- 16 Nisan 2021
- 1.846
- 1.976
- 83
- 27
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
-
Keşke reşit olur olmaz evlenmeseydin. Yaşıtız, yaşadıklarını aklım almıyor. Ayrıca sanane onun ailesinden yok çalışıp çabalayıp ev almışlar, üzüleceksen kendi haline üzül. Bi düşün bakalım sen aldatsaydın o senin gözünün yaşına bakacak mıydı? Kendini bu kadar değersizleştirme. Genceciksin daha ömrünü gerçekten şüphe ve güvensizlik dolu bir evlilikle heba mı etmek istiyosun?Yaşım küçük biliyorum ama gerçekten severek evlendik yani ben cok seviyodum gercekten bilmiyorum pişman gibi çünkü bu gune kadar hic ağladığını gormedim ben biterim diyo yalvariyo bilemiyorum. Çocuklar kucuk kimseylede konusmak istemiyorum aileler bilmesin istiyorum onun aileside koyde benim annem babam ayri evliler gitsem bi meslegim yok cocuklar nolucak bilmiyorum sadece pişman oldugunu soyluyo anlatsam cok sey var ama bilmiyorum ben hamileyken olmus cinsel birlikteligi hastalik bu diyo kurtulmaya çalışmak istiyorum diyo ama benim en ince cizgim baskasi olmasindi mesajlarin cogu cevapsiz birazı cevaplanmis birlikteligini öğrenince cok kötü oldum nasıl dokumdum temizlenip mi geldi o kadinin pisligine mi dokundum diye cok kotu oluyorum çocuklar kucuk parçalamak istiyorum heryeri ama korkuyo agliyo büyük oglum aglayinca ben oda agliyo mahvolduk ailecek diyebilirim bilmiyorum pismanligini ama eskisi gibi olmayacak hiçbir şey onun ailesinede cok üzülüyorum koydeler çalışıp cabalayip bi şeyler ekip satarak ev aldilar düzen kurdular onlarda hayal kırıklığina uğrasinlar istemiyorum kendi ailem içinde üzülüyorum babam boşandı halam boşandı bende olursam yani hayatimi anlatamam sigdiramam buraya ama boyle iste pismanim diyo agliyo seni seviyorum diyo çocuklar babasiz buyumesin diyo bi yandadanda cok aldatma duydum pisman olmasa gozumun önünde yapsa ne yapardim diye aklım cok karışık
Gözünün önünde parlayacaksınız o da sizi düşünüp pişman perişan olacak zannediyorsunuz ne olacak ben söyleyim bu şekilde 1-2 hafta en fazla devam edecek sonra yeter moduna girip senden tatlı bi söz ilgide yok diyip kendi pisliğine sizi bahane edip dışarı hayatına devam edecek ve şuçlu da siz olacaksınız ilgilenmedi sevmedi bi cilve yapmadı diye. Bu saydıklarınıza sadece siz değer veriyorsunuz insan olsa sen o haldeyken uçkurunun prşinde olmazdı o kadar kadına mesaj atmaya vskit harcayacağına bi tatlı söz size söylerdiBiliyorum bende aptal değilim sadece çocuklara aciyorum kendimde ailesiz büyüdüm 1 bucuk yasinda ayrılmış annem babam acısı değişik cocuklar icin herşey çocuğu olmayan bilemez kırıp dökmeyi bile beceremiyorum onlar korkuyo diye bağıramiyorum sevgiye guvenim kalmadi kimseyide sevemeyecegim artık onuda sevmiyorum kimse üzülmesin diye kendimden olacağım sanırım cunku hiç birşeye inancım kalmadi içimden hic bisey gelmiyo bosanmayacagim ama onuda affetmiyorum gozlerinin önünde parlayacagim gözü beni ariycak bi sevgi cümleme hasret kalıcak ben cok uğrastim onun için 2 cocugumdada 9 ay kustum 5dkda 3 kez kustugumu bilirim o kadar ugratim 2 yil yedigim igne kurtaj ilac herşeyi gorseniz bi eczane olur gerçekten cumlelerim yetmiyo hayatimi anlatmaya gercekten cok igrenc bi durum
Kadın uzatmıyor ki zaten eve dön demişBoşanmayacaksan daha fazla uzatma. Sütün kesilirse bebegine de yazik olur.
Evliliğe devam etmek gibi bi niyetim yok gerçekten yasadiklarimi anlatmak zor ben köyde yasadim. Dedemlerle kaldim onlarda okulda başımda duramamaktan korktu okutmadi hic bisey bilmiyorlar İnternet telefon hep emanet gozuyle baktilar koyde bi kız okulu bitirince o kadar cok istemeye gelen oluyoki bilemezsiniz gun icinde 4 kere istemeye gelen bilirim yani basimda duracak kimse yoktu dedemler 75 80 yasindalar biz ölürsek tek başına kalir diye vermek istediler benimde o zaman çok hoşuma gitti esim dedigim adam gelecegi gorsem zaten istemezdim ailesi dusunulmeyecek kadar kotu kaynana kayinbaba denecek insan değil hep anne baba denecek insan oldular gorumcem bu hayatta güvendiğim insan hep dusuncelerini önemserim en mantikli insan hayatimdaki onlada konustum dun kardesine kufurler etti ne yapmaya çalışıyo diye yani isin ozu ben bu hayata mecburdum bi meslegim bi gelirim olmadan bosanmama imkan yok ev tutmam gerek evin eksigi cocuklara duzen bi sürü para gerektiriyo calissam onlara kim bakacak 3 aylık biri ben barışmayacagim zaten ama kendimi cok gelistiricem kendime söz verdim ben degisicem onu degistirmiyecegimAffedip bu evlilige devam ediceginiz okadar belliki ne desek bos.
