- 13 Temmuz 2017
- 545
- 918
- 103
- Konu Sahibi Kalplizebra
-
merak etmeyin verirsiniz.isteyin yeterki:))
ama bütün hayatınızı buna endekslemeyin.
yani aklınızda hep bu olmasın.sürekli tartiya çıkmayın.
yemeğe oturunca duydum zaten canım istemiyor deyin.beyninizi kandirin:))
onu yöneten sizsiniz.
adet düzensizliği çok büyük bir etken.onunda sebebi vardır zaten.benim proloktinim yüksekti.bu yüzden duzensizdi.
doktor hizli kilo aldin mi dedi.
evet dedim 10 kilodan fazla
bu dedi birbirini tetikler.
ee adet goremenin sıkıntısı bir taraftan bitmek bilmeyen iştah bir taraftan.
sanki boş kuyuya atıyordum yediklerimi.
zerre tokluk hissi olmuyordu
ilk once sebze yemekleriyle başladım.
pirasa havuç balkabagi ıspanak.
ekmeği azalttim.yavaş yavaş istahimın kesildiğini hissetmeye başladım.bitki çayları özellikle zencefil yeşil çay papatya ictim açlık hissettikce.
son 6 aydır adetim düzene girdi.ve son 6 ayda çok hızlı kilo vermeye başladım.sanırım vücut fazlaliklari atmaya basladi
bir yerden başlayın.mesela abur cuburu minimuma indirerek.
eminim istediğiniz kiloya ulaşacaksınız.
gazaniz mübarek olsun
3 ayda 12 kiloheryeriniz catlak olmustur .lutfen durun artik o catlaklar zayıflasanızda gecmeyecek .Sizin adinıza uzuldüm belki hastasinız doktora gidin.
Aynısı bana oldu 10 kilo birden aldım birkaç ayda neyse iyiyim falan diyordum doktorum cok kilo almışsın ne yiyorsan yeme dedispora ve diyete başladım 1 2 ayda 4 kilo vermistim ama bacağımdan ameliyat oldugum icin sporu sürdüremedim zaten doktorum da bacağını yorma dedi verdigim 4 kilonun da 2 sini geri aldım çünkü sporu bırakınca diyeti de bıraktım
Her eve lazımsınızKapının arkasına kaslı fit erkek resmi astım eşim gelip gidip ona bakıyor :). 20 kilo verdi daha verecek 14 kilosu var. Yemeğe aşıktır kendisi o yaptıysa herkes yapar. Tatlıyı, ekmeği, unlu gıdaları yasakladım. Zeytinyağlı sulu yemek ya da fırında yağsız yemekleri yiyebiliyor. Başının etini yedim diyete ikna oldu. 3 litre su içiyor alıştı iyice. Akşamları yeşil çay karışımını yapıyorum içiyor. Sabah kalkıp 1 litre su içine limon sıkıp veriyorum arada. Her sabah mutlaka su içirtiyorum kalkar kalmaz. Kendisi et hastası mücver hastası. Unsuz, 1 kaşık zeytinyağlı mücveri atıyoruz fırına mesela. Etleri yine fırında yağsız kızartıyoruz ya da fırın poşetinde kendi suyuyla yapıyoruz. Ekmek alınmıyor eve. Şuan GS maçını bekliyor elinde yeşil çay ile beraber
Hamurişini,tatlıları ve paketlenmiş abur cubur gıdaların hepsini terk edin farkı görüceksiniz hızlıca kilo verirsiniz kendimden biliyorum :)))) ayrıca sağlık açısından da böyle bi diyet yapmakta fayda var daha fazla bilgi için sağlıklı yaşıyoruz diye bi syf var instada ve facde orayı takip edin . Sağlıklı günler....... :)Hanımlar merhaba
Bundan bir kaç ay önce 36 beden incecik çıtı pıtı bir kız idim. Buna güvenip kendime yaza giyerim diye internetten bir dolu 36 beden kıyafet aldım
Gelin görün ki şimdi aldığım pantolonlara bacağımın teki bile girmiyor
Üç ayda 12 kilo almışım
Ve son bir aydır elime ne geçse öğütüyorum
Geceleri uykumdan uyanıp dolap kurcalıyorum
İlerde ola ki hamile kalırsam şimdiden tüm aşerme kotamı doldurdum.
