• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldiramadim...

camdankalp sen ne diyorsun böyle !!!!!!
o çocuğun annesi kim ???
babası nasıl olursa olsun annesi kimmmmmmm
canında can
kolunu kesebilrmisin aynı düşüncesizlikle yada bir parmağını saçını bile kestirirken insanın içi nasıl acıyor sen canından bahsediyorsun
rabbimmmmmmmmmmmmmmm
yaşın kaç bilmiyorum ne yaşadın bilmiyorum sadece şunu düşün haberlerde çocuklarını orada burada bırakanlar için ne düşünüyorsun ne hissediyorsun sen
ben ne diyorum biliyormusun allahım ne olur bırakanların vicdanı yok alanlar vicdanlı olsun
biz o sevinci yaşayalım diye neler yapıyoruz neler yaşıyoruz
sen iyi olanı yapmışsın normal olmayanı düşünmüşsün ama yapamamışsın aklını başına al
yaşadığın büyük bir travma ama oda geçecek sonunda piişmanlık duyacağın dualar etme
bebeğin sana sorun değil güç olacak....
offffff offfffffffff

Ah camdankalp ah, bu konuyu açmayacaktın...

Toplum olarak düşene bir tekme daha vurmakta üstümüze yok malesef...
ne alakası var? önce ki konusunda ben sonuna kadar desteklemiştim. kendi kararı kendi hayatı. o yaşıyo o biliyo ne çektiğini demiştim. istemiyorsa aldırmak hakkı demiştim. ama hem aldırmadım hem kalbi dursun karnımda ölsün zaten sevmiycem falan bunları kim okusa kanı donar. ne dmememiz gerekiyor? babası da şerefsiz zaten doğur at kenara mı diyelim. madem aldırmadı sahip çıkacak bebeğine. yok sevemiyosa da yazık etmesin el kadar bebeğe.

Bir çok mesajda konu sahibine saydırılıyor sonuna da sen iyi değilsin, ruh sağlığın yerinde değil,
psikolojin bozuk deniyor...

Çünkü gerçekten ruh saglıgı yerinde değil.
Yoksa hangi akl-ı selim insan karnındaki çocuk için bu cümleleri sarf eder?

Ruh saglıgı yerinde olmayan, hatta tanısı konmuş insanların bile ceza-i ehliyeti yokken ,
yapılan yorumlar da benim kanımı dondurdu.

Daha önceki konusunda aldır ya da aldırma dememiştim ama bu defa aldır demek istiyorum.
Çünkü bu psikolojinin üstüne doğum gerçekleşirse bebeğe gerçekten zarar verebilir.
Dogurup çöp kutusuna atanların normal bir ruh halinde olduğunu da hiç bir zaman düşünmedim...

ya inanamıyorum biz çocuk bebek diye burda yırtınırken senin yaptğına bak inanamıyorum aklım ermiyor..hangi erkek olursa olsun ister bırakıp gtsin ister aldatsın SEN ANNESİN ANNE...................

Bir çok mesajda konu sahibine saydırılıyor sonuna da sen iyi değilsin, ruh sağlığın yerinde değil,

Ruh saglıgı yerinde olmayan, hatta tanısı konmuş insanların bile ceza-i ehliyeti yokken ,

Daha önceki konusunda aldır ya da aldırma dememiştim ama bu defa aldır demek istiyorum.
Çünkü bu psikolojinin üstüne doğum gerçekleşirse bebeğe gerçekten zarar verebilir.
Dogurup çöp kutusuna atanların normal bir ruh halinde olduğunu da hiç bir zaman düşünmedim...

Haklisin belki ama yine de kendisi karar versin. Aslinda en iyisi ne biliyor musun surekli bir terapiste devam etmesi ama dedigin gibi bu bir surec. Hamileyken zorlanabilir. Yine de karar onun.

Haklisin belki ama yine de kendisi karar versin. Aslinda en iyisi ne biliyor musun surekli bir terapiste devam etmesi ama dedigin gibi bu bir surec. Hamileyken zorlanabilir. Yine de karar onun.

