Aldatmayı bilip susmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba biraz önce üye oldum bir derdim var ben 2 yıldır evliyim kayınvalidem bana senin gözün erkeklerde diye iftira attı eşim asla beni savunmuyi yaptığı ayıp diyo bu kadar neyse ben bugün kaynimi bizim akrabadan evli biriyle mesajlarını gördüm kadin evli ve onunla aşıkmıs ben bunu dile getirmelimiyim bakbbana iftira attib oğlun evli kadınlarla fingirdiyor diyeyim mi ama eşim beni dovermi arkamda dururmu hiç bilmiyorum
siz karışmayın yakında kokusu çıkar söylerseniz siz kötü olursunuz

Şimdi aldatmayı en az 3 çift göz girerse iftiraya girmez.yani sadece sizin bunu görmeniz yeterli değil.cok büyük vebal.

Eminseniz aldatma olduğuna sabırla bekleyin.hersey illaki gün yüzüne çıkar.
Siz kötü olmamayı seçin.

Kayınvalideniz size böyle davranmış ne kadar kötü insanmış.
Eşiniz yanınızda durmamış.

Birde döver mı diye soruyorsunuz bunu böyle normalleştirme.
Kocanla aranız da bana çok vahim durumda geldi.

Sen kendine,evliliğine,ailene odaklan.ve eğer şiddet varsa kendini kurtar.

Ben meslek sahibi olmayan beceriksiz bir kadınım eşime muhtacım ekmeğine muhtacım malesef
Ya neden kendinize by şekilde yukleniyorsunuz ki ne demek beceriksiz kendinize bu şekilde acimaktan küçük.gormekten vazgeçin lütfen siz kendinize nasıl değer biçerseniz karsinizdaki de size o kadar değer bicer yapmayın Allah aşkına.

Ben meslek sahibi olmayan beceriksiz bir kadınım eşime muhtacım ekmeğine muhtacım malesef
kendinizi küçültmeyin. illa vardır cevherleriniz. ama siz böyle derseniz başkaları kafanıza basar

Şu yorumuna kadar Allah Allah acaba fake mi dur günahını almayayım dedim ama hiçbir kadın kendine böyle alay eder gibi hakaret etmez. Kib tatlım kib.

Ben ona muhtacım abla ben cahil meslek sahibi olmayan biriyim ondan abla

Aileniz destek değil mi? Olursunuz meslek sahibi de yeter ki isteyin. İlla okuyarak değil kendi kendinizi yetiştireceğiniz işler var, en olmadı sığınma evine gidin. Onlar meslek sahibi olmanıza da yardım eder. Siz kendinizi böyle görürseniz insanlar çok ezer sizi. Önce şu kafa yapınızı değiştirmeniz lazım

Kayninin telefonu sende ne geziyor? Hele böyle dalavere ceviren adam sifrede mi koymamis tlfuna? Son olarakta üstüne vazife değil söylemene gerek yok

Haklısınız ama bazı değiştiremiyoruz ki kader işte abla
iyi ki böyle yazdın da foyan çabuk çıktı, yoksa yine fake birine laf anlatıp anlatıp üzülecektim kendime :KK12:

gerçekten bu düşünce icindemisiniz ilk başta siz kendinizi eziyorsunuz biraz dik durun ozguveniniz olsun kendinize hayata böyle bakarsanız ömür boyu ezilirsiniz

Merhaba biraz önce üye oldum bir derdim var ben 2 yıldır evliyim kayınvalidem bana senin gözün erkeklerde diye iftira attı eşim asla beni savunmuyi yaptığı ayıp diyo bu kadar neyse ben bugün kaynimi bizim akrabadan evli biriyle mesajlarını gördüm kadin evli ve onunla aşıkmıs ben bunu dile getirmelimiyim bakbbana iftira attib oğlun evli kadınlarla fingirdiyor diyeyim mi ama eşim beni dovermi arkamda dururmu hiç bilmiyorum
Soruldu mu bilmiyorum, bir insan kaynının telefonundaki mesajları nasıl görebilir yav 😂

Evlenen kizlar birdaha dönemez ki evine gelemezsin dediler bana
Oyle düşünce yapısı mı olur o zaman kimsenin ne dediğine bakmadan dimdik durucaksin bu hayatta asla ama asla kimseye kendini ezdirme bu muameleleri hak etmiyosun bunu hatırlat kendine ve bi şekilde tutun hayata ( bu arada fake misin bilmiyorum ama inşallah boşuna dil dökmemisimdir)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X