aledaxx cancaazım.. napıyon?
şu an muhammet beyi bekliyor olmalısın. ayy çok heyecanlı.. sanki benim alçım alınacak yavv, meraktan çatlayacazz. gel de hemen biz de görelim güzel burnuşunu.. trafiğe takılma, aman..açılın yoldan aledax güzel burnuşuyla geliyoooor
Canım nasılsın, meraklardayım bende umarım çok çok güzel olmuştur
gelir gelmezzz işte bu işte buuu işte buuuuuuuuuuuuuuuuuu diye yaz inşallahh canımm..
ay evet hadiiii bekliyoruuuzzzzzz :)
inşallah istediğin gibi olur
simdiden size gecmis olsun diliyorum ve istedigin ve hayyeelledigin buurnuna ulasirsin?basarilar,xx
Canım iner bide güzel olurki hiç merak etme
en zoru geçti gitti arkadaşım
önümüzde ki hafta herkes senin burnunun güzelliğini konuşur
Trekcim hayırla git ve gel.
İnşallah herşey gönlünce olsun.Dualarımız senınle.
cuma sabahı yanı yarın sabah amelıyatım var.. Hepınızın dualarını beklıyorum :)
Canım arkadeşimmm....
Burun başka bişey.Öyle meme proteze falan benzemıyo.Milim milim gösterıyo kendını.Birde hep gözünün önünde.
Sporcu sütyenıylede kapanmıyor.Gözüne gözüne batıyo.Ağır adımlarla gelıyor burnişim.Bekleyıp görelim.
Şişleri inecek şekıl alacak.Ölme eşeğim ölme:)
Bunları bilde.Öyle hemen sızlanma.Yok benımkı inmedi oyulmadı.Yeme bizi.Hazırla kendini:))))
ooooo desene benim işim zor bu burun olayında
tez canlıyım ya benaynada kendime bakar dururum artık
ya sabır diyeceğiz artık ne yapalım Muhammet bey cep nosunu veriyor mu hastalarına? Yani aracı var mı yoksa direk kendi muhtap mı hastalarıyla meraktan soruyorum hani adamı aramak istesem ameliyat sonrası oram şiş buram şiş diye ulaşabilinir mi
selam trek, çok başarılı bi ameliyat diliyorum sanaşimdiden geçmişler olsun dualarımız seninle Muhammet hocaya mı oluyorsun ameliyatı ?
teşekkur ederım arkadasım hayır muhammed beye olmuyorum :)
Dualarınız ıcın teşekkr ederımmmm kocamann hemdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?