Elbette kendisi karar verecek.
Burada kimsenin aldır ya da aldırma demesinden etkileneceğini de sanmıyorum.
Çünkü zaten sağlıklı düşünemiyor.

her ruh sağlığı yerinde olmayanın ceza-i ehliyeti yok diyemeyiz. moralim bozuktu, canım sıkkındı, sinirliydim, depresyondaydım vs. bunlar insandan cezayı düşürmez. hatta sarhoş olmak da buna dahil.

ancak kişi delirdiği takdirde ceza uygulanamaz. meczup olandan aklını yitirenden bahsediyoruz. haltları yiyip yiyip de sonra hatalarını temizleme konusunda gayet güzel planlar yapabilen insanlardan bahsetmiyoruz. onlara göre bebek öldürme hatalarını temizleme oluyor çünkü.

burada yazılanlardan da kişinin delirdiğini çıkaramayız. zira aklı gayet yerinde. yerinde olmayansa vicdanı. bir bebeğin hayatı söz konusuyken nasıl yorumlar yapılmasını bekliyorsunuz merak ediyorum doğrusu.

soylemeyeyimde ne yapayim onu aldiramicak kadar acizim. zavalliyim. dogunca hic sevmicem cunku hic istemiyorum. cunku ona baktikca kocamin ihanetini ogrendigim gunler aklima gelicek. unutamiyorum .yuzune baktikca lanet ediyorum kocama. bu bebek istenmeden olan bir bebek benim cocugum gibi degil...sanki ihanet cocugu gibi....ben ilk cocuguma hamileyken serefsiz kocam arkamdan ne isler cevirmis ya simdi ne yapicak vucudum daha cok deforme olucak ben niye fedakarlik yapmak zorundayim hep...

vucudunuz deforme mi olucak.vucudunuz allaha baglı calısıyo deforme olmayı bırakın bi araba carpsa yada stresten bi felç geçirseniz yatagada bagıımlı olabilirsinz hayatı daha zor şekilde yaşayabilirsiniz eliniz ayagınız tutuyor nefes alabiliyosunuz siz sadece bikaç kilo için mi fedakarlık diyosunuz.dogumdan sonra bu kilolarıda verebilirsiniz.burda millet cocugum olsun diye dua ediyor sizse bulmuş bunuyorsunuz allahın verdiği cana şükretceginize kusur buluyorsunuz.o bebekmi ihaneti hatırlatcak size onun ne sucu var madem istemiyodunuz korunsaydınız yaparken iyi bişe yok sonrası sucu masum bi canlıyamı atıcaksınız.kocan naparsa yapsın o senin bebegin senin bu hislerini ne yazıkki hissediyor senin için ilk cocugun böyle düşünse istemese seni ölmen için dua etse ne düşünürdün.allaha karsı gelemezsin bu bebegi aldırmak istemenle allahın verdiği cana kıymak istemen katil olmak istemen aynı şey bak bakalım netten kürtaj yaz videoları izle o masum bebegın her bir kemigini o makine tek tek kopartarak keserek alıyor düşünsene senin parmaklarını tek tek kesseler sana bu işkenceyi yapsalar nasıl olur oda bi can .belkide gelecekte sen yaşlandıgında sana cok hayırlı evlat olucak belkide ahirette cennete gitmene vesile olucak nerden biliyosun bunu nasıl ölsün diyebilirsin.bebege ölsün diceğine allahım bana güç ver yardım et gibi dualar etmelisin.

her ruh sağlığı yerinde olmayanın ceza-i ehliyeti yok diyemeyiz. moralim bozuktu, canım sıkkındı, sinirliydim, depresyondaydım vs. bunlar insandan cezayı düşürmez. hatta sarhoş olmak da buna dahil.

ancak kişi delirdiği takdirde ceza uygulanamaz. meczup olandan aklını yitirenden bahsediyoruz. haltları yiyip yiyip de sonra hatalarını temizleme konusunda gayet güzel planlar yapabilen insanlardan bahsetmiyoruz. onlara göre bebek öldürme hatalarını temizleme oluyor çünkü.

burada yazılanlardan da kişinin delirdiğini çıkaramayız. zira aklı gayet yerinde. yerinde olmayansa vicdanı. bir bebeğin hayatı söz konusuyken nasıl yorumlar yapılmasını bekliyorsunuz merak ediyorum doğrusu.

