Aldatmis...Bosaniyorum

bu adam pisliğini itiraf ettiği için kendini affedilmeye layık görüyo. pişman olan insan 2 kere yaparmı

Ne affetmesi ne ilişkiye girmesi ? Vur tekmeyi kıçına defolsun gitsin o kadınların yanına..Bundan daha büyük ihanet mi olur ? Kendinize saygınız olsun lütfen.

yazılanları okudum herkez ayrıl yazmış arada sadece siz farklı düşünüyorsunuz. açık konuşmak gerekirse sizinle aynı fikirdeyim. bir insan gerçekten pişman olduysa aynı hataya asla düşmüyor. ufak tefek pişmanlıklardan bahsetmiyorum ama gerçekten hayatını değiştirebilecek konularda ki pişmanlıklardan bahsediyorum.
fakat bu konu sahibinin eşi gerçekten pişman mı olmuş yoksa bir korkusu mu var bilemiyorum. Allah doğru yolu göstersin.

cok igrenc bir durum kocaniza mutlaka bunun hesabini odettirin.ve mutlaka hastalik kapmistir.onunla iliskiye girme kesinlikle

Ben aldatsaydım sen bana ne yapardın diye sor..
Senin cevabın ne olursa aynısını bende sana yapcam söz de..
Kendi ettiğinin cezasını bir nevi kendi versin

kusura bakma ama eşinde bayağı safmış insan böyle bi iş yapıp söyleyince içimi rahat edicek boşu boşuna içine kuşku düşürdü ilşkiniz bayağı bi yıprandı bence en yakın zamanda evlilik terapistine gitmelisiniz

devam ediceksin tabiki. itiraf etmiş pişmanlık duymuş bu devirde bu gerçekten büyük bir meziyet. erkekler artık aldatmayı çok basit görüyor. senin eşinse pişman olmuş olmalıki geldi itiraf etti ,söylemese senin ruhun duymazdı. dediği gibi planlı değilmiş çünkü.biraz zaman. sevgiler

Tüh yazıklar olsun sizin neyiniz yetmemişte gidip birde üstüne para verip böyle iğrenç bir iş yapmış. Hemde 1 değil 2 kere. Emin ol bunun 3. süde olur, 4.süde. Bana kalırsa affetmemen gerekiyor. En azından aynı acıyı tekrar tekrar yaşamak istemiyorsan affetme. Artı normal bir insansanız o arkadaşları ile takılmasını yasaklayacaksınızdır çünkü takıldıkça aldatmalar devam edecek, oda bunu kabul edip arkadaşlarından kopmaz çünkü onlara sizi aldatacak kadar bağlı. Ben bir gelecek göremiyorum evliliğinizde ve daha fazla üzülmemeniz için o adamla bir geleceğinizinde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Seven insan aldatamaz bunuda çok iyi biliyorum. Gözyaşları timsah gözyaşları eşinizin bence kanmayın, ağlayacak kadar üzülmüş olsa 2.si olmazdı. Artı o kadınlardan hastalık kapıp kapmadığınında bir garantisi yok. Herşeyi geçtim bu adamla artık aynı yatağa nasıl gireceksiniz her defasında aklınıza gelecek. Yani neresinden tutsam elimde kalıyor evliliğiniz. Allah size sabır versin..

eşinizin arkadaşlarıda ne geniş insanlarmış maşallah.peki eşiniz evli barklı bi insan olarak ne diye orda bulunmuş.illaki söylemişlerdir böyle böyle bi yere gidicez diye.yada gördün öyle bi yere gidildiğini dön gel he orda bulunmuşken yapayım dedim diye bi mantık yok yaa..Allahım uzak tut böyle arkadaşı dostu kocamızdan yuvamızdan.

Midem bulandı ya
Böyle erkeklerin çükünü kopartıcaksın bak bakalım yapabilio mu bir daha ! Allah yardımcınız olsun , Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, insan ölümü bile kabulleniyor ama aldatılmayı asla

Aldattiginda sizinle evlimiydi eger evliyken yaptiysaa kesinlikle affetme bir kezde degil iki defa hadi birincide arkadaslari ile orada buldu kendini peki ikinci seferde isi neydi orda valla bn kendi adima konusuyum eger bole bisy basima gelsee evli kalsam bile hem ayri yatardim hem iliski olayini tamamen silerdim dusunsene esin iki farkli bayani optu kokladi hangi kadn bunu hazmedebilir ayrica artik yapmicagi ne malum gozyaslarina inanma timsah gozyaslaridir onlar isini bilirler hemde iyi

Evde tertemiz mis gibi karısı varken o iğrenç ortamlardaki kadınlara mı gitmiş? Anlamıyorum ya ziyafet sofrası dururken çöpleri karıştırmak giibi bir şey bu.

-çok doğru bi laf etmişsiniz... sonuna kadar katılıyorum..

evet 1. 2 senelik evliyken biride 2 hafta önce =(....

-bu pişmanlık olamaz canım benim. yaşamadım bilemem tabi ama ilk olarak 2 senelik evliyken yapmış. pişmanlık hissetmemiş o zaman itiraf etme ihtiyacı duymamış bide üstüne gidip aynı hatayı tekrar yapmış ve bu kez gelmiş af diliyo. diğer kızların yorumlarındaki gibi korktuğu başka bişey var bence de.

yillarca sana hic yalanim olmadi saklim gizlim olmadi
2 senelik evliyken birileriyle para karşılığı ilişkiye girmesi gizli saklı iş olmuyo mu ?