Biri yemeğini yarım bıraksın, zorlama kendini boşver kalplizebra yer ona ver diyorlar, tam bir çöpkutusu oldum
Birazcık stresten biraz da boş kalmanın verdiği sıkıntıdan sanırım
Nasılsın diye sorsalar, resmen yuvarlanıp gidiyorum cevabını hakkıyla verdiğimi düşünüyorum
Gece hiçbir şey bulamasam kendime ve yedi sülaleme yetecek kadar bir şeyler hazırlayıp sonra arkamdan kaçırıyorlarmış gibi tepiyorum ağzıma
Her hafta sonu önümdeki bir dolu abur cuburu mutlulukla yerken diyet planları yapıyorum
Ama sonuç,
Kaçak kat çıkmış bir göbek
Bıngıl yanaklar
Yer çekimine yenik düşmüş bir gıdı
Göbek çevremde denize düşsem beni kurtaracak bir can simidim
Ve dolgun iki adet butum var
İçimde çıtı pıtı bir kızım ama görünüşümden dolayı hükümet gibi kadın teşbihine cuk oturuyorum
Erkek arkadaşımla eski incecik sülün halimle tanışmıştık
Çok kilo aldım dediğimde iyisin iyisin böyle balık etlisin abartma diyor
Ama balina da bir balıktır onu mu kastediyor acaba
bir türlü motive olamıyorum
ha haKapının arkasına kaslı fit erkek resmi astım eşim gelip gidip ona bakıyor :). 20 kilo verdi daha verecek 14 kilosu var. Yemeğe aşıktır kendisi o yaptıysa herkes yapar. Tatlıyı, ekmeği, unlu gıdaları yasakladım. Zeytinyağlı sulu yemek ya da fırında yağsız yemekleri yiyebiliyor. Başının etini yedim diyete ikna oldu. 3 litre su içiyor alıştı iyice. Akşamları yeşil çay karışımını yapıyorum içiyor. Sabah kalkıp 1 litre su içine limon sıkıp veriyorum arada. Her sabah mutlaka su içirtiyorum kalkar kalmaz. Kendisi et hastası mücver hastası. Unsuz, 1 kaşık zeytinyağlı mücveri atıyoruz fırına mesela. Etleri yine fırında yağsız kızartıyoruz ya da fırın poşetinde kendi suyuyla yapıyoruz. Ekmek alınmıyor eve. Şuan GS maçını bekliyor elinde yeşil çay ile beraber
Hamurişini,tatlıları ve paketlenmiş abur cubur gıdaların hepsini terk edin farkı görüceksiniz hızlıca kilo verirsiniz kendimden biliyorum :)))) ayrıca sağlık açısından da böyle bi diyet yapmakta fayda var daha fazla bilgi için sağlıklı yaşıyoruz diye bi syf var instada ve facde orayı takip edin . Sağlıklı günler....... :)
Benimki de unutacak fırsat versem, bırakmıyorum peşini. Hemen eline tutuşturuyorum bardağı, içmeyi unutma diye :))ha ha
ay çok tatlisıniz.
benimde yaptığım bitki çayları sogur gider.
unuttum der
ben içiyorum
bu arada maç mi var bugün
Yalniz anlatis tarzini araya serpistirdigin esprileri cok begendimbende bundan alti yedi ay once 42/44 beden giyen dort cocuk dogurdugunu adeta karsidan belli eden bir kadindim,dedigin gibi gece oldumu cipsden dondurmasina Allah ne verdiyse hupletiyordum gel zaman git zaman baktim bu boyle olmuyor spora basladim,oyle salona falanda degil kendi imkanlarimla evde...ikinci el bir eliptik edindim onceleri on bes dakikayla baslayip bir saat kadar yaptim,sonra internetten videolara basladim.yememede ceki duzen verince 75 den 52 ye dustum...ilk once su abur cuburlari imha et,sonra spor yapmaya basla ,spora baslayinca otomotik olarak yemende bir seyleri kismaya baslayacaksin zaten,sonrasi kolay zaten yavas yavas kilolarin gitmeye baslayinca dahada motive olacaksin...
