Sevgili Arkadaşlarım
Ameliyatım güzel geçti.Herşey yolunda.Eve geldim.kalmak istemedim.
Anestezi etkisinden fazlaca kustum ve devam ediyor.buda yordu beni.Onun dışında herşey iyi.yarın yazarım.
tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..Kendime gelir gelmez burdayım..Uzi yide gördüm hastanede
Sevgili Arkadaşlarım
Anestezi etkisinden fazlaca kustum ve devam ediyor.buda yordu beni.Onun dışında herşey iyi.yarın yazarım.
tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..Kendime gelir gelmez burdayım..Uzi yide gördüm hastanede
Sevgili Arkadaşlarım
aledax canımmmm çok geçmiş olsun,umarım en yakın zamanda bulantıların geçer..çok öptümmm
Aradım eşi çıktı teline, az önce çıkmış ameliyat dan çok güzel geçmiş ameliyatı sorun yok dinleniyormuş
geçmişler olsun arkadaşım
Aledax cım güzel yeni minicik burnuna kavuştun sanırım.Jelesec ten aldık güzel haberlerini.Geçmiş olsun. Sevgiler
Sevgili Aledax arkadaşım acil şifalar dilerim,tekrar geçmiş olsun....
Sevgili Arkadaşlarımmm.
Gittim geldim.Sıcacık Yuvamdayım:)
İlgilerini esirgemeyen herkese çok çok teşekkur ederim.
Benım anesteziye karşı midem aşırı hassas.Bulantı ve kusma dışında herşey iyi geçti.11 de girecektim yoğunluktan 12 de girdim 3 te çıktım.Şarkı söyleyerek bayılmışım.Ayıldığımda aşkım nerde diye sayıklarken ekiple şakalaştık.Eşiniz dışarda siz içerde amanınn ne aşkmış diye sardılar bize:)
Odaya geçtiğimde sevgili doktorumla eşim sohbet ediyorlardı.Muhammed bey, ben çok beğendim çok güzel oldu dedi.Siz beğendiysenız tamamdır dedim.Ne yordum nede sorguladım.Güven duymak çok önemli elbette.
Asistanı Selin hanım geldi(bu arada onada çok teşekkur ederim)Reçetemizi verdi.Yapılacaklar ve yapılmayacaklar onları anlattı.Mide bulantım azalıncada evimize geldik.
Bugun oldukça iyiyim.Ağrı sızı yok şükür.Morarmam yok denecek kadar az oldu.Kaş aramda biraz şişkinlik var.Kısaca ayaklandım Sizlere tıktık yazmaya başladım bile.
Gün gün paylaşırız gidişatı.İnşallah herşey olması gerektiği gibi devam eder.Burnumu nasıl merak ediyorummm onu anlatamam işte
Herkese selamlar sevgiler.
Sevgili Arkadaşlarımmm.
Benım anesteziye karşı midem aşırı hassas.Bulantı ve kusma dışında herşey iyi geçti.11 de girecektim yoğunluktan 12 de girdim 3 te çıktım.Şarkı söyleyerek bayılmışım.Ayıldığımda aşkım nerde diye sayıklarken ekiple şakalaştık.Eşiniz dışarda siz içerde amanınn ne aşkmış diye sardılar bize:)
Odaya geçtiğimde sevgili doktorumla eşim sohbet ediyorlardı.Muhammed bey, ben çok beğendim çok güzel oldu dedi.Siz beğendiysenız tamamdır dedim.Ne yordum nede sorguladım.Güven duymak çok önemli elbette.
Asistanı Selin hanım geldi(bu arada onada çok teşekkur ederim)Reçetemizi verdi.Yapılacaklar ve yapılmayacaklar onları anlattı.Mide bulantım azalıncada evimize geldik.
Bugun oldukça iyiyim.Ağrı sızı yok şükür.Morarmam yok denecek kadar az oldu.Kaş aramda biraz şişkinlik var.Kısaca ayaklandım Sizlere tıktık yazmaya başladım bile.
Gün gün paylaşırız gidişatı.İnşallah herşey olması gerektiği gibi devam eder.Burnumu nasıl merak ediyorummm onu anlatamam işte
çok geçmiş olsn aledax :) kafan dik yatmayı unutma...ikinci gün şişmişti benm de yüzüm ..dik yatarsan daha az şişer canm..
Sağol tatlım dikkat ediyorum.Yüzüm değilde kaş aram fena şişti.Alçı bası yapıyor sanırım.
çooook geçmiş olsun canımm..aşkınızda hiç bitmesiin inşallahhh :)
Lindiiiiii bak biiii:))
Nefes almakta zorlanıyorum.Tıkandım iyice içine çekiyom da dışına hava üflenmiyor.
Ne yapcam şimdi.:)))
sen ıcıne hava çek agzından ver o zaman ya hem çekemeyip hem ufleyemeseydn napardın kötünün iyisi olms bak hahaha zten suracıkta ne kaldıkı pzartesi salı tamponun alıncak kurtulcaksn azcık dyan sende sprey falan sıkma hıc ama kulak cubuguna oksıjenlı su dokup burun ıcını temzleyebılrsın cok ıcerı gırmeden o da rahatlatır kabkları alırsan
Tamam güzellik...Kulak çubugu oksijenli su:)Dün daha iyiydim tıkandım haaaa sürahi nene gibi.Yok ya dilber teyzemiydi o .Avrupa yakasındakı dilber halaydı Dıkandım haaa:)
Dıkandıkça dıkandım....AĞIZ yolunda zorlayayım biraz...Sağol bebiş...Şükredelim diyosunnnn...
Yaktın yıktın yeter hA .göze gelicen..dur sana nazarlık takıcam
Geçmiş olsun hayatım nihayet atlattın iyi olmana sevindim bi ödemler geçsin bak gör o zaman yüzündeki güzelliği.Sevgili Arkadaşlarımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?