- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
Bundan sonra alacaginiz mallari da ustune yaptirt. Yeniden aldaticak cunku. En azindan bosanirsaniz parasini yersin yeni sevgilinle.tek ona kaldiysa aff etmem.. arabalarda evde benim üzerimde
Ben buna inanmiyorum. Gercekten pisman olsaydi 2 sene once ilk aldattiginda itiraf ederdi. Ama simdi itiraf etmis. Bence cinsel hastalik kapmis, ya da yattigi kiz bunu karisina soylemekle tehdit ediyor. Bu da akillim 'Bak gordun mu ne kadar da durustum, buyukluk bende' diye konu sahibesine yutturmaya calisiyor.söylemese bilmezdin ama sanıyorum. itiraf etmesi ağlaması gerçekten pişman olduğunu düşündürttü ama bilemiyorum. ben biraz safım direk kanarım insanlara. o yüzden en iyi sen tanırsın canım Allah yardımcın olsun.
Ben buna inanmiyorum. Gercekten pisman olsaydi 2 sene once ilk aldattiginda itiraf ederdi. Ama simdi itiraf etmis. Bence cinsel hastalik kapmis, ya da yattigi kiz bunu karisina soylemekle tehdit ediyor. Bu da akillim 'Bak gordun mu ne kadar da durustum, buyukluk bende' diye konu sahibesine yutturmaya calisiyor.
Ben bu sana anlatma olayına ne diyorum biliyor musun : Beni vicdanım rahat bırakmıyordu,huzurum kaçıyordu.Sana anlatayım da senin de huzurn kaçsınNe yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
2 hafta önce iliskiye girdi gecen hafta check up u vardi..girdi yani sonuclari gördüm
ben dün ögrendim
Hanımefendi lütfen şu konuda emin emin konuşmayın.
Zührevi hastalıklar 2 haftada ortaya çıkmaz zaten. 6 ay sonra testi yapılması gereken bir çok hastalık var. Kaldı ki check up tam bir check up olsa bile bunlara yönelik yapılmaz.
İhmal etmeyin, şimdi de 6 ay sonra da testlerinizi yaptırın.
Kocası 2 kere para karşılığında ilişkiye girsin aldatmak olmasın,aksine kadın suçlu olsun seninle cinsel hayatından memnun değil belkide diyerek bunu derken ciddi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?