Yahu giremezsiniz diyorlar.
Bende öyle diyorum.
Gi-re-mez-si-niz.
Bakın bir sevgilimle otelde kalırken bir durumdan dolayı gecenin 4'ünde polisler gelmişti. Biz uyanana kadar aşağıda telefonla arandık, odanın ziline hiç durmadan basıldı.
"Polis" bile yedek kart alamazken siz hangi vasıfla alıyorsunuz? Bir de başkasının odasına.
Yahu edemez işte.O anki resepsiyon görevlisi teslim etti.
hayır anlamadığım nokta bi de herkes sorgusuz inanmış. Biri de çıkıp dememiş ki hayırdır kardeş sen nasıl başkasının odasına elini kolunu sallayarak giriyosunDuyar kasma vol 628288374
yaa tabiki öyle bişey olabilir miResepsiyonun yedek kart vereceğini hiç ama hiç sanmıyorum.
Kendiniz gidip konuşmanıza gerek yok ki bunun en basit yolu isimsiz e-mail isimsiz mektup olabilir. Yani inanmasa bile aklına illaki "acaba" gelecektir. Hani bir laf var ya benzetmek gibi olmasın ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye. Onu uyarmak sizden inanıp inanmamak ona kalmış siz de vicdanen rahat hissedersiniz.
İlk yorumumdan beri söylüyorum ben.hayır anlamadığım nokta bi de herkes sorgusuz inanmış. Biri de çıkıp dememiş ki hayırdır kardeş sen nasıl başkasının odasına elini kolunu sallayarak giriyosunBi de bırak polisi yanında otel görevlisi bile yok Vayy anasını yaaaa ne oteller var
Gerçekten trollemiyorum.yaa tabiki öyle bişey olabilir mikaldığımız otelde kartımız kapıyı açmadı o durumda kendi odamızın yedek kartını bile bize vermediler beraberimizde gelip kapıyı açtılar. Bin tane kimlik kontrolü yaptılar.
neyse artık trolleyip trollemediğinizeGerçekten trollemiyorum.
En başta dediğim gibi güvenlik zafiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?