Ah iste tam da dediğim bu ben ilk kez sevgili hediye aldım hediyeler yaptım pek romantik takıldım renkli kagitlara askımı yazıp koydum hergün bir tane açıp okuyo brn ona bu kadar özenmiş ken böyle söylemesi ciddi kırıldım sağlık olsun ne yapım diyoSarmayı beğenmedi ise eline emeğine sağlık ama bozulmuş vs diyebilir. Dürüstlüğü severim. Sizin özenerek aldığınız hediyeleri giyip size göstermeli ve çözüm aramalıydı ayıp etmiş.
Belki zevkleriniz farklı.. Siz o konuya dikkat edin o da nezaket kurallarına dikkat etsin. Mutlu olun inşallah...Ah iste tam da dediğim bu ben ilk kez sevgili hediye aldım hediyeler yaptım pek romantik takıldım renkli kagitlara askımı yazıp koydum hergün bir tane açıp okuyo brn ona bu kadar özenmiş ken böyle söylemesi ciddi kırıldım sağlık olsun ne yapım diyo
Anlaşa bilen iki insandık erkeler nı bu kadar odun yoksa bayanlar mi kırılgan bu şekilde bir insanla gelecek düşünmek zor dediğiniz gb ben de sürekli üstüne düşmeyeceğimHaketmeyen bir insanmış! Bir daha -ilişkiniz o kadar dayanırsa- ne hediye alırsınız ne doğum günü kutlarsınız aklı başına gelir.
Ben olsam ben de bozulurdum. İçinizden ayrılmak geliyorsa bir saniye bile beklemeden ayrılın. İnsanın verdiği değerin karşılığını görmemesi ayrılmak için yeterli sebeptir.
Böyle bir oduna yüzük falan da takmayın. Evlendikten sonra ne hale gelir bu, onu bir düşünün.
Bu ilişkiyi kurtarmak için bir çare arıyorsanız eğer, sadece "değer vermeyin" diyebilirim. Şımartmayın, sevgi sözcüğü söylemeyin, ondan daha soğuk, ondan daha odun olun. Hala olmuyorsa, at çöpe gitsin!
Kız ikisi ile kalsaydım iyiydi kazak gömlek sarma annesi sal türbentAy bide burbery ile sarma prk uyumlu olmamıs
Belki sahte oldugunu bile düşünmüş olabilir
Höh ne abartmıssın ya bohcalarını götürseydin oldu olacakKız ikisi ile kalsaydım iyiydi kazak gömlek sarma annesi sal türbent
Kazak sonuçda büyük se evde giy ne olacak gömlek daraltılamaz mi daha önce daraltmış liyim varNezaketin n'si yok bu adamda.
Sarmaları beğenmese bile beğendiğini söylemeliydi. Hediyeler için teşekkür etmesini geçtim bedenlerinin olmadığını söyleyip babama verebilir miyim diye sorması gerekirdi diye düşünüyorum.
Çok haklısın ilk kez sevgili hediye olunca çok özendim hazırlandım bu kez de benim ona yaZdım notlardan birini açtı bugün söyledi beni çok seviyorsun be olduHöh ne abartmıssın ya bohcalarını götürseydin oldu olacak
Bence kendinizi bu adamla harcamayın derim.Kazak sonuçda büyük se evde giy ne olacak gömlek daraltılamaz mi daha önce daraltmış liyim var
Ben her zaman bi erkeğe bu kadar asık oldugunu ölüp bittigini göstermeme taraftarıyımdırÇok haklısın ilk kez sevgili hediye olunca çok özendim hazırlandım bu kez de benim ona yaZdım notlardan birini açtı bugün söyledi beni çok seviyorsun be oldu
Dedim sen az se. O zamsn o nota yorum bunu yok birbirimiz haketmiş ve bulmuşuz dedı
Aynen keşke bu kadar üstüne düşmese altıdan alsaydım sımdı nasıl davranacağım bilmiyorumBen her zaman bi erkeğe bu kadar asık oldugunu ölüp bittigini göstermeme taraftarıyımdır
Bi tarafları kalkıyor böyle davranıyorlar
Her zAman erkek bi tık daha fazla seviyor gözükmeli
Anneye ne alaka? Doğum günü için değil miydi? Babaya almamışsınız o da eksik kalmasın diye babasına vermiş demek kiKız ikisi ile kalsaydım iyiydi kazak gömlek sarma annesi sal türbent
Erkeklerin hepsi odun değil. Ayrıca bu odun sandıklarımız bile işlerine gelince nasıl da romantik prens oluyorlar...Anlaşa bilen iki insandık erkeler nı bu kadar odun yoksa bayanlar mi kırılgan bu şekilde bir insanla gelecek düşünmek zor dediğiniz gb ben de sürekli üstüne düşmeyeceğim
Sesli güldüm allah derdini alsınAnneye ne alaka? Doğum günü için değil miydi? Babaya almamışsınız o da eksik kalmasın diye babasına vermiş demek ki
Abartı olmuş. Sanırım ilk ilişkiniz.
Kendinizi sevdirmeye çalışırken yapacaklarınızı çok yukarıya çekmeyin beklentiler artar.
İncelemeniz tek tek yorum yapmanız hsrika olmuş çok tsk ederim bende ayni onun gb davranacağım bakalım sonuç be olacakErkeklerin hepsi odun değil. Ayrıca bu odun sandıklarımız bile işlerine gelince nasıl da romantik prens oluyorlar...
Bu odunluğun da ötesinde bir değer vermeme durumu."Erkek işte düşünemiyor" diyerek hafife almayın.
Ayrıca, şu kısmı tekrar okuyunca daha iyi anladım:
"Ben sürekli askım canim konuşuyorum sevgilim o kadar degil bugün bende pek demedim
Bana söyledi buz gibisin neler oluyo dedim senin taktık arada söyleyince etkili olur demiş ti lafını aynen ona söyledim
Bana söyledi böyle davranma sen zarar li çıkarsın inatlaşırım bende söylemem dayanamadık ikimizde söyledik ask sözcükleri daha sonrA"
Bu adam senin ona olan ilginden hoşlanıyor ve fazlasıyla şımarmış. Öyle inatlaşma falan dedikçe benim daha da inatlaşasım gelir mesela.
Bir daha böyle bir şey derse de kiii "ne kadar ekmek, o kadar köfte. Sevgi görmek istiyorsan önce sevgi göstereceksin." Ve bu dediğinizin arkasında durun.
Koşulsuz sevgi sadece anne-baba ve çocuk arasında olur. Diğer bütün sevgiler devam etmek için beslenmelidir. Değer verme/görme, saygı, ilgi, sevgi. Bunlar olmadan sizin de sevginiz çok uzun sürmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?