Aldatmayı bilip susmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ona muhtacım abla ben cahil meslek sahibi olmayan biriyim ondan abla

Niye? Evlenebiliyorsun. Demek ki bir evin işini yapabilirsin. Buda temizlik için evlere gidebileceğin anlamına gelir.
Bu benim güvencem yok kocamın eline bakarım insanlarına daha beter ol diyesim geliyor. Gerçekten kötü bir insan gibi hissettiriyorlar bana bu yüzden. Kimse dayağa, eziyete, psikolojik şiddete, aşağılamalara maruz kalmamalı. Kadındaki güç, cesaret hiçbir yaratılan varlıkta yok. Ama gel gör ki durum ve elimizdeki malzemeler hep bu🤷‍♀️
Kocan arkanda durmaz, kaynana sana daha çok eziyet eder. Madem mecbursun. Sus kır dizini otur. Sana ancak bu denebilir galiba.

Niye? Evlenebiliyorsun. Demek ki bir evin işini yapabilirsin. Buda temizlik için evlere gidebileceğin anlamına gelir.
Bu benim güvencem yok kocamın eline bakarım insanlarına daha beter ol diyesim geliyor. Gerçekten kötü bir insan gibi hissettiriyorlar bana bu yüzden. Kimse dayağa, eziyete, psikolojik şiddete, aşağılamalara maruz kalmamalı. Kadındaki güç, cesaret hiçbir yaratılan varlıkta yok. Ama gel gör ki durum ve elimizdeki malzemeler hep bu🤷‍♀️
Kocan arkanda durmaz, kaynana sana daha çok eziyet eder. Madem mecbursun. Sus kır dizini otur. Sana ancak bu denebilir galiba.
Peki gerçekten boyle düşünüyorsanız sizden de Allah razı olsun

Şimdi aldattığı kişi akraba onun telefonundan gördüm kaybından değil yapmayın Allah aşkına bir derdimizi söyledik fake diyorsunuz o nedir anlamıyorum küfürmü hakeret mi Allah aşkına evet yada hayır deyin

Akraba kadının telefonundan nasıl gördünüz?
Kendisi "Baak" diye göstermedi herhalde, kadın evli diyorsunuz.
Nasıl oluyor o görme olayı?

Dene bakalım inş dövmez. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Napacaği belli olmayan birine eşim nasıl diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Ve sizi savunmuyor da... 🤦🏻‍♀️

Diğer ahlaksızlar sizi ilgilendirmez bence. Ama ben söylerdim duramazdım. Kendimi biliyorum.
Aynı ben gibi merviş. Eltım 8 aylık hamileyken kaynımın benim arkadasıma sarktıgını soyledım ona. Hamıleydi evet ama fazla umursamayacagını dusundugum ıcınde biraz rahattım..kocasının pisliklerine doymustu cunku artık. Gel gorki kadın kocasına sakasına takılarak bak neler duydum gibisinden konusunca kaynım o hamile kadını gozumuzun onunde olduresiye dovdü.kadın olumden dondu. Sonrada noldu biliyormusun ben kotu oldum. Yanı karismakmı ıyı karismamakmı dersen soylesende sonradan o kisiler ıyı oluyor sen kotü oluyorsun. İhanetten tuylerım urperdgı ıcın cenem durmaz. Babamda annemi aldattı zamanında. Onuda anneme soyledım. Ama yine ne oldu ben kötü oldum. Ama gam yemem cunku vicdanım rahat... Ya soylemeseydım yapmadigim bısey ıcın pısman olacaktım belkide. Biraz insanların sana karsı olan yuzlerınıde goruyorsun. Babama kin duymuyorum evladı oldugum ıcın zoruna gıtmıs olabilir... Ama Eltım resmen nankorluk yaptı. o gunden sonra bana ne kotulukler yaptılar aklın gider.Gercekten kotu bir niyetim yoktu aslında amac birazda arkadasimı korumaktı uzak dursun gibisinden mesj atıyormuş yanlıslıkla da olmus olabılır dedım..Hakkımı helal etmiyorum asla.

Şimdi aldattığı kişi akraba onun telefonundan gördüm kaybından değil yapmayın Allah aşkına bir derdimizi söyledik fake diyorsunuz o nedir anlamıyorum küfürmü hakeret mi Allah aşkına evet yada hayır deyin
Bu konu bedduayla biter ben söyleyeyim.

Akrabanızın telefonundan nasıl gördünüz? Önünüze gelenin telefonunu mu kurcalıyorsunuz? Kaynınızı adı soyadıyla mı kaydetmiş kadın? Nasıl emin oldunuz?

Akraba kadının telefonundan nasıl gördünüz?
Kendisi "Baak" diye göstermedi herhalde, kadın evli diyorsunuz.
Nasıl oluyor o görme olayı?
Bizim çocuklar küçük kavga ediyorlardı benim şarjım yoktu çocukların videosunu onun telefonuyla çekiyorum kaynimdan üstüste mesaj gelince malesef bende baktım o kadına yemeğe gitmiştik onunda bir kızı var 2 yasinda