Yalniz ben sanirim tas olmadim ama kocamdan daha kasli oldumVuhhuuu hayy maşallaahh çantaya bakk
Önümden geçip gitseniz helee helee analar neler doğuruyor diye ardınıza kadar bakıcam demek
Bir helall olsun da sizeee beee vallahiii helal yaaa 23 kilo ne demek
Bu istikrarınızı sürdürün lütfen bu taş fiziğinizle gözleri doldurmaya devam edin
Biz de sizi görüp örnek alalımm
Haklısınız önce spora başlamak,iyi bir başlangıç ve motivasyon, yapacağım
Yalniz ben sanirim tas olmadim ama kocamdan daha kasli oldumkilo verince haliyle derimde yumos yumos oldu bende biraz agirlik calisatim sikilasayim dedim benim herseyde ayarim olmadigi gibi kas yaptim kollarim inceltmeye calisiken sisirdim iyice six packlarim bile var artik :))) sakayi bir kenara birakalim coluk yok cocuk yok dunya sana guzel yap evde sporunu imkanin varsa salona yazil duzenli gittigin zaman aldiklarini vermen iki ayini bile almaz...ilk bir hafta geceleri aburcuburu cok arayacaksin miden guruldayacak,en iyisi ben yatayim deyip erkenden yataga gomuleceksin ama alisacaksin gor bak iki aya sen tass olacaksin yeterki iste
Ben de 4 sene kilolu gezdim .sonra bir diyet yapıp iki ayda 13 kilo verdim .. gerçekten kafada bitiyor ..yalnız ben 3 çocuk doğurup zor kilo verengillerdendim :)Hanımlar merhaba
Bundan bir kaç ay önce 36 beden incecik çıtı pıtı bir kız idim. Buna güvenip kendime yaza giyerim diye internetten bir dolu 36 beden kıyafet aldım
Gelin görün ki şimdi aldığım pantolonlara bacağımın teki bile girmiyor
Üç ayda 12 kilo almışım
Ve son bir aydır elime ne geçse öğütüyorum
Geceleri uykumdan uyanıp dolap kurcalıyorum
İlerde ola ki hamile kalırsam şimdiden tüm aşerme kotamı doldurdum.
Biri yemeğini yarım bıraksın, zorlama kendini boşver kalplizebra yer ona ver diyorlar, tam bir çöpkutusu oldum
Birazcık stresten biraz da boş kalmanın verdiği sıkıntıdan sanırım
Nasılsın diye sorsalar, resmen yuvarlanıp gidiyorum cevabını hakkıyla verdiğimi düşünüyorum
Gece hiçbir şey bulamasam kendime ve yedi sülaleme yetecek kadar bir şeyler hazırlayıp sonra arkamdan kaçırıyorlarmış gibi tepiyorum ağzıma
Her hafta sonu önümdeki bir dolu abur cuburu mutlulukla yerken diyet planları yapıyorum
Ama sonuç,
Kaçak kat çıkmış bir göbek
Bıngıl yanaklar
Yer çekimine yenik düşmüş bir gıdı
Göbek çevremde denize düşsem beni kurtaracak bir can simidim
Ve dolgun iki adet butum var
İçimde çıtı pıtı bir kızım ama görünüşümden dolayı hükümet gibi kadın teşbihine cuk oturuyorum
Erkek arkadaşımla eski incecik sülün halimle tanışmıştık
Çok kilo aldım dediğimde iyisin iyisin böyle balık etlisin abartma diyor
Ama balina da bir balıktır onu mu kastediyor acaba
bir türlü motive olamıyorum
İnşallah neden dersen benim annem beni 37 yaşında doğurmuş kilosu vardı herkes benim için torunun mu derdi ben çok üzülürdüm. Annesi genç gösterenlere özenirdim. O böyle düşünsün istemiyorum. İyi oldu böyle sohbet ettik
21 gun sekersiz diyeti yapabilirsin.
21 gun boyunca seker, karbonhidratli ve paketli tum gidalar yasak (ekmegi kontrollu sekilde kahvaltida yiyebilirsin)
Geri kalan hersey serbest, et, sebze, yag vs..
Bu hem kilo kontrolu, hem de vucuda sekeri unutturmak icin iyi bir yontem.
Ben 21 gunde 2.5 kg verdim. Tatli krizi diye bir sey yok hayatimda artik, diyeti bitirdigim gun bir tane minik portakalli bitter cikolata yedim, asiri sekerden bogazim yandi resmen. Minik bir draje sadece..
Ben de 4 sene kilolu gezdim .sonra bir diyet yapıp iki ayda 13 kilo verdim .. gerçekten kafada bitiyor ..yalnız ben 3 çocuk doğurup zor kilo verengillerdendim :)
Mesajlarin hepsini okumadim umarim tekrar yapmiyorumdur. Diyet yapacaksaniz Karatay Diyeti öneririm tiroidiniz varmış ona da iyi gelir hem. Birde istahiniz hep mi vardi yoksa bir anda mi artti. Hayatınızda ne gibi bir degisiklik oldu da cok yemeye başladınız ki bi anda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?