kendisine ve yaptığı işe güvenen bir doktorun bu durumdan rahatsızlık duymayacağı kanısındayım aledax!!!Yorumlarını artırmak için başka topik var.Mesaj sayısını doldurmak isteyenler diye bir bölüm Orda doldurabilirisn.Doktorun içinde başlık açabilirisn.
Muhammed Dilberin sayfasında şık olmadığı kanısındayım.Kolay gelsin ecemali.
doktorumu sevmiş olmamın forumun etik kurallarına aykırı olmadığı kanısındayım kaldı ki doktorunuzu seviyorsunuz ki ona güveniyorsunuz ki yüzünüzü teslim ediyorsunuz.
burda burun ameliyatı olmaya ve hangi doktora olacağına karar vermiş olan arkadaşlar ne olursa olsun henüz ameliyat olmamışlar dolayısıyla ben hem memnun olmadığım bir doktor hem de memnun olduğum bir doktor tecrübesi edindiğim için hiç tecrübe edinmemiş sizlerle paylaşmam kadar doğal birşey olamaz.
etik kurallara o kadar dikkat ediyorum ki memnun olmadığım doktorun ismini özellikle vermiyorum
ancak memnun olduğum doktoru sizlerde memnun olun diye veriyorum
burası tavsiye edilmesi doğrultusunda tecrübelerin paylaşılmasına yönelik bir platform olumsuz eleştirmek yerine tecrübeli insanların tecrübelerinden kendinize ders almasını bilin
sevgiler,
kendisine ve yaptığı işe güvenen bir doktorun bu durumdan rahatsızlık duymayacağı kanısındayım aledax!!!
Bu konuda kesınlıkle hemfikiriz.Yaptığı işler bunca kişi tarafından kabul gören yüzlerde gülücükler açtıran DOKTOR tabıkı rahatsız olmaz.
Meslektaşlarının başarılarıylada onurlanır.Bizim doktorumuz öyle.Bunu biliyoruz.
Canım yeni ameliyatlısın güzel arkadaşım sen canını sıkma hepimiz doktorumuzu çok seviyoruz onlar bizim kahramanlarımız.Hepimiz memnuniyetimizi paylaşmıyormuyuz hepimiz araya doktorumuzun adını iliştiriveriyoruz ben dahil.....Birbirimize hoşgörülü olsak herkes fikrini gönderme yapmadan söyleyebilse,kadınlar iyi yönde yapıcı olmalı kadınlar dayanışması samimi olmalı.Seni çok seviyorum buna inan,nasıl oldun şişlerin indi mi?
Sevgili Lebensfreude:)
Canımı sıkmıyorum.Açıklama yaptım nazikçe.Elbette doktorumuzu yazarız anlatırız.Hatta överiz.Yererız bazende.Bunlar çok normal.Bunun için burası var zaten.
Bende yeri ve zamanı noktasında uyarıda bulundum.
Şişlerim bir iniyor bir çıkıyor.Takılıyor kendınce.iyiyim ama teşekkur ederım.
OLaya birde şurdan bak.Sen ameliyatını oldun topıkte yazdın.vE BEN senı orada tanıdım değilmi.Ve çokta memnunsun.Şimdi gelsem Tayfun hOcanın topiğinde bende .......mutlaka git.aDRESI şurda teli burda desem.Hocaya ve sana saygısızlık olmaz mı.
Ben sana Hocayı sordum anlattın.Yazıştık.Güzel bir akış oldu aramızda.Tayfun beyın sayfasına gelsem ve bu tarz yazsam emin ol sende hoş olmayan duygular hissederdın.Ben şahsen dikkat ederim bu hassas konulara.
