• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmayan erkek var mı?

Aldatmayan erkek inşallah vardır diyorum.
Eski eşimin telefonu elimin altındaydı ki o bürosunda işhanı bekçisi üzerine kayıtlı ikinci bir hat kullanıyormus.
Hafta sonları hep birlikteyduk akşam yedi olunca evdeydim ama sevgilisiyle gündüz görüşüyor mus.
Bana çiçekler mumlar hediyeler yollardi ki aynilarini sevgilisine de yolluyor mus.
Bana her gece sımsıkı sarilip sensiz yasayamam derdi ki sevgilisine yazismalaribda benim hastalıklı ve bir an önce ayrılmak istediği görücü usulü bir evlilik sonucu hayal kırıklığı olduğumu yazıyormus..
Zerre suphelenmemistim tesadüf yakalayan a kadar.
Çok fena , çok üzüldüm :(

evet cok merak ediyorum. Kendi yaşadığım tecrübeler , etrafımdan gördüklerim ve burada okuduklarımdan sonra aldatmayan erkek olmayacagını düşünmeye başladım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Asıl kötüsü bu adamlar bi bayanla yapıyor bunu ama magdur olanlar da kadınlar .cidden cok acı

Ben de katılıyorum kesinlikle YOK

Adı üstünde "aldatma"yani kandirma..kaniyorsan bilmiyorsun demektir.Bu durumda "ben aldatilmiyorum"demek te saçma olur..varsa böyle birsey ortaya çıkmadı demek daha mantikli..
Erkeklerin birçoğu maalesef aldatiyor..ama kadinlarda hic masum degil..hele bazıları varki evli erkek delisi oluyorlar..takıntılı manyak tipler dolu..

Buraya uye olmadan once biri bu soruyu sormus olsa "sacmalamayin tabi ki var" derdim :)
Burda o kadar cok sey okudum ki valla neredeyse ben de boyle dusunecegim. Nisanliyim ve suan icin net bir sekilde evet aldatmayan erkek vardir buna %100 garanti verebilirim derim ama yarin ne olacagi bilinmez, Allah sasirtmasin diyelim

Elbette ki var.
Babam.
Erkek arkadasim.7 yildir bir seyi olmadi.umarim olmaz.olursada o da eski esimin gittigi yere gider.

evet cok merak ediyorum. Kendi yaşadığım tecrübeler , etrafımdan gördüklerim ve burada okuduklarımdan sonra aldatmayan erkek olmayacagını düşünmeye başladım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Asıl kötüsü bu adamlar bi bayanla yapıyor bunu ama magdur olanlar da kadınlar .cidden cok acı
Aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan erkek vardır.

Babam yıllarca iş-ev arası dakika sekmeden yaşadı bir Anadolu ilinde yıllarca. Maaşı kuruşu kuruluna evdeydi. Eşim için ise bunca yoğun hayatımız içinde aldatıyorsa helal olsun derim. Sürekli bizimle.
Hiç bir zaman yüzde yüz demem ama yapmayan da var.

Babam yolda yürürken kafasını bile kaldırmaz hatta komşular dalga geçiyordu Birgün bize bakmamak için tökezleyip düşecek diye

Ben fırsatını bulan her erkeğin aldatacağını düşünüyorum ille aklında o iş olması şart değil şöyle bakın güzel, alımlı bir bayanın gel teklifine hayır diyecek kaç erkek vardır sizce?
ya da bir boşlukta bir bayan gelip öpse kaç erkek onu itip sen ne yapıyorsun diye kızar?
kadın da aldatabilir ama böyle durumlarda kadınlar hayır demesini bilir ki etraf böyle tiplerle dolu ama erkeklerin bu konudaki iradeleri çok zayıf o yüzden normalde aklında olmasa bile bir fırsat doğduğunda o fırsatı tepecek erkek yoktur. o yüzden sosyal medya üzerinden sevdiğini deneyen kadınların çoğu üzülüyor...

