- 23 Mayıs 2009
- 14.582
- 16.120
- 823
- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
Ne yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
O cocugun akilli kalacagina dair asla bir garantin olmaz.
AMa insanlar degisebilir ve insanlarin degismesinde en buyuk etken yasadiklari pismanliklaridir.
Belliki hayatinizda ciddi pismanlik hissettiren seyler yasamamisin.
Inanin yasamis olsaydiniz suan bambaska dusunuyor olurdunuz.
Ne yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
Tüh yazıklar olsun sizin neyiniz yetmemişte gidip birde üstüne para verip böyle iğrenç bir iş yapmış. Hemde 1 değil 2 kere. Emin ol bunun 3. süde olur, 4.süde. Bana kalırsa affetmemen gerekiyor. En azından aynı acıyı tekrar tekrar yaşamak istemiyorsan affetme. Artı normal bir insansanız o arkadaşları ile takılmasını yasaklayacaksınızdır çünkü takıldıkça aldatmalar devam edecek, oda bunu kabul edip arkadaşlarından kopmaz çünkü onlara sizi aldatacak kadar bağlı. Ben bir gelecek göremiyorum evliliğinizde ve daha fazla üzülmemeniz için o adamla bir geleceğinizinde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Seven insan aldatamaz bunuda çok iyi biliyorum. Gözyaşları timsah gözyaşları eşinizin bence kanmayın, ağlayacak kadar üzülmüş olsa 2.si olmazdı. Artı o kadınlardan hastalık kapıp kapmadığınında bir garantisi yok. Herşeyi geçtim bu adamla artık aynı yatağa nasıl gireceksiniz her defasında aklınıza gelecek. Yani neresinden tutsam elimde kalıyor evliliğiniz. Allah size sabır versin..Ne yapayim bilmiyorum =(
Evde tertemiz mis gibi karısı varken o iğrenç ortamlardaki kadınlara mı gitmiş? Anlamıyorum ya ziyafet sofrası dururken çöpleri karıştırmak giibi bir şey bu.
evet 1. 2 senelik evliyken biride 2 hafta önce =(....
2 senelik evliyken birileriyle para karşılığı ilişkiye girmesi gizli saklı iş olmuyo mu ?yillarca sana hic yalanim olmadi saklim gizlim olmadi
ayyevet 1. 2 senelik evliyken biride 2 hafta önce =(....
Kesinlikle bosan durursan aptallik edersin
Ne yapayim bilmiyorum =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?