1 sene olmuş gene olacak sen bu kafayla gidersen bunun sonu gelmez kız evine bile gelir bekle bak görMerhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?