Vardır tabi aldatmayanı ama kimseden yüzde yüz emin olamıyoruz. Kurunun yanında yaşta yanıyor maalesf. Bazıları bekarken o kadr fazla yaşıyolar ki bu alemi artık mideleri bulanıp soğuyorlar. Benm böyle bildiğim bile birsürü var. Bazılarınınen başta farklı farklı kadnları midesi kaldırmıyor. Bazıları gerçktn inancı gereği korkusuna yapmıyor. Falan filan. Tabi bunların oranı nedir bilemem ama aldatmayan kadın da erkek de vardır. Ki bence kadınların aldatma oranı da erkeklere yaklaşıyodur maalesef

Hic bi kadin esine kefil olamaz bu konuda.
Kisi kendine kefil olamazken esine nasil olsun? Evet kendine kefil olamaz. Aldatma konusunda bile. " ben aldatmiycam" diyemez. Dusunsene 1 milyon dolar uzerine bahse girdigimi, cunku eminim aldatmiycam. Yok oyle bi dunya. Belkide sasip besersin ve 1 milyon dolar borc dogurursun bahsi kaybettigin icin..olabilir. O yuzden bahse girmeye korkar kisi kendisi icin bile.
Kisinin ruh halini, yasadiklarini, psikolojisini hepsinin dengeleri bozuluyorki aldatmis oluyosun bir bakmissin.
Zaten buyuk konusmaktan oluyor bu basina gelenlerde. ' asla" dedidiginden ve digerlerini kucuk gordgunden dolayi.

Valla erkek kadin diye ayirt etmemek lazim.evli kadinlariqda cok duyuyorm.sekil a gorumcem
Birde aldaltmak sadece vucuden yapilan birsey degil.gozunle dusuncelerinle niyetinlede olur.o yuzden kimse kimseye kefil olamaz bu konuda.

Çok şerefli namuslu erkekler de var merak etmeyin. Ama sanırım tamamen kader. Bunu yaşamamız gerekiyosa karşımıza şereflisi değil, şerefsizi çıkıyor hepsi bu.
Allaha şükür eşimden yana ben de böyle bişey yaşamadım ama bu asla olmaz demek değil. Temkinli ve tedbirli olmak, takipte kalmak gerekli. Allah kimseye yaşatmasın. Sonuçları ağır olur iki taraf için de.

Aldatılacağımı düşünmüyorum
Daha önce hiç aldatılmadım
Onurlu insanlar var ümidinizi yitirmeyin

Aldatmayan yoktur yakalanmayan,buna teşebbüs etmeye hazırlanan ve henüz aldatmamış olan vardır zannımca

İnsanoğlu nefis taşıyor, herkes hata yapabilir, kadında erkekte ,eşimden şimdiye dek hiç görmedim böyle bir davranış, Allah bu şekilde imtihan etmesin ama aldatmayan erkek olmaz lafına asla katılmıyorum. Aldatmayan erkek gördüm hem de onlarca, babam annemi hiç aldatmadı mesela, boşandıktan sonra da 30 yıl yalnız yaşadı, istemem başka kadın dedi, eniştem teyzemi 35 sene aldatmadı, eli elinde verdi son nefesini, bunun gibi bir sürü örnek gördüm. Herkes aldatır diye bir kural yok, KK da fazla takılmak paranoyak yapıyor insanı ama unutmayın burada derdi olanlar yazıyor ve aldatma sorunu yaşamayan milyonlarca insan var, aldatmayan erkek yoktur tezi varsa hiç bir kadın evli olmamalıydı şu anda

Aldatmanin cinsiyetle alakası yok aldatmak psikolojik bı rahatsızlık.

Nasıl her kadın aldatır diyemezsek her erkekte aldatır diyemeyiz.

Bir erkeğin aldatıp aldatmayacağına bakmak için önce ona bu malzemeyi vermek gerekir. Erkek, önüne çıkanlara rağmen sadık kalıyorsa eyvallah.
Şu bayan halimle öyle kadınlar gördüm ki.. illa senin evine gelicem bu gece diye mesajı bizzat okudum. Evli bir adama, karını boşa kaçalım burdan diyeni duydum. Yani düşünüyorum da bir bayan olarak maalesef, bayanlar da az değil yani

Aldatmayan kadın var ama aldatmayan erkek ne yazık ki yok

Cinsellikle aldatmasa duygusal olarak yada son on yıldır sanal olarak aldatan erkekler var

Şimdi çıkıp benim kocam aslaaa yapmaz diyenler olacak sen onlara bakma onların kocaları profosyonel bu yüzden şüphe duymuyorlar :)

Back
X