Her zaman yapıcı önyargısız ve sevgidolu olmaktır ilkem:))
bir arkadaşım daha gününü saatini amıştı göksel bey ile görüş ondan sonra karar ver dedim,kararı göksel bey oldu şimdi bir buçuk ay oldu ameliyat olalı çok da memnun
birşey kaybetmezsin görüş eğer içine sinmez ise karar verdiğin doktora gidebilirsin.Bu arada yorumlarım artsın da resmimi yayınlayayım:))
evet kendisine saygı duyuyor ve seviyorum,bu rahatsızlık mı oluşturdu acaba?
ben sizin kadar bu platformu kullanan biri değilim vaktim olmazdı önceleri ancak şimdi evde olduğumdan hem burun estetiği hem de başka konulara istinaden kadınlar klübünde sörf yapıyorum .sizin doktorunuza açmış olduğunuz br forumda başka bir doktordan memnuniyetimi dile getirmek direk amacım değildi ameliyat omak isteyenlere tecrübelerimden bahsederken bir anda dr muhammed bey di sanırım onun grubunda yorum yapıyor oldum.ben resimlerimide yayınladım doktorum muaynanesini ve telini sorduklarından yorum yaparken tekrar tekrar cevap vermemek adına yazımın sonuna yazdım.herşeyi düşünüp farklı yorumlayabilirsiniz bunu engellecek değilim herkes istediğini düşünebilir.Ben iki kere ameliyat olmuş biri olarak hem canım iki kere yandı hem de maliyeti fazla olduğundan ve bu konuda ciddi ciddi tecrübeli olduğumdan paylaşmak istedim.Doktor konusunda net bir karara varan arkadaşların kafalarının karışacağını sanmıyorum.Bu çok ciddi bir araştırma gerektiren bir konu.Ben tecrübelerden ders alın derken direk sizi veya bir başka arkadaşı kastetmemiştim genel söyledim.Kendinize ders almasını bilin....diye bitirdiğiniz açıklamanıza yakışan bir yazı yazmak isterdim fakat tarz meselesi.
Sayın ece Hanım,burası bahsettiğiniz gibi paylaşım, tavsiye, öneri platformu.En çokta samımıyet önemsenır burada.Ben forumun tam olarak içeriğini kavramadığınız düşünerek nazıkçe açıklasamda..bilin....gibi emir kipi içeren ve hoş olmayan bir yaklaşım buldum.
Burun yada başka bir estetık amelıyat olmak isteyenler emin olun, düşüncesi aklından geçtiği andan tutunda süreç ve sonuç dahil tüm detaylarıyla resımlı olmak üzere paylaşıyorlar yazışıyorlar ve haliyle tanışıyorlar.
Bu tanışıklık da samımıyetı getiriyor.Ayrıca forumda doktor ismi vererek yönlendirme yapamassınız diyede kural mevcut.
Sizin amelıyat süreciniz yada doktorunuzla ilgili kimsenın bir fikri yok.Birden çıkıpta.......doktora mutalak giidn telefonu budur adresı budur gibi yaklaşımınız çokta inandırıcı gelmedi.
Dogrudur belkıde.Siz çok memnun kaldınız.Doktor bey başarılı bir hekim.Bunu anlatmanın yöntemi sizin yazdığınız yöntem değil.Yeri ise hiç değil.Yazdığınız başlıklara dikkat ederseniz iyi olur.Konu dışı yazmak bile ceza almayı gerektiriyor.
Bu topık şahsıma adına burun operasyonumla ilgili açılmıştır.Ve doktorumuda yazmışımdır.Başarısı birçok üye tarafından bilinir takdir edilir.Ki bende burası sayesınde kendisini tanıma şansı buldum.İyikide bulmuşum.Rüştünü yaptıklarıyla ispat etmiş ful dolu bir doktor elbette rahatsız olmaz.Ben zaten şık olmaz demişitim.
Yazılı kurallar dışında burasının kendi içinde de bir işleyişi var.Bunları biraz okursanız farkedeceğinize inanıyorum.Her yerde herşeyi yazamıyoruz.Bazen kendi içimizde geyikçe sohbet etmek istesek onu bile geyık topiğinde yazıyoruz.Karmaşa ve ciddiyetsizlik oluşmaması adına.
Tecrubenızı paylaşmak istemenize saygı duyarım.Faydalansın ihtiyacı olanlar elbette.Daha öncede belirtiğim gibi konu açıp oradan yardımcı olmanız daha sağlıklı olacaktır.
Sevmek çok özel bir kavram.Doktora helede burnu teslım ediyorsak öncelıkle güven duymak ve referanslarını görmek canlı yada resım sonuçları takıp etmek çok daha fayda getiriyor.
