Aldatmayı bilip susmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karışmayın, alın birini vurun ötekine. Akrabanızda evli çocuklu kadın, kaynınızda evli barklı kadına bakan bir insansa. Yani tüm bu iddialar gerçekse. İki ahlaksız yüzünden huzurumu kaçırmazdım. Çamura taş atılmaz.

Insan kendine niye hain kadın derki...
Çok ilginç

Konu face gibi konu sahibi birazdan diyecek ki siz benim ne cektigimi nerden bileceksiniz
Sizde çekinde görün..

Kayin evli biriyle mesajlasiyor ve hain kadın görüyor tel ordada meydan da dahi.olsa eğer gizli.sakli iş yapıyorsa o tele şifre koyar

Video çekildi vb..mesajlar nere video nere açıp bakmak lazim tesadüf olmaz iki dakkalık değil yanı

Size ağır iftirada bulunuluyor bunu düşünmek,çözmek yerine 3. Kişilerin hatalarını ortaya dökmeyi düşünüyorsunuz ilginç:işsiz:

Bakın ben cevap almak için açtım hesabı sonra kapatacağım tşk ederim cevaplarınız için inanlarin Allah razı olsun inanmayanlar saygı duyarım iyi geceler iyi sahurlar

Inkar eder. Erkek yapinca üstünü bir güzel örterler iki yüzlüler, ama senin agzini burnunu kirar esin. Sana iftira atilirken yaninda olmayan, bundan sonra da olmaz

Merhaba biraz önce üye oldum bir derdim var ben 2 yıldır evliyim kayınvalidem bana senin gözün erkeklerde diye iftira attı eşim asla beni savunmuyi yaptığı ayıp diyo bu kadar neyse ben bugün kaynimi bizim akrabadan evli biriyle mesajlarını gördüm kadin evli ve onunla aşıkmıs ben bunu dile getirmelimiyim bakbbana iftira attib oğlun evli kadınlarla fingirdiyor diyeyim mi ama eşim beni dovermi arkamda dururmu hiç bilmiyorum
kullanıcı adınız neden hainkadın?
neyiniz hain merak ettim şimdi neyse konuya gelecek olursak susun ve o aileden uzaklaşın dövme acabasıyla yaşıyorsunuz...

Merhaba biraz önce üye oldum bir derdim var ben 2 yıldır evliyim kayınvalidem bana senin gözün erkeklerde diye iftira attı eşim asla beni savunmuyi yaptığı ayıp diyo bu kadar neyse ben bugün kaynimi bizim akrabadan evli biriyle mesajlarını gördüm kadin evli ve onunla aşıkmıs ben bunu dile getirmelimiyim bakbbana iftira attib oğlun evli kadınlarla fingirdiyor diyeyim mi ama eşim beni dovermi arkamda dururmu hiç bilmiyorum
Nasıl ya?Hani eşinin dövmeyeceğini bilsen arkanda duracağını bilsen yapacaksın bunu yanı? Gerçekten şaşkınım.Kendinizi savunun elbet ama savunurken de çirkinleşmeyin ya da başkalarının üstüne basarak yükselmeye çalışmayın.Size ne başkalarının ilişkisinden ortaya çıktığında kadını kocası öldürse bir şey olsa nasıl göze alabiliyorsunuz cidden hayretler içindeyim.

Ne ararsan var .. eşiniz şiddet uyguluyor, kayınvalideniz iftira atıyor, kayın evli kadınla mesajlaşıyor... vs vs işin içinden çıkılmaz sizin durumda . Nick dikkatimi çekti . Sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz sanırım.

Ahimı alıyorsan eğer cehennemde yan tamammi yan nalet olsun ya bsy yazdık neler dediniz ya allahinizdan bulun ya allahinizdan bulun yazmayın yorum yazmayın yazmayiiiin
Ne ararsan var .. eşiniz şiddet uyguluyor, kayınvalideniz iftira atıyor, kayın evli kadınla mesajlaşıyor... vs vs işin içinden çıkılmaz sizin durumda . Nick dikkatimi çekti . Sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X