Katılıyorum, ALLAH bize üzgünken,mutsuzken,sıkıntılı anlarımızda hata yapma lüksü vermiyor.
Aksine, bakıyor bu durumlarda nasıl davranıyoruz, ağzımızdan çıkan sözlere ne kadar sahip olabiliyoruz ?
Bunlar önemli.
O zaman canım sıkkın, yoldan geçen bir bebeği öldüreyim. Ya da ondan nefret edeyim. Böyle bir şey söz konusu değil.
Kocamdan ayrılmışım, 2 çocuğumla ortada kalmışım diyelim, iyi o zaman benim böyle kötü sözler söylemeye, yapmaya hakkım var.

Son düzenleme:
evet maalesef cunku hic dogurmak istemiyorum. senin kocanda internette eski sevgilisine arada goruselim gibi mesajlar yazsa sende bir cocuk dogurmak istemessin boyle bir adama. yoksa istermiydin..

doktora gittim cocugu aldirmak icin maalesef aldiramadim kiyamadim . bir hisimla ciktim geldim. simdi aglama krizine girdim hungur hungur agliyorum.dogru bir kararmi verdim. sanal aldatan bir kocaya bir cocuk daha fazla degilmi. niye bu kadar zor olmak zorunda hersey.....

inanamıyorum bir sürü insan var burda evlat sahibi olmak için ne acılar çekiyorlar allah ta sizin gibi nankör insanlara veriyor... eşinin yaptıklarının faturasını o masuma kesemezsin madem eşin bu kadar kötüydü o zaman hamile kalmasaydın şimdi mi aklın başına geldi?

soylemeyeyimde ne yapayim onu aldiramicak kadar acizim. zavalliyim. dogunca hic sevmicem cunku hic istemiyorum. cunku ona baktikca kocamin ihanetini ogrendigim gunler aklima gelicek. unutamiyorum .yuzune baktikca lanet ediyorum kocama. bu bebek istenmeden olan bir bebek benim cocugum gibi degil...sanki ihanet cocugu gibi....ben ilk cocuguma hamileyken serefsiz kocam arkamdan ne isler cevirmis ya simdi ne yapicak vucudum daha cok deforme olucak ben niye fedakarlik yapmak zorundayim hep...

bir kadının karnındaki bebeği aldıramaması merhamettir, kendine güvendir, annelik içgüdüsüdür, asla ama asla acizlik değildir
eşinin seni aldattığını bilmeden hamile kalmışsın aldattığını öğreniyorsun ve onun bir parçası olan bebeği taşımak istemiyorsun, nefret dolusun, kızgınsın, ruhen bitiksin derken
vücudum deforme olacak yazıp insana ne alaka dedirtiyorsun
ruhsal bunalımda olaraktan eşinin ihanetine öfkelenip bebeğini istemeyen bir anne adayının sarfedeceği bir cümle değil bu canım
arkadaşlar isterse bana kötü niyetli desin,
ben senin eşinin ihanetini kullanarak bu ihaneti bahane ederek, bebeği aldırsam mı aldırmasam mı gibi bocaladığını düşünüyorum
senin sorunun eşinin ihanetinden çok, anne olmaya kendini hazır hissetmemen bu olgunluğa ruhen erişememen
asla sana saldırmak adına yazmıyorum bunları, gerçek sorunu görmen adına yazıyorum
çünkü ihanet bahanesine kendi kendini inandırmışsın, aldıracaksan da gerçek sebebi farkederek aldır bence

arkadaşın ruh sağlığı vuudunun deforme olacağını düşünecek kadar yerınde yapmayınya ınsan psikolojısı okadarkolay bozulmuyor tabı etkılenır ama bukadarda değil

offf offf o kadar sykintim varki ...kendiliginden olmesi icin dua ediyorum. karnimda kalbi felan dursa keske diye dua ediyorum. kotu bir anneyim daha simdiden....

