- 20 Ekim 2013
- 103
- 39
- 43
- 35
- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
Kesinlikle hak veriyorum sanaSöylenmek zorundamı böyle şeyler
insan bilmeyince daha mutlu oluyor bazı şeyleri .
Allah yardımcın olsun
kimse kimseyi öyle yerlere zorla götürmez.yok arkadaşa uydum o oldu bu oldu demesin
yemiş bir halt içinde kalsaymış.dedi de iyi mi oldu herşeyi mahfetti.
Bir halt yemis cenesini tutsaydi bari.... ben sahsen af etmezdim aldatilmak cok kotu birsey insan guvenini kaybettimi herseyi kaybediyor istedigi kadar sevgi olsun..... planli projeli olmamis heee birde planli projeli yapsaydin guzek orgenize etip hazirlik etseydin deseydin sinir oldum vallaha yaaa vallaha istedigi kadar aglasin sizlasin süüürrüüm süürüm surundur.... sen ayni seyi yapsaydin neyapardi merak ediyorum .....Ne yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
aynen. 2 kez aldatmış ya, affedilecek hiç bir yanı yok. nedense itiraf edince adam duygusala bağlamış, öncesinde nasıl rahat geziniyordu da şimdi bu kadar duygusala bağladı hayret...Bir dakika durmam boşanırım
2 hafta önce iliskiye girdi gecen hafta check up u vardi..girdi yani sonuclari gördüm
ben dün ögrendim
Çıkmaz arkadaşım,aids testi falan bunlar farklıdır check upta çıkmaz.2 hafta önce iliskiye girdi gecen hafta check up u vardi..girdi yani sonuclari gördüm
ben dün ögrendim
Siz de bence intikam alin.
Siz bence seviyorsunuz , affedeceksiniz. Ben kisasa kisastan yanayim, sizin iciniz yaniyorsa, onunki de yansin. Siz gururunuzu cigneyecekseniz, o da cignesin. Evlilikte her sey %50-50 olmali derim. Simdi o kabahatli, siz affeden durumunda olacaksiniz, bunun vicdani yuku vs vs var. Onun yerine siz de secin birini, siz de bir gecelik aldatin veya aldatmis susu verin. Birazcik da onun ici yansin. Boylece esitlenirsiniz, siz affeden durumunda olmak zorunda kalmazsiniz. Affeden, kurban , vs rolunde olmayin bence, bu zayiflik ve zavallilik. Duygulariniza yenildiginizi bilirse, tekrar yapar. Karsisina cikip, ben de intikam aldin diyin. Pabucun ucuz olmadigini anlasin.
Adam da zaten affedeceginizi bildigi icin karsiniza cikip rahatca soylemis, degil mi?
Her halti yiyip affedilecegi yanilgisina dusmesin. Insanlarin zirvalamasindaki en buyuk etken, karsindakini cok garanti gormek, biliyorsunuz. Cepte olan, ne olursa olsun kabullenen kisi, ne olursa olsun donup dolasip gelecegi affedilecegi yer olmayin, gosterin gununu.
Aslında öneriniz radikal gelecek insanlara ama affetmek daha radikal bir karar bence.
Hem söylediklerinde ne kadar samimi görmüş olurdunuz, bakalım pişmanlık önemli miymiş bu kadar, affedilecek bir hata mıymış, birebir yaşamış olurdunuz konu sahibi.
Ama erkekler ''iğrenç, gerizekalı, doyumsuz, vs'' kadınlar da ''sabırlı, fedakar, namuslu ıvır zıvır'' olduğu için asla yapmazsınız böyle bir şey tabi.
Seven erkek aldatmaz, çünkü o da bir insandır diyerek sözlerimi noktalıyorum.
Sevilmemeyi kabul edebiliyorsanız tabi ki affedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?