bu nasıl bir düşüncedir inanamıyorum. nasıl faşist bir düşünce tarzı. şoktayım
inşallahGum gelir herhangi birmecliste azinlik kalinca karsilarina gecip umarim biri de boyle bir cumleyi bu zihniyetteki insana soyler.Bunu icten diliyorum.
buda bir savunma değil. işimiz şu an konu ve yorumlarla alakalı yorum yapmakSeni ilgilendirir mi peki? Senin görüşünde beni bağlamaz. Herkez işine baksın
lütfen düşüncelerine baktım. Kemalizmi karıştırma sakın bu düşüncelerine. sakın haDin ve devlet işlerini karıştırmayalım hele hele burda binlerce görüş vardır benim yaptığım gibi görüşünüzü yazın ve herkese saygı duyun. Ayrıca Rte zihniyeti demişiniz :) Ben Kemalist bir gencim ve ona uygun davranmaya çalışıyorum sevgiler
özgürlüklere saygı ama azınlıklar bana ne olayı. çelişkilerrden bir demetKomik insanlarla dolu memeleket, zamanında baş örtülülere neler yarıldı. Hangi vicdan bunu kabul eder.
Ben kapalı değilim ama özgürlük varsa onlara saygı duyma potansiyelim var en azından:)
Düşününce bazı insanlar vicdansız evet
evet bak o derse isteyen girmesin,ama ben şunu anlamıyorum,herkes istediği din dersine girsin deniyor
bu mümkün değilki,her din dersi nasıl verilsin?
çorba olur bunun imkanı yok.
Komik insanlarla dolu memeleket, zamanında baş örtülülere neler yarıldı. Hangi vicdan bunu kabul eder.
Ben kapalı değilim ama özgürlük varsa onlara saygı duyma potansiyelim var en azından:)
Düşününce bazı insanlar vicdansız evet
kuzenimin nişanlısıda alevi,yazın evlenecekler
aynı bizim gibilermiş,kızı tanımıyorum,resimlerini gördüm
artık düğüne inşallah.
Ne kadar hassas öğrencilerimiz var Yarabbim.. Bir bizim hassas olma hakkımız yok.
Dimi ya cocuk da amma abartmis..
yaşamasınlar ölsünlerya birde farklı inançta olanlar başka ülkeye gitsin denilmiş. yok ben bunları okudukça kötü oluyorum. çıkayım bdvye bakiim.
iyimiydi yaşadıklarımız. sindirildik. susturulduk. haklarımızı saavunamadık. bak şimdi aferin savunmuşlar kendilerini. dışlanmayı kabul etmemişlerYani bir bu haber için demiyorum, farkettiyseniz son dönemlerde hep buna benzer şeyler duyuyoruz. Yok öğretmen kızmış, azarlamış, benim çocuğum çok hassas, psikolojisi bozuluyor bilmem ne.. Biz de öğrenciydik, hem de nasıl bir dönemde öğrenciydik, çok şükür sağlam insanlarız.
ben görmezden gelmiştim ama sen kaçırmamışsın, neden görmezden geldim, çünkü konuşabilmek anlaşabilmek imkansız, böyle durumlarda görmezden geliyorumya birde farklı inançta olanlar başka ülkeye gitsin denilmiş. yok ben bunları okudukça kötü oluyorum. çıkayım bdvye bakiim.
inan hiç gülemedim. içim acıdı bu düşünceyeyaşamasınlar ölsünler
farklı inanç farklı ırk da neymiş ıyyy
ya görmezden gelmek lazımda ,yapamıyorum bunu ben.ben görmezden gelmiştim ama sen kaçırmamışsın, neden görmezden geldim, çünkü konuşabilmek anlaşabilmek imkansız, böyle durumlarda görmezden geliyorum
ya ciddi değilim tabikiiiinan hiç gülemedim. içim acıdı bu düşünceye
ya gelmek lazımda ,yapamıyorum bunu ben.
iyimiydi yaşadıklarımız. sindirildik. susturulduk. haklarımızı saavunamadık. bak şimdi aferin savunmuşlar kendilerini. dışlanmayı kabul etmemişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?