aldiramadim...

ben sen kötü bişey yazdın demedim ki. sadece bak biz uğraşıyoruz olmuyo sen niye aldırıyosun tarzında çok mesaj atılmıştı geçen topikte. herkesin hayatı şartları farklı aldırmak isteyebilir en doğal hakkı bence. ama doğurup nefret edicem demesine inanamıyorum inanamk istemiyorum.

ben diğer konularını görmedim ama o sözler kan donduruyor bencede ...bi anne asla evladından ne olursa olsun nefret edemez ......
eşimin nenesi 90 yaşına yakın ve çook hasta o halde hala daha ölen kızını anıyo sürekli
öleli belki 50 yıl olmuş ama hala daha kızını unutmamış ve hala özlüyo kızını.........
bence konu sahibini psikolojisi bozuk şu an ondan öyle konuşuyo........
arkadaşım galiba sende tüp bebek tedavisine başlıcakmısın bilmiyodum ya üzdüysem özür dilerim seni

Son düzenleme:
arkadaşım ben konu sahibine hiç bi ters söz sööylemedim yazdıklarına karşı bende düşündüklerimi yazdım sadece sen benim bi bebeğe sahip olmak için neler çektiğimi :5:bilseydin benimle aynı düşüncede olurdun ve anlardın ne demek istediğimi....ama allahım kimseye yaşatmasın bunu evlatsızlıkla sınamasın kimseyi:14:
:14:

ahh arkadaşım seni ben anlarım beni sen anlarsın bizi bizden başkası anlamıyo ki ....
inş canım bigün bizde kavuşuruz meleklerimize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

melekim burdamisin kiscemm:29:aglama güzel kiscem rabbim isteyenelre insallah en kisa zamanda nasip etsin :6:

canım benim aynı gün evlenmişiz zaten inşallah aynı zamanlardada anne oluruz
evet bizi bizden başka kimse anlamaz ama accesdenied'de tüp tedavisine başlamak üzereymiş
Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu uğurda emek harcayıp umut bağlayan herkesin yardımcısı olsun
evet kader arkadaşım aynı gün evlenmişiz ne tesadüf ki kaderlerimizde aynımış ....:5:inş aynı tarihlerde hamile kalırızda bebeklerimizde aynı zamanlarda doğar:emir_bebek:

:emir_bebek:
melekim burdamisin kiscemm:29:aglama güzel kiscem rabbim isteyenelre insallah en kisa zamanda nasip etsin :6:
yasakım burdayım ya aldırmak lafı duyunca buraya geldim hemen canım ya böyle konuları görünce allahım günah yazmasın ama niye diyorum o bebeğe biz sahip olamıyoruz bu kadar isterken:14:

ben diğer konularını görmedim ama o sözler kan donduruyor bencede ...bi anne asla evladından ne olursa olsun nefret edemez ......
eşimin nenesi 90 yaşına yakın ve çook hasta o halde hala daha ölen kızını anıyo sürekli
öleli belki 50 yıl olmuş ama hala daha kızını unutmamış ve hala özlüyo kızını.........
bence konu sahibini psikolojisi bozuk şu an ondan öyle konuşuyo........
arkadaşım galiba sende tüp bebek tedavisine başlıcakmısın bilmiyodum ya üzdüysem özür dilerim seni

canım üzülmedim allah kısmet etsin hepimize tüm dileyenlere.
ama o bebeğin doğup da bir kenara itildiği bakılıp ilgilenilmediği geldi gözümün önüne. konu sahibnin kimsesi de yokmuş sahip çıkan da olmazsa o bebeğin hali nolur düşünmek bile istemiyorum. bi kaç zamandır bu modda konu sahibi düzelmiyo daha kötüye gidiyo ruh hali. doğurup perişan edeceğine minicik bebeği aldırsın bence. ya da bi psikolğa gitsin tedavi olsun. allah korusun böyle istenmeyen bebeklerin başına neler geliyo düşünmek bile istemiyorum. kimsesiz gibi şimdiden. bu konu beni sinir sistemimi çökertti resmen bu gece.

inanılmaz üzüldüm psikolojiniz ne olursa olsun küçücük bı masum hakkında nasıl bunları söyleyebılıryosunuz gerçekten onu haketmıyorsunuz ağlamamk için kendımı zor tutuyorum şuanda

insanlar tecavuzden olan çocuklarını bile bağrına basarken sız babasının huyu suyu kötü diye bır masum hakkında böyle konuşmayın buna hakkınız yok

yaptığınız dupeduz şımarıklık aldırmak istemenızı bı derece nalarım amasöylediğiniz laflar gerçekten çok kötü inşallah o karnınızdakı bebeğe muhtaç bırakmaz allah sızı

evet kader arkadaşım aynı gün evlenmişiz ne tesadüf ki kaderlerimizde aynımış ....:5:inş aynı tarihlerde hamile kalırızda bebeklerimizde aynı zamanlarda doğar:emir_bebek:

