Aldatmis...Bosaniyorum

bu yorumu bir değil iki üç kez beğenebilmek isterdim elinize sağlık
bense başka bir yere takıldım madem bu adam pişman ağlıyor ilk aldatmasından iki hafta geçtikten sonra ben iğrenç bir şey yaptım planlı değildi desin
ilkinden sonra itiraf edeydi o arkadaşlarla ilişkilerini kesseydi
bunun dışında hadi canım bizi yemesin
ayrıca onlar ne iğrenç arkadaşlar ya toplaşıp o tür yerlere gidiyorlar ve bunların hepsi evli
boşuna dememişler hacı hacıyı bulur mekkede diğer grupta başka bir yerde buluyor birbirini
eğer zaten o tarz biri olmasa o arkadaşlarla gezmez

bence aldatmanın sonrası gelir şiddetde aynı şey
affetseniz sizi aldatması iki üç dört beş on gidecek

ne denir ki..
Allah yardımcın olsun canım..
yorumları okumadım ama umarım bebeğin yoktur..

Bu kadar ayrıntılı bir itirafın altında pişmanlık değil başka bir şey yatıyor bence. Gercekten pisman olan bir insan itiraf etmez, bir daha yapmayarak bu durumu kapatırdı diye düsünüyorum.

ayrıl diyemem haddim değil canım ama affedince bu kadın beni affediyor diye cepte bilmesin seni..

severek evlendim diyen insanlarında bunu yaşaması...ne acı.
Türkiyede ahlak çöküşü yaşanıyor...
cinsel ilişki zina kimsenin umrunda değil.
bende bunları okudukça hayattan soğuyorum lanet olsun !
Kendi vicdanını rahatlatmak için sana söylemiş.
Hesabı Allaha nasıl vericek acaba...............................................

Agladıgına inanmıyorum. Ayrıca bir sebep yokken soylemeside normal degil. Dısardan duyma ihtimaline karsı söylemis olabilir. 2 kez yapanın devamı mutlak gelecektir

İtiraf ediyor! Çünkü yaptığı şerefsizlikten pişmanlık duyuyor ve vicdanını rahatlatmak istiyor. Sizi düşündüğünden,sizin için üzüldüğünden falan değil yani , eşini düşünen insan zaten aldatmaz, bir anlık bir şey değil ki bu...Adam böylesine pişkin işte. Allah böylelerini kahretsin ne diyeyim, düşüncesiz , yüzsüz herif! Nasıl miğdeleri alır bilmiyorum, kalpleri bu kadar mı katı anlamıyorum ... Lanet olsun gerçekten.

Ya aldatılmak çok iğrenç hele böylesi, ben bidaha sarılamam bile. Yani affetsen bile için rahat olmicak yine yapabilir çünkü hadi yapmasa bile bidaha o adamı miden alır mı? Çok zor, boşanmak en doğrusu. Ama ben çok üzülürdüm bunca yıllık emek hayaller ama bunu o yaptı. Mecburen sana da yol vermek düşüyor. Allah başımıza vermesin..

Buyuk ihtimalle bir kadinla iliski yasadi.kadin pesini birakmiyor karina soylerim diye tehdit ediyor.bu akillida gelmis sana once ondan duy diye pismanim hayat kadiniydi diye anlatiyor.ben olsam beni aldatan adamin hicbir sözüne inanmam.ne vicdani?vicdani olsa yapmazdi hemde birden fazla kez...sen affedicen tabi burasi acik.ida devam edicek icraatlarina.

Bence esin komple hikaye anlatiyor olabilir. Biri 2 yil once biri iki hafta once olmus demesi de bana sacma geldi. Itiraf edecekse de tek sefer oldu diyebilir. Bence birileri sana anlatacak her şeyi ve yakin zamanda da iliski yasadiklari ortaya cikacak diye boyle sacma salak seyler uydurdu. Hem o kisi fahise diyecek ustunden atacak hem de zaten duygusal bir sey yok diye suzden affedilmeyi bekleyecek. Ve bence siz de affedeceksizin.

Aldatmaya tabii ki son derece karsiyim ama esinizin soylemesi bence soylememesinden daha iyi. Belli ki cok pisman ve sizden saklayamadi. Bilmiyorum ama ayrilmaniz pahasina da olsa durust olmayi tercih etmis.

affedip affetmemek konusunda bir yorum yapamam senin kararın.. ama 2 den fazla da olmuş olabilir belki daha iyi görünsün diye 2 diyordur

Kafayı yemek üzereyim. Nasıl bir yerde yaşıyoruz ya da yaşıyorsunuz ki bunu yapmayan erkek mi var, senin eşin en azından sana söylemiş diyebiliyorsunuz? Kadın dayak yiyor, atmayan erkek mi var. Kadın psikolojik şiddetin kralını yaşıyor aman bunu yapmayan mı var? Var. Milyon tane var hemde. Herkes de ruh hastası değil. Ama bunlardan şimdiye kadar gördüğüm en dehşeti ülkemizde geneleve gitmeyen erkek mi var diye bir zihniyetin olması ki onu hala apayrı bir yerde tutuyorum.

Konu sahibi konusuna uğramıyor pek zaten. Ben de kaderingüzelolsun adlı arkadaşın konusundan beridir kimseyle empati yapıp derin derin yardım edesim gelmiyor aldatma konularında. Öyle de hayal kırıklıklarım var. Onun konusunda uzun uzun sayfalarca yazdık bakılabilir. Çocuklarının başına gelebilecekler, huzursuz aile ortamı, affedemeyen anne, babaya dırdır yapan anne, konuşuldu edildi. Elde var 0.

Bu da konusu:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-sevdim.754183/

burda da eşin cevabı geldi herhalde.sırf bu yorumu yazmak için mi üye oldunuz???

Yok keşke erkek olsa ama var böyle modellerden. Evine bakmayan koca konusunda da var. Bu erkeklerin hangisi böyle değil ki diyebilen. Ben bir konuda hangi erkek bir tane tokat atmıyor ki yazanı biliyorum. Malesef erkektir yapar, yapmayan erkek mi var zihniyeti bir azalarak bitemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…