Aldatma

Arkadaşınız belki dönünce nişanlısından ayrılır. Yani aldattım der mi bilmem ama ayrılma ihtimali var bence.
Bu ihtimal varken sizin hemen doğrucu Davut rolüne girme isteğinizi anlamadım. Arkadaşınızın yaptığını savunmuyorum ama sizin hemen gidip nişanlısına anlatma isteğinizi de anlamadım. Ya nişanlısı size inanmazsa ya kanıt isterse o zaman ne yapacaksınız?

Ben olsam söylerdim. Ancak sanıyorum ki en etkili cevabı kendinize sorarak verebilirsiniz; başınıza gelse öğrenmek istemez miydiniz?

Hiç erkek arkadaşım olmadı. Olsaydı tabiki bilmek isterdim.

Aldatma konusunda af hissim olmaz

Allah aşkına siz hangi vasıfla gidip iş arkadaşınızın nişanlısına bunu deme cesaretinde bulunuyorsunuz,kızın en yakın arkadaşı olsanız ya da nişanlısıyla arkadaş olsanız neyse. Siz kimsiniz yani,kız da aynen böyle söyleyecek "sen kimsin!" diyecek,nişanlısı da hiç görmediği tanımadığı birine mi inanacak yoksa nişanlısına mı?
Siz söyleyince kızın birlikte olduğu çocuk bile inkar edecek hayır öyle birşey olmadı diyecek.
Çok ütopik düşünceleriniz var gerçekten. Gidip söylerseniz rezil olduğunuzla kalırsınız,bu da size bir daha insanların hayatlarına,yaşadıklarına,yataklarına karışmamanız gerektiğini çok iyi bir şekilde öğretir.

kurgularr kurgularrr.. Hiçbir otel size başka odanın kartını vermez. İsterseniz organizasyon sahibi olun tek başına o odaya gi-re-mez-si-niz.

Hemen anlatmam lazım demedim zaten.
Vicdanım rahat değil dedim.

Kanıt gözlerim o kadar, birşey kanıtlamak gibi düşüncem yok.

Dediğim gibi vicdanım rahat değil.

Hiç erkek arkadaşım olmadı. Olsaydı tabiki bilmek isterdim.

Aldatma konusunda af hissim olmaz
Kaygınız kimliğinizin açık olma durumu ise gizli numaradan bu durumu bildirin. Daha sonrasında kendi aralarında bu durumu illa ki görüşeceklerdir, nişanlısına ikna olmak isterse olur ve affeder ya da arkadaşınız belki durumu kabul edip itiraf ederek ayrılmak ister. Yani bence gerekli olan o doğru başlangıcı vicdan sahibi bir insanın başlatmış olması.
Hem erkek hem kız kardeş sahibiyim ikisinin de böyle bir insanla olmasını istemem o yüzden kadın-erkek farketmez aldatılıp aptal yerine kimsenin konmasını istemem.

Ortada sizin taraf olabileceğiniz, sizi ilgilendiren bir şey yok. Vicdan vicdan deyip başkalarının özel hayatına bu kadar dalmayın, odaya dalmakla zaten en büyük hatayı yapmışsınız.

Kendiniz gidip konuşmanıza gerek yok ki bunun en basit yolu isimsiz e-mail isimsiz mektup olabilir. Yani inanmasa bile aklına illaki "acaba" gelecektir. Hani bir laf var ya benzetmek gibi olmasın ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye. Onu uyarmak sizden inanıp inanmamak ona kalmış siz de vicdanen rahat hissedersiniz.

Girdim ne yazıkki , trollemiyorum.
Yahu giremezsiniz diyorlar.
Bende öyle diyorum.
Gi-re-mez-si-niz.
Bakın bir sevgilimle otelde kalırken bir durumdan dolayı gecenin 4'ünde polisler gelmişti. Biz uyanana kadar aşağıda telefonla arandık, odanın ziline hiç durmadan basıldı.
"Polis" bile yedek kart alamazken siz hangi vasıfla alıyorsunuz? Bir de başkasının odasına.

Ben de aynı ikilemde olurdum. Nişanlı kişite çok üzülürdüm. Kız ile konuşsan, dönünce nişanlınla görüşmelisin yaptığın çok çirkin falan diyerek olmaz mı? Yani belki çocuk bunkarımhaketmeyen biri. Karfeşimiz, kuzenimiz olsa istemezmiydik bilmesini.

Böyle bir ahlaksızlıgi saklayan kişi günün birinde aynısını yaşar emin olun. Banane demek en büyük suç. Bir şekilde nişanlısı bilsin bu adi pisligi.

Çok söylemek istiyorsanız internet cafe tarzı bi yerden sahte bir hesapla itiraf edin gün saat verin mailinizde istenilirse otelin güvenlik kameralarını incelemelerini söylerseniz zaten size inanır inanmasa bile bi kuşku düşer içine. Bir an öncede arkadaşlığınızı bitirin bence

Gizli bir hesaptan şu kişi şu saatte şurada bi erkekle birlikteydi yazar en azından nişanlısının uyanmasını sağlarım.
Burda başınıza bela alacağınız bir durum yok.
Zaten nişanlısı da o gün/gece bir şekilde ulaşamadıysa bunun peşine düşecektir ve ortaya çıkacaktır sizin bi laf atmanız yeterli.

Yazılanların aksine, bu tarz konularda insanların sessiz kalmaması taraftarıyım.
Benim de geçmişte bi kaç kişiyi daha fazla boynuzlanmaktan kurtarmışlığım var çok şükür, hiç de bela almadım başıma.

Son olarak nişanlıya aksettirilecekse konu arkadaşınızla bir süre mesafe koymayın aranıza.

tek merak etııgım arkadasın yani o kız sana ne dedi bi cevap açıklama hiç bundan bahsetmedin ?

Artık ne doğru ne yanlış şaşırmış durumdayız zaten. İnsanlar o kadar iğrenç ki. Kendi pisliğini gün yüzüne çıkaran birine rahat verir mi, emin değilim. Daha da çirkinleşebilir. İşinizden bile edebilir, iftira atabilir. Bilemiyorum. He ama yinede ben vicdan yüküne karşı her şeye razıyım diyorsanız zaten söylemenin bir yolunu bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…