• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldiramadim...

Birşey daha var: Bildiğim kadarıyla kürtaj olmak için eşinin de izni şart... Yani kendin tek başına karar veremezsin. Gerçi bunu bir avukata ya da psikoloğa danışırsan, sana daha doğru çözüm sunabilirler.

Rabbimin bi bildigi vardir allahin verdigi canada kiymayi aklindan tamamen yok et onun vebali herseyden buyuktur allahtan sabir dile

Hamileligimde aldatildigimi ögrenenlerdenim bende. Iki defa aldirmayi dusundum ama yapamadim randevuya gidemedim cunku icimdeki "can"a kiyamadim.
Bebek sadece erkegin degildir !! Aldirmaktan vaz gectigimde bile beni aldattigi kizla görustum bir kac kez olan biteni ögrenmek icin, cok kötu gunler yasadim.
Ac kaldim dustum bayildim ama bebegim bunlara ragmen direndi! Ve simdi kendime cok kiziyorum bebegime karnimda bile olsa onlari yasattigim icin.

Simdi ogluma bakmaya kiyamiyorum iyiki de var diyorum. Yasama sevincim o oldu.

Ama malesef siz vucudunuzun deformasyonunu en ince ayrintina kadar dusunmeyi biliyorsunuz da neden korunmayi bilmiyorsunuz ?? Ilk cocugunuzda cahillik korunmadiniz diyelim peki ya simdi ??? Allah sizi islah etsin !!

Duygusal gel-gitlerin arasında sakın bir karar verme derim bende.Biraz zaman geçsin,fevriliğinden sıyrılınca daha sağlıllı karar vereceğine inanıyorum.
3 yaşındaki çocuğuna bak ,inan karnındakinin ondan hiç bir farkı yok.
İnşallah en doğru kararı verirsin

soylemeyeyimde ne yapayim onu aldiramicak kadar acizim. zavalliyim. dogunca hic sevmicem cunku hic istemiyorum. cunku ona baktikca kocamin ihanetini ogrendigim gunler aklima gelicek. unutamiyorum .yuzune baktikca lanet ediyorum kocama. bu bebek istenmeden olan bir bebek benim cocugum gibi degil...sanki ihanet cocugu gibi....ben ilk cocuguma hamileyken serefsiz kocam arkamdan ne isler cevirmis ya simdi ne yapicak vucudum daha cok deforme olucak ben niye fedakarlik yapmak zorundayim hep...
Bı sok daha yasadım diğer konunuzda "kürtaj olucam acır mı"diyodunuz,
Şimdi vücudum bozulucak pıs adamın bebeği yuzunden,kendiliğinden ölse,"ZATEN DOĞUNCA SEVMİCEM" diyosunuz ..
Bence sizin dusunce yapınızda bı deformasyon var..
Yasadıklarınız kolay değil,yasamadan bılemeyız.. kabul..
Ama o bebek sadece o kocanıza ya da sıze ait değil,
Allah'ın bı emaneti, hayata tutunmaya calısan günahsız bı canlı..
Aldırmamakla cok isabetli bi karar vermişsiniz ama;
Yaşadıklarınızı da o günahsıza mal etmeye calısmayın
"DOĞUNCA HİÇ SEVMİYCEM" böyle saçma bi bedel olamaz
Böyle sonradan canınızı acıtacak cümleler kurmayın derim..
Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
soylemeyeyimde ne yapayim onu aldiramicak kadar acizim. zavalliyim. dogunca hic sevmicem cunku hic istemiyorum. cunku ona baktikca kocamin ihanetini ogrendigim gunler aklima gelicek. unutamiyorum .yuzune baktikca lanet ediyorum kocama. bu bebek istenmeden olan bir bebek benim cocugum gibi degil...sanki ihanet cocugu gibi....ben ilk cocuguma hamileyken serefsiz kocam arkamdan ne isler cevirmis ya simdi ne yapicak vucudum daha cok deforme olucak ben niye fedakarlik yapmak zorundayim hep...

