Aldatmis...Bosaniyorum

ağlamasına inanıyorsan arkadaşım , çok afedersiniz ama bir de o pozisyondaki durumunu düşün , yaparken de ağlıyor muydu acaba ???

ayrılmayacaksanız lütfen eşiniz muayene olmadan birlikte olmayın , aids falan bulaştıysa bir de ...

Cok mantikli. Parayla olmasi kadinlar icin hafifletici sebep oluyor ya. Kilif hazirlamis sapsal.
o yüzden dedim erkekler aptal böyle hafifletici sebep olur sanabilir.
ya da belki çocuğu falan var,kadın hamile,benden değil,o fahişe gibi birşey diyecek..
aklıma tonla sebep geliyor,sadeec pişmanlığı mantıksız..

maddi durumum iyi kendi ayaklarimin üzerinde rahatlikla durabilirim. Ailem ve aileside kesinlikle benden olur cocugumda yok

o zaman kendine çok fazla bir zaman tanımana bile gerek yok.yapılacak şey belli..sarsıldın evet kolay değil ama böyle bir iiğrençlikle yaşamaktansa,boşanıp kahrolup toparlanmak daha mantıklı..

planlanmamış tı bir kere oldu ikincisi niye oldu demezler mi.nasıl hangi vicdanla bakıyorlar sonra bu adam müsvetteleri eşlerinin yüzüne.

maddi durumum iyi kendi ayaklarimin üzerinde rahatlikla durabilirim. Ailem ve aileside kesinlikle benden olur cocugumda yok
2 sene önceki aldatmadan sonra gayet olagan devam edebildi hayata hayatiniza,bakabildi yüzünüze !!
Sizi tertemiz yuvayi haketmiyor bu adam!
Defedin gitsin

Olgun?
Beni üst üste boynuzlayıp olgunlaşmasındansa eşimin hep çocuk kalmasını yeğlerim o halde.

O cocugun akilli kalacagina dair asla bir garantin olmaz.
AMa insanlar degisebilir ve insanlarin degismesinde en buyuk etken yasadiklari pismanliklaridir.
Belliki hayatinizda ciddi pismanlik hissettiren seyler yasamamisin.
Inanin yasamis olsaydiniz suan bambaska dusunuyor olurdunuz.

1 kere hadi hata yaptı.(kabullencek bişi değil tabiki),
2. defa neden yapmış?
1. sefer hoşuna gitmişki 2. defa yapmayı yine düşünmüş..
benim şahsen midem bulanır.. ne aynı yatağa girebilirim nede yüzüne bakabiliriz..
ikiniz evlisiniz, cinsel bişeyleri sadece ikiniz birbirinizde yaşayabilirsiniz. ama eşiniz gidip başkalarıyla paylaşmış ve zevk almış.. siz yapsaydınız tepkisi ne olurdu?

sasirdim valla ne yazcagimi
dost tutsa daha mi masuummuki
ne yapican bilmiyorum ama bi daha ona guvenmen zor bundan sonra
ve bi evlilikde guven yoksa saygi sevgide olamz huzurda olmaz maalesef
istrsen dene devam etmeyi ama o sana dokundugunda itirafi aklina gelir
affeden yokmu , varr
nasil affedip hayata evlilige devam ediyolar onu bilmiyorum

evli adamlar gidip başkasına karşı bişeyler hissedip, "hata yaptım ama aşık oldum" gibi şeyler diyorlar..
buda gidip parayla yapmış herkesin beraber olduğu kadınla oda olmuş sonra gelip tertemiz karısıyla aynı yataga girmiş
rabbim size sabır versin.. gerçekten çok üzüldüm...

Nasıl düşünürdüm mesela?
İki kere boynuzlamış sonrasında "pişman olmuş" yani olgunlaşmış diye mi düşünürdüm?
Hayatta hiç birşeyin garantisi yok çok doğru.
Pişman olmak olgunluk değildir bana göre..
Bence olgunluk,yaptığın kabahati onun bunun üstüne atmak değildir(arkadaşlarıma uydum gibi)...
Olgunluk "böyle bir halt yedim evet bilerek ve isteyerek ama pişman oldum" diyebilmektir.
Ben bu konuda her hangi bir pişmanlık yada olgunluk emaresi göremedim.
Tabi bu benim şahsi fikrim.

Bazı soruların cevabı çok basit aslında, boşuna karmaşıklaştırıyoruz.

Eşinize 2 kere tek gecelik ilişki yaşadım deseniz ve muhtemelen ondan daha iyi de edebiyat parçalasanız sizi affeder mi? Büyüklük onda kalır mı?

