Aldatma

O anki resepsiyon görevlisi teslim etti.

O anki resepsiyon görevlisi teslim etti.
Yahu edemez işte.
Çok katı prosedürleri var.
Kız resepsiyon görevlisine dava bile açabilir başkasına kart verdiği için. Hırsızlık,özel hayatın gizliliği gibi şeyler var,duymadınız mı?
Otel ismi verir misiniz gitmeyelim o otele,böyle resepsiyonist mi olur ya?

Duyar kasma vol 628288374
hayır anlamadığım nokta bi de herkes sorgusuz inanmış. Biri de çıkıp dememiş ki hayırdır kardeş sen nasıl başkasının odasına elini kolunu sallayarak giriyosun Bi de bırak polisi yanında otel görevlisi bile yok Vayy anasını yaaaa ne oteller var

Resepsiyonun yedek kart vereceğini hiç ama hiç sanmıyorum.
yaa tabiki öyle bişey olabilir mi kaldığımız otelde kartımız kapıyı açmadı o durumda kendi odamızın yedek kartını bile bize vermediler beraberimizde gelip kapıyı açtılar. Bin tane kimlik kontrolü yaptılar.

Orada olmamalıydım.
Ama zamanı geri alamam.
Belki x bey e anlatmak yerine ilk önce kız a anlatmam gerek

Bilmiyorum halen

İlk yorumumdan beri söylüyorum ben.
Bizim gittiğimiz kıytırık bir semt otelinde polise bile yedek kartımızı vermediler,habire aranıp kapının zili çalındı. Böyle birşey olmasına ihtimal bile vermiyorum yani,kaldı ki boş beleş insanları resepsiyonist yapmıyorlar. Kartı verdiği kızın odasından birşey çalınsa,otelin,konu sahibinin ve resepsiyonistin başı ağrıyacak. O yüzden inandırıcı değil. Ama konu sahibinden otel ismi bekliyorum,otelin ismini söylesin de gitmeyelim.

Gerçekten trollemiyorum.
En başta dediğim gibi güvenlik zafiyeti

Yedek kartla sizin girmenize izin vermeleri cok ilginc hic bir otelde boyle birsey asla olmaz. Hadi verdiler size hic eşlik eden otel calisani da mi olmadi dakikalarca kapiyi calmalari gerekirdi oda dahilisinden aramalari.

Yedek kart alabilmeniz inandırıcı değil ya neyse inanmış gibi yapalım.

Belki nişanlısıyla açık ilişkileri var, belki evlenene kadra herşey serbest anlaşmaları var, belki adam nişanlısını paylaşmaktan hoşlanıyor. Evet extrem durumlar ama özel hayat dediğimiz şey bu işte. O yüzden burnunuzu sokmamanız yararınıza olur.

Arkadasin biliyomu onlari gordugunu..? Hic konusmadin mi bu konuda onunla ben agzima geleni sayardim yuzune karsi onu varsa eger kendi vicdaniyla basbasa birakirdim.. nisanlisiyla tanimiyosaniz eger karismayin derim..

Kuzenimin düğünü için otelde ayırtılan giyinme odasına, resepsiyona adımı verip kart vermeleri talimatını bile vermişken kimlik kontrolü+kuzenimi arayıp iki saat bekleterek kart verilmişken uyuyan birinin odasına girmeniz için öylece kart verilmesi umarım doğru değildir.

Velev ki doğru.

Sizin bu konuya karışma hakkınız yok. Her yerde adaleti sağlayan süper kahraman olmaya gerek yok, doğru düzgün tanımadığınız insanların hayatlarına bu kadar müdahil olmayın. Kızla kendi ilişkinizi istediğiniz gibi düzenlersiniz ama nişanlısına söyleme falan bunlara gerek yok.

ne yalan söyleyeyim ilk anda aklıma kartı nasıl bu kadar rahat alabildiğiniz geldi ama herkes öteki kızın üstüne yüklenir şekilde yorumlar yapınca demek ki olabiliyormuş dedim
ama o zaman sizi hatalı buldum yalan değil
evet kızın yaptığı yanlış yanlış ama bu size onun özel hayatına bu derece müdahale edebileceğiniz anlamına gelmiyor ne demek kartı alıp odaya dalmak ne ayıp yahu
ayrıca kız odaya daldığınızda dahi uyanmayıp uyuyor muydu
ona ayrı şaşırdım ne derin uykusu varmış
haaaaa bunu ona söylerseniz o oteli başını da ciddi belaya sokarsınız bilginiz olsun

İçeri girebilmeniz hiç inandırıcı değil hadi diyelim ki girdiniz, arkadaşınız ve yanındaki adam ne yaptılar uyumaya devam mı ettiler. Siz bu konuyu arkadaşınızla konuştunuz mu? Hepsi doğru bile olsa ortada sizi ilgilendiren hiç bir durum yok.

Ben kızı tehdit ederdim sanırım.
Madem başka erkeğe aşıksın nişanlından ayrıl yoksa ona her şeyi anlatırım derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…