Ben olsam söylerdim. Ancak sanıyorum ki en etkili cevabı kendinize sorarak verebilirsiniz; başınıza gelse öğrenmek istemez miydiniz?
Allah aşkına siz hangi vasıfla gidip iş arkadaşınızın nişanlısına bunu deme cesaretinde bulunuyorsunuz,kızın en yakın arkadaşı olsanız ya da nişanlısıyla arkadaş olsanız neyse. Siz kimsiniz yani,kız da aynen böyle söyleyecek "sen kimsin!" diyecek,nişanlısı da hiç görmediği tanımadığı birine mi inanacak yoksa nişanlısına mı?Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Gidip x bey nişanlınız şu ilde şu otelde şu kişi ile şöyle bir şey yaptı dediğim zaman.
X bey nişanlısına anlatınca yok hayır yalan dediği zaman.
Vicdanım rahatlar mı,
Birine birşey inandırmak zorunda hissetmiyorum, sadece anlatmak istiyorum.
kurgularr kurgularrr.. Hiçbir otel size başka odanın kartını vermez. İsterseniz organizasyon sahibi olun tek başına o odaya gi-re-mez-si-niz.Dün iş amaçlı şirletimizde aynı departmanda çalışan kız arladaşım ile il dışında seminer ve toplantıya katıldık.
2 gece otelde kaldık
2 bayan olmamıza karşı odalar ayrı ayrıydı.
1. Gün ortalarında arkadaşım toplantıda hepimiz gibi farklı kişiler ile konuları konuşuyor ve sohbet ediyorduk.
Farkettim ki kız arkadaşım bir erkek ile baya ferin bir sohbette ama iş ile ilgili değil.
Birbirini tanıma gibi konuşmalar
Bu arada kız arkadaşım 5 aylık nişanlı.
Neyse akşam oldu yemek yedik daha sonra dışarı çıkıp gezdik otele döndük.
Sabah toplantı var
Uyandım hazırlandım kahvaltı yaptım, arkadaşım yok , arıyorum açmıyor toplantıya girmemiz gerek.
Otel resepsiyonuna durumu anlattım yedek kart ile içeri girdim.
Yaptığım belki yanlış olabilir , telefona cevap vermiyor du acil toplantı ya girmemiz şart tı 2 kişi olarak.
Neyse odaya girdim.
Kız arkadaşım ile o anlattığım erkek yataktalar.
Panik oldum kapıyı kapattım çıktım.
Toplamtıya tek girdim.
Şirletim den yönetim den tek girdiğim görüldü toplantı ya kız dan da rapor istediler.
Daha sonra rahatsız olduğunu toplantıya gelemediğini raporlamış.
Şimdi soru şu
Benim vicdanım rahat değil.
Kızın nişanlısının facebook , Instagram hesapları var her yerde.
Vicdanım anlat diyor.
Ama kız bunu yalanlayabilir.
Canım sıkkın içim kötü boşveremiyorum
Arkadaşınız belki dönünce nişanlısından ayrılır. Yani aldattım der mi bilmem ama ayrılma ihtimali var bence.
Bu ihtimal varken sizin hemen doğrucu Davut rolüne girme isteğinizi anlamadım. Arkadaşınızın yaptığını savunmuyorum ama sizin hemen gidip nişanlısına anlatma isteğinizi de anlamadım. Ya nişanlısı size inanmazsa ya kanıt isterse o zaman ne yapacaksınız?
Kaygınız kimliğinizin açık olma durumu ise gizli numaradan bu durumu bildirin. Daha sonrasında kendi aralarında bu durumu illa ki görüşeceklerdir, nişanlısına ikna olmak isterse olur ve affeder ya da arkadaşınız belki durumu kabul edip itiraf ederek ayrılmak ister. Yani bence gerekli olan o doğru başlangıcı vicdan sahibi bir insanın başlatmış olması.Hiç erkek arkadaşım olmadı. Olsaydı tabiki bilmek isterdim.
Aldatma konusunda af hissim olmaz
kurgularr kurgularrr.. Hiçbir otel size başka odanın kartını vermez. İsterseniz organizasyon sahibi olun tek başına o odaya gi-re-mez-si-niz.
otel sahibi olsanız yine giremezsinizGirdim ne yazıkki , trollemiyorum.
Kendiniz gidip konuşmanıza gerek yok ki bunun en basit yolu isimsiz e-mail isimsiz mektup olabilir. Yani inanmasa bile aklına illaki "acaba" gelecektir. Hani bir laf var ya benzetmek gibi olmasın ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye. Onu uyarmak sizden inanıp inanmamak ona kalmış siz de vicdanen rahat hissedersiniz.Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Gidip x bey nişanlınız şu ilde şu otelde şu kişi ile şöyle bir şey yaptı dediğim zaman.
X bey nişanlısına anlatınca yok hayır yalan dediği zaman.
Vicdanım rahatlar mı,
Birine birşey inandırmak zorunda hissetmiyorum, sadece anlatmak istiyorum.
Yahu giremezsiniz diyorlar.Girdim ne yazıkki , trollemiyorum.
Çok söylemek istiyorsanız internet cafe tarzı bi yerden sahte bir hesapla itiraf edin gün saat verin mailinizde istenilirse otelin güvenlik kameralarını incelemelerini söylerseniz zaten size inanır inanmasa bile bi kuşku düşer içine. Bir an öncede arkadaşlığınızı bitirin benceOtel rezervasyonları nı ben yaptırdım ondan dolayı biraz insiyatif verildi. Bana kalırsa da güvenlik açığı.
Polis çağırıp açtırmak gibi düşünce aklıma gelmedi, otel görevlileride teklif etmedi.
Arkadaşım ile başım belaya girmez. Onun başı benimle belaya girebilir en fazla.
ama aldatma konuları bayaa sükse yapıyo dimiGirdim ne yazıkki , trollemiyorum.
Duyar kasma vol 628288374ama aldatma konuları bayaa sükse yapıyo dimi
Artık ne doğru ne yanlış şaşırmış durumdayız zaten. İnsanlar o kadar iğrenç ki. Kendi pisliğini gün yüzüne çıkaran birine rahat verir mi, emin değilim. Daha da çirkinleşebilir. İşinizden bile edebilir, iftira atabilir. Bilemiyorum. He ama yinede ben vicdan yüküne karşı her şeye razıyım diyorsanız zaten söylemenin bir yolunu bulursunuz.Zaten arama yapıldı ama açan yok, bende cepten aradım açan yok.
Belki alkol alıp sızmış olabilirler bilgim yok.
Özel hayat , haklısınız.
Ama vicdanım mutsuz.
Bu işden ayrılsam dahi unutmam.
O ayrılsa gene unutmam.
Ben sadece nişanlı olduğu için o erkeğin durumuna üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?