Aldatmis...Bosaniyorum

iki defa gittiğine göre parayla tatlı oluyor galiba
eşinizde çocuk ya plansız olmuş bilmem ne.ay inanmayın böyle şeylere.balgibi isteyerek hemde iki defa gitmiş.

inşallah hastalık kapmamışınızdır.böyle erkeğin affedilecek bir yeri yok.

zaten sizi aldatmak ona gerçekten vicdan azabı çektirseydi ilk seferinde çok pişman olurdu, bir daha da yapmazdı. adam 2 kere yapmış ve bence mutlaka bir yerden duyup öğrenme ihtimaliniz vardı da kendi gelip söyledi. kesinlikle ne pişman olduğuna ne de itiraf edecek kadar dürüst olduğuna inanırım bu tarz erkeklerin.

Ara sayfalara bakamadım ama yaşı 20 falan mı bu kocanın? Arkadaşlarının gazına gelip oraya buraya gidecek kadar karakteri mi zayıf yoksa? O işleri bir kenara bıraksın. Belki ikiden bile fazla gitmiştir. Biri tehdit etmiştir söylerim diye de mecburiyetten söylemiştir. Bilemiyorum. Gözümde hiçbir doğruluğu yok böyle durumların. Bir kere yapan ikiyi de yapar, üçü de dördü de...

öncelikle ne yapacağınız konusunda bir şey diyemiyorum malesef...

yalnız odada ağladı, çok pişman, vicdanı azabı çekiyor falan diye kesinlikle düşünmeyin. bazı arkadaşların da yazdığı gibi ortada bir korku var ve o korku size bunları anlatmaya itti kendisini. yoksa ne kadar vicdan azabı da çekse bir erkek gelip de bunu, hele de evli olup da eşine anlatmaz. bunu bir kenara koyun. ya peşini bırakmayan bir kadın var, ya da bunu size söylemekle kendisini tehdit eden biri var ki bu daha düşük bi ihtimal, ama olur mu olur; ya da ciddi ciddi artık hastalık korkusu içini kapladı.... ama kesinlikle pişman değil.

bir de henüz ikinci-üçüncü yılda böyle yapıyorsa artık bunun önünü alamazsınız. bu böyle gider.

Pisman olsaydi eger ilk seferinde söyler di seni bu kadar zamandir enayi yerine koymazdi..muhtemelen 2.sonra korktu..o sana soylemese bile duyacaktin bunu emin ol.

Bence hemen bir kan tahlili yaptırın. Sonra da bir şekilde kendi yolunuza bakın. Nedeni ise duygusal değil sağlık açısından. Paralı olarak bu tarz ilişkiler yaşayan adam kolay uslanmaz. Kaldı ki 1 kere yaşayıp pişman olmamış 2 kere yapmış. Affettiniz diyelim eğer bir daha bu tarz bir ilişkiye girerse hiv virüsünü almayacağı ne malum... Prensipleri olmayan insanlardan uzak durun. 3 yıllık bir evlilik ve hayal kırıklığı . Bize dışardan kolay geliyor konuşmak ama inanın en objektif insan da dışardan konuşan insandır. Çok zorlu bir yol ama cesaretli olun.

Canim geçmiş olsun cok zor bi durum
Rabbim Kimsenin basina vermesn
Affetsen bir dert asla hazmedemessin hep icini kemirir durur
Affetmesen bu sefee ayri dert icin bu sefer hep şöyle soyler ya dürüstçe anlatti pisman olmasa söylemezdi neden affetmedim ki diye dusunursun off off napcan canim bi karara vardin mi

Sözde vicdanını rahatlattı yükü size attı.
Aldatırken olduğu gibi itiraf ederek de kendisini düşünmüş.

hiç de inandırıcı degil. aglamış bi de mıy mıy... aglaması da yalan degilse bişey bilmiyorum.

bahaneye bak. ''... sonra bi baktım, bir anda kendimi para karşılıgı ilişkiye girerken buluverdim. ne oldugunu anlamadım bile''. ben hayatımda böyle saçmalık duymadım. bir de oturmuş aglamış. tiyatrocu pişkin

Bence de hikaye, biri artik santaj mi yapti, gidip ben soylerim mi dedi, pislik ortaya cikmadan once kendi soylemek istemis.

İtiraf etmesini ASLAAA bakın büyük harfle yazıyorum tekrar ASLAAA hafifletici ya da pişmanlık belirtisi bi hareket olarak kabul etmeyin. Bakın bu olay tek seferlik yaşanmamış. Size 2 demiş ki bu 2 değil 12 de olabilir, tek seferlikti deyip geçemediğine göre hafifletmeye çalışmış olabilir. Yüksek ihtimal sizin bu durumu yakın bi gelecekte ögrenmenizi sağlayacak riskli bi durum vardı, kocanız da yakalanma durumunda ortaya çıkacak krizi göze alamadı kriz yönetimi yapıyo şu anda.

Ayrıca arkadaş ortamı laflarına da kanmayın nolur. Diyememiş mi arkadaşlarına benim evde bi karım var, bi yuvam bi hayatım var diye. Demez tabi niye desin erkek görüncek ya diğer arkadaşlarına, erkek degiller mi aynı seyi karıları yapsa namus cinayeti çıkar kendileri yapınca yaptım bi hata.

Bu parayla olayına hiç gelmiyorum içiniz kararmış zaten kararacagı kadar. Affet affetme demek benim haddime degil tabi ama ay ne desem bilemedim sizi düsündükçe benim icim daraldı, hakkınızda güzel olan neyse o olur umarım.

Bundan sonra nasıl ilişkiye girerim mi?

Çok özür dileyerek söylüyorum bundan sonra değil ilişkiye girmek yüzümü bile b.k görürdü! Net.

bu yorum saka demi? ironi yani?

Helal olsun en azından söylemıs hıc söylemeyen serefsızler de var ustelık bır gece degıl uzatmalı ılıskıler yasayan pislikler de var..Adamın söylemesını takdır ettım helal dıyorum ama bence arkadaslarının yolundan gıdıp evlılıgını unutan adamı da affetme..Aldatılmak agırdır ve aldatan her ne tur aldatırsa da ıkıncı sansı verme cnm..Ben ıkı kere aldatıldım ıkısınde de affettım keske etmeseydım zaman kaybı oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…