otellerde istediğimiz zaman başkasının odasına yedek kartla girebiliyor muyuz ya, şaşırdım açıkçası. çok büyük güvenlik açığı.Dün iş amaçlı şirletimizde aynı departmanda çalışan kız arladaşım ile il dışında seminer ve toplantıya katıldık.
2 gece otelde kaldık
2 bayan olmamıza karşı odalar ayrı ayrıydı.
1. Gün ortalarında arkadaşım toplantıda hepimiz gibi farklı kişiler ile konuları konuşuyor ve sohbet ediyorduk.
Farkettim ki kız arkadaşım bir erkek ile baya ferin bir sohbette ama iş ile ilgili değil.
Birbirini tanıma gibi konuşmalar
Bu arada kız arkadaşım 5 aylık nişanlı.
Neyse akşam oldu yemek yedik daha sonra dışarı çıkıp gezdik otele döndük.
Sabah toplantı var
Uyandım hazırlandım kahvaltı yaptım, arkadaşım yok , arıyorum açmıyor toplantıya girmemiz gerek.
Otel resepsiyonuna durumu anlattım yedek kart ile içeri girdim.
Yaptığım belki yanlış olabilir , telefona cevap vermiyor du acil toplantı ya girmemiz şart tı 2 kişi olarak.
Neyse odaya girdim.
Kız arkadaşım ile o anlattığım erkek yataktalar.
Panik oldum kapıyı kapattım çıktım.
Toplamtıya tek girdim.
Şirletim den yönetim den tek girdiğim görüldü toplantı ya kız dan da rapor istediler.
Daha sonra rahatsız olduğunu toplantıya gelemediğini raporlamış.
Şimdi soru şu
Benim vicdanım rahat değil.
Kızın nişanlısının facebook , Instagram hesapları var her yerde.
Vicdanım anlat diyor.
Ama kız bunu yalanlayabilir.
Canım sıkkın içim kötü boşveremiyorum
Yok artıkDün iş amaçlı şirletimizde aynı departmanda çalışan kız arladaşım ile il dışında seminer ve toplantıya katıldık.
2 gece otelde kaldık
2 bayan olmamıza karşı odalar ayrı ayrıydı.
1. Gün ortalarında arkadaşım toplantıda hepimiz gibi farklı kişiler ile konuları konuşuyor ve sohbet ediyorduk.
Farkettim ki kız arkadaşım bir erkek ile baya ferin bir sohbette ama iş ile ilgili değil.
Birbirini tanıma gibi konuşmalar
Bu arada kız arkadaşım 5 aylık nişanlı.
Neyse akşam oldu yemek yedik daha sonra dışarı çıkıp gezdik otele döndük.
Sabah toplantı var
Uyandım hazırlandım kahvaltı yaptım, arkadaşım yok , arıyorum açmıyor toplantıya girmemiz gerek.
Otel resepsiyonuna durumu anlattım yedek kart ile içeri girdim.
Yaptığım belki yanlış olabilir , telefona cevap vermiyor du acil toplantı ya girmemiz şart tı 2 kişi olarak.
Neyse odaya girdim.
Kız arkadaşım ile o anlattığım erkek yataktalar.
Panik oldum kapıyı kapattım çıktım.
Toplamtıya tek girdim.
Şirletim den yönetim den tek girdiğim görüldü toplantı ya kız dan da rapor istediler.
Daha sonra rahatsız olduğunu toplantıya gelemediğini raporlamış.
Şimdi soru şu
Benim vicdanım rahat değil.
Kızın nişanlısının facebook , Instagram hesapları var her yerde.
Vicdanım anlat diyor.
Ama kız bunu yalanlayabilir.
Canım sıkkın içim kötü boşveremiyorum
otellerde istediğimiz zaman başkasının odasına yedek kartla girebiliyor muyuz ya, şaşırdım açıkçası. çok büyük güvenlik açığı.
konuyla alakalı da ben karışmazdım ama anlatın diyenler olacaktır muhakkak. ama sizin yaptığınızı anlayacak arkadaşınız, başınız belaya girmez mi?
Bosverirdim banane sonra kötü ben olurum. Görmemiş gibi davranirim arama mesafe koyarım
Resepsiyon otel odasını aramak yerine nasıl kart verdi size?
Ben haber vermezdim kimseye. Kıza söylerdim gördüğümü. Böyle bir pislikle hayat boyu yaşayamayacağına dair bi konuşma yapardım. Sıfır etkisi olurdu. Ama sizi ilgilendiren bir olay yok ortada. Yanlışta olsa özel hayat ve maalesef saygı mecburiyeti.
Ahlaksızlığın gün yüzüne çıktığı sadakatin ayaklar altına alındığı bir çağda şu okuduklarıma hiç şaşırmadım.
Adam'ı boynuzlamış o kadın ben olsam adam'a söylerdim, çünkü ilerde evlenirlerse gördüğüm manzara altında vicdanen ezilmek istemezdim. Siz de mesulsunuz bu işte görüpte susmak olmaz.
Ne gerek var başınıza bela almaya?Otel rezervasyonları nı ben yaptırdım ondan dolayı biraz insiyatif verildi. Bana kalırsa da güvenlik açığı.
Polis çağırıp açtırmak gibi düşünce aklıma gelmedi, otel görevlileride teklif etmedi.
Arkadaşım ile başım belaya girmez. Onun başı benimle belaya girebilir en fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?