Aldatmak mı

Şöyle söylemek istiyorum eşiniz(!) sizin onu affettiğinizden emin olduğu anda tekrar o kadınla görüşmeye devam edecek. Aynı yoldan geçtim. Ben de aldatıldım ve maalesef bir şans daha verdim ( benim hatam). Benim olaya alıştığımı anladığı anda beni tekrar aldattı. Ve bu sefer gayet pişkindi. Ben şu ‘bir kere yapan yine yapar ‘sözüne çok inanmazdım ama yasak elmayı bir kez ısırmış inan tekrardan bir ısırık daha almak isteyecektir. Tabii hayat senin hayatın ve senin seçimlerin. Lakin bu haltı yiyip bu kadar kolay vazgeçebileceğine inanma. Kendi ayakların üzerinde durabiliyorsan hele hiç kendine yazık etme. O nasıl bu hayata bir kez geliyorsa sen de bir kez geliyorsun. Bir de bu açıdan bak.

Bir daha görüşmeyeceklerinden nasıl emin olacaksınız?kocanizin onunla gönül bağı kurmadigindan ..Hafiye gibi onu mu gozleyeceksiniz? Telefon numarasını değişti mi ya da sosyal medyalarini kapattı mi?eşiniz de ona seni seviyorum demiş mi mesala.Ayakta tutulası ne kalmış ki bu evlilik kurumunda.mutlu olabileceksiniz, kök salıp emek verin bulunduğunuz yere .yoksa sonu hüzün gibi.

Mantıklı olmak gerekirse, sinirle hareket etmemek lazım böyle zamanlarda. Durup bir düşünmek lazım; ben bu adamdan boşanabilir miyim? Boşanacaksanız, bu kesinlikle değişmez net bir sonuç ise ortalığı yıkın ve gidin, geri dönmeyin, arkanıza bakmayın.
Ama yok eğer boşanacak cesaretiniz yoksa, imkanınız veya durumunuz... (her ne ise) uygun değilse hiç öyle bir şeyler yakalamak için falan çabalamayın, susup oturun, görmezden gelin ve eşinizle yüz göz olmayın. Kaçıncı kez yakalıyor ama gidemiyor dedirtmeyin kendinize. Ayrıca çok zor bir durum gerçekten, kendimi yerinize koyuyorum gerçekten üzücü🙁 keşke böyle durumlarda herkes mantığı doğrultusunda davranabilse.

Merhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Ayaklarıma kapanıyor dediğiniz olay tam nedir 😑 Durmadan ayağınıza yapışık mı geziyor amaç ne ki zaten evdesiniz 🙄

Vay be aşka bak.
Adam ayağınıza kapandı, o görüntüyü de canlandıramadım gözümde mecaz veya gerçek-gerçekten pişman veya aşık sanmayın.

Seninle her sevistiginde eski sevgilisini düşünüyor ve düşünmeye devam edecek. Sence bu aldatmak mi?

İki kere aldatılmışsınız, birincisi hatadır diyelim, ikincisi asla affedilmez, hata sizde, sürekli aldatır bu tip erkekler, yol verin gitsin

Merhaba size Bi konuda danışmak istiyorum esim bundan 2 ay önce eski sevgilisiyle konuşmalarını yakaladım ne yapiyorsun fln diye sonra mesajlar üst üste geldiğinde karşı taraftan seni çok seviyorum mesajı gördüm bunun üzerine evde kıyamet koptu onu dışarı attım kendimi anneme gittim 2 çocuğumla eşim sonra ailesiyle geldi yalvardı yakardı ilk o beni arıyordu diye 1 yıl öncede konuşmalarını yakalamıştım o zmn affettim şimdi evime döndüm zorla ama unutamıyorum eşim ayaklarıma kapanıyor çok pişmanım ben seni çok seviyorum diyo o kadın hep ona ben seni unutamadım ben seni çok seviyorum sen boşansan bende bosanirim diyormuş benim eşimde ben karımı seviyorum o çok iyi Bi insan diyormuş görüşme yok mesajla veya telefonla konuşmalarını yakaladım şu an çok iyi bana Bi dediğimi ikiletmiyo ayaklarımdan ayrılmıyo affet diye ailem de ona sert uyarılar yaptı bidaha olursa biter diye ama ben hala unutamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Esinde ona yesil isik yaktiysa aldatmis olur.ona gore degerlendir.telefonu elinde olsun eger ayrilmayacaksanda.o kadinin tum hesaplarina tel nosuna bas engeli.ne edepsizmis o.ama senin esinde yazismayaydi

