- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.033
- 698
- Konu Sahibi umutsuzamaguclu
- #101
Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Aldatmanın kendi disiplinli içinde mutlaka sebepleri vardır ama aldatmaya meyilli bir karakteri sürekli olarak takip etmen , önünü alman , telafi etmen , takla atman lazım böylesi teyakkuzda bir ömür Allah kolaylık versin.
10. yıl 3. Aldatılma bu karaktere sahip insanlar bir ihtimal ilkinde biraz vicdan yapar sonrasında kılı kıpırdamaz madem bu şekilde bir hayatı seçtin sende sert ol yakaladığında üzülme bu benim seçimim de dik dur.