:emir_bebek:
yasakım burdayım ya aldırmak lafı duyunca buraya geldim hemen canım ya böyle konuları görünce allahım günah yazmasın ama niye diyorum o bebeğe biz sahip olamıyoruz bu kadar isterken:14:

canim melekim ben okuyamadim bile tam 6 bebek kaybeden birisi olarakkk :14:tek dilegim rabbim nolur isteyene verr diyorumm:25:bi melege sahi olmak icin herseyi yapiyoz biz sahip olamiyoz melekimm sinavimiz bizim bu konu sahibinede rabbim vermis ama onun sinavida bu bebegi hakkiyla dogurup büyütmekk insalalh sinavi basariyla gecerrr:25:

canim melekim ben okuyamadim bile tam 6 bebek kaybeden birisi olarakkk :14:tek dilegim rabbim nolur isteyene verr diyorumm:25:bi melege sahi olmak icin herseyi yapiyoz biz sahip olamiyoz melekimm sinavimiz bizim bu konu sahibinede rabbim vermis ama onun sinavida bu bebegi hakkiyla dogurup büyütmekk insalalh sinavi basariyla gecerrr:25:
inş bitanem inş aklı başında bi karar verirde sonra pişman olmaz.........
canım inş sende tekrar hamile kaldığında bebeğini kaybetmezsin bizim gibi tüm isteyenler en kısa zaman da hamile kalır inş......
allahım kimseyi bu yolda bekletmesin :5:
:5:

inş bitanem inş aklı başında bi karar verirde sonra pişman olmaz.........
canım inş sende tekrar hamile kaldığında bebeğini kaybetmezsin bizim gibi tüm isteyenler en kısa zaman da hamile kalır inş......
allahım kimseyi bu yolda bekletmesin :5:
:5:

aminnn....:6::6:

Ah camdankalp ah, bu konuyu açmayacaktın...

Toplum olarak düşene bir tekme daha vurmakta üstümüze yok malesef...

neden düşene tekme vurmak olarak algıladınız

kendı yavrusu hakkında neler söyluyor

o sadece kocasının çocuğu değilki

doğmamış masumdan nefret etmesının nasıl haklı gerekçesi olabılr

algıda seçicilik olsa gerek
cevap yazanların çoğu benim gibi isteyipte bebeğine kavuşamayanlar
evet bebek istemek yada istememek kişinin kendi tercihi
elbette ki kürtaj olmak yada doğurmakta kişinin kendi kararı
ama BENCE hamile kalındıysa herhangi bir sağlık sorunu yoksa doğurulmalı

inanılmaz üzüldüm psikolojiniz ne olursa olsun küçücük bı masum hakkında nasıl bunları söyleyebılıryosunuz gerçekten onu haketmıyorsunuz ağlamamk için kendımı zor tutuyorum şuanda

insanlar tecavuzden olan çocuklarını bile bağrına basarken sız babasının huyu suyu kötü diye bır masum hakkında böyle konuşmayın buna hakkınız yok

yaptığınız dupeduz şımarıklık aldırmak istemenızı bı derece nalarım amasöylediğiniz laflar gerçekten çok kötü inşallah o karnınızdakı bebeğe muhtaç bırakmaz allah sızı

benim dderdim konu sahibi değil asıl bebeğin ona muhtaç olacak olması :((((

canım üzülmedim allah kısmet etsin hepimize tüm dileyenlere.
ama o bebeğin doğup da bir kenara itildiği bakılıp ilgilenilmediği geldi gözümün önüne. konu sahibnin kimsesi de yokmuş sahip çıkan da olmazsa o bebeğin hali nolur düşünmek bile istemiyorum. bi kaç zamandır bu modda konu sahibi düzelmiyo daha kötüye gidiyo ruh hali. doğurup perişan edeceğine minicik bebeği aldırsın bence. ya da bi psikolğa gitsin tedavi olsun. allah korusun böyle istenmeyen bebeklerin başına neler geliyo düşünmek bile istemiyorum. kimsesiz gibi şimdiden. bu konu beni sinir sistemimi çökertti resmen bu gece.
inş canım allah hepimize nasip etsin hepimize tattırsın bu duyguyu...
dünya işte kimisi fazla evlattan bıkıyo kimiside tırnağına hasret yaşıyo yıllarca........