- ah kuzum benim ya.. Rabbim onu ıslah etsin sana da sabır ve doğru kararı vericek cesaret versin. ve kimseyi de bu konuma getirmesin.. amin...

Şimdi burda birkaç ayrıntı var. Bi kere arkadaş seçimi yanlış. Hayat kadınlarına giden erkeklerle üstelik evli barklı adamı da yanlarında sürükleyen insanlarla arkadaşlık yapmayacaktı. Kimse zorla götürmedi, özgür iradesiyle aldattı. Hadi biraz yumuşatalım diye bi kere yapmış, çok içkiliymiş, kendini orada bulmuş diyelim. Bunu da iki kere yaparak kendi isteğiyle gittiğini yine adamın kendisi ispatlıyor.
Sevgilim falan yok, sadece tek gecelik bi ilişkiydi diyerek size affedilmeyecek bişi değil bak ya sürekli ilişkim olsaydı mesajı da vermiş.
Bu kadınlardan kapmış olabileceği bi hastalık şuan herşeyden önemli. Pişman olan adam o kadınla ilişkiye girdikten sonra gelip senle beraber olurken ağlasaydı belki pişman derdim.
Bu arkadaş bunu tekrarlar, itiraf eder veya etmez bilemem ama yapacağından çok eminim. Siz de hayat boyu seyahate çıktığında, eve geç geldğinde, her yüzüne baktığınızda tiksinecek ve hatırlayacak, sürekli şüpheyle yaşayacaksınız. Bu hayatı yaşarım diyorsanız affedin gitsin.

2 sene önce olanı nasıl hazmetmiş diyoruz ya, insan psikolojisi çok ilginç, nedense başka bir ülkede olunca o sayılmıyor gibi bir havaya giriyor. Vegasta olan Vegasta kalır falan gibi. Ya da Kıbrıs'a gidip de burda yapmadığı her şeyi yapan insanlar gibi. Ya da alkol bile tüketmezken Amsterdama kadar gelmişiz bir kek de yemeyelim diyenler gibi. Kendi vicdanını bir şekil rahatlatmıştır ya da unutnayı bir şekil başarmıştır yurtdışında olduysa. Ama burda olunca ya daha beter vicdan yaptı ya da arkadaşların dediği gibi tehdit falan var. Ya da ilkinde tevbe ettim bir daha yapmam diyip vicdanını susturdu ama ikinciyi yapınca kendi iradesine güvenemedi falan filan bir sürü parametre var.

Konu sahibi sadece başka bir erkeği öptüğünü düşün. Ne hissettin? İçin çok kötü oldu di mi? Eşine başka bir erkekle öpüştüm bile desen bir daha seni öpebilir mi?
Ama eşin öpüşmekle kalmamış. Hani anlık bir şey de değil. Öpmüş, dokunmuş, soymuş, sevişmiş. Hani bu alkollüyken bir kadın vardı barda sohbet muhabbet öpüşme derken seviştik de değil muhabbet. Gitmiş önce pazarlığını yapmış, parada anlaşmışlar, sonr mekan ayarlanmış, odalara geçilmiş ve öpüşülmüş koklaşılmış. Yani vaz geçecek o kadar an vardı ki? Bütün o anlarda vicdan susturulmuş.

Affetmek veya affetmemek sana kalmış bir şey. Ama başka bir üyeye de aynılarını demiştim. Çok çok iyi düşün. Ve affetmeye karar verirsen tamamen unutmaya çalış. O arkadaşlarını hayatınızdan çıkarın ve bir daha sensiz başka bir ülkeye gidemesin. Ama dediğim gibi tamamen unut. Yoksa içinde büyütürsün sürekli kavga edersiniz üzerine bir de çocuk olunca iğrenç bir ortamda büyür. O çocuk senin zamanında yaşadıklarını bilmez. Dırdırcı bir annesi var sanır. Sürekli evde her şeyi büyüten babasına kızan biri olarak görür seni. Sonunda evde huzur olmaz ve her şeyde sen suçlu, sen paranoyak, sen hasta görülürsün. Eğer tamamen unutmaya hazırsan affet.

eğer evliliğinize devam etme kararı alırsanız yaptığını onun burnundan fitil fitil getireceğinizi söyleyin açık açık. çünkü istemeseniz de getireceksiniz.
elinizde olmayacak bazı şeyler.
her dışarı çıktığında huzursuz olacak, huzursuz edeceksiniz.
her duygusal paylaşımınızda içinizden size bunu yaşattığı için beddua edeceksiniz.
kendinize engel olamayıp duygularınızı dışa vurduğunuzda ; ilk zamanlar hoşgörüyle aşmaya çalışacak, belki biraz pişmanlık hissedecek ama sonrasında sizi dırdırcı ilan edecek...
'özür de diledim , sana dürüst davrandım daha ne istiyorsun' diyecek..
belki pişman olacak
ama unutmayın SİZİN KİNİNİZ, KIZGINLIĞINIZ, KIRGINLIĞINIZ HER ZAMAN ONUN PİŞMANLIĞINDAN BÜYÜK OLACAK ve hayatı ona da kendinize de zehir edeceksiniz..
yani kısaca; eğer barışırsanız en azından siz kendinizi toparlayıncaya kadar( ki kısa süreceğini sanmıyorum) sizin ona yapacaklarınız konusunda hazırlıklı ve sabırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…