Aledax'ın burun estetiği.Dr.Muhammed Dilber

canım benim yaa ohhh maşallah kurtuldunn,eminim şahane bir burnuşun oldu,kocişinn bir daha aşık olcak, Allah mutluluğunuz bir ömür daim etsin.

canım benim yaa ohhh maşallah kurtuldunn,eminim şahane bir burnuşun oldu,kocişinn bir daha aşık olcak, Allah mutluluğunuz bir ömür daim etsin.

Darısı başına inşallah.Adam bıkıpta yettiii beaaaa demesse bakacağız yıne yenıden aşk olayına:)

Bende meraktayım burnumu.Eskısınden daha iyi olduğu kesın de.genede yarını iple çekıyorum.

İlk 5 gün bütün sıkıntısı.Ben sona geldim.Hadi sende kolaylıkla atlat.

Bu arada sigara iğrenççç geliyor.Tiksindirici.Belkıde bırakırsın.Bende tek tük el alışkanlığı yakıp atıyorum.

hahahah güldürdün beni ayol :) valla hiç sanmıyorum bıkıcağını..ben eminim çok güzel olduğuna ,inan bende merak ediyorum burnuşunu ..sigara olayına da çok sevindim inşallah bir daha içmezsin..darısı benim başıma ..şekercim bişi sorcam bu sigara olayı anestezide sorun çıkarıyormu ?

tatlım zaten soruyorlar sigara alkol varmı:)Var diyince de ne kadar diyor halıyle.1 paket mesela:)

içmeyenlerde uyandıktan sonra bulantı kusma az oluyor yada olmuyor.İçenlerde benım gibi biraz kusuyorsun.Gerçi benim bünyen anestezitey karşı hassas.Bulantım 24 saat sürdü nerdyese.Bedenım kusarak atıyor.Herkeste farklı.

asıl sigara olayı iyileşme sürecını etkılıyor.O aşamada azalt yada içmemeyı dene.

Arkadaşlar ameliyat sürecimde neler yaptım paylaşmak istiyorum.Bugün 4. günüm.morluk ve şişlik yok denecek kadar az.

Ödemler içim çılgın bir çay tarifim var.

Top kararbiber.2-3 tane.Kiraz sapı .(bir tutam)Isırgan otu.Avakado yaprağı...At kuyruğu..Mısır püskülü.Zencefil..Maydonoz..Yarım limon.Çubuk tarçın.1 tane.

Bunların hepsini tencerede yada çaydanlıkta 10 dakıka kaynatıp süzdükten sonra sabah akşam 1 bardak ılık içiyoruz. Şişeye doldurup dolapta saklayabilirsiniz.İçerken ılık olsun.

Birde ödem ve şişkinlik için vazgeçilmez maydonoz.Bol bol çiğ olarak tüketin.özellıkle kahvaltıda.

Ameliyat öncesi arnica kreme başladım.4 gün önce.Faydası oluyor.Ameliyat öncesi bol bol ananas yedim.

Ameliyattan sonra bağırsaklar harektlensin diye bol su..ödem çayı.yeşil çay ..ihmal etmeyin.

Gözaltlarımda oluşan hafif morluklara HİRUDOİD forte krem kullandım.Gözkapağım dahil sürdüm çok etkılı oldu.

Yarın tamponlarım ve atelim alınıyor..İşime yarayan denediğim her yöntemi paylaşmaya devam edeceğim.

Görüşmek üzere.SEVGİLER.

Sabah KALKTIĞIMIZDA deli gibi şişmiş yüzümede,

Aynı ödem çayından buz kalıplarında dondurdum.Bir tülbent içersinde eriyip bitene dek şiş bölgelerimde gezdirdim.5 dakkada yüzüm normale yakın hale geliyor.

Patates keza işe yarıyor.Dilimli olarak buzlukta hep bulundurdum.Şiş bölgelerime sürterek yada üstüne bırakarak beklettim.Buda işe yarıyor.

Birde benim vazgeçilmezim kantoron yağı.Bu yağlada yüzüme minik minik 8 çizer gibi masaj yaptım.Hem rahatlatıyor hem hücreler yenileniyor.

