wow süper bir yorumneden böyle genellemeler yapma gereksinimi duyuyorsunuz?
evet ya bütün erkekler aldatıyor, biz de aldatıldık işte napalım, hülya avşar bile aldatıldı desek rahatlayacaksınız sanki...
ben de bir genelleme yapayım o zaman, aldatılan kadınlar da hep, aldatmayan erkek yok, hepiniz aldatılıyorsunuz da haberiniz yok diye kendilerini avutuyorlar.
wow süper bir yorum
Evet genelleme yapıyorum çünkü çevremde son zamanlarda sürekli görüyorum bunu. Yavaş yavaş aksi mümkün değil sanırım diye düşünmeye başladım asla bu mantıkta bir insan olmamama rağmen. Bu fikrimden döndürülmeye ihtiyacım var belki de bilmiyorum. Kendim de yaşadım küçücük bebeğim kucağımdayken. İster istemez sanırım herkes yaşıyor diye düşünmeye başladım. En başta da yazdım farkındaysanız inancımı yitiriyorum diye. Evliliğimi üstüne kurduğum sadakat elimde patladı. Çevremdeki Erkeklere bakıyorum onlara göre o kadar normal ki bu yaptıkları acaba biz (kadın veya erkek aldatmayan taraf diyeyim) bir hayali mi yaşıyoruz demeye başladım. Olay bu.neden böyle genellemeler yapma gereksinimi duyuyorsunuz?
evet ya bütün erkekler aldatıyor, biz de aldatıldık işte napalım, hülya avşar bile aldatıldı desek rahatlayacaksınız sanki...
ben de bir genelleme yapayım o zaman, aldatılan kadınlar da hep, aldatmayan erkek yok, hepiniz aldatılıyorsunuz da haberiniz yok diye kendilerini avutuyorlar.
aynen öyle. Mesela ben biliyorum aldatmaz kocam. Çünkü aldatmaz bu yabi. Ha aldatsa ben yıkılmam direk kapının önünde bulur kendini. Çok haklısın çok güzel yorumladınçok itici değil mi ama, "benim kocam yapmaz diyenler aldatılıyor" demek,
"kocam uçkuruna sahip çıkabilecek fiziksel ve mental olgunluğa sahip değil, kesin her bulduğu kadının altına yatıyor" diye düşünsem evli kalmam boşarım zaten,
aynı şey eşim için de geçerli, bende aldatma potansiyeli görse evlenip çocuk sahibi olmazdı herhalde,
haliyle normal evlilik sürdüren insanlar aldatılmadım/aldatılacağımı düşünmüyorum derler.
aldatılan normal insanlar boşanıyor zaten. "ay yapmayan mı var şekerim" diyip devam etmiyorlar.
Evet genelleme yapıyorum çünkü çevremde son zamanlarda sürekli görüyorum bunu. Yavaş yavaş aksi mümkün değil sanırım diye düşünmeye başladım asla bu mantıkta bir insan olmamama rağmen. Bu fikrimden döndürülmeye ihtiyacım var belki de bilmiyorum. Kendim de yaşadım küçücük bebeğim kucağımdayken. İster istemez sanırım herkes yaşıyor diye düşünmeye başladım. En başta da yazdım farkındaysanız inancımı yitiriyorum diye. Evliliğimi üstüne kurduğum sadakat elimde patladı. Çevremdeki Erkeklere bakıyorum onlara göre o kadar normal ki bu yaptıkları acaba biz (kadın veya erkek aldatmayan taraf diyeyim) bir hayali mi yaşıyoruz demeye başladım. Olay bu.