gec degil yine aldirmak icin zamanim var. sadece cesarete ihtiyacim var.yaptigimin dogru bir karar olduguna inanasim var.sonrdan pismanlik duymamaya inanasim var

Valla şu cümleyi okuyana kadar yazık kadın neler yaşamıştır kim bilir diyordum. Ama rabbimin verdiği canın da kendisine emanet olduğunu unutmuş, küçücük bir bebeğe kıyabilen bir insan görünce karşımda acımadım, sadece gerçekten "yazık " dedim
Bir anne nasıl kıyabilir evladına sırf kocası aldattı diye, sırf vücudu bozulacak diye
Emin olun o bebekte sizi annesi olarak kabul etmek istemezdi ama kader işte ne denir ki. Az verip aratma, çok verip azdırma yarabbim
Sen akıl fikir ver.
Gece gece o kadar çok tövbe çektirdin ki..

yanlış mı hatırlıyorum diye tek tek okudum geri dönüp yıkığım konusunu. konu sahibi eşinin ağzından facebookla ilgili laf alabilmek için koynuna girdiğini yazmış 1 ay önce. sonra işin adı zorla mecburen birlikte oluyoruma döndü. sonra kondomu yırttı beni hamile bırakmak için dedi. depresyonda olabilir ama bence akıl sağlığı gayet yerinde. kocanın ağzından laf alabilmek için bu yola başvurup hamile kaldıysan eğer ve şimdi bunları söylüyosan ben ne diyim bilmiyorum.

inanamıyorum bir sürü insan var burda evlat sahibi olmak için ne acılar çekiyorlar allah ta sizin gibi nankör insanlara veriyor... eşinin yaptıklarının faturasını o masuma kesemezsin madem eşin bu kadar kötüydü o zaman hamile kalmasaydın şimdi mi aklın başına geldi?

Oncelikle sunu soyliyim..kesinlikle bebegin aldirilmasina o minicik cana kiyilmasina karsiyi...her ne olursa olsun..ama herkesin secimi kendisini ilgilendirir..siz ya da bu forumdaki kimse sizin gibi nankör insanlara veriyor diye bir cumle kuramaz.. herkes kendi kaderini yasar.. bebegi olmayan bununla imtihan olur.. bebegi olan da bu sekilde imtihanolur. Siz Bir suru insan evlat sahibi olmak icin acilar cekiyor Allah da sizin gibi nankorlere veriyor derken konu sahibinin iradesini degil Allah in iradesini sorguluyorsunuz.. Allah istedigine verir istemedigine vermez.. konu sahibi de zaten aldirmak icin gitmis ama gonlu razi olmamis.. burda hic kimseye sorgulamak yadirgamak dusmez.. hele ki nankor kelimesini kullanmak asla dusmez.. konu sahibinn avukayi misiniz diyecekseniz dee. Evet avukatiyim.. yeni tayin etti..

bende çocuk istemiyorum ama konu sahibinin yazdıklarını okuyunca şoka girdim :53::53: kendi bebeği için neler söylemiş kalbi dursun ölsün falan :14: doğunca Allah bilir neler yapar yaa aldırsa daha iyi böyle bir anneye maruz kalmaz yavrucak :50:

Ahiret vicdanda başlar.....
Sen dogru olani yapmissin
Konumu okuyanlar ne acilardan gectigimi bilir evladimin kokusu olmadan nasil bu dunyaya dayandigimi bir ben bilirim
Ama seni cok iyi anliorum ben nasil deliler gibi anne olmayi istiorsam sende bu bebegi istemiorsun
Ama sen guclu bir kadinsin dogru olani yapmissin masumun hic gunahi yok saril ona simsıkı tutunsun hayata annesi izin ver
Allahim tez zamanda bana da yasatsin anneligi
Derler ya hep sukur edin
Sizin istemediginiz hayata bazilari imrenerek bakiyor olabilir
Aslinda cok sanslisin bunu unutma
En azindan benim penceremden

Back
X