Bunlar benım kendi tecrubelerim.okuduklarım.Duyduklarım.İşinize yararsa memnun olurum.

gulummm çok saol valla beni bayağı aydınlattın..sorularımın cevabı sende saklıymış :)) o zaman sıkıntı yok ,sayende korkum geçti ohhhh diyorum.mide konusunda benim midem maşşallah sağlamdır hayatımda hiç kusmadım,öyle olsada dayanırım

AMELYTA GIRMEDEN ONCE HEMSIRELERE MIDENIN HASSAAS OLDUGUNU SOYLE ANESTEZI UZMANI ONA GORE ILAC KOYUO BEBEK GIBI UYANIOSN BEN NE KUSTUM NE USUDUM NE DISIM SIZLADI NE BASM AGRIDI :d

Clementinnnn

Nerdesın.Heyecan ne durumda.AZ kaldı.

Beklıyoruz haberlerini.

gulummmmm burdayım bu akşam 5 de randevum var Muhammet beyle..cumartesi de böyükkk gün :) valla aledaxcım senin sayende rahatladım ben,ama çok heyecanlayım yeni bir yüze az kaldı :))

sen nasıl oldun peki?ne durumdasın canım

Akşam görüşmeyi kısa tut:)Doktor bana lazım.Tamponlar ve alçı alınacak.Sizin yüzünüzden 7.30 dan 8 e alındı randevum.

Canım görüşmen inşallah çok olumlu geçer.Ordan çıkıca kuş gibi olursun.Cumartesıde yazarsın bize:)

Bende iyiyim.Akşamı beklıyorum.Doktor şaşıracak ne morluk ne şişlik bırakmadım.Çıldırtttım yüzü:Şaka bir yana iyi bakmak lazım.

Yazdıklarımı okumuşsundur.Uygula onları.Çok işe yarıyor.Ananas yemeye başla hemen.

hımm hımmm hımmm şekercimm benim randevu 6 gibi benim işim çok kısa zaten merak etme sen :) karşılaşamıcaz yane ..çok merak ediyorum ya şu tamponların ve alçı alınsın da ,inşallah dilin gibi tatlı bir burnuşun olur gulumm ..bu arada senin dediklerini uygulayacağım.. valla yazdığın kremleri bugün alıcam ..ananas zayıflatıyormuş ama yaaa zaten zayıfım, kilo almaya çalışıyorum iyice çöp gibi olmayım ayol :)..

Bu ana kadar olanları yazdım.Aldırayım tamponları ateli..Onlarıda yazarız en incesinden:)Sonrasınıda makale olarak yayınlayacağım:)

Çöp falan olmassın.Ananasta özel bir enzim var.Tıp kabul etmesede henuz tecrubeyle sabit.

Narkozdan sonra iştah kabarıyo zaten.Yersın yersın açılırısn.Selam söyle DOKTORCUĞUMA.AKşam 8 beklıyor dersin.

Kızlar doktorcuğunuz
ne kadar maliyet çıkarıyor ? Benim de psikolojim çok bozuk acil ameliyat olmam lazım fakat yeni evli olduğum için maddi durumum çok iyi değil

Kızlar doktorcuğunuz
ne kadar maliyet çıkarıyor ? Benim de psikolojim çok bozuk acil ameliyat olmam lazım fakat yeni evli olduğum için maddi durumum çok iyi değil

Merhaba Olimberaa,

Muhammed bey birkaç hastaneyle çalışıyor.5500 ile 1100 arası değişiyor.Seçimi hastasına bırakıyor.

Yaptıkları ortada doktor beyın.Görüşmenizi tavsiye ederim

aledaxx cancaazım.. napıyon?
şu an muhammet beyi bekliyor olmalısın. ayy çok heyecanlı.. sanki benim alçım alınacak yavv, meraktan çatlayacazz. gel de hemen biz de görelim güzel burnuşunu.. trafiğe takılma, aman..açılın yoldan aledax güzel burnuşuyla geliyoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…