Aldatmis...Bosaniyorum

kimse kimseyi öyle yerlere zorla götürmez.yok arkadaşa uydum o oldu bu oldu demesin

yemiş bir halt içinde kalsaymış.dedi de iyi mi oldu herşeyi mahfetti.

bence öncesi vardır.yani evlenmeden önce aynı grupla . alışmış kudurmuş olayı yani

Bir halt yemis cenesini tutsaydi bari.... ben sahsen af etmezdim aldatilmak cok kotu birsey insan guvenini kaybettimi herseyi kaybediyor istedigi kadar sevgi olsun..... planli projeli olmamis heee birde planli projeli yapsaydin guzek orgenize etip hazirlik etseydin deseydin sinir oldum vallaha yaaa vallaha istedigi kadar aglasin sizlasin süüürrüüm süürüm surundur.... sen ayni seyi yapsaydin neyapardi merak ediyorum .....

Belki üzücü bir durum ancak bir bayan olarak benden saklayıp içinde tutacağına bana söylemesini tercih ederim. En azından bu onurlu hareketi yapması benim için belki affetme sebebi dahi olabilirdi.

en azından itiraf etmesi hafifletici neden. Affedersiniz ama unutması zaman alır. Ama affederseniz sürekli bu konuyu sıcak tutmamanız lazım o zaman hem bir anlamı kalmaz hem hayat daha çekilmez olur hem de daha fazla yara alırsınız. Sağlık kontrolüne gidin.

2 hafta önce iliskiye girdi gecen hafta check up u vardi..girdi yani sonuclari gördüm
ben dün ögrendim

iyi de check up'ta aids testi, cinsel hastalık testi yapılmıyordur herhalde? özel istekle yapılan testler bunlar diye biliyorum. evli adama check up testi olarak bunlar yapılmıyordur.

Sözün bittiği yerdeyiz. Keşke söylemeseydi de vicdan azabından kahrolsaydı. Söyleyerek güya vicdanını rahatlattı.

Off offf ck zor malesef kadin bi cok seyi kaldırıyor ama ikinci bi kadini asla allah sana sabır versin canim gerçekten çok zor ama iyi dusun ne karar vereceksen acele etme bir iki uc hafta yada bi kac ay ne olursa konusma dusun ama affet derim ben pişmanmis sonuçta bi daha olursa o zaman başka seyler dusunursun.. Allah yardımcın olsun. .

doymak bilmiyor anam bu erkekler..neden böyle pisboğaz oluyorlar..hem planlı değildi..hemde paralı..acaba o parayı verirken hiç mi eli titremedi..pis herif..yeriniz de olsam böyle bir adamın bırakın aynı yatak..yanına dahi oturmam.. af edersiniz ..tersi bir şey olsa kabul eder mi?

Siz de bence intikam alin.

Siz bence seviyorsunuz , affedeceksiniz. Ben kisasa kisastan yanayim, sizin iciniz yaniyorsa, onunki de yansin. Siz gururunuzu cigneyecekseniz, o da cignesin. Evlilikte her sey %50-50 olmali derim. Simdi o kabahatli, siz affeden durumunda olacaksiniz, bunun vicdani yuku vs vs var. Onun yerine siz de secin birini, siz de bir gecelik aldatin veya aldatmis susu verin. Birazcik da onun ici yansin. Boylece esitlenirsiniz, siz affeden durumunda olmak zorunda kalmazsiniz. Affeden, kurban , vs rolunde olmayin bence, bu zayiflik ve zavallilik. Duygulariniza yenildiginizi bilirse, tekrar yapar. Karsisina cikip, ben de intikam aldin diyin. Pabucun ucuz olmadigini anlasin.

Adam da zaten affedeceginizi bildigi icin karsiniza cikip rahatca soylemis, degil mi?
Her halti yiyip affedilecegi yanilgisina dusmesin. Insanlarin zirvalamasindaki en buyuk etken, karsindakini cok garanti gormek, biliyorsunuz. Cepte olan, ne olursa olsun kabullenen kisi, ne olursa olsun donup dolasip gelecegi affedilecegi yer olmayin, gosterin gununu. Bosanma niyetiniz yok biliyorum ama bence dava acin, gozu korksun.

Son düzenleme:
Tek kelime ile iğrenç. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben olsam onu vicdan azabı ile başbaşa bırakırdım derdim de vicdan azabı çeken ikinci kere yapar mıydı bilmiyorum. Dürüst olmak gerekirse ben boşanmazdım ama hakimden ayrılık kararı isteyebilirsiniz. Bir doktora gidin muayene olun hastalık bulaşmış mı size diye. Bir de o ayrı kaldığınız sürede ikiniz bir psikologa gidin. Yani eğer evliliğe devam etmek istiyorsanız...

Aslında öneriniz radikal gelecek insanlara ama affetmek daha radikal bir karar bence.

Hem söylediklerinde ne kadar samimi görmüş olurdunuz, bakalım pişmanlık önemli miymiş bu kadar, affedilecek bir hata mıymış, birebir yaşamış olurdunuz konu sahibi.

Ama erkekler ''iğrenç, gerizekalı, doyumsuz, vs'' kadınlar da ''sabırlı, fedakar, namuslu ıvır zıvır'' olduğu için asla yapmazsınız böyle bir şey tabi.

Seven erkek aldatmaz, çünkü o da bir insandır diyerek sözlerimi noktalıyorum.

Sevilmemeyi kabul edebiliyorsanız tabi ki affedin.

Ben anlayamiyorum, neden kadinlarimiz Meryem ana rolunde hep, affeden, kutsal , mukemmel.....karsindakinin senin bu kadar iyi oldugunu bilmesi iyi degil bence. Karsisindaki kadinin ksiilikli, zirvayi affetmeyecegini bilen erkek aldatmaz. Aldatirsa da piskin piskin soylemez. En onemlisi seven erkek, karakterli erkek aldatmaz , o ayri bir hikaye.

Anlayamadigim ikinci nokta kadinlarimizin gercekten Meryem Ana olmasi. Aldatilmissin kardesim, hic mi ofkelenmezsin, aci duyan, ofkeli insanlarin aklina ilk intikam almak, ya da yakmak yikmak gelir. Bizim kadinlarimizin benliginde bir gariplik var, karsi tarafa zarar verme gudusu yerine, kendini yiyip kendine zarar vermeye yoneliyor.

Ben her zaman intikamdan yanayim. Bu herif daha da aldatabilir, o zaman bu evlilik zaten patlar.......en azindan ocumu almadan gitmemis olurum. Bu evlilik artik zaten lekesiz, suphesiz devam edemez, etmemli de zaten, dedigim gibi ben olsam durumu esitlerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…