Aledax'ın burun estetiği.Dr.Muhammed Dilber

Tatlı Lindim:)

Çarşamba açılacak.Meraktan zorla incelttiğim göbeğim çatlayacak:)

Dilberin ellerine sağlık.Sende 10 numara iş çıkardı.Malzeme güzel olunca tabi.Sana beğendirdiyse tamamdır.Ben sormam bile.

ooo çok iyim evi süpürdüm perde astım canavar gibiyim hem tempo hem görntü olarak tamponlar bu aksam 8.30 da alınacak :)

Aslanım Uziii.görünce anlamıştım maharetli kızsın sennn:)

Bu ev süpürme sende amelıyat sonrası çapa oldu:)İyi haberlerini almaktan sevinç duyarım.Akşam tamponlardan kurtulunca duvar silmeye falan kalkma.

Nazlan azıcık tamammı.ben çarşamba akşamını beklemedeyım.Tıs tıs tısılayarak.

Görmüştüm topuk ağrısı meselsını.Kişiye özel bir durum heralde.Daha önce görülmüş duyulmuş değil.Bizlerde olmadı.Sendede olmaz.

Sen ev ahalısıne nazlan dur.Kaprislen tadını çıkar.Madem ayaga kaldırdı değsin bari.Ben telde arayanlara grip oldum diyorum.Değil ayağa kaldırmak..Sonrada süpriiizzzzz diye çıkacağım.Plan bu

:) :) valla ya alışkalık halınımı aldı ne bende dünde evi sildim ama aramızda kalsın hihi

atlattık ya bırsey kalmadı Allaha şükür tamponlardan da kurtulunca artık kim tutar bizi
nazlanan halim bu kadar oluyo işte ay dun annem basımın altına 2 yastık koyuyordum uyumusum birini çekmiş başım geri düşmüş sabah uyandım kafa kazan gıbı anneme dıyorum yastıgımı nıye aldın ah ya ben nıye aldım kı boynun tutulur diye düşündüm unutmusum burnunu dıyo

carsamba bandajlıyken bellı olur az cok burun seklın zaten =) benım burun bıldıgın dogal burun oldu ama kusuru kalmamıs bı burun aldı artk bakalm ne ksuur bulcaklar

süpriz yapmak da hiç aklıma gelmedi süper olurdu ama artık tüm sülale biliyo DD
bende harbi harbi inanmaya başlamıştım bu çorap işine de teyzem ve kardeşime sordum doktora sorayımmı diyee saçmalamaa dediler yok öle bilşi milleti kendine güldürme bende vazgeçtim haliyleee artık hayırlısı cnmmmm atlattın sen darısı başımaaaaaa

carsamba bandajlıyken bellı olur az cok burun seklın zaten =) benım burun bıldıgın dogal burun oldu ama kusuru kalmamıs bı burun aldı artk bakalm ne ksuur bulcaklar

ne kusuru kuzum ya Allahın verdıgıne kusur mu dıyorlar artık hiç takma kimseyı psıkolojımızı etkileyen değişimler yapmamız allah affetsın geçti artık ama fazlada abartmasınlar 4 4 lük olcak halimiz yok ya aaaaa

bakan değil gören göz olmak önemli.Kusur arayan bulur boşver sen.O kadar kıskanlık yapıversinler.Doğal ve güzel.budur:)

Çok selam götür Muhammed beye.Nefes alamıyormuş.sol tıkanmış de:)

Çarşamabayı Salıya alsa olurmuki.Sabrı azalmış de:)

Şaka tabi.kurtul tamponlardan da gel hadi.Bızede sıra gelsin.Nefes almayı özledim.mmm.mmm

bakan değil gören göz olmak önemli.Kusur arayan bulur boşver sen.O kadar kıskanlık yapıversinler.Doğal ve güzel.budur:)

türk kızları ve erkekleri her şeye kusur buluolar ya kendılerı 4 4 lük sanki insanın pskolojısnı bozuolar ıste... neyse ki kurtuldum o durumdan Allahıma sükür.... :)

Zefey az kalmış ameliyat günününe başarılı bir ameliyat sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum arkadaşım sana

Şimdiki durumunu anlamak maksadıyla 1-2 dak.ağızdan nefes alıp verdim.Çok zormuş vallahi Aledax Bir an önce kurtulursun tamponlardan inşallah.

Şimdiki durumunu anlamak maksadıyla 1-2 dak.ağızdan nefes alıp verdim.Çok zormuş vallahi Aledax Bir an önce kurtulursun tamponlardan inşallah.

ay yok bu aleda naz yapıyor çen çen çene yapıyor telde :102: gayet güzel nefes alması sesini duyuyorum telden

kurtulsun tamponlardan burnunu göreyim merak içindeyim

ay yok bu aleda naz yapıyor çen çen çene yapıyor telde :102: gayet güzel nefes alması sesini duyuyorum telden

kurtulsun tamponlardan burnunu göreyim merak içindeyim

Çen çen çene ha:)Kısım sana özel muhabbet.son nefesımı tıslaya tıslaya kullandım.kocişim geldi ben şimdi yatak döşek.Naz makamındayım:)

Nefes alamıyorum aman halsizimmm saldım...olsun o kadar..Sırrı ifşa etme bebişim

:))) bak bu yengeçlerin özelliği naz yapmada üstüne yok, bende şimdi benimkini aradım hiç keyfim yok dışarı çıkalım akşam yemeğe dedim bi naz bi niyaz sen devam et naza tamam ben ifşa etmem tıp

Ha şöleeeee.

Bütün gün çene çaldığımı bilse nazlamaz ki....

Ya yarı şaka yarı ciddi nazlanırken halsizleştim:)yatıyorum biraz görüşürüz.Muck...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…