Bence yaptığınız yorum fazla acımasızca. İnsanların şartlarını bilemezsiniz bu yüzden siz de normal insanlar boşanıyor diyerek yersiz bir genelleme yapıyorsunuz. Aldatıldım ama boşanmadım henüz buna göre anormal insan grubuna girdiğimi varsayarak susuyorum ve yorumunuz için teşekkür ediyorum.çok itici değil mi ama, "benim kocam yapmaz diyenler aldatılıyor" demek,
"kocam uçkuruna sahip çıkabilecek fiziksel ve mental olgunluğa sahip değil, kesin her bulduğu kadının altına yatıyor" diye düşünsem evli kalmam boşarım zaten,
aynı şey eşim için de geçerli, bende aldatma potansiyeli görse evlenip çocuk sahibi olmazdı herhalde,
haliyle normal evlilik sürdüren insanlar aldatılmadım/aldatılacağımı düşünmüyorum derler.
aldatılan normal insanlar boşanıyor zaten. "ay yapmayan mı var şekerim" diyip devam etmiyorlar.
Bence yaptığınız yorum fazla acımasızca. İnsanların şartlarını bilemezsiniz bu yüzden siz de normal insanlar boşanıyor diyerek yersiz bir genelleme yapıyorsunuz. Aldatıldım ama boşanmadım henüz buna göre anormal insan grubuna girdiğimi varsayarak susuyorum ve yorumunuz için teşekkür ediyorum.
neden boşanmadınız merak ettim özel değilseBence yaptığınız yorum fazla acımasızca. İnsanların şartlarını bilemezsiniz bu yüzden siz de normal insanlar boşanıyor diyerek yersiz bir genelleme yapıyorsunuz. Aldatıldım ama boşanmadım henüz buna göre anormal insan grubuna girdiğimi varsayarak susuyorum ve yorumunuz için teşekkür ediyorum.
net. Bence herkes başkasına gönlü kaydığında üsturuplu bir şekilde boşanmalı. İşte bazıları iki insanı aynı anda idare etmekten zevk alıyor sanırımNiye başınıza kotu birsey gelince herkes yaşiyor, yok aldatilanlarda aldatmaz diyordu bilmem ne. Butun erkekler ayni, erkeklerin hepsi şöyle böyle...
Aldatilacagimi dusunsem evlilik yapmazdim bu kafayla. Aldatirsa boşarim. Ruhumun duymanasi gibi durum olamaz cunku eşim tek basina bile gezmez, arkadaşlarimizla beraber gorusuruz, birara cok şikayetlensemde sanayiye bile benide goturuyor. Birlikte gezeriz, heryere birlikte gideriz, işten sonra direk eve gelir tam saatinde. Telefon, bilgisayar hersey ortadadir. Adam iş icin sehir disina gitse kamerada uyuyorduk özledigimiz icin. Aldatsa illa ki renk verir, gayette anlarim yani. Yapacagini sanmiyorum. Başkasina gönlü kayarsa boşanmak ister.
çok itici değil mi ama, "benim kocam yapmaz diyenler aldatılıyor" demek,
henüz boşanmadım. Bebeğim çok küçük ve şu an memleketimden uzaktayım. Birikimim yok yeni düzen kurabilmek için. Yani beklemedeyim anlayacağınız.neden boşanmadınız merak ettim özel değilse
üzüldüm adınıza en kısa zamanda kurtulmanız dileğiyle.Arkadaşlar ben anlatamadım sanırım derdimi. Eşleriniz sizi de aldatıyor demedim kimseye sakin olun :) şu an etrafımdaki erkeklerin hepsi yapıypr bunu diyorum. Yani gördüğüm bir durum. İ
henüz boşanmadım. Bebeğim çok küçük ve şu an memleketimden uzaktayım. Birikimim yok yeni düzen kurabilmek için. Yani beklemedeyim anlayacağınız.
net. Bence herkes başkasına gönlü kaydığında üsturuplu bir şekilde boşanmalı. İşte bazıları iki insanı aynı anda idare etmekten zevk alıyor sanırım
Arkadaşlar ben anlatamadım sanırım derdimi. Eşleriniz sizi de aldatıyor demedim kimseye sakin olun :) şu an etrafımdaki erkeklerin hepsi yapıypr bunu diyorum. Yani gördüğüm bir durum. İ
henüz boşanmadım. Bebeğim çok küçük ve şu an memleketimden uzaktayım. Birikimim yok yeni düzen kurabilmek için. Yani beklemedeyim anlayacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?