Evet orası öyle yusyuvArlak oldum valla 4. Gunüm benım bakalım ne zaman iyileşme sürecine girecegız :)
Aledaxxxx kıssss olmuşun bılem amelıyatı :))) değişim tamamlandı desene fıstıkemınım sonuç mukemmeldır, iyi günlerde bol bol burundan aldığın nefeslerle geçireceğin bir hayat dılıyorum sana çok geçmişolsun canikom!
Trekcim teşekkur ederim.Hadi hayırlısı senın içinde.Hangi doktora karar verdin?
Canım ben Rahmı Ozcelepe amelıyat oluyorum son 4 gunum kaldı işte:) Sen boyle cok sıstım nefes alamıyorum falan dedıkce bi gerılıyorum ama hepsını gulerek yazıyorsun umarım en kısa zamanda atlatırızzz ben okdr korkagım kı bu amelıyatı ben oluyorsam cumle alem olur yanı o derece...
Tatlım ilk gün pek bişey anlamıyorsun.Ağrı sızı yok.Ama uyuyup uyandıkça yüzün şişiyor.Bende şaşırdıkça arkadaşlarla yazışıyoruz.Hepsi normal durum yani.
Nefes almak ta bira zorlanıyor insan onada alışıyorsun.Hiç korkma.Zaten en çok korkanlar daha çabuk atlatıyor.Bizim gibi cesurlarda sarıyor geyiğe:)
Gönlünce olsun.Rahat ol.Hepsi geçici durumlar.10.15 günü zaten göze aldık.
aYNEN 3 hafta raporluyum bende bırde cok beyazım ben morarmam cok olabılırmısAma dedıgın gıbı katlanıcaz nedemısler Zorla guzellık olmaz Estetıkle guzellık olur :):):)
Canım ben Rahmı Ozcelepe amelıyat oluyorum son 4 gunum kaldı işte:) Sen boyle cok sıstım nefes alamıyorum falan dedıkce bi gerılıyorum ama hepsını gulerek yazıyorsun umarım en kısa zamanda atlatırızzz ben okdr korkagım kı bu amelıyatı ben oluyorsam cumle alem olur yanı o derece...
TUTTUM BUNU:)
ZORLA GÜZELLIK OLMAZ ESTETİKLE OLUR....tREK DEN
bence henüz ameliyat olmana dört gün varken birde abdülkadir gökselden randevu alıp onla görüşmelisin.Ameliyat sonrası morlukta olmuyor,ağrı sızı da olmuyor ameliyattan uzun bir süre göksel bey hastalarını titizlikle takip ediyor ben ikinci ameliyatımı ona oldum sonuçtan çok memnunum burdan resim yorumlarımın sayısı yetersz olduğundan yayınlayamıyorum ancak
face adresin varsa ordan arkaşlık göndererk benim resimlerimi görebilirsin.
arkadasım onerın ıcın cok teşekkur ederım ama nebıleyım hersey hazır saatı bıle alındı. Ustelık 2 3 arkadasımında burnunu bu doktor yaptı gonlum rahat ılk andan ıtıbaren hanı tamam dersın ya benımde oyle oldu Allah hayırlısını en ıyısını versınnn hepımızee
arkadaşım burun çok önemli,ben iki ameliyat oldum ilki ile ilgili çok iyi referanslarım olmasına rağmen benim için hüsranla sonuçlandı
ama göksel bey de sonuçtan çok memnunum reviyon ameliyatı olmasına rağmen çok şükür görüntüsünden,fizyolojisinden çok ama çok memnunum
bana kimse böyle detay vermemişti verseydi kesin değerlendirirdim zamanlama hatası oldu sonra göksel bey ile tanışma fırsatını yakaladım
çevrende ameliyat olanlara bak bir çoğu ikincisini mutlaka olmuştur.İşte bu sonuçlar hep yanlış kararlar neticesinde oluyor.Doğru doktor çok önemli burnun anatomisini bilen doktor
çok önemli,göksel bey den randevu al görüş ecehan bazlar referansıyla de ondan sonra kararını ver.
Rino istanbul şaşkınbakkal istanbul da muaynanaes,.teli 0216 302 69 00 öğleden sonra randevu için arayabilirsin
bir arkadaşım daha gününü saatini amıştı göksel bey ile görüş ondan sonra karar ver dedim,kararı göksel bey oldu şimdi bir buçuk ay oldu ameliyat olalı çok da memnun
birşey kaybetmezsin görüş eğer içine sinmez ise karar verdiğin doktora gidebilirsin.Bu arada yorumlarım artsın da resmimi yayınlayayım:))
Ecemali sonuçtan memnun olmana sevindim.Burda ameliyat olmak isteyenler zaten detaylıca araştırıyor.Resim inceliyor referans alıyor.Buraya geldiyse bilinçlenmiş oluyor yani.
Karar vermiş kişilere başka tavsiyede bulunmanı onaylamadım arkadaşım.Henuz araştırma aşamasında olanlarla paylaşırsan daha iyi olur.Kafalar karışmasın.Zaten karar aşaması zor bir süreç.
Yorumlarını artırmak için başka topik var.Mesaj sayısını doldurmak isteyenler diye bir bölüm Orda doldurabilirisn.Doktorun içinde başlık açabilirisn.
Muhammed Dilberin sayfasında şık olmadığı kanısındayım.Kolay gelsin ecemali.
Ecemali arkadaş doktorunu çok seviyor galiba her yere adını yazmış :))))
Herkes doktorunu seviyor.
Forum kuralları ve etik kurallar var malumunuz tatlım:)
ben bi sevemedim doktorlarımı
özelden sana detay yazdım canım
doktorumu sevmiş olmamın forumun etik kurallarına aykırı olmadığı kanısındayım kaldı ki doktorunuzu seviyorsunuz ki ona güveniyorsunuz ki yüzünüzü teslim ediyorsunuz.Herkes doktorunu seviyor.
Forum kuralları ve etik kurallar var malumunuz tatlım:)
evet kendisine saygı duyuyor ve seviyorum,bu rahatsızlık mı oluşturdu acaba?Ecemali arkadaş doktorunu çok seviyor galiba her yere adını yazmış :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?