Aynı ben gibi merviş. Eltım 8 aylık hamileyken kaynımın benim arkadasıma sarktıgını soyledım ona. Hamıleydi evet ama fazla umursamayacagını dusundugum ıcınde biraz rahattım..kocasının pisliklerine doymustu cunku artık. Gel gorki kadın kocasına sakasına takılarak bak neler duydum gibisinden konusunca kaynım o hamile kadını gozumuzun onunde olduresiye dovdü.kadın olumden dondu. Sonrada noldu biliyormusun ben kotu oldum. Yanı karismakmı ıyı karismamakmı dersen soylesende sonradan o kisiler ıyı oluyor sen kotü oluyorsun. İhanetten tuylerım urperdgı ıcın cenem durmaz. Babamda annemi aldattı zamanında. Onuda anneme soyledım. Ama yine ne oldu ben kötü oldum. Ama gam yemem cunku vicdanım rahat... Ya soylemeseydım yapmadigim bısey ıcın pısman olacaktım belkide. Biraz insanların sana karsı olan yuzlerınıde goruyorsun. Babama kin duymuyorum evladı oldugum ıcın zoruna gıtmıs olabilir... Ama Eltım resmen nankorluk yaptı. o gunden sonra bana ne kotulukler yaptılar aklın gider..Hakkımı helal etmiyorum asla.
Ya kötü tecrübeler olmuş. Belki başıma gelmediği için böyle düşünüyorum. Ama şu an duysam bi şey susmam gibi geliyo bilmiyorum.

Merhaba biraz önce üye oldum bir derdim var ben 2 yıldır evliyim kayınvalidem bana senin gözün erkeklerde diye iftira attı eşim asla beni savunmuyi yaptığı ayıp diyo bu kadar neyse ben bugün kaynimi bizim akrabadan evli biriyle mesajlarını gördüm kadin evli ve onunla aşıkmıs ben bunu dile getirmelimiyim bakbbana iftira attib oğlun evli kadınlarla fingirdiyor diyeyim mi ama eşim beni dovermi arkamda dururmu hiç bilmiyorum
Ben olsam bana onu diyen kayınvalideyi tamamen silerim.. Ne evine giderim ne evime sokarım..

Diğer mevzuya gelince kaynınızın mesajını eşi görmezken siz nasıl görüyorsunuz orası çok enteresan geldi 😳😳

Başkasının mesajlarına bakmamanız gerektiği gibi onların yediği haltı da kimseyle paylaşmamanız gerekir.. Milletin mesajı da karısını aldatması da sizi ilgilendirmez..

Bizim çocuklar küçük kavga ediyorlardı benim şarjım yoktu çocukların videosunu onun telefonuyla çekiyorum kaynimdan üstüste mesaj gelince malesef bende baktım o kadına yemeğe gitmiştik onunda bir kızı var 2 yasinda

Kaynınızın numarası ezberinizde midir?

Arkadaş siz kayninizin teline kadar nasıl görüyorsunuz ya :KK70: deseniz ne olacak.. sizin eşinizde iş yok. Kaybının teli nasıl görüyormuş anlattı mı?

Ya kötü tecrübeler olmuş. Belki başıma gelmediği için böyle düşünüyorum. Ama şu an duysam bi şey susmam gibi geliyo bilmiyorum.
Sorma ya valla. Hıc unutmam o gunu elinden zor aldılar.
Sonradan anlamadığım biz neden kotu olduk.. Ne dusundu acaba o kucucuk beyniyle. Kotuluklerını istedigimi felanmı🤔hıc kimsenin bu sekılde ayrılmasını asla istemem. Ama ihanet oldumu kan beynime sıcrıyor.soylemem lazım illa. Sımdılerde bilmiyorum. Bir tanıdıgımın ihanetini duydum cok agir sekılde yapıyor.. Karısıyla felan gorusturuyor evine felan goturuyor yemeklere cay kahve muhabbetlerine sokuyor kızı kendi coluk cocugunun ıcıne resmen. Buna sahit olmak canımı cok yakıyor. Ama napayım ki soylesem yine ben sucluyum tecrubelerımle sabit artık yapmam yapamam herhalde. Neyse.

Kayınvalideniz iftira atmış kocanız sizi korumamış. Kocanızdan şiddet görüyorsunuz, ona muhtaç olduğunuzu ve dönecek yerinizin olmadığını söylüyorsunuz. Sonra da akrabayla kaynınızın ilişkisini ortaya çıkarsam mı diyorsunuz. Sizin fikir ve söylemlerinizin zaten bir değeri yok ki o ailede. Söyleseniz bir de herkesi kendinize düşman edeceksiniz.zaten kendinizle ilgili olanları baya sindirmiş oturuyorsunuz. Allah aşkına size ne kaynınızın özel hayatından daha da değerinizi düşürüp zulüm görmeyin.

Kanıt olmadan asla bulaşmayın böyle bir seye sağlam delil olması lazım ses kaydı fotoğraf vs. ama buda suç biliyorsunuz ki
Gerçi ben hiçbirsey dinlemez herseyin kanıtını toplar kargoyla kayınvalideme birde kadının kocasına yollardım
Yesinler birbirilerini amaaaan
Canlatı çıksın

Ya ortak iş yapıyor eşimle tabiki bilirim araba galerisi var ve her arabanın aldığı arabalarının galerinin logosu numarası var çok detafa girmedigim için yalanci durumuna düştüm

Yemeğe gittiniz bu akrabanıza; ortamda kayından üst üste mesajlar...
İftar zamanı olsa gerek, evin beyi, sizin bey filan da vardır herhalde. Bu kadar işte görüşüp haberleşen iki kardeş, akşam planlarını da paylaşırlar muhtemelen. Kaynınız da aşkını yoklamak için evin full çektiği bir zamanı seçecek kadar aptal mıdır ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X