Sizlik bir durum yok ortada, hiç konuya dahil olmayın. Zaten attığı iftiranın meyveleri olgunlaşmaya başlamış, bekleyin ve görün.Merhaba biraz önce üye oldum bir derdim var ben 2 yıldır evliyim kayınvalidem bana senin gözün erkeklerde diye iftira attı eşim asla beni savunmuyi yaptığı ayıp diyo bu kadar neyse ben bugün kaynimi bizim akrabadan evli biriyle mesajlarını gördüm kadin evli ve onunla aşıkmıs ben bunu dile getirmelimiyim bakbbana iftira attib oğlun evli kadınlarla fingirdiyor diyeyim mi ama eşim beni dovermi arkamda dururmu hiç bilmiyorum
Canim bir sey gördüysen sus zaten kendiliginden cikar ortaya bi sefer sen soyledin diye seni kotu bilirler k kabul eder ki kaynana ogluna laf soyletirmez ama sen isin icine girme bi hadis var sen birinin ayibi gizlemezsen allahta senin ayibi gizlemez diyeMerhaba biraz önce üye oldum bir derdim var ben 2 yıldır evliyim kayınvalidem bana senin gözün erkeklerde diye iftira attı eşim asla beni savunmuyi yaptığı ayıp diyo bu kadar neyse ben bugün kaynimi bizim akrabadan evli biriyle mesajlarını gördüm kadin evli ve onunla aşıkmıs ben bunu dile getirmelimiyim bakbbana iftira attib oğlun evli kadınlarla fingirdiyor diyeyim mi ama eşim beni dovermi arkamda dururmu hiç bilmiyorum
kaynimi bizim akrabadan evli biriyle mesajlarını gördüm
Eşiniz ne diyor bu duruma sadece ayıp diyip geciyo mu ciddenYorumlarınız için tşk ederim inanın böyle bir şeye asla söylemek istemiyorum ama attığı o iftira içimi parçaliyir
İki defa tokat attı rahat söylemek değilde malesef malesef ki alışmak herhaldeHiç bulaşmayın. Ortalık birbirine girer dahası ispatlayamazsanız suçlu çıkarsınız. Ayrıca eşim beni döver mi ne demek? Bu kadar rahatça sormanız çok garip. Şiddet mi uyguluyor kocanız size?
Aynen öyleKonudan bağımsız ama nick dikkatimi çekti.hainkadin derken.aldatmayi gördünüz bunu söylerseniz hain kadın mı ilan edileceğini mi düşündün acaba?
Eşim beni döver mi derkenMerhaba biraz önce üye oldum bir derdim var ben 2 yıldır evliyim kayınvalidem bana senin gözün erkeklerde diye iftira attı eşim asla beni savunmuyi yaptığı ayıp diyo bu kadar neyse ben bugün kaynimi bizim akrabadan evli biriyle mesajlarını gördüm kadin evli ve onunla aşıkmıs ben bunu dile getirmelimiyim bakbbana iftira attib oğlun evli kadınlarla fingirdiyor diyeyim mi ama eşim beni dovermi arkamda dururmu hiç bilmiyorum
Allah büyük bekle onun adaleti şaşmaz ama kendinizi de bu kadar ezdirmeyinMerhaba biraz önce üye oldum bir derdim var ben 2 yıldır evliyim kayınvalidem bana senin gözün erkeklerde diye iftira attı eşim asla beni savunmuyi yaptığı ayıp diyo bu kadar neyse ben bugün kaynimi bizim akrabadan evli biriyle mesajlarını gördüm kadin evli ve onunla aşıkmıs ben bunu dile getirmelimiyim bakbbana iftira attib oğlun evli kadınlarla fingirdiyor diyeyim mi ama eşim beni dovermi arkamda dururmu hiç bilmiyorum
Kendine bunu yapma daha yaşın da genc kendi yolunu çizmeye bak ailen destek olmuyor mu pekiİki defa tokat attı rahat söylemek değilde malesef malesef ki alışmak herhalde
Ben meslek sahibi olmayan beceriksiz bir kadınım eşime muhtacım ekmeğine muhtacım malesefAllah büyük bekle onun adaleti şaşmaz ama kendinizi de bu kadar ezdirmeyin
İki defa tokat attı rahat söylemek değilde malesef malesef ki alışmak herhalde
Evlenen kizlar birdaha dönemez ki evine gelemezsin dediler banaKendine bunu yapma daha yaşın da genc kendi yolunu çizmeye bak ailen destek olmuyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?