Sahte gözyaşları inanmaaaaEşimle 5 yıldır evliyiz bi kac defa telefonda mesaj yakaladim 2 cocugumuz var cocugumuz olmadi ilk evlendigimizde 2 yil tedavi gordum eşim telefonunu cok sakliyodu hic elime vermiyodu bişey yapmadigina yemin ediyodu 3 hafta once aldim telefonunu instgramindan mesaj geldi telefonu karistirirken 3 tane fake hesabi vardi karistirdim hepsini yuzlerce kadina mesaj atmis biraziyla konusmus cinsellik uzerine hepsi biriylede ben hamileyken birlikte olmus cinsel anlamda beni cok sevdigini söylüyo gunlerdir agliyo cocuklarimin ikiside küçük biri 2 yasina giricek birisi 4 aya ne yapmam lazim gerçekten barissam bi sürü sey kuruyorum aklimda nasil birlikte oldu benlede mi oldu neresine dokundu ne soyledi kafayi yemek uzereyim bosansam ne olacak cocuklar diye yasimda küçük 23 yasindayim yoruldum gercekten fikir istiyorum yasayan varmı atlatan esim 2 gundur agliyo cok pisman ama ben ne dusunecegimi bilmiyorum
Hasbab hastalıkmış, nefret ediyorum böyle erkeklerden.Yaşım küçük biliyorum ama gerçekten severek evlendik yani ben cok seviyodum gercekten bilmiyorum pişman gibi çünkü bu gune kadar hic ağladığını gormedim ben biterim diyo yalvariyo bilemiyorum. Çocuklar kucuk kimseylede konusmak istemiyorum aileler bilmesin istiyorum onun aileside koyde benim annem babam ayri evliler gitsem bi meslegim yok cocuklar nolucak bilmiyorum sadece pişman oldugunu soyluyo anlatsam cok sey var ama bilmiyorum ben hamileyken olmus cinsel birlikteligi hastalik bu diyo kurtulmaya çalışmak istiyorum diyo ama benim en ince cizgim baskasi olmasindi mesajlarin cogu cevapsiz birazı cevaplanmis birlikteligini öğrenince cok kötü oldum nasıl dokumdum temizlenip mi geldi o kadinin pisligine mi dokundum diye cok kotu oluyorum çocuklar kucuk parçalamak istiyorum heryeri ama korkuyo agliyo büyük oglum aglayinca ben oda agliyo mahvolduk ailecek diyebilirim bilmiyorum pismanligini ama eskisi gibi olmayacak hiçbir şey onun ailesinede cok üzülüyorum koydeler çalışıp cabalayip bi şeyler ekip satarak ev aldilar düzen kurdular onlarda hayal kırıklığina uğrasinlar istemiyorum kendi ailem içinde üzülüyorum babam boşandı halam boşandı bende olursam yani hayatimi anlatamam sigdiramam buraya ama boyle iste pismanim diyo agliyo seni seviyorum diyo çocuklar babasiz buyumesin diyo bi yandadanda cok aldatma duydum pisman olmasa gozumun önünde yapsa ne yapardim diye aklım cok karışık
Geçmiş olsun öncelikle bu yaşadıklarınız hiç kolay değil ama affederseniz içinizde hep bi şüphe olucak güven zaten yitirilmiştir yani bu konuda yapılması gereken şey belli ama gidicek yerinizin olmaması sanırım size evliliğe devam etme kararı aldırmış lütfen kendinize saygınızı yitirmeyin bu bi hastalık değil aldatmak bu kadar basitleştirilmemeli.. boşanmayacaksınızda süründürün doğduğuna pişman olsun bu neyi değiştirir sizin için bilmiyorum ama..Eşimle 5 yıldır evliyiz bi kac defa telefonda mesaj yakaladim 2 cocugumuz var cocugumuz olmadi ilk evlendigimizde 2 yil tedavi gordum eşim telefonunu cok sakliyodu hic elime vermiyodu bişey yapmadigina yemin ediyodu 3 hafta once aldim telefonunu instgramindan mesaj geldi telefonu karistirirken 3 tane fake hesabi vardi karistirdim hepsini yuzlerce kadina mesaj atmis biraziyla konusmus cinsellik uzerine hepsi biriylede ben hamileyken birlikte olmus cinsel anlamda beni cok sevdigini söylüyo gunlerdir agliyo cocuklarimin ikiside küçük biri 2 yasina giricek birisi 4 aya ne yapmam lazim gerçekten barissam bi sürü sey kuruyorum aklimda nasil birlikte oldu benlede mi oldu neresine dokundu ne soyledi kafayi yemek uzereyim bosansam ne olacak cocuklar diye yasimda küçük 23 yasindayim yoruldum gercekten fikir istiyorum yasayan varmı atlatan esim 2 gundur agliyo cok pisman ama ben ne dusunecegimi bilmiyorum
Konustuklarimdan bunu mu anladın gercekten ben cocuklarimi dusunuyorum ondan bi cocuk daha asla allah kimseyi büyük konusturmasin ama boyle yapacak biseyim olsa gercekten imkanim olsa bosardim o kadar sevgisizimBir çocuk daha yapın….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?