Keşke şunları söylemeseydiniz, ben anlamıyorum sizin kocanızın günahının bedelini o masum neden ödüyor, tamam aldatılmışsınız bu çok ağır birşey,kolay kolay kabullenilebilecek sindirelebilecek birşey değil.
O bebeği ihanet çocuğu diye adlandırmanız çooook çirkin, o bebek mi dedi annemi aldat diye..
Üstelik vücunuzun deforme olmasından korkmuşsunuz yazıklar olsun ya ANNELİK BU KADAR BASİT Mİ??? madem öyle korunmayı bilseydiniz arkadaşım korunsaydınız kocan korunmak istemiyo seninde korunmana izin vermiyorsa bile gizlice yapacaktın bir doğum kontrol hapı kullanmak bu kadar mı zor kocan da bilmezdi açıp midene bakacak hali yok ya......
Daha da söyleyecek birşeyim yok...

konunun ilk mesajını okuduktan sonra sizin için üzülecektim ama bi baktım ki diğer mesajlarınız gitgide beter hale gelmiş.. böyle bi durumda çocuk doğurmak istemiyorum desen neyse ama keşke ölse, vücudum bozulacak lafların sence de çok gaddarca değil mi????

evet şimdi ben bile keşke ölse diyeceğim nerdeyse.. çünkü o melek senin gibi birine bırakılmamalı...hakkında hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo aklıma..

bir sözüm de böyle mutsuz bir hayata çocuk mu getirilir diyen arkadaşlara.. boşandıktan sonra bu bayanın hayatının nasıl olacağını bilemeyiz ki.. eğer Allaha sığınır dimdik duramyı bilirse neden mutsuz olsun ki...

o cocuk sadece onun değil seninde parcan üstelik içinde canınla kanınla besleyeceğin bi parca. neolursa olsun yaşamaya hakkı var diye düşünüyorum

Boylesine nevret ettiginiz "igrenc" kocanizla cinsel iliskiye girerken iyi de cocuk verirken mi kotu oluyor.

Onceki konunuzu hatirliyorum. Kocanizla sizi kapinin onune koymasin diye birlikte oldugunuzu soylemistiniz. Asil acizlik budur, cocugu aldirmaya kiyamamak degil.

Son düzenleme:
yaşadıkların çok zor bu yüzden düşündüklerinde de seni kınayamam sadece anlamaya çalışabilirim inşallah Allah hayırlı bir çıkış kapısı gösterir sana ve bebeğine ve çok mutlu olursunuz elimden ancak dua etmek geliyor. seni tanımıyorum önceki konularını da bilmiyorum ama ne zaman istersen bana özel mesaj atabilirsin canın sıkılınca

evet maalesef cunku hic dogurmak istemiyorum. senin kocanda internette eski sevgilisine arada goruselim gibi mesajlar yazsa sende bir cocuk dogurmak istemessin boyle bir adama. yoksa istermiydin..
kusura bakma o kocanın şerefsizliği bunu çocuğa yüklemek saçma.. malesef yazmışsınız ya... Malesef ki o çocuk sizin gibi bir anneye sahip olcak. Malesefff...

Ne demek kalbi felan dursa ölse anlıyorumki psolojin bozulmuş bence o bebeği doğursan bile sağlıklı düşünemeyceksin yazık ya bence destek alman geriko acilen eşinde kafana takma ne hali varsa görsün ama çok karışık bi durum büyük bi sınavdan geçiyosun allha sığın..

offf offf o kadar sykintim varki ...kendiliginden olmesi icin dua ediyorum. karnimda kalbi felan dursa keske diye dua ediyorum. kotu bir anneyim daha simdiden....

ne kadar seni anlıyorum desem de senin çektiğin acıları sıkıntıları bilemem senin kadar... arkadaşların da dediği gibi. sınavdasın senin sınavın da böyle asi gelme ve şükret öyle bir insana çocuk yapmak gerçekten acı.. bakalım bakabilecek mi? o duyguyu ona tattırmak istemezsin fakat belki bu yoldan geri dönmesi için bir sebep olur inşallah. bebek olunca daha çok ilgilenir belki seninle inşallah öyle olur. sabırlı ol. asi gelme.

bak ben aldırdım ve istemeyerek evli değildim sen evlisin ne güzel. oysaki hamileyken sevdiğim insan el üstünde tutuyordu ama olmadı işte. aldırdım fakat çok içim yanıyor. ben mecburdm aldırdım sen evlisin aldırma lütfen.. bu sefer acın daha çok büyür canım benim.

Son düzenleme:
dogru haklisiniz bende ne yapacagimi bilmiyorum kararsizlik kararlilik gidip gidip geliyor iste bana...iyi degilim hic iyi degilim....

