aldatma başlığında yer alsın

Kızınız yaşasa aynı şeyi ne derdiniz yada şöyle yapalım kızlarınız büyüdü ve öğrendiler babalarını demezlermi size anne bu kadarmi gururun yoktu niye boşanmadın siz ne diyeceksiniz bence siz kocanız evliyken gizli yapmış boşanırsanız aleni yapacak diye içiniz rahat değil o yüzden onu cezalandiriyorsunuz ve ayrılınca babasız olunmuyor sadece bazı şer..sizler baba olmayı beceremedikleri için arayıp sormuyor

Dramatik hale getirmek degil amacim paylasmak sadece. Iyi bir isim var. Tum mal varligini da alabilirim elinden. Ama niyetim gercekren cocuklarim.
Tamam mal varlığını al elinden cocuklarınla yaşa ama o adamla aynı çatı altında yaşama...

Ben anlayamadım ne yapmak istediğinizi açıkcası...

Son düzenleme:
kızacaksınız belki ama, en azından gelip itiraf etmiş,kafanızda ? leriyle yaşamayacaksınız bu iyi bişi..
ben hala kabul ettiremedim, beni aldattığını, nuh diyor peygamber demiyor.. dana
sonuç olarak aynıyız şuan, çocukları için endişelenen
babasız büyümelerini istemeyen anneler olarak..
benim bir mesleğim bile yok :) düşünün
ama bana yapmış olduğu tüm bu şeylerden sonra..... peh :/
ayaklarımın üzerinde duracağım ve evlatlarıma yeteceğim allahın izni ile..
kendi ruh sağlığınızı bozmaktan başka hiç bişi olmayacak..
maddi anlamda da bağımsızsınız, allah kolaylık versin

Hangi peda
Hangi Pedagog en kötü baba bile babasız olmaktan iyidir der hayret içerisinde okudum doğrusu..
Bu söze bakıp karar vermek yerine keşke doktorunuzu değiştirmeyi deneseydiniz önce!!
Bir çocuk "mutlu aile" de olursa mutlu olur,mutlu büyür..
Yalandan mutluluğu bırakın ortada aile bile kalmamış eşinizin sayesinde!
Kendinizi bu kararlarinizla kandirabilirsiniz ama emin olun çocuklarıniz kanmaz!!

Ben de tam soracaktım ki adam niye durduk yere gelip lohusa karısına anlatsın
tabi pişman olduğundan değil
aklı yeni mi başına geldi,
tabi ki kadından ayrılmaya kalktı
o da tehditler savurdu, beni kullandın dedi karına anlatırım dedi
o da napsın adam başka bir seçeneği yoktu
karısı yumuşak şefkatli nasıl olsa yeni bebek oldu beni bırakamaz diye düşündü
anlattı ve hem vicdanını rahatlattı hemde oh be dedi

Çocuklarım büyüyene kadar diye bişey olamaz kanımca.ayrılmak isteyen bir an bile durmak istemez. Anında çıkar gider. Ama gidemeyen grubundansınız anlaşılan, dün ben de bu konuyla ilgili bir konu açmıştım.Unutamazsın bu olayı..kalır yarası içinde..
Peki ya sen birden fazla erkekle birlikte olsaydın ne olurdu, az çok tahmin edersin..
Ülkemizde erkekler aldatınca bazı kadınlar sineye çekip devam ederken mutsuz yuvalar türüyor, boşananlarda ise yuvalar yıkılıyor..tabi erkek aldatınca yuva kalmıyor ortada.
Gecen de biri dedi ki valla ortam çok kötü, öyle kızlar var ki adamı resmen davet ediyor..adamlar da nefsine uyuyor, bir tek peygamberler nefsine aldanmayabilir, Yusuf peygamberin züleyha ya aldanmadığı gibi..
Allah yardım etsin.psikolojik tedavi sürecine başlamışsınız zaten..

pedagog en kötü baba babasızlıktan iyidir demiş de garip geldi bana. anneyi aldatan babayla birlikte büyüyen kız çocuğu , büyüyünce nasıl bir erkekle evlenecek düşünebiliyo musunuz? yani aldatılmayı doğal karşılayacak.

bence boşanın ve çocuklarına ne kadar dik durduğunuzu ve değerlerinize ne kadar bağlı olduğunuzu ispatlayın.

bu arada hiç mi hissetmediniz aldatıldığınızı ?

Pedagog sacmalamis bence. En kötü baba nasil babasizliktan uyi olabilir. Degistir bence. Ayrica çocuk kucukken daha iyi ayrilman

Kendinize değil çocuklara eziyet ediyorsunuz. Mutsuz bir ortama mahkum etmek,ve mutsuz bir anne çocuklarına ne verebilir ki?
Boşanın demiyorum bu sizin kararınız ama affedebilecekseniz devam edin.Aksi halde evliliği sürdürmek çok çok yanlış.
O gittiğiniz pedagog ise resmen saçmalamış. Boşanmayi çocukların Babasiz kalması olarak algılayan birisi nasıl pedagog olabilmiş şaşırdım doğrusu..

Eşiniz 1 değil, 2 değil, 3 kere aldatmış, artık nasıl pişmanlıksa...
Eşiniz pişman filan değil, amacı düzenini bozmadan kızla takılmakmış, tabii kız üzerine kalınca sizden yardım istemiş sadece. Şayet kız problem çıkarmasaydı eşiniz yine aynı kafayla o kızla ya da bir başkasıyla takılmaya devam edecekti.

Tıpkı aldatıldıktan sonra yakalanan erkek psikoloji gibi. Aldatıldıktan sonra yakalanan erkek, anlık yaşadığı suçluluk psikoloji ile çok pişmanım moduna giriyor ama aradan birkaç ay geçtikten sonra adam yine yapacağını yapıyor.

Allah belasini versin nerde boyle insan varsa.allahnyardimcin olsun cocuklarin icin katlanmak istiyrosun.ama.sanada yazik

Görüştüğünüz kişi gerçekten çocuk psikologu mu, yoksa pedagog sertifikası olup çocuk psikolojisi uzmanı olduğunu sanan kişi mi? Şu söylediği cümleyi artık mahalledeki Hatce Teyze bile söylemiyor da...

klasik kız kendini öldürmek istedi yalanı vs ben şerefsizim bırakamadım demiyorlarda

Maddi gücü olduğu halde boşanmamak sizi eşiniz olacak adamın gözünde iyice düşürecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…