Aldım başımı gidiyorum

Okurken coşkulu bir sırıtma kapladı yüzümüü
Valla umudum oluyorsunuz yahuu helal size kararlı hatunlar bir de kadınlara aciz derler, tırtt
Yarın bitki çaylarımı stoklayıp, hem kilo verecek hem de her gittiğim yerde entelliğin tadına doyasıya varacağım

Kapının arkasına kaslı fit erkek resmi astım eşim gelip gidip ona bakıyor :). 20 kilo verdi daha verecek 14 kilosu var. Yemeğe aşıktır kendisi o yaptıysa herkes yapar. Tatlıyı, ekmeği, unlu gıdaları yasakladım. Zeytinyağlı sulu yemek ya da fırında yağsız yemekleri yiyebiliyor. Başının etini yedim diyete ikna oldu. 3 litre su içiyor alıştı iyice. Akşamları yeşil çay karışımını yapıyorum içiyor. Sabah kalkıp 1 litre su içine limon sıkıp veriyorum arada. Her sabah mutlaka su içirtiyorum kalkar kalmaz. Kendisi et hastası mücver hastası. Unsuz, 1 kaşık zeytinyağlı mücveri atıyoruz fırına mesela. Etleri yine fırında yağsız kızartıyoruz ya da fırın poşetinde kendi suyuyla yapıyoruz. Ekmek alınmıyor eve. Şuan GS maçını bekliyor elinde yeşil çay ile beraber

3 ayda 12 kilo heryeriniz catlak olmustur .lutfen durun artik o catlaklar zayıflasanızda gecmeyecek .Sizin adinıza uzuldüm belki hastasinız doktora gidin.

Evet belli bariz olmasa da bir kaç fay hattım var ne yazık ki
Belimde ve az buçuk göğüslerimde
Bir de kabına sığamıyor bu namıssız kilolar

Geri kalan 2sine sıkıca tutunun, zira o sizin umudunuz
Başladığınız işi yarım bırakmayın hatt bu size motivasyon kaynağı olsun, demekki bedeninizi tanımışsınız tekrar gayrete gelseniz gerisi çorap söküğü

Her eve lazımsınız
Sizin gibi bir yaşam koçum olsun söz veriyorum bir ayda 20 kilo vericem
Valla hem diyet listesini oluşturup hem hazırlayan biri olsa sülük gibi yapışırım
Siz başlı başına bir motivasyonsunuz yahuuu

Hamurişini,tatlıları ve paketlenmiş abur cubur gıdaların hepsini terk edin farkı görüceksiniz hızlıca kilo verirsiniz kendimden biliyorum :)))) ayrıca sağlık açısından da böyle bi diyet yapmakta fayda var daha fazla bilgi için sağlıklı yaşıyoruz diye bi syf var instada ve facde orayı takip edin . Sağlıklı günler....... :)

ha ha
ay çok tatlisıniz.
benimde yaptığım bitki çayları sogur gider.
unuttum der
ben içiyorum
bu arada maç mi var bugün

Ah o abur cuburlar
Evet paketlenmiş gıdalarda ekstra kaloriye sebep olan ek kimyasallar bulunuyor zaten
Dediğiniz gibi başlangıç olarak onları kesmek bünyeyi iyi bir sarsar, kendine getirir gibi
Dediğiniz sayfaya bir bakayım, çok teşekkürler

ha ha
ay çok tatlisıniz.
benimde yaptığım bitki çayları sogur gider.
unuttum der
ben içiyorum
bu arada maç mi var bugün
Benimki de unutacak fırsat versem, bırakmıyorum peşini. Hemen eline tutuşturuyorum bardağı, içmeyi unutma diye :))
Evet başladı bile. GS-Osmanlıspor maçı var.

Yalniz anlatis tarzini araya serpistirdigin esprileri cok begendim bende bundan alti yedi ay once 42/44 beden giyen dort cocuk dogurdugunu adeta karsidan belli eden bir kadindim,dedigin gibi gece oldumu cipsden dondurmasina Allah ne verdiyse hupletiyordum gel zaman git zaman baktim bu boyle olmuyor spora basladim,oyle salona falanda degil kendi imkanlarimla evde...ikinci el bir eliptik edindim onceleri on bes dakikayla baslayip bir saat kadar yaptim,sonra internetten videolara basladim.yememede ceki duzen verince 75 den 52 ye dustum...ilk once su abur cuburlari imha et,sonra spor yapmaya basla ,spora baslayinca otomotik olarak yemende bir seyleri kismaya baslayacaksin zaten,sonrasi kolay zaten yavas yavas kilolarin gitmeye baslayinca dahada motive olacaksin...