Evli barkli bir adam olmasına rağmen , iki çocuğa rağmen , daha önce yapmış olmasına rağmen eski sevgilisi ile konuşmasına rağmen hala ne yapmalıyım diye mi soruyorsun neyi bekliyorsun boşanmak için eski sevgilisinin boşanıp kocanla evlenmesini mi ?

Kadının eşine bir şekilde ulaş sen böyleyken o kadının kocasıyla huzurlu bir şekilde evliliğine devam etmesine göz yumma diyeceğim de, öyle şeyler gördüm ki, bir de adam kadına bir şey yapar vebal altına girme. Eşine gelecek olursak, üzgünüm canım ama arkadaşlar haklı. Kendini kandırma. Eşin istemedikten sonra kimse ona seni seviyorum diye mesaj atamaz ki bir yıl önce de görüşüyorlarmış. Eşin seni gerçekten sevse böyle bir durum yaşanmazdı. Can acıtıcı ama evet gerçek bu. Ya kendini kandırmaya devam edeceksin ya da gururunla onurunla bu adamdan boşanacaksın. Boşanacaksan acele et bir avukatla görüş hemen çünkü öyle ben bir ay bu adamla birlikte yaşayayım yok içime sinmedi boşanırım dersen davan istediğin gibi sonuçlanmaz. Bil istedim.

Kadinin kocasina herseyi soylerdim akabinde kendi kocami bosardim

Aşk nedir biliyor musunuz ? Merak , biri hakkında inanılmaz bir merak duygusu. Benim kocam eski sevgilisini merak ediyorsa napıyosun vs o iş biter hiç kendinizi kandırmayın yatıp kalkmadılar diye

Kadının eşine bir şekilde ulaş sen böyleyken o kadının kocasıyla huzurlu bir şekilde evliliğine devam etmesine göz yumma diyeceğim de, öyle şeyler gördüm ki, bir de adam kadına bir şey yapar vebal altına girme. Eşine gelecek olursak, üzgünüm canım ama arkadaşlar haklı. Kendini kandırma. Eşin istemedikten sonra kimse ona seni seviyorum diye mesaj atamaz ki bir yıl önce de görüşüyorlarmış. Eşin seni gerçekten sevse böyle bir durum yaşanmazdı. Can acıtıcı ama evet gerçek bu. Ya kendini kandırmaya devam edeceksin ya da gururunla onurunla bu adamdan boşanacaksın. Boşanacaksan acele et bir avukatla görüş hemen çünkü öyle ben bir ay bu adamla birlikte yaşayayım yok içime sinmedi boşanırım dersen davan istediğin gibi sonuçlanmaz.

işin içinden çıkamıyorum gorumcemin anlattığına göre kadın mutlu değilmiş boşanmak istiyormuş kocasından benim eşime diyormuş ztn sen bosanirsan bende bosanirim ben seni unutamadım keşke senle evlenseydim mutlu değilim yani apaçık yuvami yıkmaya çalışıyor daha nişanlıyken kendi eşime gel beni kaçır ben seni seviyorum demiş esim basmış küfürü

Evli barkli bir adam olmasına rağmen , iki çocuğa rağmen , daha önce yapmış olmasına rağmen eski sevgilisi ile konuşmasına rağmen hala ne yapmalıyım diye mi soruyorsun neyi bekliyorsun boşanmak için eski sevgilisinin boşanıp kocanla evlenmesini mi ?
Derdi o ztn benim ben onun ailesine söyledim ailem de eşimi çok sert dille uyardı bidaha olursa biter diye bidaha olursa ztn bitecek bu net bişi kayinvalidemler hepsi tanıyor kızı o yollu ztn onun için yuvanın yıkma o kızın kendi ailesi bile ilk o mesaj atıp aramistir o ztn öyle onun için yuvasını yikmasin demisler

Back
X