Aldatma

Keşke reşit olur olmaz evlenmeseydin. Yaşıtız, yaşadıklarını aklım almıyor. Ayrıca sanane onun ailesinden yok çalışıp çabalayıp ev almışlar, üzüleceksen kendi haline üzül. Bi düşün bakalım sen aldatsaydın o senin gözünün yaşına bakacak mıydı? Kendini bu kadar değersizleştirme. Genceciksin daha ömrünü gerçekten şüphe ve güvensizlik dolu bir evlilikle heba mı etmek istiyosun?

Boşanmayacağınızı biliyorum. Şunu da unutmayın ki, on sene sonra bile bu acınız devam edecek, adam ne yapsa şüpheleneceksiniz asla güvenmeyeceksiniz (en doğrusu).

Timsah gözyaşlarına fazla aldanmayın. Ortalık yatışsın yine yapacak. Adam iş edinmiş 3 ayrı hesap açmış terbiyesiz. Eşinin doğum gününü kutlamayan adam elalemin kadınlarının peşinde koşuyor ve hastalık diyor. Tam boşamalık adam, yok yani..

İşte bu yüzden elinize ekmeğinizi alın, ayaklarınız yere sağlam bassın, koca her yerde bulunur diye bas bas bağırıyor insanlar..
18 yaşında çok elzem, çok önemli bir işi başarırmış gibi evlenip hayatını yakmak bu olsa gerek.
Kocanın tek pişmanlığı aptal olup yakalanması başka birşey değil. Yine aldatacak, daha uyanık olmaya çalışacak. Belki de yapmayacak . Ama içinde hep bir kuşku olacak.
Aileniz sahip çıkmıyorsa tek başınıza o çocuklara bakmanız maalesef ki çok zor. Hayat çok pahalı. O yüzden madem boşanamayacaksınız kurcalamayın telefonunu. Ne b.k yerse yesin. Yüz göz olmayın bari de o ufak iki masum çocuk mutlu büyüyebilsin

Ağlaması sizin yakalamış olmanızdan kaynaklı, en son kadına ne zaman mesaj atmış o kadar mesaj atarken hiç çocukları evi eşi aklına gelmemiş onun düşünmediği ailesini siz düşünün. Hamile karısına vakit harcaması gerekirken gitmiş elalemin kadınına kızına yürümüş birlikte olmuş şimdi pişman affedin bi süre bişey yapmıyor gibi durur sonra tam gaz devam sizde sürekli aldattı mı biridine mi mesaj attı birisine mi dokundı diye kafayı yiyerek belli zaman sonra ne çocuğunuza sabrınız kalacak ne evde huzur 40 yaşında aklınız başınıza gelmiş pişman pişman bundan sonra ne yapayım ayrılamam işim yok mesleğim yok diye oturacaksınız

Gözünün önünde parlayacaksınız o da sizi düşünüp pişman perişan olacak zannediyorsunuz ne olacak ben söyleyim bu şekilde 1-2 hafta en fazla devam edecek sonra yeter moduna girip senden tatlı bi söz ilgide yok diyip kendi pisliğine sizi bahane edip dışarı hayatına devam edecek ve şuçlu da siz olacaksınız ilgilenmedi sevmedi bi cilve yapmadı diye. Bu saydıklarınıza sadece siz değer veriyorsunuz insan olsa sen o haldeyken uçkurunun prşinde olmazdı o kadar kadına mesaj atmaya vskit harcayacağına bi tatlı söz size söylerdi

Yaşadıklarınız çok zor, geçmiş olsun. Boşanması gereken çiftler boşanmalı, iyi bir baba olabilir ama iyi bir eş olamadığı sürece çocukları emin olun çok etkiliyor. Babam ve annem keşke boşansaydı şu an bir yetişkin olarak doğru dürüst ilişkiler kurmayı dahi beceremiyorum onlar yüzünden, insan normali nedir bilemiyor önündeki örnekler böyle olunca. Ayrı olsalardı eminim daha sağlıklı bir birey olurdum. Lütfen çocuklarınızın anne baba ayrıyken büyümesini değil mental sağlıklarını düşünün.

Maddi acidan kendinizi guvenceye alabilirseniz bosanin. Biraz bencil olun. Hic gencliginizi yasayamamissiniz. Calismiyorsunuz da. Yazik degil mi hayatiniza.

Affedip bu evlilige devam ediceginiz okadar belliki ne desek bos.
Evliliğe devam etmek gibi bi niyetim yok gerçekten yasadiklarimi anlatmak zor ben köyde yasadim. Dedemlerle kaldim onlarda okulda başımda duramamaktan korktu okutmadi hic bisey bilmiyorlar İnternet telefon hep emanet gozuyle baktilar koyde bi kız okulu bitirince o kadar cok istemeye gelen oluyoki bilemezsiniz gun icinde 4 kere istemeye gelen bilirim yani basimda duracak kimse yoktu dedemler 75 80 yasindalar biz ölürsek tek başına kalir diye vermek istediler benimde o zaman çok hoşuma gitti esim dedigim adam gelecegi gorsem zaten istemezdim ailesi dusunulmeyecek kadar kotu kaynana kayinbaba denecek insan değil hep anne baba denecek insan oldular gorumcem bu hayatta güvendiğim insan hep dusuncelerini önemserim en mantikli insan hayatimdaki onlada konustum dun kardesine kufurler etti ne yapmaya çalışıyo diye yani isin ozu ben bu hayata mecburdum bi meslegim bi gelirim olmadan bosanmama imkan yok ev tutmam gerek evin eksigi cocuklara duzen bi sürü para gerektiriyo calissam onlara kim bakacak 3 aylık biri ben barışmayacagim zaten ama kendimi cok gelistiricem kendime söz verdim ben degisicem onu degistirmiyecegim

Sahte gözyaşları inanmaaaa

Hasbab hastalıkmış, nefret ediyorum böyle erkeklerden.

Geçmiş olsun öncelikle bu yaşadıklarınız hiç kolay değil ama affederseniz içinizde hep bi şüphe olucak güven zaten yitirilmiştir yani bu konuda yapılması gereken şey belli ama gidicek yerinizin olmaması sanırım size evliliğe devam etme kararı aldırmış lütfen kendinize saygınızı yitirmeyin bu bi hastalık değil aldatmak bu kadar basitleştirilmemeli.. boşanmayacaksınızda süründürün doğduğuna pişman olsun bu neyi değiştirir sizin için bilmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…