Aldatma

SimgeeeSi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
108
88
13
27
Dün iş amaçlı şirletimizde aynı departmanda çalışan kız arladaşım ile il dışında seminer ve toplantıya katıldık.

2 gece otelde kaldık

2 bayan olmamıza karşı odalar ayrı ayrıydı.

1. Gün ortalarında arkadaşım toplantıda hepimiz gibi farklı kişiler ile konuları konuşuyor ve sohbet ediyorduk.
Farkettim ki kız arkadaşım bir erkek ile baya ferin bir sohbette ama iş ile ilgili değil.

Birbirini tanıma gibi konuşmalar

Bu arada kız arkadaşım 5 aylık nişanlı.

Neyse akşam oldu yemek yedik daha sonra dışarı çıkıp gezdik otele döndük.

Sabah toplantı var
Uyandım hazırlandım kahvaltı yaptım, arkadaşım yok , arıyorum açmıyor toplantıya girmemiz gerek.
Otel resepsiyonuna durumu anlattım yedek kart ile içeri girdim.

Yaptığım belki yanlış olabilir , telefona cevap vermiyor du acil toplantı ya girmemiz şart tı 2 kişi olarak.

Neyse odaya girdim.
Kız arkadaşım ile o anlattığım erkek yataktalar.

Panik oldum kapıyı kapattım çıktım.

Toplamtıya tek girdim.
Şirletim den yönetim den tek girdiğim görüldü toplantı ya kız dan da rapor istediler.

Daha sonra rahatsız olduğunu toplantıya gelemediğini raporlamış.

Şimdi soru şu
Benim vicdanım rahat değil.
Kızın nişanlısının facebook , Instagram hesapları var her yerde.

Vicdanım anlat diyor.
Ama kız bunu yalanlayabilir.

Canım sıkkın içim kötü boşveremiyorum

otellerde istediğimiz zaman başkasının odasına yedek kartla girebiliyor muyuz ya, şaşırdım açıkçası. çok büyük güvenlik açığı.

konuyla alakalı da ben karışmazdım ama anlatın diyenler olacaktır muhakkak. ama sizin yaptığınızı anlayacak arkadaşınız, başınız belaya girmez mi?

Yok artık
Ben olsam etliyi sutluyu boşverip o kadinla olan arkadasligimi bitiririm.

Otel rezervasyonları nı ben yaptırdım ondan dolayı biraz insiyatif verildi. Bana kalırsa da güvenlik açığı.
Polis çağırıp açtırmak gibi düşünce aklıma gelmedi, otel görevlileride teklif etmedi.

Arkadaşım ile başım belaya girmez. Onun başı benimle belaya girebilir en fazla.

Ben olsam karışmazdım.
Sonra sen kötü olabilirsin. Elbet yakalanacaktır

Resepsiyon otel odasını aramak yerine nasıl kart verdi size?

Ben haber vermezdim kimseye. Kıza söylerdim gördüğümü. Böyle bir pislikle hayat boyu yaşayamayacağına dair bi konuşma yapardım. Sıfır etkisi olurdu. Ama sizi ilgilendiren bir olay yok ortada. Yanlışta olsa özel hayat ve maalesef saygı mecburiyeti.

O arkadaşınızın serefsizligi..sizi ilgilendiren bir durum yok nişanlısına söylemeniz saçma bence cunku bir samimiyetiniz yok..hem inkar ederse ne diyeceksiniz?

Başkasının odasına yedek kartla girilebildiğini bilmiyordum,söylendiği gibi büyük bir güvenlik açığı.
Doğrusu haber vermeniz,bir otel görevlisiyle birliktegidip görevlinin kapıyı tıklaması ve söylemesi ya da aşağıdan odayı aramak. O yüzden pek inandırıcı gelmedi bu kısım.
Çok saçma yani,bu işte bir iş var.
Diğer konuya gelince de sizene diyorum.
İsanların özel hayatları ve yatak ilişkileri sizi ilgilendirmez.
Kızın nişanlısının akrabası mısınız,annesi babası kuzeni falan mısınız?
Cevabınız hayırsa sizi ilgilendirmez diyorum. Ahlak dışı belki ama yine de ilgilendirmez. Söyleseniz de kız inkar etse bu sefer insanların gözünde "kıskanç,yalancı,fesat,ara bozucu" olacaksınız. Gerek var mı?

Ahlaksızlığın gün yüzüne çıktığı sadakatin ayaklar altına alındığı bir çağda şu okuduklarıma hiç şaşırmadım.

Adam'ı boynuzlamış o kadın ben olsam adam'a söylerdim, çünkü ilerde evlenirlerse gördüğüm manzara altında vicdanen ezilmek istemezdim. Siz de mesulsunuz bu işte görüpte susmak olmaz.

ins kiz hamile kalirda basina belaya girer. bir laf vardir yalan soyle bir seydir okyanus olsa da gene bir gun karaya. duser bu yuzden kendi pisliginde bogulsun yazik adama. o zamn niye nisanlaniyon ciddi adim atiyorsun baskasiyla. cocuga. soyleme kiza. deki sen nasl evleneceksin utanma. yok mu sende de o anlar

Zaten arama yapıldı ama açan yok, bende cepten aradım açan yok.

Belki alkol alıp sızmış olabilirler bilgim yok.

Özel hayat , haklısınız.
Ama vicdanım mutsuz.
Bu işden ayrılsam dahi unutmam.
O ayrılsa gene unutmam.

Ben sadece nişanlı olduğu için o erkeğin durumuna üzülüyorum

Yedek kart işine takılanlar için söylüyorum.Şirket toplantısından olduğundan muhtemelen ortak rezervasyon yapılmıştır.O yüzden resepsiyonist böyle bir şey yapmış olabilir.Öncesinde neden telefonla aranmadı onu bilemiyorum

Şirket motivasyon toplantıları ya da eğitim seminerlerinde maalesef sizin tanık olduğunuz hadiseler yaşanabiliyor.Farklı bir şehir,farklı ülke,otel odası kombinasyonu vicdani ve ahlaki yükümlülüklerimizi askıya almamıza sebeb oluyor sanırım

Ben olsam söylerdim. Ancak sanıyorum ki en etkili cevabı kendinize sorarak verebilirsiniz; başınıza gelse öğrenmek istemez miydiniz?

Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Gidip x bey nişanlınız şu ilde şu otelde şu kişi ile şöyle bir şey yaptı dediğim zaman.
X bey nişanlısına anlatınca yok hayır yalan dediği zaman.

Vicdanım rahatlar mı,
Birine birşey inandırmak zorunda hissetmiyorum, sadece anlatmak istiyorum.

Ne gerek var başınıza bela almaya?
Evladınız değil akrabanız değil.
Mesafe koyun olsun bitsin.
Çok istiyorsanız, sebebini belirtip çekilin kenara.
Yaşananları tasvip etmesem de ahlak bekçiliği yapmaya da gerek olmadığını düşünüyorum.
Herkesin özel hayatı kendisini ve birinci derece yakınlarını ilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…