Vuhhuuu hayy maşallaahh çantaya bakk
Önümden geçip gitseniz helee helee analar neler doğuruyor diye ardınıza kadar bakıcam demek
Bir helall olsun da sizeee beee vallahiii helal yaaa 23 kilo ne demek
Bu istikrarınızı sürdürün lütfen bu taş fiziğinizle gözleri doldurmaya devam edin
Biz de sizi görüp örnek alalımm
Haklısınız önce spora başlamak,iyi bir başlangıç ve motivasyon, yapacağım

Yalniz ben sanirim tas olmadim ama kocamdan daha kasli oldum kilo verince haliyle derimde yumos yumos oldu bende biraz agirlik calisatim sikilasayim dedim benim herseyde ayarim olmadigi gibi kas yaptim kollarim inceltmeye calisiken sisirdim iyice six packlarim bile var artik :)))sakayi bir kenara birakalim coluk yok cocuk yok dunya sana guzel yap evde sporunu imkanin varsa salona yazil duzenli gittigin zaman aldiklarini vermen iki ayini bile almaz...ilk bir hafta geceleri aburcuburu cok arayacaksin miden guruldayacak,en iyisi ben yatayim deyip erkenden yataga gomuleceksin ama alisacaksin gor bak iki aya sen tass olacaksin yeterki iste

Kas,
Hemi de six packs
Six packs derken antep baklavasından bahsetmiyorsunuz değil mi
Başka türlüsünü hiç yakından görmedim de Keşke vücut tipi de 23 Nisan başkanlık koltuğu gibi olsa da, ödünç alıp bir günlük salınsam yollarda
Aslında spora gidiyordum ve bundan çok keyif de alıyordum fakat kaypakcan sevgilim kıskançlığı ile önümü kestii yoksa ben de six packs şeysi yapacaktım da
Dışarda yürüyüşe karar verdim
Bir de eski gittiğim kulupte girdiğim step derslerinden koreografiler aklımda hala, step tahtası siparişi verip evde can havliyle tepinmeyi düşünüyorum

21 gun sekersiz diyeti yapabilirsin.
21 gun boyunca seker, karbonhidratli ve paketli tum gidalar yasak (ekmegi kontrollu sekilde kahvaltida yiyebilirsin)
Geri kalan hersey serbest, et, sebze, yag vs..
Bu hem kilo kontrolu, hem de vucuda sekeri unutturmak icin iyi bir yontem.
Ben 21 gunde 2.5 kg verdim. Tatli krizi diye bir sey yok hayatimda artik, diyeti bitirdigim gun bir tane minik portakalli bitter cikolata yedim, asiri sekerden bogazim yandi resmen. Minik bir draje sadece..

Ben de 4 sene kilolu gezdim .sonra bir diyet yapıp iki ayda 13 kilo verdim .. gerçekten kafada bitiyor ..yalnız ben 3 çocuk doğurup zor kilo verengillerdendim :)

Eskiler öyleymiş hepsi tosbik piliçmiş zaten canım
Her dönemde patavatsız bir kitle varmış
Hem alan memnunsa onlara ne yahu, yallah hepsine
Ama bakın anneniz bilmeden çok güzel bir şeye vesile olmuş
Bu sayede siz hep genç, hep dinç ve taş kalacaksınız

Bunda zorlanmayabilrim iştee.
Çünküü normalde de şeker kullanmıyorum
Tabi şeker diyince aklıma gelen şey kesme şeker
Çikolata şekerden sayılmaz o çuklat çünkü, kakao o
Valla çikolataya güle güle demem gerek o net. Arada belki bir kıt bitter olur.
3 haftada 2,5 kilo çok iyiymiş yalnız
Kalıcı da olmuştur değil mi

Ben de 4 sene kilolu gezdim .sonra bir diyet yapıp iki ayda 13 kilo verdim .. gerçekten kafada bitiyor ..yalnız ben 3 çocuk doğurup zor kilo verengillerdendim :)

İki ayda 13 kilo mu
Yiğidim ne yaptın sen
Bizle de paylaşın litfeen nasıl yaptınız, kalıcı oldu mu?
Böylesine bir tecrübeyi halka adamalısınız bence

Mesajlarin hepsini okumadim umarim tekrar yapmiyorumdur. Diyet yapacaksaniz Karatay Diyeti öneririm tiroidiniz varmış ona da iyi gelir hem. Birde istahiniz hep mi vardi yoksa bir anda mi artti. Hayatınızda ne gibi bir degisiklik oldu da cok yemeye başladınız ki bi anda?

İştah düzeyim değişir benim hep.
Bazen çook iştahsız olurum gün içinde tek öğün yeter bana
Bazen de böyle öğütme makinası oluyorum
Valla niye böyle tosuncuk oldunuz derseniz bin tane bahane sayarım size emin olun
Ama listede ilk sıradakiler sanırım şuan çalışmıyor olmam ve bir süredir zaman zaman aşırı stresli olmam olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…