Aledax'ın burun estetiği.Dr.Muhammed Dilber

Hızlıca gittim geldim origami:)

Canım nasılsın, meraklardayım bende umarım çok çok güzel olmuştur

İyiyim modacım:)geldim

gelir gelmezzz işte bu işte buuu işte buuuuuuuuuuuuuuuuuu diye yaz inşallahh canımm..

Sevgili ebge çantamdan aynamı çıkaracak zamanım olmadı:)

ay evet hadiiii bekliyoruuuzzzzzz :)
inşallah istediğin gibi olur

Durbakalım durdukbakalım:)

Sevgili ARkadaşlar tamponlarımı aldırdım.Dünya varmış.Atelimde çıktı.Hiç bir şekılde ağrı acı yok.İç gıcıklanması sadece.Oda 2 sanıye sürüyor.

Burnum tahmın ettiğiniz gibi şiş.Hele bugun çoşmuş bildiğin davul.Şiş olmasına ragmen gözüme hoş geldi.

Resım çekecek kadar değil ama.İnşallah biraz insin bakarız hep beraber.

İlginize çok teşekkur ederim.

simdiden size gecmis olsun diliyorum ve istedigin ve hayyeelledigin buurnuna ulasirsin?basarilar,xx

en zoru geçti gitti arkadaşım
önümüzde ki hafta herkes senin burnunun güzelliğini konuşur

en zoru geçti gitti arkadaşım
önümüzde ki hafta herkes senin burnunun güzelliğini konuşur

Canım arkadeşimmm....

Burun başka bişey.Öyle meme proteze falan benzemıyo.Milim milim gösterıyo kendını.Birde hep gözünün önünde.

Sporcu sütyenıylede kapanmıyor.Gözüne gözüne batıyo.Ağır adımlarla gelıyor burnişim.Bekleyıp görelim.

Şişleri inecek şekıl alacak.Ölme eşeğim ölme:)

Bunları bilde.Öyle hemen sızlanma.Yok benımkı inmedi oyulmadı.Yeme bizi.Hazırla kendini:))))

cuma sabahı yanı yarın sabah amelıyatım var.. Hepınızın dualarını beklıyorum :)

selam trek, çok başarılı bi ameliyat diliyorum sana şimdiden geçmişler olsun dualarımız seninle Muhammet hocaya mı oluyorsun ameliyatı ?

ooooo desene benim işim zor bu burun olayında

tez canlıyım ya ben aynada kendime bakar dururum artık

ya sabır diyeceğiz artık ne yapalım Muhammet bey cep nosunu veriyor mu hastalarına? Yani aracı var mı yoksa direk kendi muhtap mı hastalarıyla meraktan soruyorum hani adamı aramak istesem ameliyat sonrası oram şiş buram şiş diye ulaşabilinir mi

Cep no mail hepsini veriyor.:)

Ama işini garantıye alıyor.Daha görüşmede anlatıyor.Şişlikleri aşama aşama ince ince..Boşa yırtınma.Bizim gibi bekleyeceksin.Tek çaresi sabır ve zaman...

selam trek, çok başarılı bi ameliyat diliyorum sana şimdiden geçmişler olsun dualarımız seninle Muhammet hocaya mı oluyorsun ameliyatı ?

teşekkur ederım arkadasım hayır muhammed beye olmuyorum :)
Dualarınız ıcın teşekkr ederımmmm kocamann hemdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…