Lindiiiiii bak biiii:))
Nefes almakta zorlanıyorum.Tıkandım iyice içine çekiyom da dışına hava üflenmiyor.
Ne yapcam şimdi.:)))
Geçmiş olsun hayatım nihayet atlattın iyi olmana sevindim bi ödemler geçsin bak gör o zaman yüzündeki güzelliği.
Sesin gayet hoş geliyordu telde arkadaşım
bir haftaya kalmaz nereme ufak dokunuş yaptırsam diye düşünmeye başlarsın sen :)))
Tekrar tekrar geçmiş olsunsıkıntıların kısa zamanda geçsin canım.
Sevgiler
Yok yokkkk yokk yokk.Ödem yolu beklemekten yoruldumBundan sonra dokunuş mokunuş yok..
dokunturtacakları takıplerim artık:)
Aledax geçmiş olsun, umarım her şey gönlünce olur :) nasılsınız peki, ağrılarınız var mı? bende yakında ameliyat olmayı düşünüyorum..
Aledax nasılsın çok geçmiş olsun. Ödemlerle aran nasıl ben çok morarmadım azıcık kırmızıyım ama balon gibî şiştim :)
İnan az önce aklımdan geçtin.Nasıl olduki diyeBen bu akşama kadar iyiydim.Morluk hafif gözaltlarında.Ama yüzüm zaman geçtikçe şişiyor.
Çinliler gibi oldum yumuk göz.Ayna elımde an an takıpteyım:)
Sonra da dedim uziyle beraber şişiyoruz heralde.Habersiz bırakma yaz arada..hangimiz daha şişeceğiz bakalım.
İnan az önce aklımdan geçtin.Nasıl olduki diyeBen bu akşama kadar iyiydim.Morluk hafif gözaltlarında.Ama yüzüm zaman geçtikçe şişiyor.
Çinliler gibi oldum yumuk göz.Ayna elımde an an takıpteyım:)
Sonra da dedim uziyle beraber şişiyoruz heralde.Habersiz bırakma yaz arada..hangimiz daha şişeceğiz bakalım.
bendee şimdi öbür taraftan uziyi soruyodumm :))ikinizdee cabucakkk iner şişlikleri inş morarmamanızda iyi bide nefes probleminiz nasıll sanki en zor kısma oymuş gibi geliyor banaa..
Sağol nuteltella.Geçti bitti.Ağrı sızı yok.Biraz şiş hafif morluk.Birazda nefes almakta zorluk.Onun dışında sıkntısı yok.
Sende karar ver inşallah.Kolaylıkla atlatırsın.
Ebge çok İyim cnm morluk az ama fena şişmişiz :) nefese gelince ısrarla ağzımdan alıyorum :)
ha gayret canım yaa az kaldııı allah kolaylık versinnn vallaa ağrı sızı yok sanırım o iyi amaa nefes alamamak zor olsa gerekk sabır sabırr güzelliğin bedeli işte cekicezz kacarı yok saırım canım bununn ama inş sonuç çektiğinize değerr ama sanırım değicekte emin ellerden cıktınızz..
Canım burundan alabiliyorumda etrafa hoş olmayan foşur foşur sesler çıkarıyorum o yüzden böyle iyiyamukluk düzelmiş Muhammet bey onu soyledı ben sevınçten dört köşeyim :) doktorumuz gerçekten çok başarılı :)
sizin adınıza çok sevindim, bende süreçten korkuyorum..en korktuğum şey nefes alamamak birde bende panik atak var :18: peki bulantıya karşı Muhammed bey, herhangi bir ilaç veriyor mu?
Dörköşemisin yusyuvarlakmı acaba.Şiştikçe şişiyoruzzzzz.
Uzi azalacağı yere artyor bu şişlikler.Gözlerim kapanmış benım.Uyumaktanmı acaba.
Aynada korktum.Allahım benım mı bu yüzzz:)))Cidden gözkapaklarım fenalarda.
Senın nasıl?
Sevgili Arkadaşlarımmm.
Gittim geldim.Sıcacık Yuvamdayım:)
İlgilerini esirgemeyen herkese çok çok teşekkur ederim.
Benım anesteziye karşı midem aşırı hassas.Bulantı ve kusma dışında herşey iyi geçti.11 de girecektim yoğunluktan 12 de girdim 3 te çıktım.Şarkı söyleyerek bayılmışım.Ayıldığımda aşkım nerde diye sayıklarken ekiple şakalaştık.Eşiniz dışarda siz içerde amanınn ne aşkmış diye sardılar bize:)
Odaya geçtiğimde sevgili doktorumla eşim sohbet ediyorlardı.Muhammed bey, ben çok beğendim çok güzel oldu dedi.Siz beğendiysenız tamamdır dedim.Ne yordum nede sorguladım.Güven duymak çok önemli elbette.
Asistanı Selin hanım geldi(bu arada onada çok teşekkur ederim)Reçetemizi verdi.Yapılacaklar ve yapılmayacaklar onları anlattı.Mide bulantım azalıncada evimize geldik.
Bugun oldukça iyiyim.Ağrı sızı yok şükür.Morarmam yok denecek kadar az oldu.Kaş aramda biraz şişkinlik var.Kısaca ayaklandım Sizlere tıktık yazmaya başladım bile.
Gün gün paylaşırız gidişatı.İnşallah herşey olması gerektiği gibi devam eder.Burnumu nasıl merak ediyorummm onu anlatamam işte
Herkese selamlar sevgiler.
Aledaxcımm gecmısler olsun..Darısı sorunsuz bı sekılde basımıza olsun benımde cok az kaldıııııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?