- Konu Sahibi camdankalp2013
Birşey daha var: Bildiğim kadarıyla kürtaj olmak için eşinin de izni şart... Yani kendin tek başına karar veremezsin. Gerçi bunu bir avukata ya da psikoloğa danışırsan, sana daha doğru çözüm sunabilirler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı sok daha yasadım diğer konunuzda "kürtaj olucam acır mı"diyodunuz,soylemeyeyimde ne yapayim onu aldiramicak kadar acizim. zavalliyim. dogunca hic sevmicem cunku hic istemiyorum. cunku ona baktikca kocamin ihanetini ogrendigim gunler aklima gelicek. unutamiyorum .yuzune baktikca lanet ediyorum kocama. bu bebek istenmeden olan bir bebek benim cocugum gibi degil...sanki ihanet cocugu gibi....ben ilk cocuguma hamileyken serefsiz kocam arkamdan ne isler cevirmis ya simdi ne yapicak vucudum daha cok deforme olucak ben niye fedakarlik yapmak zorundayim hep...
soylemeyeyimde ne yapayim onu aldiramicak kadar acizim. zavalliyim. dogunca hic sevmicem cunku hic istemiyorum. cunku ona baktikca kocamin ihanetini ogrendigim gunler aklima gelicek. unutamiyorum .yuzune baktikca lanet ediyorum kocama. bu bebek istenmeden olan bir bebek benim cocugum gibi degil...sanki ihanet cocugu gibi....ben ilk cocuguma hamileyken serefsiz kocam arkamdan ne isler cevirmis ya simdi ne yapicak vucudum daha cok deforme olucak ben niye fedakarlik yapmak zorundayim hep...
kusura bakma o kocanın şerefsizliği bunu çocuğa yüklemek saçma.. malesef yazmışsınız ya... Malesef ki o çocuk sizin gibi bir anneye sahip olcak. Malesefff...evet maalesef cunku hic dogurmak istemiyorum. senin kocanda internette eski sevgilisine arada goruselim gibi mesajlar yazsa sende bir cocuk dogurmak istemessin boyle bir adama. yoksa istermiydin..
offf offf o kadar sykintim varki ...kendiliginden olmesi icin dua ediyorum. karnimda kalbi felan dursa keske diye dua ediyorum. kotu bir anneyim daha simdiden....
dogru haklisiniz bende ne yapacagimi bilmiyorum kararsizlik kararlilik gidip gidip geliyor iste bana...iyi degilim hic iyi degilim....
isteyip de hamile kalamayanların konu sahibiyle hiç alakası yok. o da herşey güllük gülistanlıkken hamile kalıp abuk subuk konuşmuyo sonuçta. ama aldırsın bebeğinden nefret edicekse zulm edicekse yeni doğmuş bebeği bile sevmeyecekse. yazık o bebeğe ya acaip üzüldüm nefret ediyorum yazısını görünce.
Arkadaslar aranizda evlat sahibi olmak icin belki en acimasiz yollardan gecenlerden biriyim ama ben kizmiyorum konu sahibine
Suan o hamile ve dengesi alt ust
Esi köstek olmus
Sinirleri mahvolmus durumda
Biraz daha anlayisli ve yol gosterici olmaya calisalim ki konu sahibine ve o bebege yardimci olabilelim
benim bir tane cocugum var cocuk dogurdum anne olmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum. dogurmakla anne olunmuyor sonrasi daha onemli. karnimda olmesini istememde suc degil. yada kotu degil cani acimasin kurtaj olmaktan kendisinin olmesi iyidir. cocugu olmayanlarda yorum yapmasin. hicbisey bilmiyorsunuz.
evet maalesef cunku hic dogurmak istemiyorum. senin kocanda internette eski sevgilisine arada goruselim gibi mesajlar yazsa sende bir cocuk dogurmak istemessin boyle bir adama. yoksa istermiydin..
offf offf o kadar sykintim varki ...kendiliginden olmesi icin dua ediyorum. karnimda kalbi felan dursa keske diye dua ediyorum. kotu bir anneyim daha simdiden....