Yoksa eşinizin sizden bir üstünlüğü mü var aldatma hakkı konusunda?

Ben de sizin gibi düşünüyorum ..
Büyük konuşmamak lazım tabi ama affedilebilir, hazmedilebilir bir hata değil ..
Ne yazık ki konu sahibi şokta ve hala konduramayıp affetmeye bir sebep arıyor gibi ..
Bazı hataların telafisi yok maalesef ..

Planlanmis degilmis arkadaslarla takilirken kendini orda mi bulmus??? O nasil oluyor? Allah askina inaniyor musunuz siz buna? Kendimi orda buldum nedir ya??? Goren de sanacak arkadaslari adami bayilmis, sonra da geneleve goturmus sanacak. Siz buna gercekten inaniyorsaniz ciddi anlamda safsiniz. Gayet bilerek isteyerek gitmis, randevu falan almis. Para da vermis. Yani geneleve gitmek cok ezikce bir sey bana kalirsa. Geneleve gitmeden aldatmak benim gozumde cok daha namuslu bir hareket. Genelevede aldatan erkek hem karektersizdir bir de ustune para olmadan kendisiyle sevisecek bir kadin bulamadigi icin de eziktir.
Affedip affetmemek sana kalmis, ama ben kanit isterdim aldattigina dair. Sonra da evi arabayi benim ustune yapmasini isterdim. Baska turlu affetmem derdim. Evi arabayi ustune gecirt sen, aklini kullan az . :)

söylemese bilmezdin ama sanıyorum. itiraf etmesi ağlaması gerçekten pişman olduğunu düşündürttü ama bilemiyorum. ben biraz safım direk kanarım insanlara. o yüzden en iyi sen tanırsın canım Allah yardımcın olsun.

Eşinizin gerçekten pişman olup olmadığını nasıl anlarsınız biliyor musunuz, ayrılırsanız. Aslında çok pişman sandığınız odalarda ağlayan adamın aslında sizi kırmaktan öte kurulu düzeninin içine ettiği için ağladığını görürsünüz ve o adam sizin affetmeyeceğinizi anladığı anda öyle bir çirkinleşir ki aklınız şaşar. Şu anda kul köle olması hep affetme ihtimaliniz olduğundan, affetmeyeceğiniz bir hissetse bütün o bunu ben sana nasıl yaptımlar gider, karşı tarafı suçlamalar gelir.

Bir de merak ediyorum, yurt dışına iş için mi gitmişti yoksa tatil amaçlı mı? Tayland seyahatimizde (Tayland sex turizmi ile tanınır) turda iki erkek daha vardı. Eşimle sohbet ederlerken deli misin sen taylanda eşle mi gelinir demişler. Ve tur boyunca hiç bir etkinliğe katılmayıp ekstra bir oda tuttuklarını belirtmeme gerek yok sanırım. Merak etmiştim bu adamlar eşlerine nereye gidiyoruz dediler diye.

Ilk 2 yil once aldatmis ve hic pismanlik duymamis saklamis da neden iki hafta oncekinden dolayi pisman. Bu iste bir is var.
Aslinda pisman oldugunu hic sanmıyorum. Sadece bunu kendi soyleyerek bazi seylerin onune gecmeye calismis olabilir. Belki mecbur kaldi belki o soylemese baskalari sizi haberdar edecekti. Kurgu bile olabilir.

Arkaniza bile bakmayib derim.

Ayy bir de her iki lafindan biri Allah, din, iman... Ay bayiliyorum yurdum erkeklerine ya. Bence muhakkak sen dedigimi yap, sen enayi misin? Parasini ye.
Ha bu arada affedip affetmemek sana kalmis ama sakin ve sakin kendini pisman bir daha yapmaz kesin diye kandirma. %99 yine yapacak. Cunku daha evliligin 1. senesinde, sen genc ve guzelken, aranizdaki fiziksel cekim hat safhadayken aldatan adam zannediyor musun ki sen hamile kalip fil yavrusuna benzediginde, yaslanip guzelligini kaybettiginde, lohusalikta kendine bakamiyor ve seks yapamiyorken aldatmayacak? %99 yine aldatacak.

tek ona kaldiysa aff etmem.. arabalarda evde benim üzerimde

Siz biraz yalnız kalıp kafanızı toplamayı deneseniz ..
Durumunuz da maddi ve manevi açıdan ayrılmaya engel değil ..
Muhtemelen ne düşüneceğinizi bilemiyorsunuz kendinizle alakalı doğru soru ve cevapları bulmak adına
bir terapistten yardım alsanız derim ben ..
Allah yardımcınız olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…