Aldatmak mı

Merhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
1 sene olmuş gene olacak sen bu kafayla gidersen bunun sonu gelmez kız evine bile gelir bekle bak gör

Burada bu tarz şeyler çık okudum da ona istinaden bir şey sormak istiyorum

Hani diyorsunuz ya ayaklarıma kapanıyor, gerçekten böyle eğilip ayaklarınıza mı kapanıyor yoksa mecazi anlamda mı?

Iyyyy öyle birisi ayaklarıma kapansa tekme atasım gelir

Birde madem siz çok iyi bir insansınız eşinize göre başka bir kadınla neden mesajlaşmış ya da konuşmuş?

Ben olsam affetmem

Eşiniz bunu aldatma olarak görmüyor eğer yakalanmasaydi devam edicekti bu hikayenin aynisini ben yasadim. Evli değilim sevgilimdi hatta konuma da bakabilirsin. Yalvar yakar kapılarda yatmalar seni çok seviyorumlar o bittiler. Hikayenin sonunda beni terk edip o kıza gitti. Sadakatsiz volkan gibi kocanız l hanginizla olursa olsun aklı birinizde kalıyor.

Sen affetmemişsin. Sadece dönmüşsün. Ne gereği vardı?

Eşiniz aldatmış tabi ki bu soru bile değil.
Unutamadıysa evlenmeseydi sizinle. Bir kere öylesine olan bir konuşma değil. Sizin yakaladığınız bile iki kere seni seviyorumlu konuşmalar. Yakalamadığınız alanda neler oldu kim bilir?

Gereksiz bir sinir harbi yaşıyorsunuz.

Ya gerçekten affedin ya da ayrılın.

Yazık değil mi size?

Seninle her yattığında eski sevgilisi aklında olacak.
Yemek yerken, su içerken onu hayal edecek.
Çocuklarını severken ondan olabilirdi diyecek.

Kaldırabiliyor musun?

Siz 2 çocuğu alıp annenize gidiyorsunuz sonra eşiniz ailesi ile geliyor. Pardon sizin eşinizin ailesi kim? Siz ailenize değil annenize giderken o ailesini alıp geliyor. Önce bir kavramları netleştirin. Kim aile, kime ebeveyn netleştirin. Siz ailesi ile geldi diyerek eşinizi kendi aile kavramınızdan zaten çıkarmışsınız. Sizde yerleşmeyen kavramları çocuklarınız hiç yerleştiremez.
Adamin kök ailesi sonucta ne desin Şerminle Ramazan i mi aldi geldi desin. Ay bu kadar kavram kasmaya gerek yok bence ya

Kocanız evli,kadın da evli.Kadin da kocasını aldatıyor eşinizle bu konuşmaları yaparak.Çifte rezillik,mide bulandırıcı insanlar.Aşk mış,sevgiymiş,o zaman niye başka insanlarla evlenip bu rezillikleri yaşatıyorsunuz?Nereden baksanız her türlü mide bulandırıcı.Bu iğrenç insanla nasıl aynı yatağa girmeye devam edecek siniz?

Merhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Birdaha yapmayacağı ne malum.Ben şunu düşünürüm.Bu eski sevgilisi demekki unutamamış.

Yani aldatma değilde ne? Epeyde iğrenç kadın evli seni seviyorum yazdığı adam evli kocan desen kadını tek taraflı sapık gibi gösterip sıyrılma peşinde eee devam ederse ne yapacaksın ? Yakala kavga gürültü kopsun sonra af dilesin affet kafanı topla sonra hooooop mesaj (-ki buluşmadıklarınada inanmıyorum)

İlk yapacağım şey kadının kocasına ulaşmak olurdu, bak bakalım kocanız ayağınıza kapanmaya devam ediyor mu?
Şuan sizi susturmak için rol yapıyor.kadını korumak için sizi seviyor hatta ölüyor.İki taraf hem eşine,hem çocuklara zarar veriyorsa cezasını çekmeyi de bilecekler

Bosanmayacaksiniz belli. Yapacak bisey yok

Back
X