Aldatmis...Bosaniyorum

Yapmışsın bi pislik, ne anlatıyorsun ki bunu ?
Ne saftirik ya. Ben de aynen sen ona desen iki jigolo ile ilişki yaşadım pişmanım, bunu kabullenip affediyorum der mi diye düşün derim.
Ama çok aşıksan devam edeceksin eminim.
Biz ne desek boş. Bu adam ikna eder seni ağlayıp sızlayıp.
Ama nasıl bir daha güvenceksin?!
Çok fena bir durum.

Ben buna inanmiyorum. Gercekten pisman olsaydi 2 sene once ilk aldattiginda itiraf ederdi. Ama simdi itiraf etmis. Bence cinsel hastalik kapmis, ya da yattigi kiz bunu karisina soylemekle tehdit ediyor. Bu da akillim 'Bak gordun mu ne kadar da durustum, buyukluk bende' diye konu sahibesine yutturmaya calisiyor.

şimdi sözde eşin vicdan azabıyla sana anlattı ya bu durumu birde gitti oda da ağlıyor ya hüngür hüngür affettiğin taktirde ahanda benim avrat dürüst olunca affediyor artık önüme gelen çiçeğe konarım moduna girmez inşallah..çok zor durumun ben olsam affederim ama ömür boyunca unutmam psikolojik hasta olurum sanırım..

siz de iki defa tek gecelik ilişki yaşayın.
sonra da gelin eşinize ağlayın.

o ise sonsuz size güveniyor olsun.
ne yapar acaba.

kolay kabullenilecek bişey değil
Allah yardımcın olsun.
bu işin içinden çıkmak zor.

evliliği bitirsen ne güzel giden bir evliliğim vardı dersiniz
nasıl yaptı diyip diyip ağlarsınız
bitirmesen hergün o beni aldattı ama ben onunla aynı yatağa giriyorum
diyip kendinizden tiksinirsiniz.

çok zor çok
kendi zevki uğruna sizin hayatınızı mahvedecek kadar bencil bir adamla evlisiniz

böyle de olabilir evet

Ben bu sana anlatma olayına ne diyorum biliyor musun : Beni vicdanım rahat bırakmıyordu,huzurum kaçıyordu.Sana anlatayım da senin de huzurn kaçsın

ben ufacık bir şüpheyle 6 ayda zor başa çıktım... insan tüm vücuduna cam kırığı dolmuş gibi hissediyor...
eşinizin birkaç dakikalık zevki için tüm hayatınızı huzursuzlukla geçirmeye değer mi düşünün... eğer kendinizden nefret ediyorsanız , hayatınızı, huzurunuzu hiçe sayıyorsanız devam edersiniz bu evliliğe...

İhanetin bir açıklaması olmazki..

güya parayla yapmış bedava olunca dahamı ağır oluo offffff offfffff

belki yuvayı yıkmamak adına kaybetmemek adına affeder gibi yapacaksınız ama

asla unutmayacaksınız ve affetmeyeceksiniz bunu size rahatça söylerim.

benim eski eşim ki ( onu hiç sevmiyordum ) beni aldattı yinede ihanetini unutmadım 12 yıldır.

bence affedilecek birsey degil.
2 yil sonra tekrar aldatmayacagi ne belli.
2 yil once aldatsa bir daha tekrarlamasa pisman oldu diyelim
pisman olan tekrar yapmaz.

2 hafta önce iliskiye girdi gecen hafta check up u vardi..girdi yani sonuclari gördüm
ben dün ögrendim

Hanımefendi lütfen şu konuda emin emin konuşmayın.

Zührevi hastalıklar 2 haftada ortaya çıkmaz zaten. 6 ay sonra testi yapılması gereken bir çok hastalık var. Kaldı ki check up tam bir check up olsa bile bunlara yönelik yapılmaz.

İhmal etmeyin, şimdi de 6 ay sonra da testlerinizi yaptırın.

Belli siz affediceksiniz bu adami...bencede bi iliskisi var,tehdit ediliyor ve oda böyle hikayeye basvurdu...Pisman olan ilkinde olurdu, ikinciye ayni hatayi yapmazdi...1-2 kerelik bisey degil bu... Neyse ne desek bosa siz devam ediceksiniz ama bari kendinize bi iyilik yapin, evden kovun, bosanma davasi acin, iyice bi süründürün, eger bu sürecte hala yalvariyorsa cirkeflesmiyorsa, biraz burnu sürttümü cekersiniz bosanma davasini geri...ama böyle iki aglamaya,özre affederseniz, bundan sonra hem süpheyle hemde baska kadinlarla evliliginizi sürdürmeye hazir olun...

Evet bende check up diyince insanın saç telinden ayak tırnağına her şeye bakıyorlar, tomografiler mrlar havada uçuşuyor sanıyordun. Hepi topu kan alıp bir de genel bir muayene ki tutup da cinsel yolla bulaşılan hastalıktan şüphelendiği belirtilmezse spesifik olarak ona bile bakılmaz.
Aids en azından 2 haftada hayatta belli olmaz. Lütfen konu sahibi bunun peşini bırakmayın.

Bu arada konu sahibesi zührevi hastaliklar prezarvatif kullaniminda da gecebiliyor. Muhakkak bir test yaptirin ve adamla sevismeyin. Cunku bu tip viruslerin bir kulucka donemi oluyor, oyle hemen testlerde gorunmuyor. Adamdan uzak durun. Siz de esiniz de kan falan vermeyin sakin Kizilay'a falan. Kizilay'dan alinan kan sonucu Aids kapan insanlar var.

bence delil biriktirin. telefon mesajı olabilir, size itiraf ettirin. dava açacak olursanız tazminat alırsınız en azından.
bugün "mahkemede söylerim" der, yarın mahkemede yalanlar; öyle kuzu kuzu boşanıp gidersiniz.
ama sanırım boşanmayı düşünmüyorsunuz. ben yapamazdım galiba. ben aldatma konusunda büyük konuşan kadınlardanım.

Sanıyorum yanlış ifade ettim kendimi. Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim. Kadın suçlu manasında demedim bunu. Adamın belli ki başka mutsuzlukları da var evliliğinde. Hani bu aldatma olayını affetsen bile konu kapanmayacak demek istedim. Bir kere ile kalmamış, iki kez yapmış. Demek ki kendi yatak odasında olmayan bir şeyler arıyor. Belki çeşitli fanteziler bilemiyorum ya da eşine eski hisleri yok ki onun yerine başka bir kadınla sevişebiliyor. Şayet böyle bir durum varsa da iğrenç bir şekilde para verip ilişkiye girene kadar eşiyle konuşsaymış keşke.

Ben de sizler gibi aldatmanın en iğrenci olarak görüyorum bunu. Ben olsam ayrılırdım da dedim zaten. Başka bir kadına dokunmuş eşle aynı yatağa bir daha girilmez bana kalırsa.

Kocası 2 kere para karşılığında ilişkiye girsin aldatmak olmasın,aksine kadın suçlu olsun seninle cinsel hayatından memnun değil belkide diyerek bunu derken ciddi misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…