Sevgili K.k. kızları,
Son 10 yıldır burun operasyonum için doktor aradım durdum.Yaklaşık 12 yıl önce burnumdan küçük bir operasyon geçirdim.İstediğim gibi olmadı.Ve ben bununla yaşamaya alıştım sanıyordum.
Her gün aynanın karşısında burun ucumu elımle kaldırmış olarak yakaladım kendimi:)Ama cesaret edipte hiç bir hekime evet diyemedim.Bir çok görüşmem oldu fikir aldım ama kalbime inandıramadım.
Taki Muhammed Dilber'in hasta fotolarını görünceye dek.Herkes çok memnundu.Ve son derece başarı burunlardı.Kızlardaki Muhteşem değişim iştahımı kabarttı ve randevu alıp doktor görüşmesine gittim.
Karşılaştığım tabloyu yazsam sayfalar yetmez.
Kişisel izlenimlerim şöyle.Doktor bey oldukça nazik,ilgili ve işinin ehli.Bunu hissettiriyor.Olabilecekleri halk diline indirgeyerek anlatıyor izah ediyor.Bu güne dek yaptığı her operasyonun arkasında duruyor.Ve işine aşık biri.
Durum böyle oluncada ikna olup el sıkışmak kaldı banada.Bunca zamandan sonra yüzümün tamda ortasındaki organımı teslim edecek bir doktor bulmanın keyfiyle ve güveniyle günümü aldım çıktım.
8 şubatta ameliyatım var.Tüm sürecimi ve gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim.
cuma sabahı yanı yarın sabah amelıyatım var.. Hepınızın dualarını beklıyorum :)
mrb. şimdiden allh yardmcn olsn. hangi doktora ne kadar konustnz aceba sitede yeni oldugm içn resmde göremyorm arkadaslarla nasl iletişme gececgmide yardımcı olursanz sewnrm
yellowchic iletişime geçmişisniz bile.
mrb. şimdiden allh yardmcn olsn. hangi doktora ne kadar konustnz aceba sitede yeni oldugm içn resmde göremyorm arkadaslarla nasl iletişme gececgmide yardımcı olursanz sewnrm
Cokk tesk.birazdan ameliyatim var damar yolum acildi smdii dualrnza ihtycm var
Herkese merhaba,
Ben Muhammed Bey ile 1 görüşmeyi yaptım çok iyi ve çok ilgili kendisi. Zaten buradaki referanslardan sonra başka bir dr ile görüşme gereği bile duymadım.
Referans olan herkese teşekkürler..
2. görüşmemiz 9 mart' ta olacak.
Ameliyat günüm 28 Mart. (bana uygun olduğundan rezervasyonumu yaptırdım)
2. görüşmede benden beğendiğim burun şekillerini götürmemi istedi. Merak ettiğim konu şu.
Bana bir tasarım yapıldı, şekil konusunda emin değilim henüz.
Bir şekle karar verdikten sonra onun bütün açılardan ön izlemesini gösteriyorlar mı?
nihayetinde geri dönüşü olmayan bir durum ve nasıl olacağını görmek istiyorum.
yardım lütfen.
Tesk ederimmm arkadaslsrimmm. Insalllah bi cirpida agrisz acisz olur biter guzel olur..gorusmek uzere
Merhaba Gülgüler
Görüşmenın olumlu geçmesine sevındım.Karar aşamsından sonrakı süreç en keyflisi.
Ben 2. bir görüşme bile yapmadım şahsen.Direk günümü almıştım.
Tüm açılardan önizlemi yapılıyormu tam olarak emın değilim.Tasarımlarla aşağı yukarı benzeş çıkıyor sonuçlar.Bu süreçte şeklını iyice düşünürüsn paylaşırsın doktorla.
Zaten hastanın tam olarak ne istediğini çok önemser MUhammed hoca.O nedenle gönlünü rahat tut.
Bizim topıkte Linda var.Bu tasarım ve geridönüşüm konusunda eldukça araştırmacı ve başarılı.Gelsin sorularını detaylı cevaplar.
Canım Muhammet bey tasarım yapıyor mu ki? Ben de 23 Mart'ta ameliyat olucam,ilk görüşmemizde resimlerimi çekmişti acaba ameliyattan önceki görüşmede tasarım mı yapıcak yoksa biz mi beğendiğimiz burunları gösteriyoruz?
Bu arada alçıların tamponların çıktı mı aledaxcım? Seni çok merak ediyorum.Gerçi şiştir şu an ama ne hissettin kuzum?:))
Aledax günaydın okudum rahatlamışsın sevindim ,bu arada burununda çok güzel olma yolunda hatlardan bariz belli oluyor.Hoşça kal arkadaşım.
Günaydın Lebensfreude
Ben iyiyim sen nasılsın .
Evet hatlar ufaka ufak belirginleşiyor.Dahada iyi olacak inşallah.Sende Hoşça Dostça kal:)
aledax yüzün ne durumda morarma çok fazla olmadı gördüğüm kadarıyla.ve hemen hemen kaç güne bütün izler geçiyor? 15 günlük bir izin yeterlimi işe dönmek için canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?