- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi tuhafbosluk
-
Tamam mal varlığını al elinden cocuklarınla yaşa ama o adamla aynı çatı altında yaşama...Dramatik hale getirmek degil amacim paylasmak sadece. Iyi bir isim var. Tum mal varligini da alabilirim elinden. Ama niyetim gercekren cocuklarim.
Hangi pedaEvet cocuklar ne zaman buyumus olur bunun cevabini bulmaya calisiyorum terapilerde. Pedagog en kotu baba babasizliktan iyidir dedi. Kizlarimla cok rahat bir yasam surebilecek durumdayim ama baba eksigini kapatamam. Evet bunlari yasamamis olsam ve boyle bir durumu okusam hayatta durmam bosarum derdim. Ama bosasam az biraz uzulup yasantisina devam edecek zaten o. Sorumluluklarimla ben kalacagim. O da simdi alsin sorumluluk ki aluyor. Tum bunlar yasanirken de anlamadim evet anlamadim.hep ben sehir disindayeken olmus.mesajlari kontrol etme ihtiyaci da hissetmemistim.cunku mutluydum gercekten nasil oluyosa.
Hangi Pedagog en kötü baba bile babasız olmaktan iyidir der hayret içerisinde okudum doğrusu..Evet cocuklar ne zaman buyumus olur bunun cevabini bulmaya calisiyorum terapilerde. Pedagog en kotu baba babasizliktan iyidir dedi. Kizlarimla cok rahat bir yasam surebilecek durumdayim ama baba eksigini kapatamam. Evet bunlari yasamamis olsam ve boyle bir durumu okusam hayatta durmam bosarum derdim. Ama bosasam az biraz uzulup yasantisina devam edecek zaten o. Sorumluluklarimla ben kalacagim. O da simdi alsin sorumluluk ki aluyor. Tum bunlar yasanirken de anlamadim evet anlamadim.hep ben sehir disindayeken olmus.mesajlari kontrol etme ihtiyaci da hissetmemistim.cunku mutluydum gercekten nasil oluyosa.
Ben de tam soracaktım ki adam niye durduk yere gelip lohusa karısına anlatsıngerçeği söylüyorum
kız kendini öldüreceğim demedi
beni bırakırsan eşine herşeyi anlatırım diye tehdit etti
eşinizde korkudan geldi size anlattı
net ve açık
tabi pişman olduğundan değilBen de tam soracaktım ki adam niye durduk yere gelip lohusa karısına anlatsın
+1gerçeği söylüyorum
kız kendini öldüreceğim demedi
beni bırakırsan eşine herşeyi anlatırım diye tehdit etti
eşinizde korkudan geldi size anlattı
net ve açık
Evet cocuklar ne zaman buyumus olur bunun cevabini bulmaya calisiyorum terapilerde. Pedagog en kotu baba babasizliktan iyidir dedi. Kizlarimla cok rahat bir yasam surebilecek durumdayim ama baba eksigini kapatamam. Evet bunlari yasamamis olsam ve boyle bir durumu okusam hayatta durmam bosarum derdim. Ama bosasam az biraz uzulup yasantisina devam edecek zaten o. Sorumluluklarimla ben kalacagim. O da simdi alsin sorumluluk ki aluyor. Tum bunlar yasanirken de anlamadim evet anlamadim.hep ben sehir disindayeken olmus.mesajlari kontrol etme ihtiyaci da hissetmemistim.cunku mutluydum gercekten nasil oluyosa.
klasik kız kendini öldürmek istedi yalanı vs ben şerefsizim bırakamadım demiyorlardamerhaba..yaşadıklarımı burada paylaşmak istedim. amacım nasıl yapayım şöyle mi sizce gibi danışmak değil. ben yaşadıklarımdan sonra bu konuyla iigli başlıklar aradım neler yaşıyor insanlar nasıl devam ediyorlar diye. gün belki birisi benim yaşadıklarımı da okur böylesi de varmış der.
8 yıllık evliyim ve iki evladım var. eşimle okulda tanışıp evlendik. fazlasıyla güzeldi herşey. kavgalarımız oldu tartıştık zaman zaman ama evliliğin nasıldı die sorana harika derdim.dışardan da öyle yorumlanıyordu.
geçmiş zamanlı anlatıyorum ne yazıkki. insanın korktugu başına geliyormuş ve kesinlikle şöyle yaparım dediğini yapamıyormuş.
2.bebeğimin lohusalığını yaşarken eşim aradı ve konuşmak istedğini söyledi.eve geldi.işle ilgili sıkıntıları var sandım.ben seni aldattım dedi.ilki 4 yıl önce, ben şehir dışındayken iş arkadaşıyla sinemaya gitmiş, öyle başlamış aylarca mesajlaşmış.dertleştik dedi. 2.si benim uyardığım bir kızdı samimi gelmişti kız bir kere temas yaşanmış ama sonra kız evlendi.adım adım ilerliyor her seferinde.sonra durulmuş.ve ben hamileyken 3. kişiyle birlikte olmuş.pişman oldum bırakmak istedim diyor. ama kız kendini öldüreceğini söyleyip ayrılmak istememiş. gelip anlatıyorum çünkü kurtulmak istiyorum kızdan da vicdan azabından da dedi.kurtuldu kendince.
yaşananlar çok çok acı verici.nefret ediyorum kendisinden. şuanki pişmanlığının önemi yok. 2 kızım büyüyene kadar kalacağım.bu eziyeti yapacağım kendime.tekrar yapar yapmaz allaha havale ettim.bu adamla yaşlanmayacağım sadece gencliğime yazık edeceğim.
terapi sürecim de devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?