Aldığınız hediyeyi babasına verirse

Aynen keşke bu kadar üstüne düşmese altıdan alsaydım sımdı nasıl davranacağım bilmiyorum
Yavaş yavaş ilgini azaltmaya başla bence. Kendine yeni ilgi alanları bul.
Erkek arkadaşın kıllanacak, hoppala ne oldu şimdi diye kafasında tilkiler dolanmaya başlayacak. Denendi çalışıyor :)

sevgilinin bedenini bilmiyor musun?
sevgilinin sana bozulması lazımmış.

Ben normal falan karşılamadım valla. Hevesle, heyecanla hediyeler göndermişsiniz üstüne sarma. Beyefendi sarmaya kötü demiş hediyeler için teşekkür etmemiş denememiş üzerime büyük geldi naapsak bile diye fikir sormadan babasına vermiş. Sizin aldığınız o şeylerin değerinin çok büyük olması lazımdı gözünde.
İnanılmaz kaba çirkin. Böyle biriyle zaman öldürmeyin. Belliki inçe ruhlu değil

Bu ilişkide siz daha çok değer veren taraf ,sevgiliniz ise almaya ve şımartılmaya alışmş taraf gibi görünüyorsunuz bu yazdıklarınızla.Yani terazide bi dengesizlik var,sevgilinizi kendisi haketmeden çaba ve emek sarfetmeden değer görmeye alıştırmış olmalısınız ki böyle davransın.Yoksa böylesine düşünülmüş özenilmiş bir hediye saklanır hiçbişey olmasa ilerde çocuklara anlatılacak bir anı olarak yine saklanır.Değer verilen kişinin gönderdiği hediye kıyılıp ta babaya veya başkasına vermek şöyle dursun ,dokundurtulmaz bile .. ki ben hiç romantik veya duygusal biri değilim sadece sevgiye emeğe değer veren saygı duyan biri olarak bunları yazıyorum.Ben olsam ilişkimi sorgulardım.Ne yaşadığınızı en iyi siz biliyorsunuz umarım hakkınızda hayırlısı olur.

5 aylık ilişkide adamın annesine hediye göndermeseydiniz keşke. Bırakın ilişkiniz zamanla gelişsin. Tanımadığınız kadına hediye almanızın bir anlamı yok.

Sevgiliniz bu ilişkiyi çok önemsiyor gibi gelmedi bana. "Hediye için teşekkür ederim ama büyük geldi. Değiştirme imkanımız yok mu?" diye sorabilirdi. Bence o size nasıl davranıyorsa siz de o yakınlıkta davranın, ötesini yapmayın ve nişan için acele etmeyin.

Ben esimle evlenme kararı aldığımda , aileler tanışacaktı . O benim ailemle tanışmıştı. Bize gelip gidiyordu. Ailem görgülü modern insanlardır tabi her konuda degil. Aileler tanışmadan annesiyle tanışmaya gidicektim. Giyindim 2 dirhem bir çekirdek hediye aldım. Vazo guzel bir vazo ama kaynanamda bana iste o zaman birsuru sey hazırlamıştı yiyecek icecek. Ay acaba rezilmi olmusum o zamanlar suan kafama takildi pasta mi alip gitseydim ama şöyle bisey oldu onlar benim ailemle tanismaya geldiklerinde 3 kisi geldiler ne alakayda komsu ve esimin teyzesi de geldi anneme hediyeler getirmislerdi 3 tane ayri ayri bardak fincan vs

hediye konusunda kırılman normal ama üzerine olmadıysa babasına vermesi de normal. yazık olmasın sonuçta. tabi sen hevesle alıyorsun o yüzden üzülmüşsündür ben de olsam üzülürdüm. ama olmuyorsa birine vermekten başka yapacak bir şey yok ki

Sen çok incesin, o ise ince değil. Bu fıtrat. Zorlamayla biraz değişse de ruhu öyle kalacak. Kendin ölç biç. Belki zamsn gelicek o da senin bu inceliğinden rahatsız olacak

Hediye için o kadar özendim, o kadar özendim diyip duruyorsunuz ama özenmemişsiniz.
Aldiginiz hediyeler büyük gelmiş ve kalkmis daraltma tadilat diyorsunuz. Bu mu özenmek?

Gelen hediyeyi tadilatla vs uğraşmak istemem acikcasi, tadilat isteyen bir kiyafetin hediye gelmesini de istemem ve bedeninin tutacagini bilmeden kiyafet hediye alinmasi çok saçma birsey. Değişim karti vs olsa bir nebze anlayacagim o da yok. Ben kendi üzerime denemeden turkiyedeki internet sitelerinden dahi alisveris yapmiyorum kaldi ki hediye almak?
Babasina vermesi sizin nezaketsizliginizden daha fazla değil.

Sarmalar hakkinda dogruyu soylemesinde sıkıntı yok bence.

Siz ev tanışmasına giderken hediye götürmüşsünüz. İlk kez gidilen bir yere nezaketen hediye götürülür zaten genelde. Konu sahibi tanışmadan hediye yollamış. Yani 5 aylık ilişki, sevgilisinin annesiyle yüz yüze tanışmadıklarını düşündüm ben.

Yani benim durumum absürt degil dimi. Ay biraz utandim da ne bilim evet 5 aylik iliskide yüzyüze tanismadan hediye yollamak cok fena bence. Umarim oyle degildir. :)

Büyük geldi demekki babasina vermis en azindan sana haber verdi dürüstce sana söylemezdi belkide nerden bilcektin babasina verdigi, sana ders olmus olur tesekkür etmemis sana ama bi dahakine sevgilini fazla simartma derim

giymese bile babasına vermesi yanlıs geldi. babasımı senın sevgilin saçmalık bence

Ben sunu merak ettim annesi peki hediyenize ne demis tesekkur falan etmis mi.
Icimden soyle bir his te gecti. Anne babasinin agzina cok bakan erkeklerden olabilir mi. Mesela dolmaya kotu olmus demek baskasinin yorumu olabilir. Kıyafetleri buyuk gelince ay olmadi baban giysin denilmis olabilir o da direk vermistir.
Paranoyak oldum:)nerden neler cikardim.

ilişkide seven taraf sen sevilen taraf o gibi görünüyor yatırım(sadece hediye değil, aşk sözcükleri vs ) yapan sadece sizsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…