan o kötü anılar. Yeter artık boşanın diyen ufak bir çocuk. Olan kızlarınıza olur. Yazık yapmayın onlara bunu. Bana iyilik yapmadılar. Ve o evden kurtulduğum günü 4 gözle çektim. Eşimin alışma sürecimizdeki çoğu tavrına sabrettim. Ben o eve asla dönmem dediğim evdi benim için. Yapmayın yazık çocuklarınıza.benim annem çocuklarım için dedi ama en büyük kötülüğü çocuklarına yaptı kavga gürültünün içinde büyüdük tüm kardeşlerimin yüzünde hep hüzün hiç mutlu olamayan sürekli karamsar düşünen bireyler ortaya çıkardılar 20 yaşındayken 35 yaşında gibi düşünüp yaşadık benim kadar kimse bilemez babasının annesini ailesini aldatmasının ne demek olduğunu yaşadıklarımız yüzümüzde iz yapmış siz çocuklara iyilik yapmıyosunuz onlara kötülük yapıyorsunuz lütfen böyle iyilik yapacaksanız yapmayın sizin olsun o iyilik
neden hakkaten?2 kızım büyüyene kadar kalacağım.bu eziyeti yapacağım kendime.tekrar yapar yapmaz allaha havale ettim.
neden hakkaten?2 kızım büyüyene kadar kalacağım.bu eziyeti yapacağım kendime.tekrar yapar yapmaz allaha havale ettim.
Okuyup yorum yaziyorsunuz tesekkur ederim paylasimlar onemli herkesin yasantisi farkli farkli. Benim de cocuklugum cok guzel gecmedi zorlu baska baska sıkıntılarimiz vardi annemle babam bosanacakken abim istemedi suan beraber yaslaniyorlar tabi onlarda aldatma gibi travmatik bi durum yoktu. Ben kararimi yasadiklarimi paylastim sizinle kendinize gore yorum yazmaniz da normal. Ben suan nefret ettigim bir kisiyle ayni evi paylasiyorum ama cocuklarimla guzel vakit gecirmeye yuksrklisans derslerime gitmeye arkadaslarimla bulusmaya devam ediyorum.evet saglikli degil yaptiklarim biliyorum ama aylarca dusunup geldigim nokta bu kolay degildogrendigim zaman evden gitmesini istedim ayri da kaldik ama buyuk kizim olumsuz etkilendi. Surec ne gostetir bilmiyorum. Bosanma konusunu da geciktirme niyetim yok farkli bir ile tasinacagim icin fevri davranmiyorum.bu yuzden destek aliyorum.aldigim destegi de elestiriyosunuz sadece bikac cumle yazdim die olabilir. Zamaninda cok kinadigim durumlar olmustu.grrcekten kinadigimizi yasamadan olmeyecegimiz dogru.basima geldi.rabbim islah etsin erkekleri. Cok zor.
Okuyup yorum yaziyorsunuz tesekkur ederim paylasimlar onemli herkesin yasantisi farkli farkli. Benim de cocuklugum cok guzel gecmedi zorlu baska baska sıkıntılarimiz vardi annemle babam bosanacakken abim istemedi suan beraber yaslaniyorlar tabi onlarda aldatma gibi travmatik bi durum yoktu. Ben kararimi yasadiklarimi paylastim sizinle kendinize gore yorum yazmaniz da normal. Ben suan nefret ettigim bir kisiyle ayni evi paylasiyorum ama cocuklarimla guzel vakit gecirmeye yuksrklisans derslerime gitmeye arkadaslarimla bulusmaya devam ediyorum.evet saglikli degil yaptiklarim biliyorum ama aylarca dusunup geldigim nokta bu kolay degildogrendigim zaman evden gitmesini istedim ayri da kaldik ama buyuk kizim olumsuz etkilendi. Surec ne gostetir bilmiyorum. Bosanma konusunu da geciktirme niyetim yok farkli bir ile tasinacagim icin fevri davranmiyorum.bu yuzden destek aliyorum.aldigim destegi de elestiriyosunuz sadece bikac cumle yazdim die olabilir. Zamaninda cok kinadigim durumlar olmustu.grrcekten kinadigimizi yasamadan olmeyecegimiz dogru.basima geldi.rabbim islah etsin erkekleri. Cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?