Aledax'ın burun estetiği.Dr.Muhammed Dilber

Cep no mail hepsini veriyor.:)

Ama işini garantıye alıyor.Daha görüşmede anlatıyor.Şişlikleri aşama aşama ince ince..Boşa yırtınma.Bizim gibi bekleyeceksin.Tek çaresi sabır ve zaman...

bana ne ben doktorun kafasını yerim tarzım bu yada senin kafanı yerim telin açık olsun 24.saat

ulaşılabilir olsun canımı yesin bekleyeceğim sabır şart

bana ne ben doktorun kafasını yerim tarzım bu yada senin kafanı yerim telin açık olsun 24.saat

ulaşılabilir olsun canımı yesin bekleyeceğim sabır şart

Lütfen arayın çekınmeyın diyor.Daha hiç nosunu çevirmedım.Çevırmeye hacet kalmadı yani.Verıyor çoşkuyu bilgiyi.Ara arayabilirsen.,,

Ben en iyisi kendi adıma nldglp ye aratayım.O daha tecrübeli bu konuda

Güzel bir amelıyatın ve sonucun olsun.Doktoruna güvendiysen olay bitmiştir.

Güzel haberlerini bekleriz trekim.

Amınnn canım arkadasım

Buarada senın dedıgın gıbı kendıme dun kırmızı kantaron yagı aldım sende surdunmu hıc ? sanırım bı faydasını gorurum dımı

Amınnn canım arkadasım

Buarada senın dedıgın gıbı kendıme dun kırmızı kantaron yagı aldım sende surdunmu hıc ? sanırım bı faydasını gorurum dımı

Şişliklerin inmesınde epey faydalı.Korkmadan sür.Youtubede bi prof..masaj gösterıyor.Onu izle aynen yap.Yüz şişliklerini hızlıca atarsın.

burun masajı yazınca çıkar

Şişliklerin inmesınde epey faydalı.Korkmadan sür.Youtubede bi prof..masaj gösterıyor.Onu izle aynen yap.Yüz şişliklerini hızlıca atarsın.

burun masajı yazınca çıkar

ay tamam hemen ızlıyorum arkadasım bıraz agır kokuyor ama surmekte fayda var :)

ay tamam hemen ızlıyorum arkadasım bıraz agır kokuyor ama surmekte fayda var :)

Hazır elin değmişken sen bırde kantoron yağının mucizelerini okusana.Yara bere dikiş izi.

Ben tavsıye ettım ama araştır göreceksın.Elım yansa sürerim. o kaaa:)

yoldayken strese girilıyor hastaneye gırınce korku baslıyor sonra sana sakınlestrıcı yapacaklar sen raatlayacaksın sonrasını zaten hatırlamıyorsun uyanıyorsun ve hersey bıtmıs oluyor agrı hıssetmıyorsun ılacların yapılmıs oluyor bır kusma ıstegı oluyor kusarsan rahatlıyorsun .. ve sonraki günler nasıl gececek diye düşünürken bir hafta geçmiş oluyor.. ben yüksek yatmaya alışık degılım saga sola dönerim en cok uyumakta zorlandım ıkıı yastık ve düz yatma.. sıkıntılar bunlar yanii....bide buz koyacaklar sana verecekler sen koyacaksın 15 dakıkada bır onu sakın ıhmal etme cunku sıser cok.. morarır .. ben cok soguk dıye cekınıyordum ama onu ıhmal etme

Aynen dıkkat edıcem buza merak etme ınsallah boyle bı cırpıda gecer bıter acısz agrısızzz.. dıkıslerde ınsallah kendılıgınden düşer ben cok korkarım dikiş nakışstan :)

cuma sabahı yanı yarın sabah amelıyatım var.. Hepınızın dualarını beklıyorum :)
iki kere burun estetiği olmuş biri olarak,korkulacak birşey olmadığını söyleyebilirim,
zaten ameliyata girerken sakinleştirici yapıyorlarsonrası narkoz,gözünü kapatıp açtığında herşey sona ermiş olacak
tampon silikonlu olursa burundaki rahatsızlıkta ortadan kalkıyor
sonuç güzel olacak,hep akılna bunu getir,
Kolay gelsin,

EVET SILIKon olcak Ecemalı ay ınsallah dedıgın gıbı kolaycana olur bıter. Teşk ederım ıyı dılekler ıcın :)

EVET SILIKon olcak Ecemalı ay ınsallah dedıgın gıbı kolaycana olur bıter. Teşk ederım ıyı dılekler ıcın :)

silikon çok rahatgeçirmeni sağlıyor ameliyattan sonraki süreci.ben en çok o olayı kafama takmıştım ilkinde yoktu çok zorlandım,
çook güzel olacaksın,yaza yeni,güzel burnunla gireceksin,hiç merak etme canım,şöyle düşün sanatçılar,aktristler devamlı estetik olup duruyorlar,çok zor eziyetli birşey olsa bu kadar sık olmazlardı,
öpüyorum seni,:)

uwww super bır motıveee cok teşekkur ederımmm kıııııııııııı opuyorum çokkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…