- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
Ne yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
o yüzden dedim erkekler aptal böyle hafifletici sebep olur sanabilir.Cok mantikli. Parayla olmasi kadinlar icin hafifletici sebep oluyor ya. Kilif hazirlamis sapsal.
maddi durumum iyi kendi ayaklarimin üzerinde rahatlikla durabilirim. Ailem ve aileside kesinlikle benden olur cocugumda yok
"Hasta değilim ondan eminim"yazmış peki dediğine inanıyor musunuz? Neden bu kadar emin?hasta degilim ondan eminim yazdi simdi
1. yurtdisinda 2. türkiyedeyken
2 sene önceki aldatmadan sonra gayet olagan devam edebildi hayata hayatiniza,bakabildi yüzünüze !!maddi durumum iyi kendi ayaklarimin üzerinde rahatlikla durabilirim. Ailem ve aileside kesinlikle benden olur cocugumda yok
Olgun?
Beni üst üste boynuzlayıp olgunlaşmasındansa eşimin hep çocuk kalmasını yeğlerim o halde.
Nasıl düşünürdüm mesela?O cocugun akilli kalacagina dair asla bir garantin olmaz.
AMa insanlar degisebilir ve insanlarin degismesinde en buyuk etken yasadiklari pismanliklaridir.
Belliki hayatinizda ciddi pismanlik hissettiren seyler yasamamisin.
Inanin yasamis olsaydiniz suan bambaska dusunuyor olurdunuz.
Nasıl düşünürdüm mesela?
İki kere boynuzlamış sonrasında "pişman olmuş" yani olgunlaşmış diye mi düşünürdüm?
Hayatta hiç birşeyin garantisi yok çok doğru.
Pişman olmak olgunluk değildir bana göre..
Bence olgunluk,yaptığın kabahati onun bunun üstüne atmak değildir(arkadaşlarıma uydum gibi)...
Olgunluk "böyle bir halt yedim evet bilerek ve isteyerek ama pişman oldum" diyebilmektir.
Ben bu konuda her hangi bir pişmanlık yada olgunluk emaresi göremedim.
Tabi bu benim şahsi fikrim.
Planlanmis degilmis arkadaslarla takilirken kendini orda mi bulmus??? O nasil oluyor? Allah askina inaniyor musunuz siz buna? Kendimi orda buldum nedir ya??? Goren de sanacak arkadaslari adami bayilmis, sonra da geneleve goturmus sanacak. Siz buna gercekten inaniyorsaniz ciddi anlamda safsiniz. Gayet bilerek isteyerek gitmis, randevu falan almis. Para da vermis. Yani geneleve gitmek cok ezikce bir sey bana kalirsa. Geneleve gitmeden aldatmak benim gozumde cok daha namuslu bir hareket. Genelevede aldatan erkek hem karektersizdir bir de ustune para olmadan kendisiyle sevisecek bir kadin bulamadigi icin de eziktir.Ne yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
Ayy bir de her iki lafindan biri Allah, din, iman... Ay bayiliyorum yurdum erkeklerine ya. Bence muhakkak sen dedigimi yap, sen enayi misin? Parasini ye.kafayi yicek gibiyim, suan evden ciktim arka arkaya mesajlar geldi
oldu iste bi sekil oldu, affet hakkini helal, yemin ederim birdaha olmicak nolur, ben ettim sen etme ne olur, beni daha fazla kahretme,
ben tüm cesaretimi toparladim affimi diledim bundan sonraki büüyklül sende, ben öyle yada böyle vicdanimi rahatlamam nasil olursa olsun, ben bu serefsizligi yaptim ve sana itiraf edip af diliyorum bundan sonrasi icin hem sana hem allahim yemin olsun birdaha o hatayi tekrarlayamicam
degdimi diye sordum
kac gündür niye kahrediyim kendimi degse, pismandim cesaret edemedim tekrarlaninca affimi diliyorum, yemin ederim boynum kildan ince tek isteyim affet aramiz bozulmasin aff et sensiz yapamam sen bunu hicbir zaman hak etmedin öldürme beni
tek ona kaldiysa aff etmem.. arabalarda evde benim üzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?