- Konu Sahibi agresifkiz
-
Cidden bunun için konu açtınız öyle mi?
Enteresan...
Mağazayı ara sor bakalımÜrünü satın aldığım yer uzakta ve bu benim için şu an bir dert. Bilen birileri varsa danışmak istedim.
Şu forumda ay derdin bu mu? bu mu sence dert? şunu dert mi ediyorsun? diyenlerin kafasını anlamıyorum. Bana göre dert demek ki. Yardımcı olamayacaksan yazmak zorunda değilsin çıkabilirsin konumdan.
Değişim yok diye bir ibare var mıydı?
Montu hiç giymediniz değil mi?
Şayet böyleyse neden sorun olsun ki?
etiketlerini cikardiniz mi. normalde magazadan alinan seyelrde degisim yapma zorunlulugu yok. ama cogu firma belli sureler icinde degistiriyor. bilindik bir markaysa degistirir. ayni markanin baska subesinden de sansinizi deniyebilirsiniz.
büyük bir firma aslında decathlon mağazası. bende biraz çabucak aldım tam içime sinmemişti çok para da verdim kalsın istemiyorum elimde. beden değişikliği olacak sadece aslında. içimi rahatlattınız biraz teşekkür ederim.ben oyle bir montumu iade etmistim. biraz baski altinda satin almistim. eve gelirken icim sinmemisti. ertesi gun iade ettim degistirdiler. beden degisikligi cok daha kolay yaparlar yerel bir magaza degilse.
Yani mağaza değiştirir mi bilemem ama bir defa bile olsa kullandığım herhangi bir ürünü üretimden kaynaklı bir hata olmadığı sürece değiştirmezdim.Bir defa giydim işte sorun orada değiştirmezlerse boşuna iki saat yol gitmek istemiyorum
Değiştirirler tabiki debüyük bir firma aslında decathlon mağazası. bende biraz çabucak aldım tam içime sinmemişti çok para da verdim kalsın istemiyorum elimde. beden değişikliği olacak sadece aslında. içimi rahatlattınız biraz teşekkür ederim.
Etiketini çıkardım alırken sormuştum aslında değişim yapar mısınız diye yaparız dediler ama etiketi yok üzerinde sorun olur mu olmaz mı onu bilemedim
Giydiginiz montu degistirmeyi dusunmeniz bile cok ayip, banlanmamak icin fazlasini yazmayacagim
Hemen arıyorum teşekkür ederimetiket ciktiysa zor. giyilmis sayilir. musteri iliskilerini telde arayın sorun. ben homendden supurge aldim . netten aldim. calistirdim evi supurdum. cekisinden memnun kalmadim. hic umudum yoktu çünkü toz torbasi toz olmusti kullanmistim. yine de aradim umutsuzca. kullandigimi belirtmeme ragmen iade kabul ettiler. bosa gitmek istemiyorsaniz çağrı merkeziyle görüşün. ikeada da normalde yapmadiklari kolaylıkları cagri merkeziyle gorustugum icin yapmislardi. magaza kabul etmemisti cagri merkeziyle gorustugumu soyleyince kabul etmislerdi. siz de bu yolu deneyin.
Ürünü satın aldığım yer uzakta ve bu benim için şu an bir dert. Bilen birileri varsa danışmak istedim.
Şu forumda ay derdin bu mu? bu mu sence dert? şunu dert mi ediyorsun? diyenlerin kafasını anlamıyorum. Bana göre dert demek ki. Yardımcı olamayacaksan yazmak zorunda değilsin çıkabilirsin konumdan.
Sadece yarım saat durdu üzerimde hemen çıkardım değiştirmek istediğim içinYıkamadıysan veya aşırı deforme olmadıysa değişirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?