olay ne biliyormusun. kendi inancını düşünceni başkasına zorla kabul ettirmek.ya ciddi değilim tabikiii
ama yani ben de bu zihniyeti anlamıyorum ondan
sinir oluyroum o öyle şu böyle beriki şöyle
çok ciddiyim çok sinir oluyorum
aynenolay ne biliyormusun. kendi inancını düşünceni başkasına zorla kabul ettirmek.
oysa birbirimizi olduğu gibi seveblmeyi öğrensek. olduğu gibi kabul etsek.
o kadar zormu bu. anlıyamıyorum.
yok öğretmenlere saygı duyarım. mesleğiniz zor bir meslek ve kutsal bir meslek. ama bu sizlerin mesleğinizin kutsallığını yok etmez. her meslekte var böyleleriBen bir eğitimci olarak yeni eğitim sistemimizi beğenmiyorum, pek çok eğitimci de beğenmiyor. Ben asla bir çocuğa hakaret etmem vurmak şöyle dursun. Ama öğretmenin otoritesi artık yok, elinde hiçbir kozu kalmadı. Koz derken de şiddeti kastetmiyorum. Çocuklar bunu bildiklerinden her türlü şeyi öğretmenin suratına söyleyebiliyor. Bu haberle ilgili konuşmuyorum yalnız yanlış anlaşılmasın. Ben sadece haber içeriğindeki çocukların ne kadar hassas olarak gösterildiği kısma gönderme yaptım. Neyse konuyu saptırmayalım.
niye verilmeyecekmiş pardonHayir bence her din dersinin verilmesine gerek yok. Belki dinler tarihi adi altinda bir ders verilebilir. Ama cok da gerekli oldugunu dusunmuyorum.
Tek sorun farkli mezheplerinin sunni dersine mecbur birakilmasi su an.
burada senle hemfikirim. seçmeli olmalı. isteyen girsin istemeyen girmesinniye verilmeyecekmiş pardon
siz istemiyorsunuz,bizde verilmesini istiyoruz.
sadece o derse girmek istemeyen girmeyebilir o kadar.
Neeeeeeee allah icin ne diyorsunuz yaa senin dinin farklı benimkisi farklı benle sen bir degiliz ...Kimliğimde dinimin yazmasından ve Okullarda Din dersi verelmesinden gurur duyuyorum ! Burası Türkiye! Burası müslüman bir devlet! Burası İSLAM ülkesi! (benim fikrimm kimse eleştiremezde yorumda yapamaz!)
yani din dersi verilmesin gibi saçma bir düşünce yokburada senle hemfikirim. seçmeli olmalı. isteyen girsin istemeyen girmesin
İşte bizdesecmeli olsun diyoruz..niye verilmeyecekmiş pardon
siz istemiyorsunuz,bizde verilmesini istiyoruz.
sadece o derse girmek istemeyen girmeyebilir o kadar.
yok okumak isteyen girsin istemeyen girmesin dedim. yanlış yazdım isteyen isteyen yazmışım 2 kere. istemeyen olacaktı. düzelttim. seçmeli olmalı kısaca.yani din dersi verilmesin gibi saçma bir düşünce yok
gerçi sen bunda hemfikir değilsin galiba ama istemeyen girmesin kardeşim
bu kadar açık ve net.
yahu sen ne kadar terbiyesizsin cidden,herkese hakaret ediyorsunİşte bizdesecmeli olsun diyoruz..
Allah allah anlama kıtlıgı var vallahi herkezde..neden zorunlu olsun ki
istemeyen girmesin,ama din dersi verilmeli diyorum.yok okumak isteyen girsin istemeyen girmesin dedim. yanlış yazdım isteyen isteyen yazmışım 2 kere. istemeyen olacaktı. düzelttim. seçmeli olmalı kısaca.
aynen. bende onu diyorum zatenistemeyen girmesin,ama din dersi verilmeli diyorum.
ya okypete baksana,senin dinin farklı,benim dinim farklı yazmışaynen. bende onu diyorum zaten
ya birde farklı inançta olanlar başka ülkeye gitsin denilmiş. yok ben bunları okudukça kötü oluyorum. çıkayım bdvye bakiim.
tabiki müslüman.ya okypete baksana,senin dinin farklı,benim dinim farklı yazmış
aleviler Müslüman değilmi?
hayır arkadaşı alıntılayıp,senin dinin farklı,benim dinim farklı yazmıştabiki müslüman.
Çok saçma. O zaman hangi dine mensupsa o Ülkeye gidebilir, ya da ne biliyim kimlikte ki dini inancını değiştirsin. Burası müslüman bir Ülke. Müslüman olduğumuz için de din dersi anormal değil.
Mesela felsefe de zorunlu olmasın o zaman, bize ne Sokrates'ten falan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?