Daha onceki konunuzu da okumustum, yorum yapmadim.
Bunu da okudum simdi. Kimse kimsenin ne yasadigini ne sartta hamile kaldigini bilmez. Cocuk aldirmaya karsi da olsam bazi ekstrem durumlar olabiliyor, o konuda malesef aldirmak gerekebiliyor. Butun bunlari anlamistim. Size bir yerde hak vermistim. O benim cocugum gibi degil, onu sevmeyecegim,kalbi dursun, olsun diye dua ediyorum demeniz kanimi dondurdu. Siz Allahin verdigi masum cana ne hakla olsun diye dua edersiniz? Hic mi korkunuz yok? Nasil hastalikli dusunce yapisidir bu?
Yazik, ne gunahi vardi ki o sabinin... o mu istedi, o mu yataga soktu ikinizi de dunyaya dustu? Soyletiyorsunuz insani burda. 1001 cesit korunma yontemi vardi, suclayici konusmak istemiyorum ama madem bu kadar nefretle anacaktiniz, dogru duzgun korunsaydiniz arkadasim, nefret ettiginiz adama guvenmeyip kendiniz de adam gibi korunaydiniz madem. Sizin hic mi sucunuz yok? Neyse yazdikca sinirlerim geriliyor, burda kesicem.
Bana butun bu dedikleriniz canilik gibi geliyor kusura bakmayin. Siz hic iyi degilsiniz, bir uzman yardimi alin.

Son düzenleme:
gerçekten çok soğukkanlısınız şok oldum okurken:53:
aldıramadım demişsiniz de kalbi dursun kendiliğinden ölüsüne kadar varmışsa olay kesinlikle aldırın derim. Ne demek ya daha doğmamış kendi canınızdan bir bebek için bunları söylemek..
Eski konularınızı okudum, aldattığını bile bile birinden değil çocuk yapmak aynı yatağa bile girmem:19:

algıda seçicilik olsa gerek
cevap yazanların çoğu benim gibi isteyipte bebeğine kavuşamayanlar
evet bebek istemek yada istememek kişinin kendi tercihi
elbette ki kürtaj olmak yada doğurmakta kişinin kendi kararı
ama BENCE hamile kalındıysa herhangi bir sağlık sorunu yoksa doğurulmalı

canım ya şimdi gördüm de kız biz evleneli 6 yıl 9 ay olmuş yaa:5::5:
inş 7 yılımızda hamile :49:kalırız allahım daha fazla bekletmez inş:emir_bebek::emir_bebek:

Başta konuyu gayet sakin ve, aldırmadığınız için sevinçli bir hal ile okudum..
Daha sonra yazdıklarınız, yok kalbi dursun, yok kendi ölsün, yok benim değil, yok öyle yok böyle. Hiçbir aldatılmışlık psikolojisi çocuğuna böyle laflar ettirmez..
Sizin içiniz kötü arkadaşım..
Kimi var ayrılır, kimsem yok der evladına sığınır..
Kimi lanet eder ölsün diye..
O çocuğu doğrurursanız, o evlada yazık olur..
Doğarsa sizin gibi annesi olduğu için, her gün ölür..

Gerçekten ayıp..
Günahsız bir masum hakkında nasıl öyle laflar edebiliyorsunuz.
Girmeseydiniz adamın koynuna o zaman nefret edeceksiniz..
Hayret bir şey..

Son düzenleyen: Moderatör:
camdankalp sanabirsey anlatmak ıstıyorum ...
annem benı hıc ıstememıs aldırmak istemis kazayla olmusum benı aldırmaya goturdugunde doktor 5 aylık oldugumu alamayacagını söylemıs annem gec farketmıs hamılelıgını. annem de senın gıbı o sınırle bu cocugu hıc sevmeyecegım falan demıs yemınler etmış sımdı bunları gulerek anıyoruz ve annem şöyle dıyor ıyı kı almamıs o doktor senı ıyı kı dogmussun aksıne o ettıgı laflar gıbıde degıl benı cok sever çok duskundur bana uykumda sever benı hatta.. arkadas dost olduk annemle bırbırmıze .. ben olmayabılırdım de annem erken fark etseydı ya da doktor canı olsaydı ama olmamıs demekkı varmıs bır hayır benım dogmam gerekıyormus. yanı demem o kı vardır bır hayır camdankalp .. o istemedığın bebek senın canın yoldasn olacak belkı annem gıbı kızgınlıkla bunları dıyorsun sende ıyı bır anne olacaksın.. sunu de eklemek isterim anneme kızmadın alınmadım cunku sevgısı öyle goruyorum kı hatta anlatırırım dost meclıslerınde annem de ah benım kafam der gul gıbı kızımdan olacaktım der:1:

Back
X