Kısaca size anlatacaklarım bunlardan ibaret.Ümit ediyorum anlatmak istediklerim sizde sonuca ulaşır.Sevdiğiniz burnunuzla keyıf dolu bir yaşam dilerim.
yayınladım görebilirsinYAYınla bakalımmm gorelım bızde :)
ben sizin kadar bu platformu kullanan biri değilim vaktim olmazdı önceleri ancak şimdi evde olduğumdan hem burun estetiği hem de başka konulara istinaden kadınlar klübünde sörf yapıyorum .sizin doktorunuza açmış olduğunuz br forumda başka bşr doktordan memnuniyetimi dile getirmek direk amacım değildi ameliyat omak isteyenlere tecrübelerimden bahsederken bir anda dr muhammed bey di sanırım onun gurubunda yorum yapıyor oldum.ben resimlerimide yayınladım doktorum muaynesini ve telini sorduklarından yorum yaparken tekrar tekrar cevap vermemek adına yazımın sonuna yazdım.herşeyi düşünüp farklı yorumlayabilirsiniz bunu engelleyek değilim herkes istediğini düşünebilir.Ben iki kere ameliyat olmuş biri oarak hem canım iki kere yandı hem de maliyeti fazla olduğundan ve bu konuda ciddi ciddi tecrübeli olduğumdan paylaşmak istedim.Doktor konusunda net bir karara varan arkadaşların kafalarının karışacağını sanmıyorum.Bu çok ciddi biraraştırma gerektiren bir konu.Ben tecrübelerden ders alın derken direk sizi veya bir başka arkadaşı kasttetmemiştim genel söyledim.
yanlış anlaşılmaya mesail verdiğim için kusura bakmayın amacım sadece tecrübemi ve memnuniyetimi dile getirmektir.
Sevgiler
geçmiş olsun aledaks nasılsınnn birinin bakmasınaa ihtiyaç duyuyomusun nasıl baş ağrısı dönmesi varmı tanponların silikonmuu ayyyy benimde son iki günüm çok tırsıyorum birde ameliyatın kaç saat sürdü :)
öncelikle tşk ederim,haklı olabilirsin soranlar olduğundan böyle birşey yaptımEcemali, resimlerine baktım gayet başarılı olmuş ameliyatındoktorunun eline sağlık.
Doktorunu sevebilirsin saygıda duyabilirsin ama burun kelimesi gecen her başlığa tel numarası ve isminizi soy adınızı yazarsan sevgili doktoruna zarar vermiş olursun kanımca.
Bende size tecrubenızı ve memnunıyetınızı daha ulaşılır şekılde paylaşabileceğiniz yöntem konusunda yazdım.
Niyetiniz yardımcı olmaksa ne güzel.Burdakı işleyişi detaylıca yazdım size.Karar sizin tabiki.Ne söylediğimizden çok nasıl söylediğimiz önemli.
Ders alın .....söyleminiz gerçekten nazik değildi.Şahsıma alınmasamda sizi yansıtan bir kelime hoş olmamış.
size cvp vermemin dışında doktorunuzun grubuna girmeyeceğimden emin olabilirsiniz arkadaşlar ben gerekli açıklamaları yaptım.bunun üzerine başka diyecek birşeyim yokEcemali kendi doktorununu reklamını onun form sayfasında yaparsan cok daha mantıklı olur... Muhammet Dilber yazıyo bak formun basında :))) Aledax güzel burnunu ne zaman gorucez ıyıles artık* ben çoook mutluyummm Muhammet Dilber ne istediysem onu yaptı bu bi mucizeee gerçekten iyiki de ona amelyt olmusum dogalllık dogallık dogallık dedmbaşının etini yedm ve cok dogal oldu burnum önden degsmek ıstemıorm dedm proflden degısıyım bıraz dedm bunu başardı ona teşekkrler burdan * :)
Selam zefey:)
İyiyim tatlım.3.günüm evde yalnızım:)gel istersen
Ağrı sızı yok merak etme.Nefes almakta zorlanıyorsun biraz.Onun dışında herşey kolay.Slıkon tampon benımkıde.Çarşamba alınacak rahatlayacağım.
Tırsma narkoz etkisi geçtimi normal hayata dönersin.Hadi bekleriz güzel haberlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?