Evet, hic iyi degilsin. Aldirdigina ve boyle dusundugune pismanda olabilirsin. Lutfen destek al lutfen, bu terapi olur, psikiyatrik destek olur ama sanalda bunun cozumu yok. O yuzden konu acip durma bu konuyla ilgili. Hem kimse sana yardim edemez bu konuda, hem de daha kotu hissetmene sebep oluruz.

Son düzenleme:
isteyip de hamile kalamayanların konu sahibiyle hiç alakası yok. o da herşey güllük gülistanlıkken hamile kalıp abuk subuk konuşmuyo sonuçta. ama aldırsın bebeğinden nefret edicekse zulm edicekse yeni doğmuş bebeği bile sevmeyecekse. yazık o bebeğe ya acaip üzüldüm nefret ediyorum yazısını görünce.

ALDırsın demekle ne kadar günaha giriyoruz bizlerde farkındamısınız arkadaslar?Allah verdiyse vardır bir bildigi...

Arkadaslar aranizda evlat sahibi olmak icin belki en acimasiz yollardan gecenlerden biriyim ama ben kizmiyorum konu sahibine
Suan o hamile ve dengesi alt ust
Esi köstek olmus
Sinirleri mahvolmus durumda
Biraz daha anlayisli ve yol gosterici olmaya calisalim ki konu sahibine ve o bebege yardimci olabilelim

canım ben bu konuda malesef anlayıslı olamıyorum.çünkü o yavrunun bi günahı yok.
dünyaya gelmesine engel olmayı baska yolla secmeliydi.korunmak gibi...
Ama o melek kendisi secmedi.

benim bir tane cocugum var cocuk dogurdum anne olmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum. dogurmakla anne olunmuyor sonrasi daha onemli. karnimda olmesini istememde suc degil. yada kotu degil cani acimasin kurtaj olmaktan kendisinin olmesi iyidir. cocugu olmayanlarda yorum yapmasin. hicbisey bilmiyorsunuz.

kürtajın nasıl yapıldıgını biliyormusun sen ey konu sahibi.bilinçsiz bir insan oldugun burdan belli ne yazıkki.
paramparca edilerek alınıyor o.nasıl tepkiler veriyor bebek biliyormusun?
kendisi ölsünmüş.buna senmi karar vereceksin yoksa yüce Mevlamı???
böyle dua ettiğine dua ette Rabbim pişman ettirmesin seni.
bende bebegimi kaybetmiş bir anneyim ve emin ol senden daha ii bir anneyim. :47::47:

Konu sahibi çocuğu olmayanlar yorum yapmasın demiş, pardon da burası forum sitesi herkes sınırlarını bilerek sana birşeyler anlatmaya çalışıyor, işine gelmiyorsa açmazsın konu..:19:
Gel-gitler yaşıyorsun psikolojin gerçekten bozulmuş, çünkü hadi anne adayını geçtim hiçbir kadın bu şekilde düşünmez anneliği. bir de merak ettiğim eşinden boşanmayı düşünmüyor musun, yani bir süre ailenin yanında kalsan:26:

evet maalesef cunku hic dogurmak istemiyorum. senin kocanda internette eski sevgilisine arada goruselim gibi mesajlar yazsa sende bir cocuk dogurmak istemessin boyle bir adama. yoksa istermiydin..

istemiyorsan yapmasaydın

Yapma o masum yavruya bunu..Bebeği babasıyla değerlendirme, Onu Allahın bir mucizesi olarak gör ve kıymetini bil. Ona canı biz mi verdik ki kafamıza göre canına kıyalım.

arkadaşlar neden bu kadar yükleniyorsunuz.konu sahibi kötü durumda.psikolojisi bozuk onu sakinleştirmek yada ne bilim iyi şeyelr söylemek yerine dahada çıkmaza sürüklüyorsunuz......

canım biraz sakinleş.şu anda normal düşünemiyorsun.kafanı dağıtmaya ihtiyacın var.mutlu olacağım bişeyelr yap yada kısa bi tatile falan çık iyice düşün.biz sana aldır yada aldırma diyemeyiz. bulunduğun şartları en iyi sen bilirsin. bende aldırma taraftarı değilim ama sevgi,saygı,güven,eğitim,terbiye vs vs yani bir bebğe hakettiklerini verebilecekmisiniz bunu düşün.

Back
X