- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
Yavaş yavaş ilgini azaltmaya başla bence. Kendine yeni ilgi alanları bul.Aynen keşke bu kadar üstüne düşmese altıdan alsaydım sımdı nasıl davranacağım bilmiyorum
evet kızlar canimi sıkın konu tam da bu onu çok seviyorum dogumgunu de çeşitli hediyeler yaptım hatta sarma sarıp kargo gönderdim gerçi hoş begenmedı bozulmuş tadı
Neyse gömleği yurtdışında $ hesabı getirtirdim rica minnet kalite olsun beğensin istedim bir de kazak aldım. Gömlek M beden kazak L ceker diye düşündüm
2 hafta oldu ne giydi nede lafını etti tlf konuşurken sordum giymedin diye
İste bana büyük oldu bende babam verdim ikisini de sorun olur mu dedı o kadar bozuldum kı belli ettim acık ca söyledim de baktı ben çok bozuldum daraltırım giyerim dedı brnim heves kaçtı siz olsanız ne yapardınız bir de
Ben sürekli askım canim konuşuyorum sevgilim o kadar degil bugün bende pek demedim
Bana söyledi buz gibisin neler oluyo dedim senin taktık arada söyleyince etkili olur demiş ti lafını aynen ona söyledim
Bana söyledi böyle davranma sen zarar li çıkarsın inatlaşırım bende söylemem dayanamadık ikimizde söyledik ask sözcükleri daha sonrA çok ilgili olmamak gerek sanırsam kendim çok toy hissediyorum engi bilgilerinize sığınıyorum
Okuyan ablalarım kardeşlerim yorumlar bekliyorum
Ben esimle evlenme kararı aldığımda , aileler tanışacaktı . O benim ailemle tanışmıştı. Bize gelip gidiyordu. Ailem görgülü modern insanlardır tabi her konuda degil. Aileler tanışmadan annesiyle tanışmaya gidicektim. Giyindim 2 dirhem bir çekirdek5 aylık ilişkide adamın annesine hediye göndermeseydiniz keşke. Bırakın ilişkiniz zamanla gelişsin. Tanımadığınız kadına hediye almanızın bir anlamı yok.
Sevgiliniz bu ilişkiyi çok önemsiyor gibi gelmedi bana. "Hediye için teşekkür ederim ama büyük geldi. Değiştirme imkanımız yok mu?" diye sorabilirdi. Bence o size nasıl davranıyorsa siz de o yakınlıkta davranın, ötesini yapmayın ve nişan için acele etmeyin.
Ben esimle evlenme kararı aldığımda , aileler tanışacaktı . O benim ailemle tanışmıştı. Bize gelip gidiyordu. Ailem görgülü modern insanlardır tabi her konuda degil. Aileler tanışmadan annesiyle tanışmaya gidicektim. Giyindim 2 dirhem bir çekirdekhediye aldım. Vazo guzel bir vazo ama kaynanamda bana iste o zaman birsuru sey hazırlamıştı yiyecek icecek . Ay acaba rezilmi olmusum o zamanlar suan kafama takildi pasta mi alip gitseydim ama şöyle bisey oldu onlar benim ailemle tanismaya geldiklerinde 3 kisi geldiler ne alakayda komsu ve esimin teyzesi de geldi anneme hediyeler getirmislerdi 3 tane ayri ayri bardak fincan vs
Yani benim durumum absürt degil dimi. Ay biraz utandim da ne bilimSiz ev tanışmasına giderken hediye götürmüşsünüz. İlk kez gidilen bir yere nezaketen hediye götürülür zaten genelde. Konu sahibi tanışmadan hediye yollamış. Yani 5 aylık ilişki, sevgilisinin annesiyle yüz yüze tanışmadıklarını düşündüm ben.
Büyük geldi demekki babasina vermis en azindan sana haber verdi dürüstce sana söylemezdi belkide nerden bilcektin babasina verdigi, sana ders olmus olur tesekkür etmemis sana ama bi dahakine sevgilini fazla simartma derimevet kızlar canimi sıkın konu tam da bu onu çok seviyorum dogumgunu de çeşitli hediyeler yaptım hatta sarma sarıp kargo gönderdim gerçi hoş begenmedı bozulmuş tadı
Neyse gömleği yurtdışında $ hesabı getirtirdim rica minnet kalite olsun beğensin istedim bir de kazak aldım. Gömlek M beden kazak L ceker diye düşündüm
İste bana büyük oldu bende babam verdim ikisini de sorun olur mu dedı o kadar bozuldum kı belli ettim acık ca söyledim de baktı ben çok bozuldum daraltırım giyerim dedı brnim heves kaçtı siz olsanız ne yapardınız bir de
Ben sürekli askım canim konuşuyorum sevgilim o kadar degil bugün bende pek demedim
Bana söyledi buz gibisin neler oluyo dedim senin taktık arada söyleyince etkili olur demiş ti lafını aynen ona söyledim
Bana söyledi böyle davranma sen zarar li çıkarsın inatlaşırım bende söylemem dayanamadık ikimizde söyledik ask sözcükleri daha sonrA çok ilgili olmamak gerek sanırsam kendim çok toy hissediyorum engi bilgilerinize sığınıyorum
giymese bile babasına vermesi yanlıs geldi. babasımı senın sevgilin saçmalık benceevet kızlar canimi sıkın konu tam da bu onu çok seviyorum dogumgunu de çeşitli hediyeler yaptım hatta sarma sarıp kargo gönderdim gerçi hoş begenmedı bozulmuş tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?