iyiyim canım:)sen nasılsın.tamponlar ne zaman alınıyor.
Ecemali kendi doktorununu reklamını onun form sayfasında yaparsan cok daha mantıklı olur... Muhammet Dilber yazıyo bak formun basında :))) Aledax güzel burnunu ne zaman gorucez ıyıles artık* ben çoook mutluyummm Muhammet Dilber ne istediysem onu yaptı bu bi mucizeee gerçekten iyiki de ona amelyt olmusum dogalllık dogallık dogallık dedmbaşının etini yedm ve cok dogal oldu burnum önden degsmek ıstemıorm dedm proflden degısıyım bıraz dedm bunu başardı ona teşekkrler burdan * :)
ooo çok iyim evi süpürdüm perde astım canavar gibiyim hem tempo hem görntü olaraktamponlar bu aksam 8.30 da alınacak :)
yakın olsa vallahi hemen gelirdm cnm inşallahh ben tüöm akrabalara seferber ettimö şimdiden bir hafta yerimden kalkamazsam bana bakması için birilerini bile ayarladım
birde bi topikte az daha biriyle tartışvcaktımda uymayayım dedimm amleiyat esnasında varis çorabı giydiriliyormu yani en azından sana giydirdiler kız tutturmuşş gitindirmediler diye topuğum ağrıyo diye
Tatlı Lindim:)
Çarşamba açılacak.Meraktan zorla incelttiğim göbeğim çatlayacak:)
Dilberin ellerine sağlık.Sende 10 numara iş çıkardı.Malzeme güzel olunca tabi.Sana beğendirdiyse tamamdır.Ben sormam bile.
Görmüştüm topuk ağrısı meselsını.Kişiye özel bir durum heralde.Daha önce görülmüş duyulmuş değil.Bizlerde olmadı.Sendede olmaz.
Sen ev ahalısıne nazlan dur.Kaprislen tadını çıkar.Madem ayaga kaldırdı değsin bari.Ben telde arayanlara grip oldum diyorum.Değil ayağa kaldırmak..Sonrada süpriiizzzzz diye çıkacağım.Plan bu
carsamba bandajlıyken bellı olur az cok burun seklın zaten =) benım burun bıldıgın dogal burun oldu ama kusuru kalmamıs bı burun aldı artk bakalm ne ksuur bulcaklar
carsamba bandajlıyken bellı olur az cok burun seklın zaten =) benım burun bıldıgın dogal burun oldu ama kusuru kalmamıs bı burun aldı artk bakalm ne ksuur bulcaklar
:) :) valla ya alışkalık halınımı aldı ne bende dünde evi sildim ama aramızda kalsın hihi
atlattık ya bırsey kalmadı Allaha şükür tamponlardan da kurtulunca artık kim tutar bizi
nazlanan halim bu kadar oluyo işte ay dun annem basımın altına 2 yastık koyuyordum uyumusum birini çekmiş başım geri düşmüş sabah uyandım kafa kazan gıbı anneme dıyorum yastıgımı nıye aldın ah ya ben nıye aldım kı boynun tutulur diye düşündüm unutmusum burnunu dıyo
bakan değil gören göz olmak önemli.Kusur arayan bulur boşver sen.O kadar kıskanlık yapıversinler.Doğal ve güzel.budur:)
türk kızları ve erkekleri her şeye kusur buluolar ya kendılerı 4 4 lük sanki insanın pskolojısnı bozuolar ıste... neyse ki kurtuldum o durumdan Allahıma sükür.... :)
geçmiş olsun aledaks nasılsınnn birinin bakmasınaa ihtiyaç duyuyomusun nasıl baş ağrısı dönmesi varmı tanponların silikonmuu ayyyy benimde son iki günüm çok tırsıyorum birde ameliyatın kaç saat sürdü :)
Şimdiki durumunu anlamak maksadıyla 1-2 dak.ağızdan nefes alıp verdim.Çok zormuş vallahi AledaxBir an önce kurtulursun tamponlardan inşallah.
ay yok bu aleda naz yapıyorçen çen çene yapıyor telde :102: gayet güzel nefes alması sesini duyuyorum telden
kurtulsun tamponlardan burnunu göreyim merak içindeyim
Çen çen çene ha:)Kısım sana özel muhabbet.son nefesımı tıslaya tıslaya kullandım.kocişim geldi ben şimdi yatak döşek.Naz makamındayım:)
Nefes alamıyorum aman halsizimmm saldım...olsun o kadar..Sırrı ifşa etme bebişim
:))) bak bu yengeçlerin özelliği naz yapmada üstüne yok, bende şimdi benimkini aradım hiç keyfim yok dışarı çıkalım akşam yemeğe dedim bi naz bi niyazsen devam et naza tamam ben ifşa etmem tıp
aledax canımmm nasılsın bakem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?